Kim Dzsong Un fergeteges színészi alakítása PDF Nyomtatás
Világválság - általános
2013. július 03. szerda, 22:07

A 2013 áprilisi észak-kóreai „fenyegetözés“ és „nukleáris válság“ valójában tv-show, fergeteges színjáték volt az elejétöl kezdve a végéig, de nem a széles nagyközönség, hanem a világ pénzpiacai irányába. A rejtett cél a japán jen árfolyamának (lefelé) manipulálása volt a JP Morgan amerikai óriásbank elképzelései szerint, amely a Japán Nemzeti Bankon keresztül az egész pénzügyi rendszer stabilitását szándékosan veszélybe sodró, gigászi derivátum-üzletelésbe kezdett.

 

 

 

 

 

Bizonyos fura lapcímek alapján már áprilisban rá lehetett érezni, hogy az egész „észak-koreai válság“ mintha túl lenne lihegve:

 

Megmozdult egy észak-koreai rakéta

http://nol.hu/archivum/megmozdult_egy_eszak-koreai_raketa

 

És akkor mi van, ha megmozdult?

 

Bizarr háborús fenyegetés Észak Koreából kutyákkal

http://hir.ma/kulfold/eszak-korea-kulfold/bizarr-haborus-fenyegetes

 

És a macskák hogy vannak?

 

Ha megnézzük az árfolyamtáblázatokat, a japán jen 2013 áprilisának elején pár nap alatt hirtelen kb. 7 százalékot gyengült a dollárral szemben az észak-kóreai válság hatására, s az árfolyama egész április folyamán rendkívül gyenge maradt. Na "valakik" pont ezt akarták.

 

Az ifjú Kim egyébként állítólag egy teherszállító repülögépnyi dolcsit kapott az alakításért.

 

S hogy miért hozom fel mindezt most? Azért mert a JP Morgan és a Bank of Japan okozta elö mesterségesen azt a helyzetet, amelyröl épp a napokban cikkezett a világsajtó:

 

Ez hozhatja el a következő összeomlást

http://index.hu/gazdasag/2013/06/26/bisjelentes/

 

"Az amerikai tízéves kötvényhozam rég nem látott magasságba, 2,7 százalékra emelkedett, miközben május elején még 1,6 százalékon állt.

...

A fejlett országok adósságállománya akkorára nőtt, hogy egy 3 százalékos kamatemelkedés az Egyesült Államoknak ezermilliárd dollárjába (a teljes gazdaság 8 százalékába), Japánnak pedig a GDP közel negyven százalékába kerülne.

...

Ilyen sokkot egyik ország bankrendszere sem viselne el"

 

A fösodratú médiumok viszont nem adtak magyarázatot a hirtelen jött kamatnövekedés valós okára. Emögött, mint ez a kiszivárogtatóoldal írta jó egy hónappal ezelött:

 

2013. május 27:

http://www.tomheneghanbriefings.com/Dots-Connected_05272013.html

 

„Pénzügyi Armagedon veszélye fenyeget, mivel a JP-Morgan- Japán Nemzeti Bank japán jenes piramisjátéka kezd dezintegrálódni, ami miatt világszerte emelkedni fognak a kamatlábak.“


„In closing, at this hour the world faces financial Armageddon as the collapse of the JPMorgan-Bank of Japan foreign currency Ponzi Scheme is disintegrating and forcing interest rates up worldwide

 

2013. június 6:

http://www.tomheneghanbriefings.com/US-SHOWDOWN-IS-IMMINENT_06-06-2013.html

 

"Az egész pénzügyi rendszer fizetöképpességét veszélyeztetve, még mindig 16 billió dollár értékü JP Morgan derivátum található a Japán Nemzeti Bankban"


"At this hour the financial solvency of the world economy hangs in the balance as $16 TRILLION of ass backwards JPMorgan derivatives are still parked in the Bank of Japan"

 

2013. június 26, index.hu:

http://index.hu/gazdasag/2013/06/26/bisjelentes/

 

"....az átlagos kamatszintek 300 bázispontos (3 százalékos) emelkedése gyorsan összedöntené a világot, de legalábbis súlyos bankválságot okozna.

 

Erre ment ki a játék az elejétöl fogva!

 

„Valakik“ a kezdetektöl fogva arra játszottak, hogy mesterkélten felverjék a kamatlábakat világszerte, hogy ezzel késöbb újabb pénzügyi válságot okozzanak. Ehhez kellett már Kim Dzsong Un „színészi alakítása” is a japán jen árfolyamának durva lefelé manipulálásához áprilisban, s hogy a JP-Morgan japán jenhez kötödö derivátumaival, plussz fizetésképtelenség elöidézésével a JP Morgan Globális Kötvény-Index Alapjában, mára világszerte „felhókuszpókuszolják” a kamatlábakat.

 

A végcél pedig mesterségesen csödbe vinni a bankokat és „ciprusi stílusban” (lásd: „A ciprusi teszt”) ellopni a betétesek pénzét az USA-ban és több más EU-s országban is.

 

Meglátjuk, sikerülni fog-e nekik, az elkövetkezö hónapok „izgalmasak” lehetnek.

 

Hozzászólások (4)Add Comment
...
Írta: egy vendég, július 05, 2013
Nem tudom ,de szerintem az a csávó nem 100as így ránézésre ,mintha valami baj lenne a kupolában ,lehet belóg 1,2 tetőléc. xd
...
Írta: nem_programozhato, július 09, 2013
Úgy tünik, a LaRouche Mozgalomnak is hasonló információi vannak:

http://larouchepac.com/node/27108

This BIS/JP Morgan swindle to bankrupt the United States is going to be preemptively stopped.Ez a JP Morgan - BIS szélhámosság, hogy csödbe vigyék az Egyesült Államokat, meg lesz akadályozva.

Érdekes infoik vannak a BIS és a JP Morgan múltjáról is, a köztük lévö titkos összefonódásokról, és hogy a BIS-en keresztül hogyan finanszírozta a JP Morgan már a náci mozgalmat is, hatalomra juttatva ezzel Hitlert.

So the BIS has a history. J.P. Morgan has a history. We’ve talked about the Bush family as an integral part of the apparatus, the Anglo-American apparatus that put Hitler into power, and the same networks, today, the heirs of that apparatus, have made a statement of intent, that they’re going to do the same kind of thing now. They intend to use the fact that the debt is unpayable, to control the process and bring down the United States first, so that there’s no prospect of a Franklin D. Roosevelt impulse coming from the U.S.


Tessék megfigyelni, hogy kiket emleget Tom Heneghan is a JP Morgannal kapcsolatban: a "Bush nácikat" és a velük szövetséges óriásbankokat! Ez lényegében ugyanaz az erö, mely Hitlert is hatalomra juttatta, mégha a 21. században nem is "náci szimpatizánsnak" nevezi magát, hanem inkább "neokonzervatívnak" álcázza magát.

A végcéljuk az USA-t a Szovjetunió sorsára juttatni, az amerikai lakosság egy részét pedig internáló táborokba zárni, miután a totális banki összeomlás után szükségállapot lesz hirdetve.
...
Írta: nem_programozhato, július 09, 2013
A kamatok közben kúsznak felfelé... Ne tessék nagy jelentöséget nyilvánítani annak, hogy mindez azért van, mert az amerikai FED "ilyen-olyan" bejelentéseket tett, "eszközvásárlási csökkentésröl", vagy hogy "kínai bankcsödökröl hallani", stb. Az amerikai állampapírok legnagyobb vevöje maga a wall-streeti bank kartell (Rothschild kartell), lényegében ök határozzák meg a kamatokat és árfolyamokat. Söt, az elektronikus kereskedést is tudják manipulálni, ebben a FED-nek és a neki dolgozó NSA-nak évtizedes gyakorlata van.

Például Heneghan szerint:

http://www.tomheneghanbriefing...92013.html

Adamus Group aka German Nazi Paperclip is directly tied to the privately owned U.S. Federal Reserve and the massive manipulation of worldwide financial markets using electronic software programmed "Next Gen" technology that allows the crooked worldwide banks to have 5 - 7 seconds lead time on all worldwide financial trading.


​Millions of trades are placed electronically daily by the worldwide crooked banks using algorithm and Next Gen technology to rig every security, commodities, currency and precious metals contracts traded on worldwide exchanges.

​It is totally a DNA electronic high frequency based PONZI SCHEME.
Nemrég találtam ezt is:

Fekete mágia: a kereskedö robotok színre lépése
(A dark magic: The rise of the robot traders)

http://www.bbc.co.uk/news/business-23095938

Jól részletezi, mennyire automatizálva van a kereskedés. S amikor mindent automata (szoftver) irányít, ott lehet manipulálni is, pláne a háttér szervezeteknek, akik képesek "kiskapukat" beleépíteni a szoftverbe.
...
Írta: egy vendég, október 06, 2014
Fején találta a szeget a Szerkesztő. Nemcsak kereskedelmi, bróker és egyéb maffiaügyleteket lehet egy képletre, s azon variánsaira, majd az igenis létező gépagyakra írni, de ha valaki van olyan pofátlan, hogy beáll szkőművesnek, az lehet belőle, amit csak akar. Polyglott akar lenni az összes beszélt és holt nyelven? Nem probléma - elektromágneses jelekkel rátölthető bárki agyára, csak árulónak kell hozzá lenni. Gépsportolókat is legyőző olimpiai bajnok és Nobel-díjas fizikus is akar lenni egyben netalántán? Simán letölti magára a tálentumokat, hogy bevonzza a sikerért járó anyagi talentumot ezzel, amit ha megforgat a tőzsdén, máris talentumok tömkelegével lesz 'gazdagabb', azaz szegényebb, csak ezt még nem tudja magáról, mert orbitálisan együgyű módon értelmezte a legtöbb ellentmondást tartalmazó forgatókönyvet. Mivel gépagy lett, az erőtér mágia előbb-utóbb tulajdonosa ellen fordul. Sima emberek számára ez sovány vigasz, mert ezek a gépkőművesek több ezer évig is változatlan fittségben tudnak szemfényvesztést produkálni.
Az emberi képességek, piramis sejtek jelfogadása és továbbítása terén sincs demokrácia tehát. Ez a valódi átverés az életben. Nem az iskolának tanulsz, ja, de nem is az életnek.

Antitalentum renitens

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy