Kínai-amerikai háborús veszély PDF Nyomtatás
Külföld
2015. május 25. hétfő, 22:20

"Hallani fogtok ... háborúk híreiröl" (Mt 24:6)

Az eseménysor a 2015. április 25-i nepáli földrengéssel kezdödött, amit ezek a barmok, az amerikaik csináltak HAARP-pal, hogy "megijesszék" Kínát és Indiát, a BRICS két jelentös tagállamát. Ha ránézünk a térképre, láthatjuk, hogy a kis nepáli királyság Kína és India közé van beékelve, ezért lett kiválasztva célpontnak. Aztán így folytatódott az eseménysor, ami a jelenlegi feszült helyzet kialakulásához vezetett:

 

2015. április 25.

„Nagyon nagy a baj” – hatalmas földrengés pusztított Nepálban

http://nol.hu/kulfold/hatalmas-foldrenges-nepalban-1530277

 

2015. április 28.

A moszkvai nemzetközi díszszemlén kínai katonák is lesznek

http://www.stop.hu/kulfold/a-moszkvai-nemzetkozi-diszszemlen-kinai-katonak-is-lesznek/1319932/

"A lap utalt arra, hogy India - ugyancsak először - egy hetventagú kontingenst küld a vörös téri díszszemlére"

 

2015. május 12.

Újabb nagy erejű földrengés rázta meg Nepált

http://hvg.hu/vilag/20150512_Ujabb_nagy_ereju_foldrenges_razta_meg_Nep

 

Értsd: újabb mesterséges, HAAR-al elöidézett földrengés

 

2015. május 20.

Soros megint világháborúra figyelmeztet

http://idokjelei.hu/2015/05/soros-megint-vilaghaborura-figyelmeztet/

 

A magyar származású milliárdos befektető Soros György kertelés nélkül kijelentette, hogy aggódik egy újabb világháború kirobbanásának lehetősége miatt.

...

Úgy gondolja, hogy egy ilyen forgatókönyvet csak úgy lehet elkerülni, ha az Egyesült Államok „komoly engedményeket” tesz Kína felé, lehetővé téve, hogy a jüan is bekerüljön az IMF devizakosarába, bár ezzel a lépéssel a kínai valutát még inkább olyan helyzetbe hoznák, hogy átvehesse a globális tartalékvaluta szerepét a dollártól.

 

Erröl van szó, egyrészt azért csinálták az amerikaiak a földrengésteket, hogy megijesszék a BRICS szövetséget (Kínát), nehogy a kínai jüan is tartalékvalutává váljon. Másrészt pedig hogy teljesüljön a végsö idökre vonatkozó bibliai prófécia Máté 24:7-ben: "...és földindulások mindenfelé."

 

2015. május 25., Reuters

http://in.reuters.com/article/2015/05/25/southchinasea-china-usa-idINKBN0OA07N20150525

"A kínai állami tulajdonú napilap arra figyelmeztet, a háború az USA és Kína közt elkerülhetetlen, ha Kína nem enged annak az amerikai követelésnek, hogy hagyja abba mesterséges szigetek építését a dél-kínai tengeren..."

"A Chinese state-owned newspaper said on Monday that "war is inevitable" between China and the United States ..."

 

2015. május 25:

Peking provokációval vádolja Washingtont

http://www.atv.hu/kulfold/20150525-peking-provokacioval-vadolja-washingtont

"Peking provokációval vádolta meg Washingtont és hivatalosan is tiltakozott az Egyesült Államoknál amiatt, hogy kémrepülőgépével a múlt héten átrepült a Dél-Kínai-tenger azon vitatott területeinek egy része felett, amelyek Kína ellenőrzése alatt állnak, és amelyeken mesterséges szigetfeltöltést végeznek."

 

A harc valójában nem a szigetekröl szól, hanem arról, a jüan az év végén tartalékvalutává válhat-e, s "kiütheti-e" 2016-ban az amerikai dollárt.

 

Hozzászólások (5)Add Comment
...
Írta: nem_programozhato, május 25, 2015

Ha valaki esetleg nem tudná, mi az a HAARP, itt talál elegendö információt róla:

http://vilaghelyzete.blogspot....abel/HAARP
...
Írta: nem_programozhato, május 26, 2015
A moszkvai május 8-i díszszemle az idáigi legnagyobb volt, mintegy indikálva, a BRICS tagállamai lesznek a világ új urai, a BRICS alapú NWO megalapítói, a Nyugat leáldozása után:

2015. május 8.
Több mint 16 ezer katona a Vörös téren
http://www.hir24.hu/kulfold/20...ros-teren/

"Oroszország történelmében a legnagyobb katonai díszszemlét tartják a moszkvai Vörös téren a második világháborúban a náci Németország felett aratott győzelem 70. évfordulóján."

Ezektöl már csak a Mindenható fog megszabadítani minket, lehet szó szerint. Lásd. a kommenteket a
Az utolsó idök, a fenevad rendszere (NWO) és a második visszatérés
c. írás alatt.
...
Írta: egy vendég, május 27, 2015
Az állítólagos jemeni neutron bombázásról írsz egy posztot?
...
Írta: nem_programozhato, május 27, 2015

Izrael csinálta, nem a szaúdiak:

Saudis Have Israel Nuke Yemen for Them
http://www.veteranstoday.com/2015/05/21/358343/

A jemeni konfliktus kirobbantásának rejtett célja a szaúdi rendszer tönkretétele. Az oroszoknak, a franciáknak és Obamáéknak egyaránt tele van a hócipöje a szaúdi rezsimmel. A szaúdiak bekapták a horgot, hagyták magukat belerángatni a jemeni konfliktusba. Csak most vették észre, hogy az amerikaiak átverték öket, s Izraelen kívül nem támogatja öket senki. Az amerikaiak és Irán most titokban szállítják a fegyvert a jemeni siíta lázadóknak, hogy a fegyveres konfliktus átterjedjen magára Szaúd Arábiára is. S már kezd is átterjedni:

2015. május 27:
Jemeni rakéták találtak el több szaúdi katonai támaszpontot

(Yemeni rockets target Saudi military bases)
http://presstv.ir/Detail/2015/...ases-Jizan

Ez a rejtett cél...

A siíta jemeni lázadók késöbb el akarnak jutni Mekkába...

A szaúdi rendszer megdöntése régi álma Obamának, már 2011-ben, az arab tavasznak is a szaúdi rezsim megdöntésével kellett volna végzödnie, de ez akkor meghiúsult, lásd ezt a korábbi cikket:

Obamahmadinedzsád háborús mesterkedései, álmodozásai

1. „Jemenben forradalom tör ki, és a Mahdi elsö katonái el fogják érni Mekkát“ (Jemenben késöbb ki is tört a forradalom)

2. „Az egyiptomi nép is fel fog kelni a vezetöje ellen.“ (ami azóta meg is történt)

3. A szaúdi király meg fog halni, majd a végsö periódusban konfliktus tör ki Izraellel, ami a Mahdi újbóli visszatéréséhez vezet.


S tudjátok, mi a legmegdöbbentöbb? Hogy ez a cikkben említett, végsö idökre vonatkozó siíta prófécia, amire 2011-ben Ahmadinedzsád is már "hajazott", most valóban beteljesülöben van!

A prófécia szerint amikor a végsö idökben egy Abdullah nevü király meghal (most 2015 januárjában halt meg), az elöbb-utóbb a királyságának a végét is fogja jelenteni (valóban efele tartanak a dolgok), s miután mindezek bekövetkeznek, kezdenek el felpörögni a végsö idei események: Izrael megtámadása (a Bibliában mint Góg és Magóg van említve), a síta-iszlám Messiás, a Mahdi és Isa ibn Maryam (Esu v. Jézus, Mariam/Mária fia) visszatérése. Az elkövetkezö 10-20 évben ezek is bekövetkezhetnek.
...
Írta: nem_programozhato, május 27, 2015

2015. január 23: Meghalt Szaúd-Arábia királya
http://www.origo.hu/nagyvilag/...iraly.html


Bár utódot sikerült választani, de azóta is tart a hatalmi harc a háttérben, s a térség egyre nagyobb káoszba kezd süllyedni.

http://dkjozsef.blogspot.hu/20...dorol.html

Néhány síita vallástudós szerint Abdullah esetleges halála a vég kezdetét jelenti.
Néhány síita hádísz szerint akkor veszi kezdődik a vég, amikor a Hijázból – Szaúd-Arábia nyugati részéből – származó Abdullah nevű uralkodó meghal és nem sikerül új királyt kinevezni az ország élére. Emiatt először megbénul az ország, majd a különböző frakciók között harcok törnek ki és összeomlik a „nyugati királyság”. Ez pedig majd káoszt hoz az egész régióban.
A síita vallástudósok által írt „250 jel Mahdi Imám eljöveteléig” című könyvben Abdullah halála lesz a „jel a rejtőzködő imámnak, Mahdinak a visszatérésre”. A síiták szerint ugyanis az imámok a politikai és a vallási örökösei az Ummának, vagyis az Iszlám Nemzetnek. Tizenkét imám volt a történelemben, akik közül az utolsó – a Mahdinak nevezett – eltűnt és az Utolsó Napokban tér vissza Jézus Krisztus oldalán.
Ráadásul a könyv utal arra, hogy a könyvben szereplő uralkodó megegyezik a mostani szaúdi Abdullahhal: édesapja Fahd ibn Abdul-Aziz al-Szaúd, akinek a keresztneve gepárdot jelent. A jóslat szerint az utolsó Hijáz király édesapja egy ragadozó emlős nevét viseli majd.

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy