Orbány, te kis büdös mocskos fasiszta cigány. Ez mi? PDF Nyomtatás
Magyarország
2014. december 21. vasárnap, 10:51

http://www.168ora.hu/itthon/egy-kunyhot-sem-konnyu-felepiteni-132767.html

"A szervezet szerint a hatóságok 2013-ban összesen 19 millió forintot, 2014-re pedig 227 millió forintot különítettek el az életvitelszerű közterületen tartózkodás tiltásának végrehajtására. 2013 végén Budapesten külön szabálysértési irodát nyitottak, amely kizárólag a hajléktalan emberek előállítására szolgál."

Szóval arra van pénz, hogy a hajléktalanokat üldözzék, méghozzá akkora összeg - 227 millió forint - amiböl már maguknak a hajléktalanok jó részének a problémáit is meg lehetne oldani, de nem, nem erre fordítják a pénzt, hanem a hajléktalanok üldözésére!

Látod te egyáltalán az "elefántcsonttornyodból", hogy mi folyik az országodban? S még hogy meg volt sértödve, hogy McCain lefasisztázta (ezzel persze nem azt akartam modani, hogy McCain is különb lenne).

 

A magyar "nemesség" (söpredék,valójában) is azt hitte a 19. században, hogy örökké élösködhet a nemzet nyakán, aztán akkor lepödtek csak meg, amikor 1919-20-ban a vörös forradalmárok elkezdték halomra lövöldözni öket. Remélem, tudtában vagy, hogy az az erö, ami most a parlament elött tüntet, az ugyanaz a szabadkömüves erö, ami a francia forradalmat, majd késöbb a vörös forradalmat is csinálta.

Én nem tudom, talán mégis jobb lenne megdönteni a FIDESZ-t , ami sok, az sok. A feltétel nélküli alapjövedelem ötletét is csak egy párt, az Együtt (és talán az LMP, ha jól emlékszem) volt képes felkarolni, senki más - a FIDESZ-böl például senki. Ezek az egyedüli haladó erök ma Magyarországon, a többi csak fasiszta gonosztevö, vagy provinciális gondolkodású lószar (bocsánat..)

Azzal a közmunkaprogramoddal is mit érsz majd el Orbán, mire jó az, ha mindenkit utolsó fizikai munkára fogsz? Mert rendes munkát nem leszel képes adni az embereknek, az biztos, még ha a fejed tetejére állsz is. Miért kell mindenkit kényszermunkára fogni, ez is milyen hibás gondolkodás? Alapjaiban hibás gondolkodás! S mennyibe fog ez is kerülni az államnak? Ismét csak, inkább milliárdokat költesz "kényszermunka teremtésre" (erre van pénz), mintha azt inkább odaadnád az embereknek, feltétel nélküli minimális alapjövedelemként. Itt az emberi méltóság már végleg nem számít senkinek?

 

Butaság alapú bérrabszolga társadalmat épít Orbán

http://echelon8.org/butasag_eross_gabor.htm

"... a tudás alapú társadalom helyett, a hatalom érdekében épül ez az egészen borzalmas rémálom, ez az úgynevezett munka alapú társadalom, ami azt jelenti, hogy az alsó rétegeket közmunkára ítélik, és gyakorlatilag éhbérből kell megélniük, miközben a lakosságot megfosztják a továbbtanulás lehetőségétől.

...

...az egyik legnagyobb probléma globálisan, hogy a technikai fejlődés következtében mind kevesebb a munkahely. Tehát mind kevesebb élő munkára van szükség, és főleg kevesebb fizikai munkásra. Tehát mindenütt gond a munkanélküliség és erre az értelmes országok az egyetlen értelmes választ adják - igen, ahogy a kérdésben elhangzott -, hogy tudás alapú társadalmat építenek, vagyis olyan szakmákra képzik ki az embereket, és olyan tudás elérését próbálják biztosítani a részükre, amit a gépektől nem lehet várni. Tehát a tudás alapú társadalom azt jelenti, hogy az emberek olyan munkát végeznek, amit a gépek nem tudnak helyettük elvégezni. Ehelyett az orbáni vízió, a munka alapú társadalom víziója az nem akármilyen munka, hanem kimondottan az a bérrabszolga munka, amit alapvetően akár gépek is elvégezhetnének, épp ezért teljesen fölösleges embereknek végezniük, számos esetben legalábbis."

 

Tehát olyan helyzetben, amikor megengedhetnénk magunknak akár azt is, hogy a többség már csak napi 3-4 órát dolgozzon (ha a jövedelmek egyenlöbben oszlanának el), a többit úgyis elvégzik helyettünk a számítógépek irányította automatizált rendszerek (a "gépek"), akkor miért kell mindenkit kényszermunkára fogni? Miféle fasiszta állati gondolkodás az, hogy egy olyan helyzetben, amikor mindenkinek már nem is lehet munkája, akkor ezen szerencsétlen emberek egy részét értelmetlen, feudális kényszermunkára akarod fogni, egy kissebb részét, akinek már lakása sincs, pedig ki akarod irtani.


Mit csinálsz te elmebeteg állat, mit csinálsz?! Jusson eszedbe a 19. századi magyar "nemesség"(söpredék) sorsa, mert már te is ezen az úton jársz.


Hozzászólások (13)Add Comment
...
Írta: nem_programozhato, december 21, 2014
„Már rég kitört a forradalom”
http://nol.hu/belfold/mar-reg-...om-1505407

"Nem gondolja, hogy véres forradalomra lenne szükség, de az árnyékkormány létrehozását nagyon is elképzelhetőnek tartja Krasznahorkai Emma, a kormányellenes tüntetések talán legélesebben fogalmazó szónoka.

„Lesz itt még forradalom” – jelentette ki Krasznahorkai Emma, aki a „Nem némulunk el” csoport nevében mondott beszédet a kedd esti kormányellenes demonstráción."


Gyönyörü, égszínkék, "Istár inkarnátum szemek", müvészi megjelenés és értelem. Fantasztikus.

...
Írta: egy vendég, december 23, 2014
egyik szarból a másikba szerintem ennyi a lényeg....smilies/cry.gif
...
Írta: egy vendég, december 23, 2014
színjáték és a megint csak a választás illúziójaez az egész megint és megint az eredményaz lesz hogy még mi el vagyunkfoglalva orbánnal meg a háttérhatalommal addig keresztül visznek a háttérben ellenünk valamit valós megoldás kell az pedig nem ezek amiket lehetőségként feljánlanak mert akkor is az ők pályáján játszuk..... psszív ellenállás kell minden irányba a demokráciarabszolgaság vége....
...
Írta: nem_programozhato, december 23, 2014

Ez nem öngyilkosság volt...

Mondjuk én személy szerint sohasem másznék fel a Sándor palota erkélyére EU zászlóval a kezemmel, sohasem mennék ilyen ügynököcskének mint Rózsa volt.

De ami sok, az sok.

Az élethez mindenkinek joga van.

Senki sem érti, miért lett öngyilkos Rózsa Milán
http://www.blikk.hu/blikk_aktu...an-2302241

A kormányellenes demonstrációkon vezérszerepet játszó fiatalembert egy vonat ütötte el a Kelenföld és a Déli pályaudvar között csütörtök este, nem messze a lakásától. Barátai, ismerősei értetlenül állnak a tragédia előtt.

Többüket meghallgatták a rendőrök, egyikük állította: Rózsa halála előtt pár órával is készült a hét végi tüntetésre, ahol Vida Ildikó NAV-elnök menesztését fogják követelni.

Hogy pontosan mi történhetett, azt senki sem tudja, a rendőrség hivatalból vizsgálatot indított a tragédia tisztázására, egyelőre öngyilkosságként kezelik az ügyet. A mozdonyvezető annyit mondott, hogy sötét volt, és észlelte a gázolást, amely után két órát helyszíneltek a rendőrök a nyílt pályán.
...
Írta: nem_programozhato, december 23, 2014
Remélem, a hölgy se lesz "öngyilkos".
...
Írta: nem_programozhato, december 24, 2014
http://echelon8.org/burany_sandor.htm

1. Váradi András ama rendkívül népszerű személy volt, akinek Mészáros Lőrinc, Orbán Viktor oligarchája elvette a földjét. Attól kezdve pedig Váradi András ott volt minden tüntetésen és perelt azért, hogy visszakapja örökségét. Váradi András - pár nappal a halála előtt én is személyesen ismerkedtem meg vele - rendkívül kedves, szimpatikus ember volt. A közbeszéd is "a jóságos juhász", "az igazmondó juhász" kifejezésekkel illette. Alcsútdoboz polgármesterjelöltje volt.
...
Magyarországon valami bűzlik. Az önkormányzati választások előtti éjszakán elgázolják Váradi Andrást, polgármesterjelölt urat, aki belehal sérüléseibe. Friss sajtóértesülések szerint a gázoló hamis személyi okmányokkal igazolta magát, az okmányokban szereplő valójában évekkel ezelőtt meghalt. Miközben a rendőrség az első napon bejelentette, hogy ki ellen folyik a nyomozás, ma már ismeretlen tettessel szemben folyik ez a nyomozás.

2.A fideszes ablakdobálás után a Netanjahu-Finkelstein-Orbán-vonal számára nyilvánvalóan nagyon idegesítő ellenzékit, a médiából nemzetközi szinten is ismert huszonéves Rózsa Milánt is előállították, a bíróság viszont nem rendelte el előzetes letartóztatását, mondván, hogy nincsenek bizonyítékok arra, amivel a hatóságok vádolják. A fideszes szavazói söpredék, persze, vért követelt.

3.De ez évben halt meg pl. a Fidesz által halmozottan politikai üldözötté vált Komáromi András is, a Welt Kft. alapítója, aki nem akarta eladni a Fidesznek az európai uniós pályázatok bűntetteiben kulcsszerepet játszó úgynevezett EMIR szoftvert, ami igazi bűnügyi bomba. Az EMIR szoftver Magyarország Európai Uniós csatlakozása óta kezelte és kezeli - ma már Orbán Viktor, Pintér Sándor és társai teljhatalmú irányítása alatt - a Brüsszelből beáramló EU-pénzek pályáztatását és elosztását!

A Fidesz Komáromi Andrást terror alá vette, majd a hosszas terror során - amely terrorról Komáromi András nagyon sokat panaszkodott és félt a Fidesztől - a Fidesz a szoftvert nevetségesen alacsony összegért megvásárolta. A vásárlásra szombati napon került sor, Komáromi számára olyan kedvezőtlen feltételekkel, ami egy régi olasz maffiafilmben is megállná a helyét.Komáromi András a szoftver eladását követő másnap hirtelen meghalt. Halálát váratlanul bekövetkező természetes elhalálozással próbálták magyarázni.

------------------------------

"Milán volt az az ember, akit a békemenetes bácsi sósavval fenyegetett, lökdösött a Fidesz-székház jelképes elfoglalásakor"
...
Írta: egy vendég, január 31, 2015
nemcsak cigány (egyiptomi - dzsipszi) de kiválasztott is ő egyben...ahh, ahh,... porti ....extázis és veri póverful alkímia ez a dns-mix egyben smilies/angry.gif
...
Írta: egy vendég, január 31, 2015
im a póverfull g-psi ... pszí paver mega haver
...
Írta: egy vendég, január 31, 2015
napi jogászvicc mán csak kínból:

- Miért nem jógázhat a goyim nyilvánosan?
- Mert van olyan, tudjátok no, az a lendítős ászána 'póz' a gyakorlati repertoárban, oszt aztat csak nekik, jupiteréknek szabad gyakorolni ám, értitek no.

Tekes Tóni MesterJógi smilies/grin.gif
...
Írta: egy vendég, április 30, 2015
A másik cikkben Hamis világforradalom?
Ez a kis csicskalány meg itt ugrál és forradalmat akar?
Valaki ebbe nagyon belegabalyodott...:-)

Egyébként meg annyit adtok a csöveseknek, amennyit akartok, de ne legyen már kötelező! (hiszen nem diktatúrát akartok, nem igaz? :-) )
...
Írta: egy vendég, november 16, 2016
egy szar zsidó cigány Orbán Viktor az-az Orsós Hitlert kb 3000 példányban kellene klonozni,és ráengedni az összes cigány és zsido szemétresmilies/angry.gifsmilies/angry.gifsmilies/angry.gifsmilies/wink.gifsmilies/wink.gifsmilies/wink.gif
...
Írta: egy vendég, november 16, 2016
zsidobol szappan cigánybol kátránypapirsmilies/cool.gifsmilies/cool.gifsmilies/cool.gifsmilies/wink.gifsmilies/wink.gifsmilies/wink.gif
...
Írta: egy vendég, november 16, 2016
ez az ujra hasznositássmilies/wink.gifsmilies/wink.gifsmilies/wink.gifsmilies/kiss.gifsmilies/kiss.gifsmilies/kiss.gif

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy