+  további infok hozzáadva a Hozzászólásokban

 

SÁRGA VÉSZJELZÉS a magyarországi helyzet miatt. A CIA az Orbán kormány eröszakos megdöntésére készül, ha kell, olyan eröszakos-polgárháborús módszerekkel is, mint amit Ukrajnában alkalmazott. Én csak arra kérném az oldal olvasóit, hogyha ez tényleg bekövetkezne (azért reméljük, a magyaroknak több eszük lesz), maradjon ki az egészböl, nehogy Magyarország is Ukrajnához hasonló tragikus helyzetbe kerüljön. Igazából nincs kiért tüzbe tenni az embereknek a kezüket, Orbán bandájáért se, és az amerikai neokonokért se, az egyik kutya, a másik eb.

Hozzászólások (7)Add Comment
...
Írta: nem_programozhato, november 21, 2014
Az Orbán kormány mellett a CIA a cseh vezetöket és a lengyel kormányt is meg kívánja "arab tavaszozni", mivel ezek se hajlandók mindenben 100%-ig kiszolgálni az amerikai neokon érdekeket:

2014.11.11.
Radikális lengyel tüntetők csaptak össze a rendőrökkel

http://index.hu/kulfold/2014/1...ndorokkel/

2014.11.17.
Zeman-ellenes tüntetés a prágai megemlékezésen

http://nepszava.hu/cikk/103981...lekezesen/

VARSÓBAN MEGTÖRTÉNIK, AMI BUDAPESTEN NEM SIKERÜLT
http://www.hidfo.net.ru/2014/1...m-sikerult

PRÁGÁBAN IS KEZDŐDIK AZ ARAB TAVASZ
http://www.hidfo.net.ru/2014/1...rab-tavasz

Ezt mind a CIA szervezi.
...
Írta: nem_programozhato, november 21, 2014
2014.11.20.
WASHINGTON A MAGYAR KORMÁNY MEGBUKTATÁSÁN DOLGOZIK

http://www.hidfo.net.ru/2014/1...-dolgozik1

Az elsö kísérletek az Orbán kormány "meg arab tavaszozására" még 2011-ben voltak, lásd például a Hamis világforradalom c. írást:

2011. okt. 23-i megj: annak az oka, hogy Orbán Viktor, Kövér László, Semjén Zsolt stb. mind külföldön tartózkodtak a nemzeti ünnepen, amire hivatkozva aztán le lehetett mondani a nagy tömegrendezvényeket (mint az Astoriánál), az volt, hogy a "világforradalmárok" nehogy eröszakos konfrontációvá változtassák azokat. Már a tüntetésük az Erzsébet hídnál is eléggé fenyegetözö volt.


A Gyurcsány szerintem eröszakos hatalomátvételre készül c. 2011-es írás is változatlan aktualitással bír, három év távlatából is.

2014.11.15.
Az Orbán-kormány megbuktatásán munkálkodik Gyurcsány Ferenc

http://magyarhirlap.hu/cikk/99...any_Ferenc

A radikális atlantista törekvések egyik fö megtestesítöje Magyarországon továbbra is Gyurcsány Ferenc, per pillanat a "Demokratikus Koalíció" nevezetü pártjával.
...
Írta: egy vendég, november 21, 2014
Tisztelt Szerkesztő!
A számból vette ki a szót. Mindig is a népet uszították, fegyverezték, masíroztatták kifele és lövettek bele ugyanazon manipulátor erők, aztán meg a megtépázottakon, megkínzottakon röhögtek, amióta csak áll a régi-új világrend. Ez nem az emberek háborúja, ez földönkívüliek egoista érdekeiről szól. A régi meg az új atlantisszal is csak az emberek húzzák a rövidebbet. Nem kérünk a földönkívüliek vámpírjaiból. Szemfogaikban lehet különbség, de vakuumerejük nem ismer határokat.
Antikőműves
...
Írta: nem_programozhato, november 23, 2014
Az idáig alkalmazott "recept" szinte 100 százalékban azonos volt azzal, amit 2011-ben a világforradalmárok is alkalmaztak (még itt Szlovákiában is). Mindenféle jelentéktelen alakocskák bukkantak fel a semmiböl, a mozgalmaik Facebook-on szervezett támogatóival, akik hirtelen "elhatárolódtak" a neokon-liberális politikai struktúráktól (ez MO-n Gyurcsányt és Kunczet jelenti) , hogy aztán - miután elvégzik feladatukat, és megdöntik az épp hatalmon lévöket (az Orbán kormányt) - valójában a hatalmat épp ezeknek a "legvadabb", legatlantistább és új világrend párti politikai struktúráknak a kezébe adják. (Gyurcsánynak)

A jelenlegi magyarországi helyzetben ez a tömegeket megtévesztö stratégia tehát így néz ki:

Nemzeti egyet nem értők: új ellenzéki mozgalmak
http://www.atv.hu/belfold/2014...-mozgalmak

„Az egész politikai rendszer belülről züllik, és velejéig korrupt, azok a pártok, akik ebben részt vettek, azoknak nincs helyük. Az új nemzedéknek most jött el a rendszerváltás. Nem egy kormányt temetünk, hanem egy rendszert, az egész elmúlt huszonöt évet, amely szégyent hozott az országra” – kiáltotta hétfőn a Parlament előtt Nemes Balázs, a rendezvény egyik szervezője. Ez a mondata megosztotta a hagyományos balliberális elitet, például Kuncze Gábor, az SZDSZ egykori elnöke egy tévéműsorban ki is kelt ez ellen, mert részben egy kalap alá vette őket – az elmúlt 25 év politikusait – a Fidesz jelenlegi politikai garnitúrájával. Másnap Nemes pontosított: a Fideszt minőségileg rosszabnak ítélte, mint a 2010 előtti politikai garnitúrát, de kritikája több elemét az MSZP és az SZDSZ politikai teljesítményével szemben továbbra is fenntartotta.


A Jönni fog a hamis világforradalom c. 2011-es írásból:

A káoszteremtés motorja sok helyen az ifjúság lesz. A legtöbb országban a huszonéves korosztály helyzete rossz, soraikban nagyon magas a munkanélküliség. És ez a korosztály az, mely még van elég naiv és tapasztalatlan ahhoz, hogy a Facebookot és Twittert használva megvezethetö legyen.
...
Forradalmak esetében a normális az, hogy miután a tömeg kivonul az utcára, és idövel megdönti a hatalmat, a forradalom vezetöi átveszik az irányítást. Na de ezeknek nincsenek vezetöi... Ezeket szürke emberkék (ügynökök) szervezik a Facebook-on és a Twitteren, ügyelve közben arra, hogy ne bukkanjanak fel vezéregyéniségek. Mert céljuk nem valódi változások kieszközlése, hanem a káoszteremtés, vagy mint az arab „forradalmak“ esetében (szintúgy nem voltak/vannak vezetöik), az elit által elöre kiszemelt új bábkormányok hatalomra juttatása.
...
Írta: nem_programozhato, november 23, 2014
Mivel a békés, követelödzö stratégia nem biztos, hogy müködni fog az Orbán kormány esetében, úgy esetleg jöhet a következö fázis, a "majdanosítás", az eröszak bevezetése, ezért tettem ki a "vészjelzést" is.

A 2014. nov. 17-i budapesti eseményekröl az Országház elött:

http://szabadriport.wordpress....-szerepet/

Kb. 30 ember csinálta igazából a balhét, a többiek inkább csak álldogáltak, ajvékoltak, s olyasmi 2006-ból lopott szövegeket is skandáltak, hogy; ‘Orbántakaroggy’.

Ezek a legforróbb fejűek, (vajon mennyi is lehetett köztük a hivatásos zavarkeltő?) – olykor nekilendültek, és nyomultak a rendőrsorfal felé, mire a falanxról úgy pattantak le, mint a labda. A liberális Index és a 444 helyszíni tudósítói szerint is; – kevés olyan tüntető volt, aki mert vállalni konfrontációt a Készenléti Rendőrséggel. – Így nem sok esélyük volt kijevi mintára, – vagyis hogy betörjenek a Parlamentbe és ott törjenek, zúzzanak.

Nos talán a a háttérben álló valódi szervezőknek, – csak szükségük lesz a forgatókönyvük további magyarországi adaptációinak megvalósításához, – azokra az Ukrajnában már jól bevált fránya külföldi zsoldosokra. – Igen, kelleni fognak majd a hivatásos martalócok, ha azt akarják, hogy az újabb tüntetéseken végre elérjék céljukat és vér folyjon. – S így robbantsák ki a “forradalmukat” (sic!).
...
Írta: nem_programozhato, november 23, 2014
Az idáig alkalmazott "recept" szinte 100 százalékban azonos volt azzal, amit 2011-ben a világforradalmárok is alkalmaztak (még itt Szlovákiában is). Mindenféle jelentéktelen alakocskák bukkantak fel a semmiböl, a mozgalmaik Facebook-on szervezett támogatóival, akik hirtelen "elhatárolódtak" a neokon-liberális politikai struktúráktól (ez MO-n Gyurcsányt és Kunczet jelenti) , hogy aztán - miután elvégzik feladatukat, és megdöntik az épp hatalmon lévöket (az Orbán kormányt) - valójában a hatalmat épp ezeknek a "legvadabb", legatlantistább és új világrend párti politikai struktúráknak a kezébe adják. (Gyurcsánynak)


Nem Némulunk El
https://www.facebook.com/nemnemulunkel

"A Nem Némulunk El csoport határozottan elutasítja Gyurcsány Ferenc és a DK közeledését ugyanúgy, mint minden másik parlamenti pártét."

Pfff
...
Írta: nem_programozhato, november 25, 2014
Már itt Szlovákiában is erölködnek, ma (nov. 25) estére is tüntetést szerveznek a Fico kormány megbuktatására Pozsonyban. Fico - Orbánhoz hasonlóan - szintén nem hajlandó mindenben kiszolgálni az amerikaiakat, s ez önmagában dicséretes is (de sajnos a saját korrupt-fasiszta sleppjét, a "pénzügyi cápákat" azt sokszor mindenben kiszolgálja)

Meg lehet nézni, kik az NWO (és a CIA) fö ügynökei errefele. Ez a "négyes" szervezi a pozsonyi tüntetéseket:

Daniel Lipšic - ex-belügyminiszter, aki a 2010-es dévényújfalui mészárlás mögött állt

Igor Matovic - a magát "Egyszerü emberek" névvel álcázó párt elnöke

Alojz Hlina - "független NWO ügynök" parlamenti képviselö

Richard Sulík - a vadliberális SaS párt elnöke, ö legalább nem álcázza magát


Tisíce ľudí povedia nie Ficovi a korupcii. Bratislavu čaká veľký protest
http://hn.hnonline.sk/slovensk...est-636867

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy