A maláj légitársaság MH17-es járatának pilótafülkéjét egy orosz vadászgép lötte szét géppuskával PDF Nyomtatás
A Rothschildek
2014. augusztus 24. vasárnap, 11:07

Ugyanazon a napon "találták meg" a franciák az indiai-óceáni Reunion sziget közelében a malajziai MH370-es roncsait (egy jó nagy hoax volt az egész), mint amikor az ENSZ Biztonsági Tanácsában arról szavaztak, legyen-e Nemzetközi Bíróság, amely kivizsgálja a másik malajziai gép, az MH17-es esetét. Az MH370-es 2014. márciusában tünt el, míg az MH17-est 2014. júliusában lötték le.  Az oroszok a javaslatot az ENSZ-ben megvétózták, mivel ök lötték le az MH17-est. A franciák pedig falaztak nekik azzal, hogy elterelték a világsajtó figyelmét az ENSZ szavazásról azzal, hogy bedobták a hoax story-t a globális médiumokba arról, hogy "megtalálták" a másik, eltérített gép  (az MH370-es) roncsait.

 

2015. július 29: Oroszország miatt nem lesz nemzetközi vizsgálat

http://444.hu/2015/07/29/oroszorszag-miatt-nem-lesz-nemzetkozi-vizsgalat-

"Megvétózta Oroszország az ENSZ Biztonsági Tanácsában azt a javaslatot, hogy egy különbíróság vizsgálja ki és ítélkezzen a lelőtt MH17-es járat ügyében."

 

2015. július 29: Megtalálták az eltűnt maláj utasszállító egy darabját?

http://www.atv.hu/kulfold/20150729-megtalaltak-az-eltunt-malaj-

 

------------------------------------------------------

Eredeti írás:

Figyelmeztetés: csak erös idegzetüek olvassák.

 

Az MH17-es járat nem föld-levegö rakétával lett lelöve, hanem egy orosz vadászgép lötte szét a pilótafülkéjét géppuskával, a golyók nyomai jól láthatóak a roncsról készült felvételeken:

 

 

 

S itt kezd csak érdekes lenni a dolog: vajon miért folyamodtak ilyen „régimódi“, majdhogynem második világháborús lelövési technikához az oroszok, amikor egy föld-levegö rakétával is simán le lehetett volna löni.

 

Azért mert mindenáron el akarták kerülni, hogy a gép nagy magasságban robbanjon szét, s a roncsai nagy területen szóródjanak szét. Az oroszok ugyanis – amikor látták, hogy a gép hirtelen letért a szokásos légifolyosóról - bepánikoltak, hogy a gépen valamilyen biológiai fegyvereket (vírust, baktériumot) tartalmazó „piszkos bomba“ van, s hogy nagy magasságban, valamelyik orosz nagyváros felett fel fog robbanni, nagy területre szétszórva a biológiai fegyvert. Ez a félelmük nem volt teljesen alaptalan.

 

Az nem igaz, amit a nyugati és orosz médiumok egyaránt állítottak, hogy több kilométeres területen szóródtak szét a gép roncsai. A gép egy darabban zuhant le, s csapódott bele a földbe. Erre utalnak a becsapódásról készült amatör videófelvételek is, melyeken nem látszik semmi, csupán egy hirtelen bekövetkezett nagy kerozin robbanás a felszínen. Fent az égben nem látni se füstöt, se párakicsapódást, amit egy ekkora gép felrobbanása - nagy magasságban - okozott volna:

 

 

Az oroszok kénytelenek voltak letagadni, hogy ök lötték le a gépet pánikból. Az ukránok és a NATO ugyanis másra se várt, mint erre a pillanatra, ezzel ugyanis meg lett volna a régóta várt ürügyük (világ)háború kirobbanására az USA, NATO és Oroszország közt.

 

Miután a gép lezuhant, az orosz felkelök pár napra teljesen lezárták a környéket, nem engedtek oda a roncshoz senkit. Nem rosszindulatból csinálták, amit csináltak, mint ahogy a nyugati sajtó állította:

 

http://www.express.co.uk/news/world/490014/Rebels-steal-bodies-from-flight-MH17

 

„Az orosz szeparatisták az éj leple alatt titokban 37 holtestet felraktak egy teherautóra, s a becsapódás helyszínéröl egy donyecki törvényszéki laboratóriumba szállították öket.

...

Az orvosok maszkot viselö fegyveresek felügyelete alatt dolgoztak, akik körbevették a törvényszéki épületet.“


"Separatists loyal to Russian president Vladimir Putin are said to have driven at least 37 bodies by truck to a forensic laboratory and morgue in Donetsk, eastern Ukraine. ... Doctors there are already working with the remains under the control of armed people in masks who surrounded the building."

 

 

Az egésznek nagyonis meg volt a racionális alapja. A gépen talált holttestek egy része ugyanis már napok óta halott volt, s alapos volt a gyanú, hogy meg lehettek fertözve valamivel.

 

A orosz lázadók egyik parancsnokának teljesen bizarr beszámolója az esetröl

(Rebel leader gives bizarre account of plane crash)

http://news.yahoo.com/rebel-leader-gives-bizarre-account-plane-crash-182256709.html

 

„... azt állította, hogy a gépen talált áldozatok már napokkal a gép felszállása elött halottak voltak.“

... suggesting many of the victims may have died days before the plane took off."

 

Nem akarok belemenni részletekbe. Aki esetleg kiváncsi, az elolvashatja ezt a cikket:

 

Dirty bomb bio weapon planted on Malaysia's MH17

http://thecontrail.com/forum/topics/dirty-bomb-bio-weapon-planted-on-malaysia-s-mh17

 

S hogy ki képes minderre? Természetesen az amerikaiak és Izrael és a mögöttük álló, csödben levö globális nagybankok, melyek bármi áron világháborút akarnak kiprovokálni az oroszokkal. Mint ahogy már írtam:


„... nem merik meglépni, mint Cipruson, hogy egyik napról a másikra bezár az összes bank, majd elszedik a betétesek pénzét, félve, hogy a közhangulat teljesen ellenük fordul, világszerte véres zavargások és forradalmak törnek ki, s tovább már nem lesznek képesek formálni az események alakulását az elképzeléseik szerint.

...

Az egyedüli kiút ebböl a helyzetböl egy szörnyü, apokaliptikus esemény kiprovokálása, melynek a leple alatt aztán be lehet zárni a bankokat is, s újból „tiszta lappal“ lehet indulni, lévén mondjuk egy harmadik világháború kirobbanása esetén a totális pénzügyi összeomlást be lehet állítani mint a háború következményét, a kirobbanó zavargásokat pedig brutálisan le lehet veretni a háborús szükséghelyzetre hivatkozva.“

 


Hozzászólások (7)Add Comment
...
Írta: egy vendég, augusztus 24, 2014
Vadaszgepeken 23 millimeters lovedekeket hasznalnak,a nyomok ennel kisebbrepeszekre utalnak
...
Írta: nem_programozhato, augusztus 24, 2014
Minden vadászgépen?

Nem tudom, hány miliméteres lövedékek lehettek; csak az biztos, hogy lövedéknyomok.

Itt van egy még jobban kinagyított felvétel.

/nem_progr

...
Írta: egy vendég, augusztus 24, 2014
Na, a mostani laptop-al könnyebb a dolgom...

Még ott van a Cardiff-ban megrendezésre kerülő NATO-csúcs Szeptember 4.-i kezdettel (09. + 04. = 13),de írhatom még az idei 9/11-es megemlékezéseket is, ti. ez lesz sorban most a 13. ilyen.

De jobban belegondolva nem kell szimbolikus dátumhoz rögzítve megmerényelni önmagukat, vagy a Világ más részeit az NWO-eses (Új Világrendes) sátánistáknak, hiszen az amerikai Belbiztonsági Minisztériun (DHS) már régen bebiztosította magát az állampolgárai ellen: 2700 db, MRAP típusú aknabiztos, páncélozott, városi hadviselésre kifejlesztett harckocsi, 7000 db gépkarabély, 2,2 milliárd db lőszer, 800-nál is több FEMA-tábor az USA eldugott szegleteiben (ahová majd lehet deportálni az Amerikában élő oroszokat, kínaiakat, muzulmánokat, na és azokat, akik nem néznék tétlenül a hazájuk rendőrállammá válását és harcolnának is ellene). A "határozatlan idejű fogvatartásról" szóló törvényről, a rendőrség militarizálásáról, és a több millió dolárba kerülő, gyerekeket-terhes nőket-időseket (lőfegyverrel a kezükben) ábrázoló céltáblákról már nem is szólva...

A téli hónapok nem tudom milyen "rizikósak" (közmondás szerint "Télen ne kezdj/viselj háborút" - ebbe bukott bele Nostradamus 1. (Napóleon) és 2. (Hitler) Antikrisztusa - külön érdekesség, hogy a 3.-at MABUS-nak nevezi, amely névből kirakhatók az USA, és a Bank és Monetary (monetáris, pénzügyi) szavak. Továbbá a (kikeresztelkedett zsidó családból származó) francia látnok MABUS-t úgy írja le, mint az általa kirobbantott, 27 évnyi háborúskodás korának LEGELSŐ áldozatát - ami passzol ahhoz, hogy az USA-val akarnak (főleg) olyan (világ)háborút kirobbantatni, aminek hatására pont ez az állam omlik össze elsőnek.
...
Írta: nem_programozhato, augusztus 24, 2014
Egy még az iraki öbölháborúban robbanó géppuskalövedékek által megsérült "Thunderbolt A-10" harci gép képei:

http://www.aircraftresourcecen...ry0016.htm

Teljesen ugyanúgy néznek ki a behatolások nyomai mint a malajziai személyszállítón.

Az A-10-es viszont, mint ahogy a weboldalon is meg van jegyezve, max. 23 mmm-es robbanólövedékeket még képes kiállni. Sajnos a Boeing személyszállítók nem képesek...

Her A-10 was hit over Baghdad during a close air support mission April 7. The A-10 can survive direct hits from armor-piercing and high explosive projectiles up to 23mm


/nem_progr
...
Írta: nem_programozhato, augusztus 24, 2014
A téli hónapok nem tudom milyen "rizikósak" (közmondás szerint "Télen ne kezdj/viselj háborút" - ebbe bukott bele Nostradamus 1. (Napóleon) és 2. (Hitler) Antikrisztusa


Még úgy október közepéig van idejük. Aztán fog eljönni "Putyin ideje".

Putyin jelenleg arra játszik, hogy olyan elviselhetetlen állapotok jöjjenek létre Ukrajnában, hogy a saját lakossága döntse meg a nácikat. Ha fogcsikorgatva is, de azért tür most el minden provokációt Kelet-Ukrajnában, mert tudja, amint itt a tél, lesz itt az ö ideje is!

Az szinte elöre borítékolható, hogy egy molekulányi gáz nem fog menni a télen Ukrajnába, de talán még az EU-ba se. Megeshet, hogy Kijevben a télen nem lesz fütés a panelházakban...

Jut eszembe erröl: aki gázzal füt és megteheti, vegyen egy kis tartalék fát itt Magyarországon/Szlovákiában is, mert az állandó gázellátás nem biztos, hogy garantált lesz.

/nem_progr
...
Írta: egy vendég, augusztus 24, 2014
"Még úgy október közepéig van idejük. Aztán fog eljönni "Putyin ideje". "

Még az is megtörténhet, hogy a Háttérhatalom nukleáris hamis-zászlós hadművelet keretében Kijevet röpíti a levegőbe, aztán ráfogja Putyin-ra és Oroszországra (feltételezhetően a többségnek - főleg az amerikainak - fogalma sincs arról, hogy a Kijevi Russz volt az első orosz államalakulat, tudtommal legalábbis).

Már tavaly, Szíriában is elegendő lett volna egy pár száz halottat követelő vegyifegyver-támadás, hogy az USA (Szíriát lerohanva és lebombázva) belerángassa az oroszokat a "Nagy Közel-keleti háborúba" - ami amúgy a végcél is: a keresztények és muzulmánok közötti világháború, ami elpusztítja mindkettőt (bár N. szerint (sajnálom, de a szememben Ő olyan jelentős, hogy képtelen vagyok megkerülni) a muzulmánok és az oroszok szövetségben támadják majd Európát (talán pont emiatt folyik párhuzamosan a szrkeverés Kelet-Európában (kijevi kormány és Dél-Kelet Ukrajna) és a Közel-Keleten (IlIÁ/IÁ, Gáza, Iráni atomprogram, stb), hogy ebből a 2 térségből vegye kezdetét Európa tönkretétele, és így későbbi bevonása az Szabadkőműves-Illuminátus Világállamba.
...
Írta: egy vendég, április 06, 2020
Irja itt felettem valaki......a muzulmanok es az oroszok szovetsegben tamadjak majd Europat...stb. Ugyan mar!Ez az, ami sosem lesz.A torokok es iraniak nem kotnek szovetseget/soha nem is kotottek/ ..Europa befolyasolasat pedig genetikailag viszik/ha/ vegbe....Oroszorszag kivetelevel.Egyebkent pedig nekunk mar atkene allni az egyetlen kereszteny oldalra...ezek az oroszok..., es azonnal kilepniaz ugynevezett eu bol, es a natobol.Nem , mintha ez sokat szamitana.Csak becsuletbol...ha meg van.by I./cabalist/

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy