Hadgyakorlat Bostonban PDF Nyomtatás
Külföld
2013. április 27. szombat, 15:07

A 2013. április 15-i bostoni "false-flag" merénylet valós célja az volt, hogy ürügyet szolgáltasson az amerikai belbiztonsági minisztériumnak (DHS) arra, hogy az lebonyolítsa az USA történetének legnagyobb ún. "terror ellenes gyakorlatát". Valójában azt gyakorolták be, hogy rendkívüli állapot ("martial law") kihirdetése esetén hogyan lehet megszállni, átfésülni és ellenörzés alá vonni egy egész városrészt, melyben lázadás tört ki, vagy kaotikus állapotok uralkodnak. Mivel gyakorlatozni embereken azok tudta és beleegyezése nélkül illegális, így kellett egy ürügy.

 

Mint ahogy a szlovákiai magyar Új Szó napilap hírében is szerepel:

 

Háborús állapotok Bostonban

http://ujszo.com/napilap/cimlapcikk/2013/04/20/haborus-allapotok-bostonban

 

"Kilencezer rendőr több harckocsival üldözte a 19 éves terroristát (...)

 

... zárva tartott sok iskola és három egyetem, sok üzlet ki sem nyitott, a tömegközlekedést leállították, a hatóságok felszólították a lakosságot, ne menjenek az utcára, maradjanak otthon és senkinek ne nyissanak ajtót. Lezárták a Boston feletti légteret is. Az egyik előváros, Watertown egyik negyedét helyi idő szerint tegnap reggel páncélozott járművekkel teljesen lezárták, a biztonsági erőket helikopterrel is megerősítették. Tegnap estig a kívánt terület 60–70%-át fésülték át, eredménytelenül."

 

Gondolom, világos, hogy egy 19 éves vézna fiúcska ellen - akinél, mint kiderült, még fegyver se volt - felvonultatni egy 9000 föböl álló hadsereget páncélozott jármüvekkel, helikopterekkel, s légtérzárlattal (!), teljesen abszurd. Hacsaknem... a müvelet valójában másról szólt, mint a fiúcska elfogásáról!

 

Az akció kimondottan megfélemlítö hatású volt, de nemcsak a "terroristákra", hanem föleg a lakosokra nézve.

 

A rendőr pisztolyt rántva üvöltötte, hogy menjek haza
http://www.origo.hu/nagyvilag/20130419-a-rendor-pisztolyt-rantva-uvoltotte-hogy-menjek-haza.html

 

"Teljes a káosz azon a környéken, ahol a rendőrök a hétfői bostoni robbantás második gyanúsítottjára vadásznak. Környéken lakók azt mondták az [origo]-nak, hogy rendőrök vannak mindenütt, bevilágítanak a házakba.

...

A felfegyverzett rendőrök kettesével járnak házról házra, az ott élőket arra figyelmeztetik, hogy számítsanak arra, hogy elemlámpákkal világítanak be az ablakaikon. A boltok zárva maradnak, a dolgozóktól azt kérik, hogy maradjanak otthon."

 

Ez a "bevilágítás az ablakon" is valójában úgy történt, hogy helyenként a tisztelt állampolgárokra rájuk törték az ajtót, majd hajtották öket ki utcahosszat. A rendörök pedig nem kettesével, hanem csordában, "huszasával" jártak!


Sokkoló felvételek: az amerikaiakat rájuk fogott fegyverrel hajtották ki a házaikból a SWAT kommandók

(Shocking Footage: Americans Ordered Out Of Homes At Gunpoint By SWAT teams)


http://www.infowars.com/americans-ordered-out-of-homes-at-gunpoint/

 

 

Ez bizony nem úgy néz ki, mintha azt a 19 éves fiúcskát keresték volna, hanem az akció nagyonis a lakosság ellen irányult.

 

Szép új világ.

 

Szóval ehhez kellett a false-flag merénylet is, melyet valójában nem a két, CIA által kreált, mindössze bünbaknak használt csecsen "operett terrorista" hajtott végre, hanem ezek a fekete kabátos, fehér nadrágos alakok, akik ottlétét nagyon titkolták a tudósításaikban a fösodratú médiumok annak ellenére, hogy ott nyüzsögtek a merényletek helyszínén, mivel állítólag "terrorgyakorlatot tartottak".

 

Forrás: http://www.prisonplanet.com/photo-surfaces-of-the-craft.html

 

Egy az amerikai belbiztonsági minisztérium (DHS) által szerzödtetett, "Craft International" nevü ( http://thecraft.com/ ), izraeli kapcsolatokkal is rendelkezö "magánhadsereg" tagjairól van szó. Ök vitték a helyszínre a hátizsákjaikban a bombákat. Mivel hivatalosan "terror ellenes gyakorlatot" hajtottak végre, a többi biztonsági erö szemében lényegében gyanú fölött álltak.

 

S hogy mindez megtörténhetett, az nyilván azért van, mert legfelsöbb szinten jóvá lett hagyva. A kérdés tehát az: vajon mi várhat Amerikára, hogy ilyen hadgyakorlatokat tartanak. A ciprusihoz hasonló, totális banki összeomlás szelei tán már csapkodják az USA-t is?

 

Hozzászólások (4)Add Comment
...
Írta: egy vendég, április 28, 2013
Elértük azt az időt már ,hogy senki nem hisz a terrorizmusban.A terrorizmus fogalma már hitelét vesztette és át kell értékelni ,hogy valójában mit is jelent ,mi a valós értelmezése és kik is valójában a terroristák! lásd 9/11.
...
Írta: egy vendég, május 01, 2013
A hatalmuknak vége, amint betelik a pohár, és a birka nép egyszerre tömegesen elkezdi megtagadni az adófizetést. A mi kis jobbos és balos kormánybuzijaink is lophatnának egymástól, ha tőlünk már nagyon nehéz lenne. Egy kis kockázatot vállalni kell sajnos, és mielőbb kiépíteni alternativ pénzrendszert.
...
Írta: egy vendég, május 06, 2013
Én a levitézlett 'hatalom' helyében már nem erőlködnék addig, míg ennél is csúfosabb akciókra nem kényszerülök a lakosság ellen, hanem fognám a mozdítható vagyonomat, a klónozott biorobot 'embereket', meg néhány valódi emberrabszolgát, aztán fel a titokban kifejlesztett ufo fípusú űrhajókra, aztán irány a holdi és marsi bázisok! -Amíg nem késő! Ott van Ceausescu! Nem hitte el hogy vége lehet, amikor észbe kapott már késő volt, elkapták és bizony kivégezték, pedig élet-halál ura volt. Vagy ezek már ezt sem tudják megcsinálni hogy elmeneküljenek?! Vagy ők is olyan elbizakodottak hogy azt hiszik, csak azért is fölényesen leverjük a népet?
...
Írta: egy vendég, május 13, 2013
Az a baj ahogyan en latom a dolgokat, hogy a nagytomegek "meg mindig alusznak a labukon" , megalkuvoak, es kevesen mernek szembefordulni a jelenlegi hatterhatalommal. Meg mindig nem eleg a szenvedesbol, a banki rabszolgasorsbol, a terroizmusbol, a " betegsegekbol" valami nagyobb balhera van szukseg, hogy a "nep" haragra gerjedjen es elhajtsa a mostani vezetoket. Sokkal jobban oda kellene figyelni hogy arra hogy tudatosan es felelosegtelyesen eljunk, vasaroljunk, stb...
Kotelessegunk a fiatal generacionak atatdni "Ezt a tudast", valamint minden egyes emberenek harcolnia kellene a mostani materialista vilag ellen.

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy