A Germanwings 9525-ös járatát a francia légvédelem lötte le PDF Nyomtatás
Külföld
2015. április 07. kedd, 11:51

Miután „valakik“ a gépet távirányítással hatalmukba kerítették, és rá akarták vezetni egy „nagyon kényes célpontra“. Egyesek szerint a Barrage de Serre-Poncon-i vízierömü gátjára, mely Európa legnagyobb védögátja, mások szerint a Cadarachban található hatalmas, építés alatt álló magfúziós atomerömü konstrukciójára. A cél a BRICS-szövetség felé egyre jobban kacsintgató francia és német vezetés, Merkel és Hollande megfélemlítése lett volna (eltérített német gép lett volna rávezetve nagyon kényes francia célpontra). A francia légvédelem szerencsére még idöben beavatkozott. Lényegében kénytelenek voltak a gépet lelöni, megakadályozva ezzel a jóval nagyobb katasztrófát.

 

Ha valaki megnézi a lehuzant gép erösen szétszóródott roncsairól készült felvételeket, azokon jól látszik, hogy a gép a földön nem gyulladt ki. Utóbbi lényegében elkerülhetetlen lett volna földbecsapódás esetében. A gép még sok száz méterrel a föld felett robbant szét a kilött légvédelmi rakétáktól, aminek következtében apró darabokra tört szét, s szóródott szét több hegytetön. A gép korábban azért ereszkedett le alacsony magasságra, mert rá készült zuhanni valamire....

 

Szegény német másodpilótát is az emberiség ellenségeinek kezében levö globális médiumok alaposan meghurcolták, befeketítették. Lényegében semmi, az égvilágon semmi sem igaz abból a tengernyi ocsmányságból, amit kitaláltak rá.

 

Úgy néz ki, ugyanazok a cionista-atlantista-európai uniós hatalmi körök álltak a Germanwings járatának távirányításos eltérítése mögött is, akik a párizsi hamis zászlós merényleteket is szervezték. A párizsi merényletek egyik fö célja az iszlamofóbia erösítése volt, de emellett volt egy másik rejtett cél is: a francia elnök megfélemlítése. A francia és német eliteken belül jelenleg durva hatalmi háttérharc zajlik azon frakciók közt, akik le akarják bontani az Európai uniót, majd csatlakoztatnák Franciaországot és Németországot a BRICS szövetséghez, míg mások inkább midenáron egyben akarnák tartani az uniót, majd a Transzatlanti Szabadkereskedelmi Egyezményen keresztül késöbb össze akarnák olvasztani az USA-val.

 

Az egyik valószínü célpont a Cadarachban épített nukleáris létesítmény lehetett, mely a világ elsö magfúzóval müködö atomerömüve lesz. A magfúzió (atommagok „összeolvasztása“) abban különbözik a jelenleg többségiben alkalmazott maghasadástól (uránatomok hasításából nyert energia), hogy jóval biztonságosabb, mivel magfúzió esetében elhanyagolhatóan kevés rádioaktivitás szabadul fel, és a kinyert energia mennyisége is jóval nagyobb mint maghasadás esetében.

 

Mint ahogy a The Guardian cikke is írja:

 

http://www.theguardian.com/science/2015/jan/25/iter-nuclear-fusion-cadarache-

 

„... a huge experimental nuclear fusion reactor in rural France, could be the site of breakthroughs that will provide limitless, clean energy and secure the planet’s future“

 

A cadarachi kísérleti reaktor hatalmas áttörést jelentene a nukleáris kutatásban, és lényegében korlátlan mennyiségü energiát lenne képes termelni teljesen biztonságos és környezetkímélö módon, biztosítva ezzel bolygónk jövendöbeni energiellátását.

 

Nem csoda, ha ezt az emberiséget extrémül sanyargatni készülö sátánista háttérhatalom inkább lerombolná...

 

Szóval ennyit elözetesben, ha még valami kiszivárog, a cikk alatti hozzászólásokban jelezni fogom.

 

Hozzászólások (12)Add Comment
...
Írta: egy vendég, április 07, 2015
Tisztelt Szerkesztő!Minden igyekezetem ellenére,(bár nem vagyok légügyi szakértő)nem tudom megemészteni a feltételezést.Egy ekkora gépből "darálékot"csinálni,légvédelmi,vagy bármilyen fegyverrel,egyszerűen hihetetlen számomra.Sajnálom,nem megy át a szűrőmön.[removed]void(0);
...
Írta: nem_programozhato, április 07, 2015
Pedig amikor egy a lehetö legnagyobb sebességre felgyorsított gép alacsony magasságban, rakétától eltalálva felrobban, a roncsok épp úgy néznek ki.

Vidd le alacsony magasságra és gyorsítsd fel maximumra, ezt akkor csinálják, amikor hirtelen rá akarják vezetni valamire. De a Miragenak még sikerült lelöni.

Elöször nagy sebességen szétrobbant a levegöben (elsö roncsolódás), de mivel nagyon közel volt a felszínhez, a felgyorsított darabok még belecsapódtak a hegyoldalba is (második roncsolódás), s még tovább törtek. Picit leegyszerüsítve így kell elképzelni.

-----

Érdekes, néha amikor valami kényeset publikálok, valaki szinte perceken belül ide tolja a képét és hitelteleníteni próbálja az egészet. Titkosszolgálat?

/nem_progr (cikkíró)
...
Írta: nem_programozhato, április 07, 2015
http://www.independent.co.uk/n...31891.html

"Ms Royal confirmed this morning that, soon after 10.30am, when the pilots had stopped responding by radio, the French military scrambled a Mirage jet fighter to investigate. This aircraft was seen by eye-witnesses following the doomed airliner as it skimmed the Alpine ridges before crashing into a sheer mountain-side."

Szemtanúk egy Mirage harci gépet láttak, amely követte az alacsonyan repülö, a hegygerinceket szinte súroló Germanwings gépet az Alpok felett, mielött az lezuhant volna.

Valójában nem "nyomozni ment" a térségbe, mint ahogy a cikk állítja, hanem az lötte le...

http://news.yahoo.com/france-a...42448.html

"The Airbus A320 jet that crashed in the French Alps had only just reached a cruising altitude of 38,000 feet before it descended rapidly for eight minutes"

A Germanwings tájékoztatása szerint a gép elöször normál, 38 000 láb magasságban repült, majd gyors süllyedésbe kezdett.

(mert rázuhanni készült valamire)
...
Írta: egy vendég, április 08, 2015
a www.stankovunivresallaw.com - korábbi cikkeiben ajánlom a kutakodást. A NATO tesztelte a térségben -és az utasszállító repülőgépen- a lézerfegyverét. A teszt tragikusra sikerült. Persze a NATO mint mindig, nem vállal felelősséget, hazudik, titkolózik. A másodpilótát pedig meggyalázta.
...
Írta: egy vendég, április 08, 2015
Elírtam a webcímet. Helyesen: www.stankovuniversallaw.com
...
Írta: nem_programozhato, április 08, 2015
Ez egy a whatdoesitmean.com által terjesztett dezinformáció. Innen veszik át a többi weboldalak is ...

Én megértem, hogy nem akaródzik most elhinni, mert a whatdoesitmean.com az esetek úgy 70-80%-ában igazat ír (és az orosz-amerikai konfliktusról azt is írt), de a többi 20-30 százalék szándékos, még csak nem is annyira ravaszul kitalált dezinformáció

Nézzük csak meg azt a cikküketsmilies/smiley.gif

http://www.whatdoesitmean.com/index1852.htm

Azt állítják benne, hogy a március 23-án reggel (európai idö szerint valamikor aznap délután) egy interkontinentális ballisztikus rakéta lett kilöve Kaliforniából Európa irányába, hogy a NATO így tesztelhesse le az atomrakéták lelövésére kifejlesztett lézert, ami viszont tragikusra sikerült, mert a rendszer Franciaország felett a civil utasszállítót lötte le.

A Germanwings járata viszont március 24-én kora délelött szállt fel, valamikor délelött 10.00 körül lett lelöve.

Na most, ezek szerint a hangsebesség x-szeresén száguldó ballisztikus rakétának 15-20 óráig tartott volna átrepülni az USA-t és az óceánt? Ez majdhogynem a kétszerese annak, mint ameddig egy sima utasszállító is megteszi ezt a távolságot...

Pfff

Egy Mach X-szeresen száguldó ballisztikus rakétának jelenleg kevesebb mint egy óra alatt tart átrepülni az Atlanti-óceánt....

Tessék utána nézni a részleteknek is, s nem mindent készpénznek venni.
...
Írta: egy vendég, április 08, 2015
"Cadarachban található hatalmas, építés alatt álló magfúziós atomerömü konstrukciójára"
Ezen már túlrepült, amikor zuhanni kezdett.
"Barrage de Serre-Poncon-i vízierömü gátjára" ez hihetőbb mert az útvonal megegyezik. Kérdés, eltért-e, a megszokott repülési útvonaltól.
...
Írta: nem_programozhato, április 08, 2015
Amíg a tenger felett volt, addig nem tért el, és az elöirt magasságban repült. De amint berepült a francia szárazföld fölé:

http://hu.wikipedia.org/wiki/A...evious=yes

"... belépve a dél-franciaországi szárazföldi területre, enyhe szögben eltért a megadott repülési iránytól, a hozzárendelt repülési magasságtól és jóváhagyás nélkül gyors repülésimagasság-csökkentésbe kezdett."

---

Tehát a célpontja a partvonaltól számítva olyan 100-150 kilométeres rádiuszban volt.

Kb. 900 kilométer/óra sebességgel ereszkedett.

Hogy aztán az az "enyhe szög" mennyi...


---

Angolul tudóknak:

Germanwings Black Operation: Another AAA False Flag Terror PsyOp
http://themillenniumreport.com...ror-psyop/

“Was Germanwings jetliner taken down as a message to Germany not to align with Russia?”A Germanwings lelövése "üzenet" volt Németországnak, hogy ne szövetkezzen az oroszokkal?


Did two French fighter jets shoot down the autopiloted Germanwings airliner?
http://themillenniumreport.com/2015/04/12236/

ANONYMOUS: GERMANWINGS SHOT DOWN BY FRENCH JETS AS IT HEADED FOR EUROPE’S BIGGEST DAM IN FALSE FLAG


Ez is azt állítja, hogy a harcigépek lötték le, amint a vízierömü gátjának irányában repült.

De ez már akkor volt, amikor a Mirageok üldözték. Hogy az eredeti célpontja a gát lehetett-e vagy valami más, azt utólag nehéz megmondani.
...
Írta: nem_programozhato, április 08, 2015
Eszerint az Anonymous (német titkosszolgálat?) kiszivárogtatás szerint az erös süllyedés után még tovább, "bal felé vette a repülési irányt".

https://de-de.facebook.com/Anonymous.Kollektiv/photos/a.2716394

Daten belegen, dass der Germanwings Airbus A320 (D-AIPX) vom zügigen Sinkflug in den Horizontalflug abgefangen wurde und eine weitere Linkskurve flog!
...
Írta: egy vendég, április 22, 2015
Én már teljesen össze vagyok zavarva.
...
Írta: egy vendég, április 30, 2015
...
Írta: egy vendég, november 01, 2015
Ez csak egy összeesküvés elmélet.smilies/smiley.gif

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy