SÁRGA VÉSZJELZÉS Minden eddiginél súlyosabb, apokaliptikus false-flag akció van készülöben most, hogy Szíriában nem sikerült nekik nagy háborút csinálni, s utóbbi leple alatt összeomlasztani a pénzügyi rendszert (is). Nov. 11 (13/11/11) ill. nov. 13 (13/11/13) kifejezetten veszélyes lehet. A nemrégi  washingtoni haditengerészeti parancsnokság és a nairobi bevásárlóközpont elleni false-flag támadások csak felvezetök voltak, hasonlóan ahhoz, mint ahogy a 2001. szept. 11-i "anyamerényletnek" is több kisebb felvezetöje volt a "kellö hangulat" megteremtésére. Hogy a mostani akció potenciálisan mi lehet, arra talán a nemrég lemondásra kényszerített, náci-fasiszta "terrormami", az amerikai Belbiztonsági Minisztérium (DHS) vezetöje, Janet Napolitano adott utalásokat leköszönö interjújában az ABC News csatornán:

 

Janet Napolitano súlyos kiber-támadásra és idáig példa nélküli "természeti katasztrófára" figyelmeztet

http://abcnews.go.com/blogs/politics/2013/08/outgoing-dhs-secretary-janet-napolitano-warns/

"A DHS vezetöje arra figyelmeztette utódját, hogy egy masszív és "komoly" kiber-támadás és egy "természeti katasztrófa" bekövetkezte valószínü, olyan súlyosságúaké, melyeket az emberek még nem láttak."

 

De fene jól tudja. Azért én egy nukleáris false-flag-ot se zárnék ki. Vagy pedig az USA egy egész partvidékén hosszú idöre meg fog szünni az áramellátás egy fiktív, masszív "kiber-támadás", esetleg egy össze-HAARP-olt "természeti katasztrófa" következtében.  A lebutított amerikai birkákkal mindent el lehet fogadtatni, még a vágóhídra hajtásukat is.

Hozzászólások (2)Add Comment
...
Írta: egy vendég, október 05, 2013
Igen elég érdekes lesz a helyzet és szerintem is a megjelölt napok lesznek a legkritikusabbak mert ezek a számok nagy jelentőséggel bírnak!
Lenne egy kérdésem tisztelt Szerkesztő egy más témáról, fejtse ki mit gondol Ön a "diary of decay" nevű oldalról és annak szerkesztőjéről?
...
Írta: egy vendég, november 10, 2013
Mas forrasok ugy velik, hogy november 23. lesz a kritikus pont.Minedenesetre a novemberi honap minde kepp emlitett.Minket magyarorszagi lakosokat ez mennyire fog erinteni?Koszonom a valaszt!

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy