2014. szept. 17.: Meg akarják ölni Ferenc pápát

http://www.atv.hu/kulfold/20140917-meg-akarjak-olni-ferenc-papat

"Brit sajtóhírek szerint merényletet tervez Ferenc pápa ellen az Iszlám Állam nevű terrorszervezet."


Értsd: a bankár-oligarchia, aki az ISIS-t létrehozta, meg akarja ölni Ferenc pápát.

----------------------------------------------

2014. szept. 14: Az öregfiú élete állítólag veszélyben volt tegnap emiatt a beszéd miatt:
(további infok a Hozzászólások-ban)

 

Ferenc pápa: A háború őrültség

 

"Érdekek, geopolitikai tervek, pénz- és hataloméhség, valamint a fegyverkereskedelem a felelős a háborúk okozta pusztításért – hangoztatta Ferenc pápa a Fogliano Redipuglia katonai temetőjében mondott homíliájában, amelyben az első világháború és a mai világ konfliktusainak borzalmairól beszélt. A háború őrültség, a háborúk kirobbantói bánják meg bűneiket! – fogalmazott a pápa."

...

"Az egyházfő szerint az emberiség semmit nem tanult az első és a második világháború kudarcából, és jelenleg „darabokban ugyan”, de a harmadik világháborút éli meg."
...
Beszédének egy részét az egyházfő azok ellen intézte, akik szerinte a háborúval üzletelnek, borzalmakat terveznek, konfliktusokat szerveznek. „Térjenek meg! Érezzenek fájdalmat, bánják meg bűneiket, kérjenek bocsánatot és sírjanak! Szívük korrupt és nem képes többé sírni! (…) Megtérésre van szükség. Az emberiségnek arra van szüksége, hogy sírjon és most itt a sírás ideje!” – mondta a háborút a száz évvel ezelőtti egyházfő, XV. Benedek szavaival „felesleges mészárlásnak” nevező Ferenc pápa.
Hozzászólások (8)Add Comment
...
Írta: nem_programozhato, szeptember 14, 2014
A Vatikánban pattanásig feszült a helyzet az egyes frakciók közt. Egyesek továbbra is támogatják a jelenlegi pénzügyi-gazdasági rendszert (föleg a "jobboldali" elemensek az Opus Dei-ben, akik a nácizmus mögött is álltak), míg a "baloldaliak", élén a pápával, fellázadtak a bankárok uralma ellen.

Ez se hiszem, hogy baleset volt:

2014. aug. 19:

Meghalt autóbalesetben a pápa három rokona
http://index.hu/kulfold/2014/0...om_rokona/
...
Írta: nem_programozhato, szeptember 14, 2014
Titkosszolgálati kiszivárogtató oldal (tomheneghanbriefings.com),

2014. július 6:

Életveszélyesen megfenyegették a pápát, miközben a "kártyavár" omlóban van
(Catholic Pope Threatened as the House of Cards is About to Crumble)

http://www.tomheneghanbriefing...-2014.html

"A nácik által uralt Opus Dei életveszélyesen megfenyegette a pápát, amiért az nem engedte, hogy az amerikai globális nagybankok továbbra is gigászi derivátum-üzletelésre és kvázi pénzmosodának használják a Vatikán bankját."
...
Írta: nem_programozhato, szeptember 14, 2014
2014. június 16:

A La Vanguardia interjúja Ferenc pápával
http://magyarkurir.hu/hirek/a-...nc-papaval

Kidobunk egy egész nemzedéket, csak hogy fenntartsunk egy már nem működő gazdasági rendszert” – fogalmazza meg Ferenc pápa a La Vanguardiának, Spanyolország legnagyobb példányszámban, spanyol és katalán nyelven is megjelenő napilapjának adott exkluzív interjúban.
Úgy vélem, olyan világgazdasági rendszert működtetünk, amely nem jó. Az egész gazdasági rendszer középpontjában az embernek kell állnia, a férfinak és a nőnek, és minden másnak az embert kell szolgálnia. Mi viszont a pénzt, a pénzistent tettük a középpontba. A bálványimádás, a pénzimádat bűnébe estünk. A gazdaságot a többet birtokolni akarás mozgatja, és paradox módon a selejtezés kultúráját tápláljuk. Kidobjuk a fiatalokat, amikor korlátozzuk a születések számát. Ugyanígy kidobjuk az időseket, mert már nem kellenek, nem hoznak hasznot, passzív társadalmi osztály… A gyerekek és az idősek kiselejtezésével egy nép jövőjét is kidobjuk, mert a fiatalok haladnak előre erőteljesen, és mert az öregek adják nekünk a bölcsességet, ők hordozzák ennek a népnek az emlékezetét, amelyet tovább kell adniuk a fiataloknak. És az is divatban van, hogy a fiatalokat a munkanélküliséggel dobjuk ki. Engem nagyon aggaszt az állásnélküli fiatalok aránya, egyes országokban az ötven százalékot is meghaladja. Valakitől hallottam, hogy hetvenöt millió huszonöt éven aluli európai fiatal van állás nélkül. Őrület! Kidobunk egy egész nemzedéket, csak hogy fenntartsunk egy már nem működő gazdasági rendszert, egy olyan rendszert, amelynek háborúznia kell, hogy továbbélhessen, ahogyan mindig is csinálták a nagy birodalmak. De mivel nem lehet kirobbantani a harmadik világháborút, térségi háborúkba kezdenek. Mit jelent ez? Azt, hogy fegyvereket gyártanak és adnak el, hogy így rendbe hozzák bálványimádó gazdaságaik mérlegét, azon nagy világgazdaságokét, amelyek feláldozzák az embert a pénz oltárán. Ez az egysíkú gondolkodásmód elveszi tőlünk a gondolkodási sokszínűség gazdagságát, következésképpen az emberek közötti párbeszéd nyújtotta gazdagságot. Ha jól értjük, a globalizáció gazdagságot jelent. A rosszul felfogott globalizáció az, amely megszünteti a különbözőségeket.
...
Írta: nem_programozhato, szeptember 14, 2014
A La Vanguardia interjú "érdekessége", hogy a szabadkömüves médiumok világszerte egyszerüen kicenzúrázták(!) az interjú ezen részét, a katolikus hírügynökségeken kívül szószerint sehol, egyetlen globális médium se közvetítette a pápa pénzügyi-gazdasági rendszert bíráló szavait!

Magyarországon is például az index.hu a következö megtévesztö címmel tudósított, és egy szót se szólt arról, amit a pápa a pénzügyi-gazdasági rendszerröl mondott:

2014.jún. 13:
Ferenc pápa nem érzi magát forradalmárnak
http://index.hu/kulfold/2014/0...dalmarnak/

Érdekes világ, mi, amikor már magát a pápát is az újságíró söpredék kicenzúrázza.

...
Írta: egy vendég, szeptember 14, 2014
A civilizációnk eljutott azon állapotba, amikor már csak egy bűzös, rothadó, de még mozgó holttesthez hasonlíthatjuk.

"De mivel nem lehet kirobbantani a harmadik világháborút, térségi háborúkba kezdenek."

Hát ezzel vitába szállnék, de előtte megjegyezném, hogy a létminimum alat vegetáló (nem pedig élő) százmilliók-milliárdok számára ez még megváltás is lehetne, ha nem ismernék a halálfélelmet.

Ami a 3. nagy világégést illeti:

Kedves, rohadt, nyugati sz()revő sátánista NWO söpredék! Ha eddig nem sikerült nukleáris önmerényletet végrehajtanotok, és a szíriai vegyitámadás (2013. aug., 1400 halott) sem jött be, akkor nyúljatok az ABC-fegyverek "B" tagjához, a biológiai-fegyverekhez! Egyrészt sokkal ólcsóbb egy nukleáris fegyvernél, nagyobb pusztítást is végez (a civil állományban), tökéletes pánikkeltésre, egyszerűbb a bevetése (nem kellenek hozzá tábornokok, elég néhány erkölcsi nyomorék zsoldos, akik elvégzik az aeroszolos (szétpermetező) akciót), kíméli a környezetet (a halottak vagyonát úgyis kisajátítjátok), és kiváló arra, hogy a bolygó legerősebb államának (USA) társadalmát, gazdaságát, politikai rendszerét, belbiztonságát összeomlassza, aminek köszönhetően:

1. nyíltan átvehetitek a hatalmat a "szabadság földjén" (FEMA, NSA, DHS, stb)
2. az USA és a dollár tönkretételével beomlasztjátok a Világgazdaságot, így nincs szükségetek megtámadni se Oroszországot, se Szíriát, Iránt, Kínát, vagy más "lator államokat", azok a fellépő világ-anarchia következtében kénytelen-kelletlen hozzányúlnak a régi recepthez: vagy sima háborút, vagy "szent háborút" (Dzsihad) hirdetnek egymással összehangoltan, és máris megvan az új gonoszcsúnya Keleti Hatalmak, és a saját eszméit pofánköpő Nyugati Hatalmak közti világháború.

Ferenc pápa amúgy is az utólsó a sorban (Szent Malakiásnak az eljövendő 112 pápáról szóló jóslata), nem sok vizet fog zavarni.

És ha ragaszkodtok a k()b()szott szimbolikátokhoz, a halálos vírust az amerikai Atlanta városában szórjátok szét: a 33. szélességi fokon fekszik (pont az imádott Hermon-hegyetek), címere egy Főnix-madár, és ez a 400 ezres város birtokolja a Világ legnyagyobb forgalmát lebonyolító repülőterét.

Komment vége.
...
Írta: egy vendég, szeptember 15, 2014
Így legyen ötösöm a lottón...

Máris alakul az új Keleti Tömb: https://kuruc.info/r/4/133063/

Bár nem tartom sokra a rasszista oldalakat, de érdemes néha szétnézni rajtuk.

Akik uralják Eurázsiát, azok uralják a Világot... (és ezt a rothadó Nyugat is tudja).
...
Írta: egy vendég, szeptember 17, 2014
sajnos kurucéknál is sok a labanc és a fizetett troll, de valóban több oldal portál híreit kell figyelni

Antikőműves
...
Írta: egy vendég, szeptember 17, 2014
Közben a Telegraph brit lap úgy értesült, hogy az Iszlám Állam merényletet tervez Ferenc pápa ellen. Irak vatikáni nagykövete, Habib al-Szadr szerint hitelesnek tekinthető fenyegetések érkeztek a római katolikus egyházfő ellen. A pápa most először készül olyan országba látogatni, ahol a muzulmán többségben vannak: vasárnap ugyanis Albániába indul. Ráadásul novemberi törökországi útján is könnyű célpont lehet az iraki követ szerint.

Véleményem szerint ez csak a globális pánikkeltést-, és az Iszlám ellenes érzések felkorbácsolását szolgálja. A Háttérhatalomnak szüksége van (még) Ferencre, rajta keresztül százmilliókat befojásolhat még (ráadásul ha előtte kicsit "megdolgozzák", ahogy anno Mindszenty-vel is tették a néhai (és mai) "vöröseink").

És hogy ne maradjunk némi ezotéria nélkül se Ferenc pápával/Római Péterrel kapcsolatban: http://www.vopus.org/hu/gnozis...eciai.html

Közben Asszadnak felállították a csapdát (útban vagyunk a harmadik nagy világégés felé): http://www.hidfo.net/2014/09/1...-szirianak

És Nostradamus-ról se feledkezzünk meg (rövid átfutás, kezdők számára is érthetően): http://www.vopus.org/hu/gnozis...eciai.html

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy