A Bitcoin mögött a sátánista pénzhatalom áll. Bitcoin = 666 PDF Nyomtatás
2013. április 16. kedd, 15:17

Nem tudom, felfigyelt-e a Tisztel Olvasó arra, újabban mekkora teret kap a fösodratú médiumokban ez a Bitcoin nevü „akármi“, annak ellenére, hogy idézem:

 

http://index.hu/tech/2013/03/28/cipruson_lesz_az_elso_bitcoin-bankautomata/

 

„A Bitcoint 2009-ben hozta létre egy Nakamoto Szatosi álnév mögé bújt japán hekker. Valójában az sem biztos hogy japán, senki nem ismeri a személyazonosságát, eldobható emailcímekről kommunikál az anonim Tor hálózaton”

 

S ennek ellenére a globális pénzhatalom nemhogy nem lép fel ellene, hanem mit nem olvasok az index.hu cikkben:

 

Cipruson üzemelik be a világ első Bitcoin-bankautomatáját. Az ATM mindkét irányba működik, tehát Bitcoint átváltja készpénzre, illetve a betett készpénzért is ad Bitcoint. Ez egy virtuális pénz, amit nem lehet se hamisítani, se az útját követni, se megadóztatni, nincs mögötte állam és jegybank, nem korlátozza semmilyen központi szabályozás. Ugyanakkor van egy árfolyama, ami alapján hagyományos valutára is átváltható.”

 

Jól értem, egy állítólag „földalatti, hekkerek által létrehozott pénznem" számára valakik bankautomatát nyitnak Cipruson? Ugyan kik? S nemhogy nem lépnek fel ez ellen se az adóhatóságok, se a központi bank, de még a fösodratú médiumok is nyakra-före hozzák be a köztudatba a használatát?

 

Gondolom, nem nehéz ráérezni arra, hogy itt valami nincs rendben.

 

Az igazság az, hogy a Bitcoin használatához szükséges szoftvert valójában a titkosszolgálatok írták....

 

A Bitcoin globális és elektronikus ... igen, mint a tervezett globális elektronikus pénz! A Bitcoin rejtett célja rákapatni a „birkákat” globális elektronikus pénz használatára, a kisösszegü vásárlások esetében is, hogy aztán teljesen megszüntethetök legyenek a valós anonimitást nyújtó papírpénznemek.

 

Ne döljön be senki annak, hogy a Bitcoin is „anonim”. Az igaz, hogy a használói nem kell, hogy ismerjék egymást, mihelyt viszont a használatához szükséges szoftvert valaki feltelepíti a számítógépére, biztos lehet abban, hogy minimum a titkosszolgálatok irányába megszünt mindenfajta anonimitása, s „valakik” az összes pénzügyi tranzakciójáról tudni fognak.

 

Jelenleg a Bitcoin úgy van beállítva mint egyfajta „földalatti illegális pénz”, bízva abban, hogy így sokan át fognak térni rá. A várható globális pénzügyi összeomlás következményeként minden bizonnyal sokan be is fogják kapni a horgot. Már most azt kezdik el fújni a fösodratú médiumok, hogy „váltsa át pénzét Bitcoinra, s vagyonára nem lesz hatással a globális banki összeomlás.”

 

Cipruson már tesztelik is, hogyan reagál a Bitcoinra a lakosság.

 

„Ne használjatok készpénzt, se folyószámlát a csödben levö bankokban, itt az új anonim, virtuális ´hekker´ pénznem. Ha már korábban is Bitcoint használtatok volna, most nem ragadt volna be a vagyonotok a bankokban”.

 

(mondani se kell, a vicc az, hogy a Bitcoin mögött is valójában ugyanaz a háttérhatalom áll, mint a csödbe vitt bankok mögött)

 

Jelenleg, s minden bizonnyal még jó hosszú ideig, fenn fogják tartani az „anonimitását” (annak látszatát). De mihelyt az emberek a remények szerint világszerte ráharapnak, s Bitcoinba mentik át a vagyonukat, a banki összeomlások után a Bitcoin anonimitása meg fog szünni, s még a mostani pénznemektöl is jóval szigorúbban, hatóságilag szabályozva és monitorozva lesz. A remények szerint át lesz konvertálva a sátánista világelit által oly régóta óhajtott GLOBÁLIS ELEKTRONIKUS PÉNZRE. S ezután a titkosszolgálatok már azt is tudni fogják, hogy ki, hol, mikor és mennyiért vett egy nyalókát.

 

Hozzászólások (6)Add Comment
...
Írta: nem_programozhato, április 17, 2013
Ha valaki banki átutalásokon keresztül venne "fegyvert, drogot vagy politikust", a bünügyi szervek azonnal lecsapnának rá. Bitcoin esetében viszont a fösodratú média nem gyözi hangsúlyozni, milyen ciki dolog rajta keresztül feketézni (azzal a rejtett céllal, hogy minél többen térjenek át rá), s hogy a Bitcoin "lenyomozhatatlan"(s akkor hogyhogy nem lépnek fel ellene, lassan már a svájci bankszámláknál sincs nagyon tolerálva az anonimitás, a Bitcoinnál viszont igen?):

8 valós dolog, amit virtuális pénzért vehetünk
http://index.hu/tech/2013/04/1..._vehetunk/

Fegyvert és drogot
...
Politikust
...
Sportautót
...
Pizzát
...
Aranyat
...
Szállodai szobát
...
Anna Kurnyikova-autogramot
...
Igazi pénztMilyen jópofi, milyen ciki!
...
Írta: egy vendég, január 11, 2014
Nekem is gyanús ez a dolog, de szerintem semmi köze a megfigyeléshez.Ez inkább pénzlenyúlás és addig fog virágozni, míg sokan hisznek benne.
A pénzügyi megfigyelés egyszerűbb formája a hitelkártya, vagy bármilyen kártya használata(pontgyűjtős,hűség,beléptetős). A világ erre felé halad.
Az általános megfigyelést meg a mobiltelefonok végzik(persze ha nálad van), de a csippel ellátott személyazonossági,jogosítvány,diákigazolvány is követhetővé teszi az embert.Már a leolvasás sem gond, hiszen a sífelvonóknál simán érzékeli a zsebben lévő belépőkártyát.
...
Írta: egy vendég, január 12, 2014
Azért is érdekes, mert a bitcoinosok saját honlapjukon ösztönzik hasonló társaikat, hogy költsék a biteket, mert ha csak ülnek rajta, egyszerűen nem érdemes senkinek kiépíteni az elfogadási rendszert.Akkor viszont csak spekulálni lehet vele, így csak rövidtávú lesz a virágzása.
Igaz hasonlót láttunk a Fed vezénylésével, mikor nyomta a dollárt, hogy azt elköltve ösztönözzék a gazdaságot. A bankok viszont a részvényekre költötték az ingyenpénzt, azért azok szárnyalnak, a gazdaság meg dögledezik.
A spekulánsok szerint ezzel nincs semmi gond, hiszen mindig azt kell meglovagolni, amivel pénzt lehet keresni, akár milyen megmagyarázhatatlan is a mozgás.(lásd Twitter -mélyen veszteséges cég részvényeinek szárnyalása)
...
Írta: nem_programozhato, március 31, 2014
(1 évvel késöbb)

A Bitcoin leleplezett készítöje, Satoshi Nakamoto, titkos kormányzati projekteken dolgozott
(Unmasked Bitcoin creator reportedly worked on secret government projects)

http://rt.com/usa/satoshi-naka...sweek-250/
...
Írta: egy vendég, január 13, 2015
Szépen zuhan az ár, pedig volt akik 5000 dollárra lőtték be, szerintem ideje lesz lassan felszámolni, megszüntetni.
A részvények is szárnyalnak de az állami eszközvásárláson kívül semmi sem utal a nagy jókedvre. Művien van fenntartva minden, kiváncsi vagyok, mikor omlik össze az egész és kit fognak felelősségre vonni miatta.
...
Írta: egy vendég, május 18, 2017
Úgy látszik ez a virtuális pénz kezdi megállni a helyét. Végül elképzelhető, hogy átveszi egy nemzetközi valuta szerepét. Aki az elején beszállt, az már milliomos lehet, sőt állítólag satoshinak több millió van belőle. Nekem egyfajta piramisjátéknak tűnik, bazi nagy buborékot fújtak, vagy lehet ez a jövő???
Mi a véleményetek?

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy