A németek nukleáris hamis-zászlós merényletet hiúsítottak meg PDF Nyomtatás
Külföld
2014. július 10. csütörtök, 20:21

A médiumok úgy tálalták a legújabban mindennél erösebben felcsapott német-amerikai ellenségeskedést, hogy az állítólag még mindig „a Snowden kiszivárogtatások miatt van“, de azt már nem részletezték, hogy egy több hónapja lezajlott esemény miatt miért kellett épp most:

 

1. Kétszer is bekéretni az amerikai nagykövetet a német külügyminisztériumba

http://rt.com/news/171528-germany-us-spying-cia/

"US Ambassador John Emerson has been called in to meet a senior official at the German foreign ministry early on Wednesday... Emerson was previously summoned to the Foreign Ministry on Friday following news of the first case."

 

2. Azonnali hatállyal kitiltani Németországból a berlini CIA rezidenst

 

Merkel szerint Amerika leírta magát

"Kiutasítják Németországból az amerikai titkosszolgálatok képviselőjét"

http://magyarhirlap.hu/cikk/727/Merkel_szerint_Amerika_leirta_magat

 

3. Miért volt pár napon belül több nagykaliberü letartóztatás:

http://www.origo.hu/nagyvilag/20140709-ujabb-kemugyet-vizsgal-berlin.html

"A Die Welt című német lap arról értesült, hogy a gyanúsított a német hadsereg egyik katonája. Szakértők úgy vélik, hogy az újabb ügy a múlt héten őrizetbe vett német kettős ügynök eseténél is súlyosabb lehet.

...

A Süddeutsche Zeitung című napilap arról számolt be, hogy a férfi a német védelmi minisztérium alkalmazottja, katonai területen dolgozott, és azzal gyanúsítják, hogy kémkedett az Egyesült Államoknak.

...

Múlt szerdán a német szövetségi hírszerző szolgálat (BND) egyik munkatársát vették őrizetbe, amiért a vádak szerint az Egyesült Államoknak kémkedett.“

 

4. S miért fakadt ki Merkel a napokban majdhogynem teljesen önkívületlenül az amerikaiakra:


http://www.reuters.com/article/2014/07/10/us-germany-usa-spy-official-idUSKBN0FF1GU20140710

„... in a dramatic display of anger from Chancellor Angela Merkel at the behaviour of a close ally after officials unearthed two suspected U.S. spies.“

 

 

Nos, azért mert a CIA nukleáris hamis-zászlós támadást akart végrehajtani Németország ellen, amit aztán a nemrég Irakban megjelent „mesterséges mumusra“, az ISIS nevü „muzulmán hadseregre“ kentek volna, s ami aztán kellö ürügyet szolgáltatot volna a Közel-Kelet lángra lobbantására, és egy harmadik világháború kirobbantására a muzulmán és júdeo-keresztény világ közt.

 

Most júliusban ünnepeljük az elsö világháború kitörésének kerek századik évfordulóját, ami ezt az idöszakot különösen veszélyessé teszi, mivel „bizonyos körök“ mindent el fognak követni a harmadik nagy világégés kirobbantására is 2014 júliusában (lásd. „vészjelzés“)

 

Ebben a legutóbb megjelent ONI írásban is sok igazság van.

 

A veszély még nem múlt el, még lehetnek kísérletek. A tömegeket a médiumok nukleáris és/vagy vegyifegyver támadás bekövetkeztére kondicionálják:

 

Irak: nukleáris anyagot zsákmányoltak a lázadók

http://www.atv.hu/kulfold/20140710-irak-nuklearis-anyagot-zsakmanyoltak-a-lazadok

ÉRTSD: nukleáris hamis-zászlós merénylet lehet készülöben.

 

Vegyifegyver raktár a szélsőségesek kezén

http://nepszava.hu/cikk/1026543-vegyifegyver-raktar-a-szelsosegesek-kezen

 

A hónap utolsó harmada, július 28-a és környéke még rázós lehet.

 

Ezeket az „iraki lázadókat“ (az ISIS-t) ugyanazok a körök hozták létre, amik korábban az Al-Kaidát is: a CIA, Izrael és Szaúd-Arábia.

A végcél a harmadik világháború, vagyis az iszlám és a júdeo-keresztény világ egymásnak ugrasztása. Bármi áron!

 

Elemzés: Egy újabb kérdőjel a Közel-Keleten-avagy mesterséges 'dzsihád' a végső terv részeként ?

http://vilaghelyzete.blogspot.sk/2014/07/elemzes-egy-ujabb-kerdojel-kozel.html

„Talán a végső terv része... Az iszlám és a zsidó-keresztény világ összecsapásának előkészítése, ahogy már leírták 1871-ben.... Eddig a három világháborúból kettő a terv szerint valósult meg...... Mintha borotvaélesen kezdenének kirajzolódni a harmadik "napirendi PONT" keretei és feltételei....

...

"A harmadik világháborúra azért kerülne sor, hogy megoldja a politikai cionizmus és az iszlám világ közötti konfliktust. A két oldal kölcsönösen kimerítené egymást, és ez előkészítené a háttérerők illuminátus világközpontjának az átfogó és teljes hatalomátvételét.“

 

S ezért dobálnak be újabban a médiumokba mindenféle, elsö látásra megmosolyogtató szamárságot is, hogy az iszlám ellenességet növeljék ezzel a júdeo-keresztény világban.

 

Például hogy az ISIS állítólag „öt éven belül“ vissza akarja állítani a néhai oszmán birodalom határait!

 

Budapest is kell az iszlám világbirodalomnak

http://index.hu/kulfold/2014/07/01/budapest_is_kell_az_iszlam_vilagbirodalomnak/

 

„Az elmúlt hetekben hatalmas iraki területeket elfoglaló Iraki és Levantei Iszlám Állam (ISIS) bejelentette, hogy önálló államot, egy iszlám kalifátust hoz létre Irak és Szíria területének egy részén.“

...

Valójában azonban ennél is messzebb akarnak jutni, hétfőn előkerült egy olyan, bizonytalan eredetű térkép is, amin állítólag az látható, mekkora területen is képzelik el magukat öt éven belül, írja a külpolitikai kérdésekben nem egészen megbízható Daily Mail.

...

Ha az ISIS nekilát a 2,25 milliárd embert érintő tervnek, akkor eszerint a térkép szerint hamarosan Budapest is a kalifátus része lenne. Ausztriával ismét egy országban lennénk, merthogy az Iszlám Állam tervei szerint Bécset is beveszi, ami az iszlám világnak többszöri próbálkozás után sem sikerült, erre legutóbb 1684-ben tett az Oszmán Birodalom meddő kísérletet."


Hozzászólások (4)Add Comment
...
Írta: egy vendég, július 11, 2014
Nos, semmi sincs véletlenül, reménykedjünk, hogy a fény erői megtörik ezeket a próbálkozásokat, de szerintem az igazi harc elkerülhetetlen. Elodázni lehet egy darabig, de a végső harcot meg kell vívni. Kérdés, hogy mikor.
...
Írta: egy vendég, július 11, 2014
Ennek a Judeo-Keresztény versus Iszlám világ közti 3. világégésnek még az eseményei és lefolyásának menete is már több száz éve eldöntetett: http://www.bibliotecapleyades....ecia02.htm

Azért merem ide belinkelni ezt az anyagot, mert ezt az oldalt (pokolraveluk.com) elég nyitottnak érzem hozzá (az emberiség származásáról, a földönkívüliekről és a vallások rejtett oldalairól szóló írások figyelemre méltók).
...
Írta: egy vendég, július 12, 2014
Ne felejtsük már el, hogy mind a jövő, mind pedig a múlt VALÓSZÍNŰSÉG csupán és annak az eseménynek adsz erőt, hogy bekövetkezzen, ami foglalkoztat és félelmet kelt. Persze tény, hogy az ET frakciókkal különböző érdekek miatt szövetkező szabadkőműves szekták ezt nagy mértékben tudják manipulálni számmágia által, hiszen a holografikus, szimulált multiverzum ezen kvantált szimbolika alapján írható le a legkönnyebben, ennek nyilván semmi köze a vallásokhoz. A kőműves családok, fekete meg egyéb nemesség birtokában van annak a tudásnak, hogyan reinkarnálódjon mindig olyan pozícióba, ahonnan még izgalmasabb "empire" játékokat tudnak játszani a nemlineáris téridőben. Ők haszonállatként, háború idején pedig célpontként tekintenek miránk. Reménykedni persze lehet, csak minek. Fordítsd energiáidat inkább azokra az embertársaidra akiket feltétel nélkül szeretsz és akik viszontszeretnek azért, aki Vagy. Akkor Vagy, ha nem tudnak programozni vagy megközelíted ezt az állapotot. Szabad akaratod is csak ekkortól létezik.
Ami a plejádok könyvtárát illeti (most nem a Nostradamus cikkre értem specifikusan), szóval van abban is bőven logikátlanság: pl. "egyes szürke fajok azért nem tudtak természetes úton megszületni, mert olyan hirtelen lettek szuperintelligensek, hogy az erősen megnőtt koponya nem tudott átjutni a szülőcsatornán", azaz vagy kamuzgatók írogatnak ilyeneket vagy 1:0 az emberek javára, akik tudnak császármetszést végezni smilies/wink.gifsmilies/grin.gif. Másutt meg azt olvasod plejádéknál, hogy bizonyos szürkék a transzhumanizált ember-robotok a jövőből, akik szintén a kőműves és kőműves ET- génmix frakciók rabszolgái.
Nostradamusra visszatérve: Svájc sosem volt semleges.
Antikőműves
...
Írta: egy vendég, július 12, 2014
Antinak igaza van: Svájc sosem volt semleges, de még lehet azsmilies/wink.gif

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy