Végjáték a földönkívüliek és az amerikai titkos ürprogram létének beismerése körül (is) PDF Nyomtatás
2013. szeptember 20. péntek, 16:02

Valami egészen hihetetlen dolog történt idén év elején, olyasmi, amivel eddig csak kevesen számoltak: a „blogoszféra“ és az orosz kormány nyomására sikerült rákényszeríteni az USA-t és a nyugati világot a színfalak mögül valójában kormányzó, náci-sátánista háttérhatalmat arra, hogy tegye meg az elsö lépéseket a földönkívüliek létének beismerésére!

 

2013. január 22:

Orosz nyomás Obamáékra: vagy végre elkezditek a földönkívüliek létének beismerését, vagy mi fogjuk

(Russia Orders Obama: Tell World About Aliens, Or We Will)

http://www.whatdoesitmean.com/index1649.htm

 

Nyomaték képpen az orosz REN TV le is adott egy a földönkívüliekröl szóló dokumentumfilmet, továbbá egy riportot is, melyben Medvegyev orosz elnök lényegében beismeri a létezésüket (lásd. Medvegyev a földönkívüliekröl )

 

Ezen nyomás hatására aztán a „nácik“ az USA-ban meg is tették az elsö tétova lépéseket, megtartották az elsö nagy „meghallgatást“ a Fehér Háztól nem messze található washingtoni sajtóklubban.

 

Látványos "tűzijáték a pincében", avagy csendben lezajlott a washingtoni ál-közmeghallgatás http://rejtelyekszigete.blogger.hu/2013/05/14/tuzijatek-a-pinceben

 

Az eseménynek még weboldala is lett, mely nyitólapjára cinikus (de szimbolikus) módon egy barátságtalan kinézetü, világoskék szemü, fekete ruhás, „egyszemü“ alak került, szimbolizálva, kik is állnak az akció mögött valójában.

 

http://citizenhearing.org/

 

 

Na de ne legyünk telhetetlenek, bár apró, de mégis jelentös elsö lépés volt ez, melyröl a világ számos médiuma is tudósított, ha nem is kizárólag pozitív hangnemben, de mégis tudósított (listát lásd itt: http://citizenhearing.org/press.html )

 

A meghallgatott tanúk közt jelen volt Paul Hellier egykori kanadai védelmi miniszter is, akinek Fény az alagút végén c. könyve az utóbbi idöben elég nagy feltünést keltett. A Hellier vallomás videója magyarul is feliratozva lett, s per pillanat 374 000 megtekintésnél áll, ami nagyon jó eredmény, lévén az összmagyarság nem kevesebb mint 2.5 százalékáról van szó!

 

Kanada volt védelmi miniszterének leleplező beszéde az ufókról közmeghallgatáson

https://www.youtube.com/watch?v=98sM14521sk

 

A „fogpaszta“ tehát definitíve ki lett nyomva a tubusból, más nyelvterületeken is.

 

Személy szerint el is kezdtem kicsit aggódni, hogy mi lesz ennek a vége, milyen nyúl is lesz kiugrasztva a bokorból, nem valamilyen "vérnyúl" inkább, s aztán úgy is tünt, hogy valóban az utóbbi... A náci-fasiszta sötét hatalom lépett, augusztusban a médiumaival „letaglóztatta“ az idáig kiszivárogtatott információkat, két hete pedig a szíriai helyzet – bizonyára nem véletlenül - kishíján Armagedonná fajult. Nyilvánvalóan a valós céljuk továbbra is inkább elpusztítani a jelenlegi emberiséget, semminthogy bármit is feltárjanak.

 

CNN, 2013. augusztus.15:

Area 51 is real, but sorry, no aliens

http://edition.cnn.com/2013/08/15/us/area-51-documents/index.html

 

Többek közt ahhoz az ócska trükkhöz folyamodtak, hogy a „hitelesség“ kedvéért végre hivatalosan is elismerték a hírhedt „Area 51“-es támaszpont létét, de azt állítva, hogy ott soha semmilyen titkos együttmüködés nem zajlott emberek és földönkívüliek közt, mindössze speciális kémrepülök, mint a már lassan fél évszázada hadrendböl kivont U2-es, fejlesztéséhez használták.

 

Természetesen az antigravitációs technológiát használó, elrablásokhoz gyakran használt TR-3-as gépek léte se lett elismerve.

 

Magyarországon is az orbáni Honvédelmi Minisztérium azt állította hogy:

 

atv.hu, 2013. augusztus 9:

Magyarországon nincs UFO tevékenység és nincsenek UFO akták

http://www.atv.hu/belfold/20130809-magyarorszagon-nincs-ufo

 

Mindezt azután, hogy a magyar feliratú Paul Hellier videót már sokszázezren látták, arról nem is beszélve, hogy 1989 öszén az egyik legnagyobb „UFO invázió“ épp Magyarország légterében zajlott:

 

http://www.echelon8.org/ufo_helyzet.htm

http://www.echelon8.org/minden.htm

 

 

Zajlik tehát a végjáték a javából.

 

A valóság az, hogy földi emberek a legnagyobb titokban már vagy három évtizede járnak más csillagrendszerekbe a humanoid ET teremtöink felügyelete alatt. Az USA-nak létezik egy titkos ürprogramja „náci“ felügyelet alatt, ezen program léte az oka annak, hogy a „hivatalos“, nyilvános ürprogram egyre jobban vissza lett fejlesztve. 2011-ben már az ürrepülögépek jó részét is nyugdíjazták, arról nem is beszélve, hogy nukleáris meghajtású üreszközök fejlesztését a háttérhatalom a nyilvános ürprogram keretében sohasem engedélyezte, mivel azokkal könnyedén el lehetett volna jutni a Naprendszer más bolygóira is (vannak ugye nukleáris meghajtású tengeralattjáróink, repülögép anyahajóink, de nincsenek nukleáris meghajtású ürhajóink)

 

Az USA titkos ürprogramjának a puszta léte is titkolt, annak ellenére, hogy ezen üreszközökböl párat valójában már emberek milliói láttak, lássunk például pár fotót magáról a Kínai Kommunista Párt hivatalos lapjának weboldaláról! Tudniillik a 2010-es ún. „kínai UFO-k“ nem egészen földönkívüliek voltak, hanem az amerikai titkos „náci“ ürprogram üreszközei voltak bevetve a kínaiak ellen egy titkos eröfitogtatás keretében.

 

http://english.peopledaily.com.cn/90001/90782/7080675.html

 

http://english.peopledaily.com.cn/90001/90776/90882/7060198.html

 

A kínaiak teljesen tehetetlenek voltak ellenük, s ez volt az egyik mélységi titka annak, hogy Kína és a világ 2010-ben végülis nem merte taccsra tenni a dollárt, annak ellenére, hogy Kína például több mint egybillió dollárnyi értéktelen amerikai állampapir „szerencsés“ tulajdonosa, s az amerikai államadósság már a kifizethetetlen 17 billiós szintet ostromolja.

 

A Kínai Kommunista Párt lapja is csak annyit mert annak idején megjegyezni ezekröl az UFOK-ról hogy:

 

Rejtély maradt az UFO kiléte

(UFO remains a mystery)

http://english.peopledaily.com.cn/90001/90776/90882/7060198.html

 

„Egy beavatott forrás annyit árult el a China Daily napilapnak, hogy a „nem identifikált“ objektumnak katonai kötödése van.

„A source with knowledge of the matter, however, told China Daily earlier that the object had a military connection.“

 

Naná hogy az volt ;-)

 

Hozzászólások (11)Add Comment
...
Írta: egy vendég, szeptember 24, 2013
Tisztelt Szerkesztő!
Mit gondol Ön, miért akarják az oroszok ennyire nyilvánosságra hozni ezt a dolgot? És tulajdonképpen honnan ered ez a nyomás, civilektől vagy az úgynevezett jobbik frakciótól a háttérhatalmon belül vagy máshonnan?
...
Írta: nem_programozhato, szeptember 24, 2013
A jahvista ("keresztény") frakciótól a háttérhatalmon belül, ami természetesen minden csak nem egyenlö a jelenlegi (intézményesített) egyházakkal mint a Katolikus Egyház.

Oroszországban az elmúlt 200 évben müködik egy ultra-titkos, pravoszláv keresztény szekta a hatalom legcsúcsán, amely változatlanul létezett a kommunizmus idejében is, s most Putyin és Medvegyev is közéjük tartozik. Egyesek szerint ennek a keresztény titkos társaságnak a befolyása volt már az is, amikor az orosz cár az 1815-ös bécsi kongresszuson megfúrta a sátánista Rothschild-kartell egész világot pénzügyileg-gazdaságilag leuralni szándékozó terveit (lásd. Napóleontól Jelcinig c. írást) Említést róluk természetesen nem nagyon találni a jelenlegi nyugati médiumokban. Én elöször a hidegháború valós történetét rögzítö Peter David Beter levelekben olvastam róluk. Mint minden igazán értékes dokumentum, "természetesen" a Peter David Beter levelek is a szönyeg alá lettek söpörve. Mindjárt elökeresem a bennük található említést erröl a pravoszláv keresztény szektáról.

/nem_progr
...
Írta: nem_programozhato, szeptember 24, 2013
Itt van:
http://www.peterdavidbeter.com...bal38.html

Beter "spirituális kommunistáknak" nevezi öket, s ez a megállapítás nem is annyira meglepö, lévén az 1970-es és 1980-as évek ún. "emberarcú kommunizmusa" is az ö befolyásuknak volt köszönhetö, s ez volt egyébként az a társadalmi berendezkedés, amely az összes idáigi közül a legközelebb állt ahhoz, amilyen társadalomban a teremtöink is élnek Aldebaranban - pénznélküliben. Ha visszemlékezünk rá, a kommunisták célja is a pénz eliminálása lett volna hosszabb távon.

A kommunista pártokon belül is léteztek pozitívabb jahvista és negatívabb sátánista frakciók. David Beter ironikusan nemcsak a sátánista kommunistákat (akik halomra gyilkoltatták az oroszokat mint Sztálin vagy korábban Trockij) hanem az amerikai sátánista monopol-kapitalistákat is "bolseviknak" nevezi. Ez szintén érthetö, lévén a sátánista kommunistákat (mint Trockij) eredetileg a sátánista vadkapitalisták (Rockefeller) juttatták hatalomra 1917-ben.

Unlike the Bolsheviks, the "spiritual Communists" are a native religious sect which began within Russia more than two centuries ago. Their numbers have never been large, but even in czarist Russia their influence politically was sometimes very great. They are tough, and they are perhaps the most tightly knit religious group on earth.They insist on taking literally many things in the Bible which, in their view, are swept under the rug generally in the West. The breed who rule Russia today take their beliefs very seriously indeed--not for show, but as a guide to action and in setting policies of all kinds. This is the reason for many strange differences which have been noticed in recent years between Russia and the West. For example, in the United States, homosexuality is increasingly being tolerated, encouraged, and even smiled upon legally; whereas in Russia it is a capital offense and punishable as such.
...
Írta: nem_programozhato, szeptember 25, 2013
A fenti David Beter levél még 1978-ban íródott , s az benne a megdöbbentö, hogy a történések jelen napjainkban pontosan úgy alakulnak, ahogy David Beter, a Kennedy család egykori bizalmasa és bankára, vizionálta öket 35 évvel ezelött:


Putyin, 2013. szept. 20:

"A kereszténység és más világvallások által nyújtott értékek és erkölcsi normák nélkük, melyek az évezredek során fejlödtek ki, az emberi méltóság elvész.
Az elnök kritizálta az euro-atlanti országokat, melyekben a tradicionális identitás, beleértve a szexuálisat is, el lett utasítva. A sokgyerekes családok egy szintre kerültek az azonos nemüek kötelékeivel, az Istenben való hit a Sátánban való hittel - mondta Putyin


http://rt.com/news/berlusconi-...putin-123/

“Without the values at the core of Christianity and other world religions, without moral norms that have been shaped over millennia, people will inevitably lose their human dignity,” he stated.

The president criticized “Euro-Atlantic countries” where “any traditional identity, … including sexual identity, is rejected… There is a policy equating families with many children with same-sex families, belief in God with belief in Satan,” he said.
...
Írta: egy vendég, szeptember 25, 2013
Köszönöm a válaszát! Nagyon alapos volt smilies/smiley.gif
...
Írta: nem_programozhato, szeptember 29, 2013
Utólag jegyezném meg, hogy a David Beter levelekben, majd késöbb a Putyin álláspontban szerepelteket a homoszexualitással kapcsolatban mindössze szemléltetésnek szántam, annak szemléltetésére, hogy hol keresendök a jelenlegi orosz nagypolitika álláspontjainak gyökerei.

/nem_progr
...
Írta: nem_programozhato, szeptember 29, 2013
A személyes véleményem az, hogy a szexuális orientációt büntetni (mint anno Oroszországban) éppoly ostobaság, mint túlhangsúlyozni a szerepét (mint a mostani euro-atlanti világnan). A szexualitás a magánélet szentségébe való, s nem kellene se negatív, se kifejezetten propagáló módon beleavatkozni ezekbe a dolgokba semmiféle hatalomnak.

A homoszexualitás amúgy azzal a rejtett céllal van túlhangsúlyozva a jelenlegi euro-atlanti világban, hogy az emberek szemében csökkenjen a család mint intézmény értéke és jelentösége (ezért nem tesznek többek közt a magas válási statisztikák ellen se semmit). A család jelentöségét azért akarják lecsökkenteni itt a Földön is, mert a teremtöink Aldebaranban lényegében család nélküli viszonyok közt élnek, változó párkapcsolatokban vagy kifejezett poligámiában, ahol viszont müködik a felebaráti szeretet, mindenki támogat mindenkit. Nálunk a Földön viszont talán még soha az életben nem volt olyan erös az individualizmus mint most, "mindenki le se szar mindenkit" - na most a kintivel ilyen száz százalékkal ellentéttes viszonyok közt próbálni eliminálni még a maradék biztonságot jelentö család intézményét is, az szerintem az ostobaság magasiskolája, éppoly ostobaság mint a drog fogyasztását, vagy az emberek szexuális orientációját is próbálni büntetni. Mindenekelött a pénz nélküli társadalom elérésére kellene törekedni, ez automatikusan magával hozná a nagyobb felebaráti szeretetet is az emberek közt, és talán spontán felfejlödnénk magasabb tudatossági szintre is. Durva beavatkozásokkal viszont, mint a családok szétverésére tett eröfeszítétések a jelenlegi körülmények közt, aligha fogunk elérni bármit is.

De úgy tünik, ennyire képes ez a dicsö emberi faj, kapható mindenre, ami nem normális és kegyetlen. S ez lesz rövidesen a veszte (hacsak nagyon gyorsan nem válik emelkedettebbé)

/nem_progr
...
Írta: egy vendég, május 04, 2014
Tisztelt Szerkesztő!

Nagy becsben tartom tényfeltáró, tájékoztató és gondolkodást, empátiát ébresztő munkáját, de a vázolt helyzetnél sokkal, de sokkal nagyobb a baj. Magyar oldalon ezt még nem fejtettem ki, de az emberi agy felépítése sajnos olyan, hogyha a televízió, reklám és rádióhullám, trauma, veszteség és fájdalom már nem is tudja "öntudatlan hipnózisban és fogyasztói,gusztustalan nemiség mámorában...stb" tartani, akkor megteszi azt sajnos az egyáltalán nem emberbarát nasa a műholdjaival és telekommunikációs adóvevőivel,haarp és gwen állomásokkal,digitális szintetikus telepátiát (ha úgy tetszik - viselkedésprogramot hozva létre, amely a magyar oldalakon emlegetett mk-ultra projekteknél nagyságrendekkel embertelenebb és az agyak szexualitás központjára is hatva felelős a megannyi perverzióért, homoszexualitás elszaporodásáért, könyörtelen militáns agressziókért.

Rengeteg ártatlan, szolid életet élő target személy betegedett és halt már bele a távkínzásokba minden országban, tüneteik, eseteik az eucach.org-nál lettek dokumentálva. A szervezet a darpa titkos kísérleteit, kyborgizációt, örökéletű géppé történő transzhumanizmust a "smart"-dust /ismertebb nevén chemtrail/ által emberagyi synaptikus plaszticitást letiltó technológiák leleplezésében segédkezik amennyire EMBERI kapacitásból,TUDATTAL RENDELKEZŐ ÖNKÉNTES, SEGÍTŐ emberorvosokból (nem new age mantra frakció!), védőfelszerelésekkel kísérletező embermérnököktől kitelik.

Az nagyon dícséretes, hogy Önt nem tudják programozni vagy Ön érzi úgy hogy nem programozható, az igazság azonban sajnos az, hogy bárkit, aki emberi DNS hordozója, az távműködtethető, mesterséges intelligencia tudja beszéltetni agyhullámaira írt szintetikus telepátiaátvitel program által, különböző nem erkölcsös cselekvésekre, viselkedésmintákra késztethető ezáltal az ember (még a sűrűn meditáló vagy pihent, nem agyonhajszolt populáció is), talán még a kevert fajok, a "nemes" vérvonalakat hordozó családok is befolyásolhatóak a háttérhatalom és társaságaik szórakoztatása érdekében (a Gamer című film sem csak egy film).

Üzenetem ezzel csak annyi, hogy technológiájában és agyvolumenét tekintve mi emberek valóban csökevényeseknek imponálhatunk, szívünk és érzelmi világunk sokkal magasztosabb.
Annak ellenére hogy mi vagyunk két tűz között még a jólétjükről is gondoskodunk.
Ne gondolja senki, hogy az embereket azért fogják n.-szer kiirtani, mert az emberek érzelmileg nem jók vagy könyörületesek, nem tudták vegánná vagy fotoszintetizálóvá formálni étrendjüket...stb, nekik ez csak egy játék, amit hús és vér feláldozásával űznek.

A tudattal, szabad akarattal bíró ember egyszerűen nem olyan, mint akik teremtették(a rengeteg mind-control alatt álló vagy onnan még ki nem szakadt ember sajnos nem tudja mit cselekszik, szabad akaratát elvették vagy talán anélkül születünk humán dns-vel bíró rabszolgaként).

Az ember sosem teremtene nemesfémérc bányászathoz érző és meghatározott intellektussal bíró hús-vér dolgozókat, hanem maximum (amit az ember meg is tett a mezőgazdálkodás és a kényszerített olajkitermelés érdekében (neutrínóenergia eltitkolva stb...) - fúrótornyokat, kombájnokat tervezett.

Perverz, lelketlen és beteg elmében születik csak olyan ötlet, hogy érző, hús-vér rabokat hozzon létre ezekhez a feladatokhoz, akik izomerőből végzik számukra a nemesércek bányászatát majd a többi munkát.

Tudattal, szabad akarattal bíró ember, aki tudja, mi a jótett és mi a gaztett, igenis magasztosabb ezen ET frakcióknál.
Erre és érzelmi intelligenciánkra azért majd emlékezzünk ha naivitásunkat kihasználva pusztítanak vagy robotosítanak el.

Emberséges
...
Írta: egy vendég, május 05, 2014
További kitartást kívánok tájékoztató munkájához, sajnos mi kisemberek csak a magunk szerény módján tudjuk támogatni az ébredőket.

Rengeteg ESP képességgel született vagy tudatára ébredt BÉKÉS embert tartanak fogva pszichiátriai osztályokon csak azért mert a hipnózisban leledző család, munkatárs, férj, feleség, szülő nem hiszi el, hogy nemcsak emberek mászkálnak közöttünk. Sok vezető pszichiáter is tagja az összeesküvésnek, könnyű és perverz munkáért rengeteg pénzt és életenergiát kap.

Egyre erősödő jelenség, hogy sorra "tálalnak ki" olyan nagyhatalmú személyek (az EMBER szót akarattal nem használom), akik nagyon is tagjai (voltak) okkult köröknek, ügynökségeknek (okkultságon értek itt minden emberiség elől eltitkolt történetet, EMBER által feltalált humánus és tudományos technológiát stb.)

A.L. Webre is egy tipikus példája ezen eseteknek, eucach.org - val is felvette a kapcsolatot. Csak remélni tudom, hogy segítő és nem félrevezető szándék vezeti ezen egyéneket, ugyanis kisemberek, legyenek bármilyen jóakaratúak - sosem hallgattatnak meg. Naivitás azt feltételezni, hogy ezen hatalommániás egyének mindegyike becsületből hoz nyilvánosságra szennyes ügyeket. Egész egyszerűen rájöttek a szabadkőműves és egyéb okkult frakciók arra a tényre, hogy amikor jön a nagy show-műsor n.-szer (ember porból lettél, porrá is leszel!), akkor bizony ők is az emberi dns-vel rendelkező fajjal együtt fogják végigszenvedni, amit számunkra megterveztek. Mert nem viszik le őket sem a belsőföldbe, sem a a földalatti városokba, de még csillagkapukon sem menekítik át őket másik galaxisba.

Most az emberektől várnak segítséget (cloud computing shielding system és egyéb vitalitásfokozók kifejlesztéséhez) , mert tudják, hogy épphogy az ember a könyörületes faj - márha nem vették el a tudatát és nem tüzelik a limbikus rendszerét elektromágneses fegyverekkel.
Az EMBER annyira jó és könyörületes, hogy még ennek tudatában is segít nekik.

Ezt se felejtsük majd el, ha elpusztítanak azok, akik lustán és sunyi módon munkánk gyümölcsét élvezik, arra emlékezzünk, hogy lelkünk felülkerekedett rajtuk, legyőzte aljas pszichopathológiájukat.

"Csak a csúszómászók nem botlanak meg." Ez a mondás sajnos igaz.

Lelki tartást kívánok mindenkinek ahhoz, ami jön. Ne feledjétek, itt nem emberek döntenek életekről, sorsokról...rengeteg brilliáns elmére (számos humánus és környezetbarát eltitkolt találmány létezett/zik, amelyet az EMBERI együttérzés alkotott meg, és nem emberi gőg és anyagiasság tette tönkre vagy titkolta el létezését).

Kitartást kívánok és egy tudatos ember se magát tegye felelőssé a történet miatt!
Az ember eredendően jó, önmaga miatt, mert más, mint ami létrehozta.
...
Írta: egy vendég, december 16, 2014
sajnos kicsit késve ébredezik az emberi faj,de ilyen tunya még a
rabszolga sorban sem volt félti szaros életét,és nézi,hogy gyermeke éhezik
és várja azt a segítséget mit sosem fog megkapni ,hisz egy iraton csak egy-
szám mit kilehet vonni a számok sorából abba a pillanatba mihelyt már
túl terhes az úgymond társadalom számára.De a milliárdosok se vagánykodjanak
ők sem érnek többet mihelyt elvégzi a piszkos munkát ugyanarra a sorsra fog
jutni.
...
Írta: egy vendég, január 20, 2015
Örülök,hogy vannak emberek kiknek a véleménye ez enyémmel is megegyezik,
csak sajnos még nagyon kevesen vagyunk.Remélem látni fogjuk azt a nagy össze
omlást mi véget vet ennek a gyarló emberi társadalmaknak az egész földön.
Ami talán némi vigasz lehet ebbe a mocsokba az mindegy te kivagy menyi a
pénzed minek tituláltatod magad ugyan az a végfog veled is végezni.
Sajnos az emberek egyre tunyábbak és szinte saját emberi méltósága sem érdekli és ez a legnagyobb ember elleni cselekedet min csak meditálni lehet
a 2015 ös évbe hisz semmit nem fejlődött ép olyan állat amiből megteremtették
talán még barbárabb hisz saját gyermekét is megöli akkor mit vár az ilyentől
egy másik ember???? A nagy semmit.
smilies/angry.gifsmilies/angry.gifsmilies/angry.gif

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy