Snowden és a Wikileaks 9/11 titkainak a leleplezésére készül PDF Nyomtatás
Külföld
2013. július 02. kedd, 16:57

A Snowden kiszivárogtatás mögött a hatalmi elitek (illuminátus klánok) közti egyre ádázabb frakcióharc áll, aminek fö nyertese – kis szerencsével - egy nevetö harmadik, az emberiség lehet. A Snowden kiszivárogtatás ebböl kifolyólag – a kockázatai ellenére is – pozitívnak tekinthetö.

 

Olyannyira bepánikoltak a napokban azok a politikai körök, amelyek a 2001. szeptember 11-i események mögött valójában álltak, hogy a föbünös George Bush tegnap személyesen ment utána Barack Obama elnöknek Tanzániába, hogy utóbbi próbálja meg megakadályozni a Wikileaks további szivárogtatásait:

 

Egzotikus helyen találkozott Obama és Bush

http://hvg.hu/vilag/20130702_Egzotikus_helyen_talalkozott_Obama_es_Bus

 

„A jelenlegi demokrata és a korábbi republikánus elnök rövid, eredetileg nem tervezett találkozójára a tanzániai fővárosban, Dar es Salaamban került sor, mindketten az ottani amerikai nagykövetség ellen 1998-ban elkövetett merénylet áldozataira emlékeztek.“

 

Ürügyként Bush az 1998-as tanzániai merényletekre való emlékezést hozta fel (...), melyeknek viszont a napokban nincs semmiféle évfordulója, mivel 1998. augusztus 7-én történtek.

 

Amerikai nyomásra (egyébként is titkos szövetségesek) Putyin is közbelépett tegnap:

 

http://www.magyarhirlap.hu/snowden-menedekjogot-kert-moszkvaban

 

„Obama és Putyin elnök megállapodtak az együttműködésről a Snowden ügyben. Putyin szemmel láthatólag szintén nem szereti a kiszivárogtatókat, mivel úgy nyilatkozott: Snowdennek fel kell hagynia az amerikaiak megkárosításával.

 

Mivel Putyin ideig kimondott rokonszenvvel kezelte a Wikileaks-et, és az orosz TV angol adása az elmúlt években kimondottan sztárolta Julien Assange-ot, ez a hirtelen pálfordulás annak a jele, hogy olyan kaliberü „információs tömegpusztító fegyver“ bevetésére készül a Wikileaks, amely a feje-tetejére állíthatja a jelenlegi világrendet, mivel kiszivárogtatása után forradalmat vagy polgárháborút lehet majd elöidézni, különösen a legjobban érintett országban, az USA-ban. Ez az oroszoknak sem érdekük abból kifolyólag, hogy az Obama kormány bukása destabilizálná a helyzetet Szíriában, mely akár harmadik világháborúhoz is vezethetne.

 

Hogy az utóbbi hetekben nem tudták egyes sötét körök (föleg Izraelböl, Nagy-Britanniából és Franciaországból) lángra lobbantani Szíriát, az az Obama kormányzat, a Pentagon és az oroszok közti titkos szövetségnek volt köszönhetö. Ennek tudható be az is, hogy Izraelhez és a Bilderberg csoporthoz közel álló körök információs háborúba kezdtek az Obama kormány és leggyengébb pontja, az NSA ellen, mely az amerikai Belbiztonsági Minisztériummal együtt valójában náci-fasiszta erök ellenörzése alatt áll (legújabb „remekmüvük“ a bostoni robbantások, valamint a pszi-op müveletnek számító sandy hooki-i „mészárlás“ volt). Ezek az elemensek ugyan bizonyos fokú hüséget mutatnak az Obama rezsimmel szemben, pontosabban mondva az amerikai elnök kénytelen velük együttmüködni, igazi hüséggel viszont a Federal Reserve-hez és a náci-fasiszta Bush családhoz tartoznak.

 

A Wikileaks mögött pedig az izraeli Mosszad és Rupert Murdoch illuminátus milliárdos áll (mind a wikileaks-es Julien Assange mind Rupert Murdoch ausztrál származású, innen az „ismeretség“, de erröl még majd egy külön cikkben!), s a Bilderberghez közel álló, tavaly novemberben puccsot végrehajtani próbáló, Obama által leváltott CIA fönök, Petraeus tábornok is ebbe a „partiba“ sorolható.

 

Az ideális az lenne, ha a bilderbergi-izraeli és a náci-amerikai oldal sötét elemensei kölcsönösen semlegesítenék egymást, miközben persze Szíriában se törne ki konfliktus.

 

Hogy végülis a Wikileaks ki fogja-e szivárogtatni az igazságot szeptember 11-röl, azt majd a napokban meglátjuk.

 

Egy teljes leleplezés egyébként kellemetlenül érintené az Obama mögött egyik „fö pillérnek“ számító Haditengerészeti Titkosszolgálatot is (Office of Naval Intelligence) , melynek kiszivárogtatóoldaláról (whatdoesitmean.com) néha én is idézek, mert elég nagy igazságtartalommal és kétségkívül a legmagasabb szintü tájékozottsággal rendelkezik az összes ilyen oldal közül.

 

Szeptember 11 legszörnyübb titkai a következök:

 

1. a repülögépek távirányítással lettek belevezetve az ikertornyokba,

2. a Pentagonba pedig nem személyszállító repülö, hanem cirkálórakéta csapódott.

 

Bár ezek a tények már eléggé jól ismertek az „összeesküvéses irodalomban“ is, amit viszont kevesen tudnak, az az, hogy George Bush parancsára azért lett beleküldve a cirkálórakéta a Pentagonba a repülögépek ikertornyos becsapódása után, hogy eltüntesse mind a nyomokat, mind a tanúkat, mivel a „távirányító szoftver“ a Naval Intelligence pentagoni központjának számítógépein futott, ahová késöbb a cirkálórakéta csapódott be (ezért nem lehetett késöbb kinyomozni, hol volt az „irányító központ“). Klasszikus példája a piramisszerü irányításnak, amikor a „felsö szintek“ elárulják és feláldozzák az „alsóbb szinteket“ a maximális titoktartás érdekében. Szept 11 esetében Bush lényegében „lefejezte“ és feláldozta a Haditengerészeti Titkosszolgálat teljes vezetését, ami nem kis feszültségekhez vezetett késöbb a Pentagonban.

 

Ha például megnézzük a pentagoni áldozatok listáját, akkor láthatjuk, hogy legalább harminc név a haditengerészethez kapcsolódik „valahogy“, ezek közül sok valójában titkos szolga volt.

 

http://www.foxnews.com/story/0,2933,62151,00.html#pentagon

 

A háttérhatalomnak már korábban nézeteltérései voltak velük, mivel például a földönkívüliekröl szóló információk nyilvánosságra hozatalát szorgalmazták. Ebben egyébként mind a mai napig élvonalbelinek számít a whatdoesitmean.com, de nemcsak ez a weboldal, hanem például a „Coast To Coast AM“ rádióllomás is az USA-ban ( http://www.coasttocoastam.com/ ) , amelynek fö müsorvezetöje és szerkesztöje, George Noorey, korábban az ö ügynökük volt.

 

A Haditengerészeti Titkosszolgálat volt felelös már korábban is a legtöbb, földönkívüli kapcsolódású „fekete projektért“. Hogy miért pont ök, annak az a történelmi oka, hogy korábban a Haditengerészet hajóinak volt a legtöbb „UFO élménye“, ök látták legtöbbet az UFO-kat „kijönni a tengerböl“, mivel a legtöbb földönkívüliek által létrehozott bázis az óceánok alatt található.

 

Szeptember 11 egyik legbizarrabb titka még az is, hogy az ún. „77-es járat“, amely állítólag a „Pentagonba csapódott“, úgy ahogy van, nem létezett, kitaláció volt az egész a cirkálórakéta leplezése céljából.

 

Ahogy ez a korábbi infowars.com cikk is megjegyzi:

 

Teljesen bizarr utaslista a 77-es járat esetében

(Truly a Bizarre Passenger list for Flight 77 that Crashed into the Pentagon)

http://planet.infowars.com/activism/truly-a-bizarre-passenger-list

 

A gép állítólag csak 23 százalékra volt foglalt (önmagában is ritkaságnak számít interkontinentális járatok esetében), s az utasok többsége a lista szerint állítólag „valahogy kötödött” az USA Haditengerészetéhez . Ilyen homogén utaslista szinte teljes képtelenségnek számít menetrend szerinti járatokon. Plusz az összes utas, micsoda véletlen, állítólag a Pentagon alkalmazottja vagy szerzödéses partnere volt! Az igazság az, hogy ezek mind ún. “fantom személyiségek” voltak, amiket a Pentagon hozott létre a saját adatbázisaiban, “hozzátartozóik” szerepét pedig késöbb színészek játszották a médiumokban. Aki nem hiszi, mire képes pár megbízható, és persze hallgatni tudó színész a titkosszolgálatok alkalmazásában, az olvassa el a “Sandy Hook”-i “tragédiáról” szóló korábbi írást.

(a sandy hook-i iskolában nem lettek gyerekek megölve, a legtöbb mindent CIA-s színészek játszották, szerencsére).

 

Hozzászólások (2)Add Comment
...
Írta: egy vendég, július 05, 2013
Azt olvastam ,hogy (ha minden igaz) a földönkívüliekről szóló leleplezés ill. bejelentést már meg kellett volna tenniük és ,hogy az idő lejárt e tekintetben. Csak időhúzás van! Szerintem már nem kell sokat várni.A "titkos" szerződésben szerepel ,hogy bizonyos idő múlva ezt meg kell ,hogy tegye az amerikai kormány.Ez a bizonyos idő pedig mostanság van... Különben ha jól emlékszem (ufo) űrhajók flottái jelennek meg a világ nagyvárosai fölött, de az már nem a Spielberg féle sci-fi lessz! /..ezeket olvastam egyebként ,de talán e tekintetben megerősít Tisztelt Szerkesztő Úr is.. smilies/smiley.gif/ bővebben itt: www.youtube.com/watch?v=r_9L_NXYyVA (3részes)
...
Írta: nem_programozhato, július 09, 2013
Természetesen smilies/smiley.gif

Sajnos ebböl a Snowden ügyböl végül nem sok minden lett, az amerikaiaknak egyelöre sikerült leállíttatni a további szivárogtatásokat. Érdekes utózönge volt még a bolíviai elnök gépének leszállásra kényszerítése, majd minden nemzetközi diplomáciai normát felrúgva, annak átkutatása Bécsben, hogy nincs-e a fedélzetén Snowden. Létezhet az a kémmüholdak korában, hogy nem tudták müholdról lefigyelni, ki található a bolíviai elnöki gép fedélzetén, vagy eleve az "indián" megszégyenítésére ment ki a játék a wikileaks-nek nyújtott támogatása miatt?

Snowden-ügy: hősként fogadták Bolíviában a megszívatott államfőt
http://www.atv.hu/kulfold/2013...t-allamfot

Hősnek kijáró ünnepléssel fogadták Bolíviában a hazatérő Evo Morales államfőt, aki szerint az, hogy egyes európai országok megtagadták a belépési engedélyt légterükbe, egész Dél-Amerika ellen irányuló provokáció.
...
Franciaország, Portugália és Spanyolország azért tagadta meg az átrepülési engedélyt, mert azt gyanította, hogy az elnöki különgépen rejtőzködik Edward Snowden, az adatgyűjtési botrány főszereplője, volt amerikai titkosszolgálati alkalmazott.
...
Az elnöki különgép a visszaúton - miután számos ország nem adott engedélyt az áthaladásra - az osztrák fővárosban, Bécsben szállt le, ahol az osztrák hatóságok, a bolíviai államfő beleegyezésével átkutatták. Az eset heves diplomáciai reagálást váltott ki világszerte.


Valójában a beleegyezése nélkül kutatták át, felrúgva a legalapvetöbb diplomáciai normákat is.

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy