"Ebolajárvány" az USA-ban PDF Nyomtatás
Külföld
2014. október 25. szombat, 11:42

Az összes idáigi ún. „ebola eset“ az USA-ban mediális hoax, kitaláció volt. Obama most így kénytelen szélhámoskodni, mivel ha valóban elkezdené szétterjeszttetni a vírust az USA-ban, alighanem azt kockáztatná, ami 2009-ben is kishíján megtörtént vele. De a médiumok most sajnos „jobban dolgoznak“, nem követnek el olyan durva hibákat, mint például a valójában soha meg nem történt sandy hook-i „mészárlás“ esetében, amikoris az egyik „áldozatnak“ elfelejtették grafikus szoftverrel odakopírozni a lábait. De aki tud olvasni a sorok közt, az már azt hiszem rájött, hogy a „globális ebola járvány“ is csak egy nagy médiális kacsa, amely csak a médiumok virtuális terében „létezik“. Az erre utaló jeleket fogom most összefoglalni ebben az írásban.

 

Meghalt az első Amerikában diagnosztizált beteg

http://mno.hu/kulfold/meghalt-az-elso-amerikaban-diagnosztizalt-beteg-1252178

 

Az ún. „elsö amerikai ebolás beteg“ , a soför Thomas Eric Duncan, valójában sosem létezett, hanem a „szerepét“ a Libériában jelen lévö Békehadtest egyik magasrangú munkatársa, Eric Duncan játszotta el. Az oldalát a „szakmai Facebooknak“ számító linkedin.com-ról, akárcsak a google kiegyenlítö-memóriájából már törölték, megmaradt viszont egyes internetes archiváló oldalak képmemóriájában:

 

https://archive.today/fxJut

 

A Libériában jelen lévö „Békehadtest“ ottani fökoordinátoráról van szó, aki korábban az AIDS elleni „küzdelem“ vezetöje is volt, még korábban pedig globális nagybankok magas rangú munkatársa. Ezek azok az emberek, akiknek korábban – ilyen-olyan Rockefeller kötödésü alapítványok és „segélyszervezetek“ álcája alatt - az AIDS terjesztése is feladata volt fekete Afrikában, úgy mint most az ebola terjesztése is.

 

Liberian Observer:

Az ebola és az AIDS is a nagy nyugati gyógyszergyárak és az amerikai védelmi minisztérium találmánya?

(Ebola, AIDS Manufactured By Western Pharmaceuticals, US (DoD?)

http://www.liberianobserver.com/security/ebola-aids-manufactured-western-pharmaceuticals-us-dod

 

A válasz a kérdésre egy határozott IGEN. A „sertésinfluenzát“, az AIDS-t és az ebola vírust is az amerikai hadsereg Fort Detrick-i, biológiai fegyvereket elöállító laboratóriumában fejlesztették ki még a hidegháború alatt a 20. században.

 

A dallas megyei egészségügyi hatóságok két munkatársa épp elhagyja azt a lakást, ahol korábban Thomas Eric Duncan tartózkodott.

Érdekes helyen lakott ez a Duncan gyerek, azt a 666-ot háromszög alakban nem lehet nem észrevenni a házszám-táblán, s a „doktor bácsin“ is védööltözet helyett lila ing van, csak nem oly értelemben, mint a Jelenések könyvének 17. fejezetében a „babiloni szajhán“ ?

 

Forrás: New York Times

http://www.nytimes.com/2014/10/03/us/dallas-ebola-case-thomas-duncan-contacts.html?_r=1


 

 

A dallasi ebolabeteg a lakása elött a járdára hányt, mielött kórházba ment volna

(Dallas Ebola patient vomited outside apartment on way to hospital)

http://www.reuters.com/article/2014/10/01/us-health-ebola-usa-idUSKCN0HP2F720141001

 

Védöruha nélküli munkások takarították el az állítólagos „ebolás hányadékot“ a lakás elöl vízsugárral!

(Unprotected Workers Cleaning up ‘Ebola Vomit’ in Dallas)

http://www.theeventchronicle.com/ebola/unprotected-workers-cleaning-ebola-vomit-dallas-photos/

 

Hogyan? Nemhogy védöruha nem volt rajtuk, de vízsugárral még tovább is fröcskölték az ebolával fertözött anyagot? Gondolom, nem nehéz rájönni, hogy az egész csak színészkedés volt, s abban a lakásban soha semmilyen ebola, se a lakás elött semmilyen „ebolás hányadék“ nem volt.

 

A Thomas Eric Duncant a dallasi kórházban ápoló egyik növérke, bizonyos Nina Pham is állítólag „megfertözödött“.

 

2014. október 17:

ÍGY VICCELŐDÖTT SÍRVA AZ EBOLÁVAL MEGFERTŐZÖTT TEXASI NŐVÉR

http://vs.hu/kozelet/osszes/igy-viccelodott-sirva-az-ebolaval-megfertozott-texasi-nover-1017

 

2014. október 24:

Az ebolából meggyógyult nővérrel találkozott Obama elnök

http://hu.euronews.com/2014/10/24/az-ebolabol-meggyogyult-noverrel-talalkozott-obama-elnok/

 

Hogyan? Október 17-én még súlyos ebolás beteg volt, rá egy hétre viszont már beengedték a Fehér Házba, vagyis abba az épületbe, ahol a világ leghatalmasabbjai és csúcsvezetöi is napirenden megfordulnak? Azt hiszem, nem nehéz ráérezni, hogy ez nem életszerü, s csak úgy fordulhatott elö, ha a növérke nem volt megfertözve ebolával.

 

2014. október 25, Daily Mail:

Az állítólagos legújabb new yorki „ebolabeteg“ lakását a hatóságok mindefajta védöfelszerelés (kesztyü, maszk, védöruha) viselése nélkül ürítették ki.

(HazMat team empties Ebola doctor's apartment WITHOUT gloves, face masks or any protective gear)

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2807351/Hazmat-team-empties-Ebola-doctor

 

Hogyan?!

 

Hozzászólások (9)Add Comment
...
Írta: nem_programozhato, október 25, 2014
Titkosszolgálati kiszivárogattó-oldal (tomheneghanbriefings.com)

2014. október 19:

Az "ebolajárvány" egy nagy hoax!
(Ebola is a Hoax!)

http://www.tomheneghanbriefing...-2014.html

Ez pedig tegnap jelent meg az iráni televízió angol adásának weboldalán:

At ebola rémület az amerikai médiumok kitalációja haszonszerzés céljából
(Ebola scare fabricated by US media to make profit)

http://www.presstv.ir/detail/2...-us-media/
...
Írta: nem_programozhato, október 25, 2014
Obama a Fehér Házban fogadja a "felgyógyult" dallasi növérkét, Nina Pham-ot. Ismét csak, a növérke feketében, az egyik szeme eltakarva, a másik nö pedig lila ruhában.

Forrás: Fehér Ház fotoalbum (használd a képnavigációt)
http://www.whitehouse.gov/phot...-photo-day

...
Írta: egy vendég, október 25, 2014
Köszönjük az ismételten lebilincselő elemzéseket. Logikusnak tűnik, hogy nem fognak a saját fészkükbe piszkítani egyelőre olyan biofegyverrel sem, ami a kékvérű amerikai családokat és nyalókáikat egy csöppet sem fenyegetné ui. ezek az izék nem emberi genetikával bírnak a rabszolgák meg kellenek, hogy a beugró klónjaikat is eltartsák. Ezen családok sajnos annyira elszapodordtak, hogy számuk többszáz millióra tehető világszerte, még szép, hogy zömében a könnyű médiakurválkodást választják, ami sok esetben digitális trükk, nem stúdióban felvett valódi 'lény' kurválkodása - ezek ugyanis be se járnak dolgozni, azaz holografikus távprostitúció az egész, beleszámítva a 'külföldről jelentő' hírügynökeiket.

Amúgy meg, ha biofegyverreől van szó, sosem fejlesztenek antidotum nélkül, egy sima ember is képes lenne rá némi laboratóriumi háttérrel - ha szabad lenne neki.

Afrika lakosságának gyérítése a francia, angol és holland gyarmatok óta folyik kreált polgárháborúk és fizetett zsoldosok segítségével - még nem élték fel a családok a territórium kínálta természeti és humán erőforrás kincseket - a cél egy amerikai "globális demokrácia" mintájára működő afrikai kiszolgáló kontinens sok-sok las vegas kiépítésével. (szerencseszombat mutyi, természetesen nemcsak a hétköznapi értelembe vett szerencsejátékra értendő)

A jövőből teleportált nsa okosmobil meg majd megmondja nekik mibe fektessenek, ahogy azt a múltban is tette.qrvara nem vicces, de sajnos igaz.

Antikindertojás
...
Írta: egy vendég, február 11, 2015
Tisztelt Szerkesztő!

Meg szabad kérdezni mi a véleménye az "ebola járvány sújtotta" területekre való állítólagos magyar önkéntes egészségügyi kontingens Mikola "Úr" általi kiszervezéséről? Ugyanis nem elérhető, nem található "az erre specializálódott gyűjtőszerv" vagy titkárság a kormanyzat irodáin belül, akiknél a szóbanforgó orvosok állítólag jelentkezhetnének (nem mintha Magyarországon nem lenne súlyos orvos, asszisztens - és műszerhiány).

http://mno.hu/hirtvkulfold/ebolajarvany-magyar-onkentesek-segitenek-1272283

?????

Valóban nemlétező önkéntes toborzásról szólnak a "híradók", hogy aztán a kényelmes irodákból szervező "kormányvégrehajtók" zsíros pozíciót kapjanak a betelepülő unicef szervnél vagy inkább az önkéntesek kiirtását, esetleges túlélő által a biológiai fegyver Magyarországra történő behurcolását vízionálja további gójdepopuláció célzattal az "ebola közlönyterv" mögött? Válasza fontos lenne.

Amennyiben Ön talál elérhetőséget, ahol erről érdemben tud tájékozódni az átlagos halandó önkéntes, legyen olyan kedves és tegye azt közkinccsé.

Köszönettel
...
Írta: egy vendég, február 11, 2015
Az sem kizárható, hogy trójai falóként orvosbőrbe bújtatott TEK-es kommandósok mennek, hogy a jenki "segítő" katonák számát növeljék és Magyarország továbbra is jobban teljesítsen a szegények és a betegek emberek felszámolásában, még külföldön is.

Talán emiatt nem található eü elérhetősége a "hírnek". Egy újabb false flag operation.
...
Írta: egy vendég, február 15, 2015
Az.

A titkárság meg furulyázni tanul a díszasztalok alatt is. Nagyon szorgalmas közi gaz gatók, szépen, több szólamban is megy mán nekik.
...
Írta: egy vendég, február 15, 2015
Ja.

Szentül hiszik, hogy a furulyázás a legeslegjobb az ebola ellen, mert attól ELMEGY
...
Írta: egy vendég, február 15, 2015
na, legalább az olasz kinderzáptojás megdöglött

mindjárt bontok is egy kapszulás nemzetileg átcímkézett orosz pezsgőt, hogy megünnepeljük
...
Írta: egy vendég, február 15, 2015
ja, s ahogy a zorigo írná:

EZ A CIKK NEM KOMMENTELHETŐ

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy