Új világrendi táska turkálásra való kondicionálás az Új Szó napilapban PDF Nyomtatás
Belföld
2013. október 06. vasárnap, 16:47

2013. május 23, titkosszolgálati kiszivárogtató-oldal:

http://theunhivedmind.com/UHM/social-engineering-stepping-stones


„A legújabb céljuk az, hogy szovjet-stílusú ellenörzöpontok és a reptérihez hasonló test-szkennerek legyenek minden forgalmas helyen, többek között a bevásárlóközpontok bejáratainál is. Hogy ez mit jelent, annak megértéséhez elég rápillantani az USA-ban kiépülö rendörállami intézkedések sorozatára, melyek az amerikai TSA ügynökség segítségével vannak folyamatosan bevezetve.


„The latest aim is to make you pass through body-scanner technology and have soviet style choke-points all over the place just to enter a mall or a highway. To understand all this then simply look up the VIPR police state being built up in the U.S. using the Transportation Security Administration“

 

2013. szeptember 24, kenyai „Al-CIAda“ féle hamis-zászlós merénylet:

 

Kenyai túszdráma: meghalt a ”Fehér Özvegy”?

http://mno.hu/kulfold_archiv/kenyai-tuszdrama-meghalt-a-feher-ozvegy-1186042

 

"A biztonsági erők további hat terroristát megöltek kedden Nairobiban, a Westgate bevásárlóközpontban – közölte a kenyai Citizen TV részletek ismertetése, valamint források megjelölése nélkül. Sajtóértesülések szerint a „Fehér Özvegy” néven emlegetett angol terroristanőt is megölhették a biztonsági erők."

 

Új Szó napilap 2013.szeptember 26-i címlapja:

 

„Mintha reptéren járnának. Ellenörzés egy indiai plázában. A kenyai terrortámadás után világszerte hasonlóan szigorú biztonsági intézkedéseket vezettek be. A kenyai eseményekröl hírünk a 6. oldalon."

 

A kis kurvák szemlátomást be vannak avatva. Kondicionálni próbálják a szlovákiai lakosságot is a készülö bevásárlóközponti ellenörzöpontok „szükségszerü“ elfogadására.

 

 

 

http://vanmagyarazat.blogspot.sk/2011/10/sziria-valsag-valodi-oka.html

 

„Ezt az elvet David Icke a probléma-reakció-megoldás elvének nevezte el. Ha el akarnak érni valamit, amit alapesetben a közvélemény nem fogadna el (pl. ok nélkül lerohanni egy országot), akkor ezt az elvet alkalmazzák: a saját maguk által létrehozott problémákra (kitalált dolgok, "hamis zászlós" (False Flag) támadások, felkelés szítása, támogatása) a saját érdekeiket szolgáló reackiót adnak (jaj-jaj, lövik a fegyvertelen békés tüntetőket, valamit tenni kell), amire a megoldást szintén ők biztosítják (katonai beavatkozás).“

 

Ébresztőfilm 7/16 - 2. Rész: Probléma, Reakció, Megoldás
További ajánlott:

 

Fasiszták és kutyacsip

 

Hozzászólások (3)Add Comment
...
Írta: nem_programozhato, október 06, 2013
A "fehér özvegy" több napilap által lehozott cinikus (de szimbolikus) fotója. Barátságtalan kinézetü, világoskék-szemü, szimbolizálva, hogy valójában ezek a CIA-MI6-os náci-fasiszta elemensek álltak a kenyai merénylet mögött is.


Forrás: http://www.thetimes.co.uk/tto/...879780.ece/nem_progr
...
Írta: nem_programozhato, november 13, 2014
A "fehér özvegy" több napilap által lehozott cinikus (de szimbolikus) fotója. Barátságtalan kinézetü, világoskék-szemü, szimbolizálva, hogy valójában ezek a CIA-MI6-os náci-fasiszta elemensek álltak a kenyai merénylet mögött is.(egy évvel késöbb)

Ukrajnában megölték a "Fehér özvegy" nevü angol terroristanöt
(‘White Widow’ terrorist shot dead in Ukraine)

http://rt.com/news/205107-white-widow-shot-dead/

Ukrajnában harcolt a nácik oldalán. Mennyire "meglepö"!
...
Írta: nem_programozhato, november 13, 2014
Állítólag lelőtték a Fehér Özvegyet
http://www.atv.hu/kulfold/2014...r-ozvegyet

"Az orosz Regnum hírportál szerint az Iszlám Állam után egy önkéntes ukrán belügyi alakulathoz szegődött a hírhedt terrorista. A „Fehér Özvegy” néven emlegetett brit terroristát egy orosz mesterlövész lőtte le Ukrajnában. Samantha Lewthwaite több brutális merénylet mellett öngyilkos merénylők kiképzésében is részt vett."

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy