A Hitler rejtély PDF Nyomtatás
Történelem
2010. november 09. kedd, 22:28

Apa, fia és az anya, nem?  Igen! De a cikkben lesz egy mellbevágó meglepetés.

 

 

 

A képen balról V. György angol király, II. Erzsébet nagyapja látható.

 

Hitler "hivatalos" apjának, Alois Hitlernek, az alábbi a fényképe: 

 

 

23 évvel volt idösebb Hitler anyjánál.

 

És gondolom, nem nehéz észrevenni, hogy a "fia" csöppet se hasonlít rá. Míg a hasonlóság az anyjára teljesen egyértelmü, addig Hitler az "apjára" nem hasonlít. Ami nem véletlen!

 

Adolf Hitler valódi, biológiai apját V. György angol királynak hívták, Adolf Hitler II. Erzsébet nagybácsikája volt, mert V. György nem vállalt gyerekeként született egy szexuális kicsapongásból, mielött V. György megházasodott volna.

 

Az info Benjamin Fulfordtól származik. Fulford önmaga is megér egy különálló témát, de róla majd késöbb. Esetleg annyit, hogy Kanada egykori miniszterelnökének unokájáról van szó, ki pár nagyon magas rangú emberrel mint Bill Clinton amerikai exelnök, Keith Alexander generális, az NSA igazgatója, na és legföképp Andrew yorki herceg ( http://en.wikipedia.org/wiki/Prince_Andrew,_Duke_of_York ), jelenleg egy új, aranyalapú pénzügyi rendszer létrehozásán dolgozik a háttérben. Fulford blogot is ír:  http://benjaminfulford.net

 

A Hitlert érintö info az angol királyi család háttérbe szorított szárnyától, Andrew yorki herceg környezetéböl jutott el Fulfordhoz. Míg II. Erzsébet és fia, Károly herceg teljesen összejátszik az illuminatikkal (Rothschildokkal), addig a királyi család ezen szárnya kevésbé. A két szárny közt bizonyos fokú ellenségeskedés tapasztalható.

 

Viktória királynöt annak idején "Európa nagymamájának" hívták, mert a Windsorok szinte minden akkori uralkodócsaládba beházasodtak, és a Rothschild famíliának is volt bécsi ága abban az idöben ( http://en.wikipedia.org/wiki/Rothschild_banking_family_of_Austria ), úgyhogy az ifjú V. György járhatott abban az idöben Ausztriában. 

 

Nézzük meg a fizimiskájukat közelebbröl. Találtam egy képet, melyen ki van retusálva Hitler bajusza, ugyanis épp ez az elem, amely szerintem hajlamos egy picit bezavarni az emberi szemet.

Balról V. György, jobbról Hitler.

  

 

 

A Hitler kép a Holocaust History weboldalról származik, és 1925-ben készült:http://veritas3.holocaust-history.org/short-essays/adolf-hitler-photo.shtml

 

Vajon lehetett-e ezen két embernek valami köze egymáshoz? Ez itt a nagy kérdés!


 

Hitler származása felöl korábbról is rengeteg spekuláció származott, amit a többi közt épp az váltott ki, hogy megkérdöjelezhetö a hasonlóság a "hivatalos" apjára. És az is, hogy Németország ugyancsak fura viszonyban volt Angliával a második világháború alatt: máig nagy rejtély, miért nem indított Hitler tengeri (gyalogsági) támadást Nagy-Britannia ellen. Miért érte be Anglia puszta bombázásával? És miért adta oda pl. Chamberlein olyan könnyen Csehszlovákiát a náciknak? Valóban "naivitásból"? Nem! A politikában nincsenek naivitások.

 

Amennyiben ez az info igaz, és minden esély megvan rá, hogy az legyen, úgy át fog kelleni írni "egy picit" a 20. század történelmének ezt a részét is.

 

Idáig is voltak olyan történészek, akik Hitlert valamilyen titkos Rothschild rokonnak vélték, mivel az akkori Rothschild báró és Adolf Hitler valóban többször is találkozott, erröl fényképek is vannak, és az is dokumentált tény, hogy ezek az illuminati körök juttatták hatalomra a nácikat. De nem, márcsak azért se, mert Hitler nem hasonlít egyik akkori Rothschildra se. Viszont a Rothschild általi istápolás nem véletlen, mivel Hitler V. György angol király törvénytelen gyermekeként született, söt, a Windsorokon keresztül rokonságban állt II Vilmos német császárral is.

 

Hitler halála felöl viszont már alighanem korábban kiszivárgott az igazság. Ne feledjük, hogy Hitler "hullájaként" egy feketére összeégett tetemet mutogattak az oroszok, és hogy állíttólag a fogsora alapján 100 százalékra azonosították. Ez minden. Sztálin tudott a Windsor titokról, és falazott az angol-szászoknak, mivel akkor már oda volt neki igérve Közép-Európa. Hitlert Canaris generálissal, a náci titkosszolgálat vezetöjével (ö szintén nagyon sok mindenröl tudott és titkoban összejátszott az angolokkal), Mengelével és még sok más kettös-ügynök vagy "hasznos" nácival együtt kimenetkítették Németországból. A müvelet titkosszolgálati fedöneve "Operation Paperclip" volt. Canaris számos kéme késöbb a CIAben folytatta, Mengele pedig Dr. Green néven folytatott nagysikerü emberprogramozó kísérleteket az USAban.

 

Arról, hogy Hitler valójában nem halt meg, a második világháború után is rengeteg mendemonda  terjengett, még a nagyszüleim is hallottak ilyeket.

 

Úgy tünik, mint ahogy a közmondás is mondja, valóban nem zörög a haraszt ha.. ez most a 21. század elején, hogy az internet utat adott idáig a hatalom által gondosan eltitkolt információk terjedésésnek, kezd beigazolódni.

 

Kiegészítökb. egy héttel a cikk írása után bukkantam a következöre a New York Timesban:

 

Az újság nemrég megszerzett CIA dokumemokra hivatkozva közölt le egy cikket, mely szerint az ún. "Operation Paperclip" nevü amerikai titkosszolgálati müvelet a náci háborús bünösök kimenekítésére valóban létezett, és hogy Dr. Mengele, az auschwitzi koncentrációs tábor hírhedt tömeggyilkos "orvosa", 1945 után az USAban élt tovább. Még Mengele egyik 1956os fényképét is közlik. Ezek több mint 60 évig keményen eltitkolt dolgok voltak.

 

http://www.nytimes.com/2010/11/14/us/14nazis.html?_r=1

 

Mengele 1956ban:

 

Hát még ha majd a Hitler születése felöli nagy titok is egyszer kiderül! Személy szerint igenis hiszek benne, a kiszivárogtató forrás viszonylagos hitelessége és a fényképhasonlóság miatt.

 

Kiegészítö 2:

 

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/2701965.stm


The second was that some felt that the new King was too sympathetic to Nazi Germany.  Following Edward's accession, the German embassy in London sent a cable for the personal attention of Hitler himself.  In part, it read: "An alliance between Germany and Britain is for him (the King) an urgent necessity."

 

V. György legidösebb fia, VIII. Edward trónralépése után a londoni német követség szigorúan bizalmas táviratot küld Hitlernek: Egy a náci Németország és Anglia közti szövetség az új király számára "sürgös szükségesség".

 

VIII. Edward alig egy évet töltött a trónon, le kellett mondania róla, mivel egy elvált nött vett el feleségül.

 

Nekem ez a mese arról, hogy egy elvált nö miatt mondott le a trónról, mindig is túl fantasztikusnak tünt. Ilyenre nem nagyon szokott lenni példa a Windsorok történetében. Mi van, ha úgy kényszerítették az illuminatik a lemondásra, mivel a dolog Németországgal másképp volt eltervezve, ö viszont kedvelhette a féltestvérét, Hitlert, és nem volt hajlandó ebben közremüködni, inkább lemondott.

 

In October 1937, Edward and his wife - by now the Duke and Duchess of Windsor - visited Nazi Germany.  They met Hitler, dined with his deputy, Rudolf Hess, and even visited a concentration camp. The camp's guard towers were explained away as meat stores for the inmates.

 

Botrányos látogatást tesz VIII. Edward 1937-ben a náci Németországban. Találkozott Hitlerrel, majd Rudolf Hessel vacsorázott, söt, még egy koncentrációs tábort is meglátogatott.

 

Ugyan mit keresett Hitlernél, hisz 1937-ben már nem volt angol király, így nehéz elhinni, hogy valami kulcsfontosságú diplomáciai küldetésen volt.

 

 

Ho-ho-hó...

 

 

Hozzászólások (30)Add Comment
...
Írta: egy vendég, január 01, 2011
csak hogy a németek épp hogy a globális cionista és illuminátus hatalmak ellen küzdöttek. Nos akkor hogy is volt ez sok a hazug vagy félig igaz információ csak még jobban mindent összekuszál.
...
Írta: egy vendég, január 03, 2011
érdekes teória
ho-ho-hó...
...
Írta: egy vendég, február 22, 2011
hitler csak megvezette a németeket,ő is benne volt.Tudod szokták mondani az illumináti zsidrákok,hogy amit nem tudsz leverni,állj az élére.egyébként olvassátok a cion bölcseinek jegyzőkönyveit,és ott megtudhatod, hogy hogyan gondolkoznak a sátán fattyai.Amikor valami kiderül,gyorsan megprobálják hitelteleníteni a leleplezőt mindenféle dezinfóval...Gondolkozz bátran,azt a zsidrák nem szereti...Tudod a TV is ezért van,hogy addig sem gondolkozol.
Szik-ember
...
Írta: egy vendég, március 06, 2011
te hülye vagy..Hitler a zsidalyok ellen volt! amíg élt!
...
Írta: egy vendég, március 18, 2011
Genetika területén kimutatható az un. Y-kromoszóma szerinti apai ágú rokonság. Mivel a prágai női rokona a nyolcvanas években elhunyt, már csak az USA-beli férfi rokona lenne erre alkalmas. Sokan azzal magyarázzák a családjának az eltüntését nehogy a mostani genetikával kilehessen mutatni a szemmita vonalat is.
De a britt uralkodói háznál még az ifjú trónörökösoknél is csak az anya, Diana hercegnő volt bizonyos...smilies/cheesy.gif
...
Írta: egy vendég, június 02, 2011
Érdekes teória... Ezek szerint az egész holokausztot a zsidók rendezték - a cion bölcseinek jegyzőkönyvéből gondolván bár sok véráldozattal járt- hogy így ellehetetlenítsék az üldöztetésüket? Még ha fény is derül egy-két dologra...
...
Írta: egy vendég, június 26, 2011
várjuk a sci-fi folytatását smilies/grin.gif
...
Írta: egy vendég, július 02, 2011
Hitler egy naív bohóc volt akit ki és felhasználtak. Egy festő akiből a háttérhatalom direkt csinált tömeggyilkost, hogy aztán a kártérítésekből megcsinálhassák izraelt! Ezekután ha valaki nem tetszik a zsidrákoknak szabadon nácizható antiszemiztázható!
Hitler segítségével kerültek hatalomra a zsidók.
Beáldoztak egymillió csóró zsidót, mert ugye bár a gazdagabbja vagy svájcban vagy egy elit barakkban vészelte át a háborút. És most a tetves tevje fajtája szabadon garázdálkodhat a világban!
...
Írta: egy vendég, július 08, 2011
Tényleg jó sci-fi:Đ Tömeggyilkost? Már most sántít a dolog, Hitler soha nem volt tömeggyilkos egy írásos bizonyíték sincs arra hogy parancsot adott volna ilyenre. A másik pedig, Hitlernek volt esze, felhasználta a zsidókat arra hogy hatalomba jutassák őt, utána meg ellenük fordult, a zsidók majd azt gondolták Hitler majd úgy táncol ahhogy ők fütyülnek, csak kicsúszott a kezeik közül, nem véletlenül.
...
Írta: nem_programozhato, augusztus 01, 2011
Hitler's wedding anniversary - and more events in history that happened on April 29th
http://www.mirror.co.uk/news/t...5-22734564

The wedding of Prince William and Kate Middleton will be a joyous occasion but it also marks the 66th anniversary of the bizarre and macabre union of Adolf Hitler and Eva Braun as the Third Reich collapsed.


Nem tudom, észrevettétek-e, hogy Vilmos herceg most 2011-ben ugyanazon a napon, április 29-én nösült, amikor Adolf Hitler is feleségül vette Eva Braunt. Vilmos esküvöje pontosan 66 évvel történt Hitler esküvöje után.

Nos, tudjuk, hogy Sátánka (666) nagyon otthon van a Windsor házban.

Meg azt is, hogy a Windsorok valójában KEDVELTÉK Hitlert.

Meg egyre több olyan állítás van manapság, hogy Vilmos herceg lesz az Új Világrend diktátora (az "Antikrisztus"), s hogy hasonlóan pusztító szerep van neki is szánva mint Hitlernek...

Így nem kizárható, hogy Vilmos herceg esküvöi dátumának megválasztása nem volt véletlen egybeesés.

üdv,
nem_programozhato (cikkszerzö)
...
Írta: egy vendég, augusztus 20, 2011
Az én esküvőm 1991 szeptember 11-én volt, szűk családi körben!!!Azért választottuk ezt a napot, hogy a tizedik házassági évfordulónkat izgalmasabbá tegyük! S lám sikerült!!! Az egész világ izgalomban volt, velünk együtt!
...
Írta: egy vendég, szeptember 03, 2011
Hát mi tagadás, azért jobban odafigyelhettek volna az időpont kiválasztására! Ha másért nem is, legalább azért, hogy elkerüljék az efféle feltevéseket! Egy héttel előbb, vagy később, jobb lett volna!!!
...
Írta: egy vendég, szeptember 25, 2011
Úgy látom egyesek mégmindíg súlyos tévedésben leledzenek. Senki se gondolja azt egy pillanatig se, hogy Hitler nem egy báb volt. Szerintetek a háborúkat kik pénzelik? A bankok, és persze, hogy mind a 2 oldalt mert így éri meg nekik. ÉS köztudottan a Rotschildek a fejesek a bankvilágban, ergo Hitlert tökéletesen kézben tartották. Ha nem így lett volna anyagi források híján Hitler hamar elvesztette volna a háborút.

Másodszor: Legújabb kutatások bebizonyították, hogy a zsidrákok által hazudott 6 millió helyett csak körülbelül mintegy 200-300 ezer zsidó halt meg. Az állítólagos gázkamrákban ciklon-b-t használtak ugye? Ami köztudottan nyomot hagy a falon és a talajban. Méghozzá kékes színű lerakódás jelenik meg a falakon használat után. Ilyen lerakódásokat a gázkamrákban nem használtak ergo a gázkamrás história egy hatalmas kamu. Továbbá ugye a hullákat el kellett égetni valahol, egy krematóriumban. Az égés viszont füstöt termel és ez pedig koromlerakódást okoz a kéményben. Természetesen nem találtak korom lerakódásokat egy kéményben sem ergó újabb ponton bukik a holokauszt sztori. Továbbá az elégetett hullák csontjait is el kell valahogy tüntetni nem? Ahhoz meg csontdaráló malmok kellenek. Ilyeneket viszont nem találtak egyik "haláltábor"-ban sem. AZ egész holokauszt egy nagy kamu. Ja és történelem könyvekben előszeretettel mutogatják a képeket ahol lesoványodott emberek hullái kupacokban állnak kocsikon. Azok valójában tifuszban meghalt német katonák hullái.

...
Írta: egy vendég, szeptember 25, 2011
Harmadszor: A zsidó nem összekeverendők a cionistákkal és fordítva sem. Ugyanis a cionisták pontos megnevezése kazár cionisták. Ugyanis a kazárok beszivárogtak a zsidók közé felvéve a vallást, tehát ők ál-zsidók. Ők gyűlölik a zsidókat. Ezt a holokamu sztorit is ők hozták össze pár százezer zsidrák feláldozásával, hogy a tervüket kivitelezhessék. Vagyishogy létrehozhassák Izraelt ami a abban a térségben állandó konfliktusokat okoz, és hogy ezzel majd kirobbanthassák a harmadik világháborút. Merthogy a tervek szerint Izrael és az arab világ között robbana ki a háború és a világ többi országa is bele lesz kényszerítve a harmadik világháborúba. Izrael elpusztul, cionék meg elégedetten dörzsölhetik majd a tenyerüket.

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy