VÖRÖS VÉSZJELZÉS egész júliusra. "Bizonyos körök" mindent el fognak követni, hogy 2014 júliusában, az elsö világháború kitörésének századik évfordulóján, kirobbanthassák a harmadikat is. Az elsö számú gyújtópont Ukrajna lehet, a második pedig a Közel-Kelet (Irak, Szíria, ISIS)

 

2014. május. 28. Matolcsy kitessékeli a külföldieket az MNB-ből És közben nem röhögte el magát, amikor ilyeket nyilatkozik? Mi is a helyzet a kijevi puccs finanszírozásával, nem véletlenül a Magyar Nemzeti Bankon keresztül dölt szinte az összes külföldi pénz a nácikhoz Ukrajnában? Se a ballib sajtó, se a(z ál)nemzeti lapok, de még a kuruc in fos se szólt erröl még egy szót se. Sajnos a részleteit én se ismerem. De Soros György igen. Emlékeztetöül:

 

"...az álnemzeti Magyar Hírlap és Echo TV gusztustalan. Hol van Bogárka és Bayer Zsolt, miért nem írják meg, hogy Ukrajnában a nyugat náci eröket juttatott hatalomra? Tán nem látják a Maidan téren lobogó vörös-fekete Bandera-náci zászlókat? A cionisták a magyar sajtóban - akiknek amúgy tele van a szája a Holokauszt felemlegetésével - most nem írják meg, hogy Ukrajnában ugyanaz a náci erö jutott hatalomra, ami 1942-45 közt halomra gyilkolta a zsidókat."Egyébként most már világosnak kellene lennie mindenki számára, hogy a cionizmus és a nácizmus az ugyanaz az erö, ugyanis a kisebbségi kabbalista zsidók és a nácik közt van egy kapocs: a sátánizmus."

 

2014. április 24. Az ukrajnai helyzet ma jelentösen eszkalálódott.

 

2014 március 1.-i megj: Ma éjjel egy Kijevböl érkezett amerikai kommandó megpróbálta elfoglalni a krími belügyminisztérium épületét, de az orosz különleges alakulatok legyözték öket. Az orosz sajtó úgy számolt be a dologról, hogy: "ismeretlen fegyveresek" megpróbálták elfoglalni a krími belügyminisztériumot

http://rt.com/news/russia-crimea-sieze-gunmen-344/

Egyébként teljesen gusztustalan, ahogy a magyarországi médiumok lehazudják még a csillagokat is az égröl, amikor az ukrajnai eseményekröl írnak. Különösen az álnemzeti Magyar Hírlap és Echo TV gusztustalan. Hol van Bogárka és Bayer Zsolt, miért nem írják meg, hogy Ukrajnában a nyugat náci eröket juttatott hatalomra? Tán nem látják a Maidan téren lobogó vörös-fekete Bandera-náci zászlókat? A cionisták  a magyar sajtóban - akiknek amúgy tele van a szája a Holokauszt felemlegetésével - most nem írják meg, hogy Ukrajnában ugyanaz a náci erö jutott hatalomra,  ami 1942-45 közt halomra gyilkolta a zsidókat.

Az ukrajnai förabbi Kijev elhagyására szólította fel a zsidókat

http://www.haaretz.com/jewish-world/jewish-world-news/1.575732

Egyébként most már világosnak kellene lennie mindenki számára, hogy a cionizmus és a nácizmus az ugyanaz az erö, ugyanis a kisebbségi kabbalista zsidók és a nácik közt van egy kapocs: a sátánizmus. A Holokauszt idején valójában a kabbalista-sátánista zsidó nagytöke által hatalomra juttatott nácik gyilkolták halomra a tisztességes, Jahve-isten-hívö, tórista zsidókat. A valós törésvonalak Isten és Sátán közt húzódtak akkor is, minden más csak keltett illúzió volt.

--------------------------------------

http://www.themoscowtimes.com/opinion...

"Egy neve elhallgatását kérö orosz kormány tisztviselö azt nyilatkozta a Financial Times-nak még febr. 20-án, hogy Oroszország hajlandó lesz háborút vívni a Krímben, ha Ukrajna elkezd dezintegrálódni. "Ha Ukrajna szétszakad, az háborút okozhat" mondta a hivatalnok. "Elöször el fogják veszíteni a Krímet, mi egyszerüen bemegyünk és megvédjük, mint ahogy 2008-ban Grúzia esetében is tettük."

Hozzászólások (7)Add Comment
...
Írta: egy vendég, május 19, 2014
http://www.sott.net/article/27...ened-VIDEO

nem találtam e-mailcímet ezért itt ajánlom figyelmedbe!
...
Írta: nem_programozhato, május 28, 2014
Odesszában több mint 140 embert gázosítottak el a nácik.

http://www.veteranstoday.com/2...ay-9-2014/

BREAKING NEWS–ABOUT 140 BODIES WERE FOUND IN ODESSA MASSACRE- MANY HAD BEEN GASSED AND DIED INSTANTLY- THE TRUTH AND BODIES BEING HIDDEN ACCORDING TO ANONYMOUS LAW ENFORCEMENT SOURCE
...
Írta: egy vendég, július 15, 2014
Kedves szerkesztő!
A közeljövőben nem írna egy cikket, arról hogy az Echo tévében, konkrétan a Világpanorámában szereplő Szaniszló Ferenc miért is olyan "rossz"? A műsorban többször is elhangzott az ukrajnai helyzet, amit a cionista háttérhatalomhoz kötnek és az iszlám-cionizmus konfliktus, ami a harmadik világháborút eredményezné.
...
Írta: egy vendég, július 18, 2014
bejött.... :-(
...
Írta: egy vendég, július 18, 2014
VÖRÖS VÉSZJELZÉS - bejött.... :-(
...
Írta: egy vendég, július 20, 2014
sajnos úgy néz ki bejött a VÖRÖS VÉSZJELZÉS,a maláj gép lelövése lehet komoly konfliktust fog okozni!
...
Írta: mandarin, július 29, 2014
És Orbán legújabb közleményei...miszerint vége a demokráciának.Belső konfliktusok is lehetneksmilies/sad.gif

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy