BRICS vs. USA-EU - eseményfigyelö PDF Nyomtatás

 

Nyitottam erre egy külön témát, mert az elkövetkezö hónapokban alighanem sok fontos dolog fog történni.

2015. július 16: Bayer Zsolt: Európa csendes…

"A görög miniszterelnök vagy egy sötét gazember, vagy megzsarolták valami nagyon durva dologgal."

Az utóbbi ...

-----------------------------

2015. július 9: Az amerikaiak beavatkozása után - az EU többi tagállamával ellentétben - a németek továbbra is elleneznek mindenféle adósságcsökkentö javaslatot

Greece news live: Germans in rift with the rest of Europe over debt relief proposals after US intervention

http://www.telegraph.co.uk/finance/economics/11728175/Greece-news-live-Germans-in-rift-

-------------------------------

2015. július 8: Valószínüleg most fog eldölni minden. Az amerikaiak a napokban megfenyegették a görög kormányt, hogy a görög hadsereg és a NATO segítségével megpuccsolják azt, s az országot Ukrajna sorsára juttatják, ha Tszipraszék átállnak a BRICS-hez. Tsziprasz a napokban meg próbálta tiltani a hadseregnek, hogy az részt vegyen a NATO fekete-tengeri hadgyakorlatján, de a hadsereg egyszerüen nem engedelmeskedett.

US PREPARING COUP TO PREVENT GREECE FROM FALLING UNDER RUSSIAN INFLUENCE

http://www.infowars.com/us-preparing-coup-to-prevent-greece-

Ez most már szerintem nagyhatalmi szinten fog eldölni, vagy megfenyegetik az oroszok a NATO-t és az amerikaiakat, hogy ne merészeljék megcsinálni a puccsot, vagy pedig az amerikaiak belekényszerítik Tszipraszt és a németeket (az EU-t), hogy egyezzenek meg.

--------------------------------

2015. július 5: Több mint 61 százalékkal vezet a "nem" a görög népszavazáson

http://www.atv.hu/kulfold/20150705-megkezdodott

Német EP elnök: új görög valuta jöhet

http://www.atv.hu/kulfold/20150705-nemet-ep-elnok-uj-gorog

---------------------------------

Na most már tényleg nem.

2015.június 28: Nem nyitnak ki hétfőn a görög bankok

http://index.hu/gazdasag/2015/06/28/nem_nyitnak_ki_

-------------------------------

2015.június 18: Lehet, hogy hétfön már ki sem nyitnak a görög bankok

http://www.origo.hu/gazdasag/20150618-gorog-valsag-bank-

2015.június 5: Mindenki figyelmébe ajánlom ezt a napokban a redefininggod.com-on megjelent írást:

http://redefininggod.com...the-ela-crisis-trigger-for-greece/

Arról spekulálnak benne, hogy az ECB most június 18-án megszünteti a görög bankok további vésztámogatását, ami egy csapásra csödbe fogja vinni az összeset. Ez drámaivá fogja tenni a helyzetet, mivel a BRICS nem lesz képes megmenteni öket, s egyébként ez nem is volt része soha a tervnek. A BRICS csak a görög drachma újrabevezetése és erös leértékelése után fog pénzügyi-gazdasági segítséget nyújtani a görögöknek a gazdaság újra indítása céljából ... elötte viszont jön a totális csöd... amit a bankok bezárása fog elindítani. S hogy miért tippel a szerzö június 18-ra, ami nemcsak Görögországnak lesz hatalmas megrázkódtatás, hanem az EU pénz- és bankrendszerének és az euró végének is a kezdetét jelentheti? 18 = 3 x 6, vagyis 6 6 6

2015. június 18. a waterlooi csata 200. évfordulója is, vajon az EU waterlooja is ezen a dátumon fog elkezdödni? Érdekes lesz figyelni.

 

2015.június 4: Görögország nem fizet holnap az IMF-nek

http://www.atv.hu/kulfold/20150604-gorogorszag-nem-fizet-az-imf-nek

Holnap jöhet a görög államcsöd

http://www.atv.hu/kulfold/20150604-holnap-johet-a-gorog-allamcsod

Az IMF figyelmeztette az amerikai jegybankot (FED-et), hogy ne emelje fel a kamatokat.

http://www.bbc.com/news/uk-33011262

Utóbbira azért volt szükség, hogy amikor a FED mégis elköveti a "durva hibát" és ezzel szándékosan súlyos pénzügyi válságot fog elöidézni, lásd Totális pénzügyi-gazdasági összeomlás (veszélye) 2015-16-ban c. írást, ami aztán megadja az egyik fö ürügyet a háttérhatalomnak a FED felszámolására, az IMF "tiszta kézzel" kerülhessen ki a botrányból. A jegybankokkal ellentétben az IMF, az ENSZ-el és a BRICS bankkal karöltve, a késöbbi világkormány létrehozásának alapjául fog szolgálni. Az Antikrisztus az ENSZ-ben fog késöbb megjelenni, hogy "megmentse a világot" (nem viccelek). Azért csinálták át az ENSZ közgyülésének nagytermét is olyan csúnya piszkossárga-fekete-barna színkombinációra lásd itt a képeken, az Antikrisztus miatt ...

 

 

2015.június 1: Akiért a harang szól, az könnyen Európa lehet - jelentette ki a görög minisztereknök.

http://www.newsmax.com/World/GlobalTalk/greece-tspiras/2015/05/31/

Na mit mondtam, hogy az EU-t taccsra akarják tenni, s meg is fogják csinálni.

 

2015. május 29: VÖRÖS VÉSZJELZÉS Ha a görögök az elkövetkezö hetekben átállnak a BRICS-hez, az USA és a NATO állítólag támadni fog... A Baltikum (és Skandinávia) per pillanat valószínübb ütközési pontnak tünik mint Kína.

2015. május 27: a kelet-nyugati vagyis a BRICS és az USA-EU közti eröpróba egyik fontos eseménye következhet be június-júliusban, de csak akkor, ha a BRICS mögött álló erök valóban felülkerekedöben vannak az USA és az EU felett.

 

2015. május 11: A görögök meghívót kaptak, hogy csatlakozzanak a BRICS bankhoz.

http://en.enikos.gr/economy/28754,Tsipras-Greece-will

 

A BRICS-es erök terve a következö: most június 5-én Görögország nem fog fizetni az IMF-nek, majd egy hónapi türelmi idö után hivatalosan csödöt fog jelenteni, ami "teljesen véletlenül" (értsd: teljesen tervezetten) egybe fog esni a BRICS tagállamok 2015 júliusi Ufában tartott csúcstalálkozójával ( http://ufa2015.com/ ), ahol a görögök rögvest mentöövet fognak kapni a BRICS-töl. De mindez csak akkor, ha az amerikaiak most június elején nem kényszerítik bele a görögöket és a németeket, hogy egyezzenek meg.

 

Amennyiben a görögök csödöt jelentenek, az az eurozóna végének a kezdete lesz. A másik fontos esemény, amit figyelni kell, hogy az amerikai jegybank, a FED most júniusban vagy szeptemberben belekezd-e az alapkamatemelésbe, amivel késöbb szándékosan pénzügyi válságot fog elöidézni, lásd Totális pénzügyi-gazdasági összeomlás (veszélye) 2015-16-ban c. írást.

 

Hozzászólások (7)Add Comment
...
Írta: egy vendég, június 04, 2015
"most június 5-én Görögország nem fog fizetni az IMF-nek"
És tényleg nem! Kíváncsian vártam ezt az időpontot, vajon bejön-e.
...
Írta: egy vendég, június 19, 2015
Na most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy hétfőn kinyitnak-e a görög bankok...
...
Írta: nem_programozhato, június 19, 2015
2015.jún. 18
Lehet, hogy hétfön már ki sem nyitnak a görög bankok

http://www.origo.hu/gazdasag/2...vonas.html
...
Írta: egy vendég, június 19, 2015
http://www.investor.hu/news/20...vonas.html

Valószínű, hogy de...hétfőn kinyitnak a görög bankok

Valószínű forgatókönyv: hétfőn eurózóna vezetői összeülnek egy válságtanácskozásra és lehet, hogy akkor állítják le a görög bankok finanszírozását.
...
Írta: egy vendég, július 23, 2015
"2015. július 16: Bayer Zsolt: Európa csendes…

"A görög miniszterelnök vagy egy sötét gazember, vagy megzsarolták valami nagyon durva dologgal."

Az utóbbi ..."

Nem éppen. A helyzet az, hogy állítólag Tsipras pénzt kért kölcsön Oroszországtól, hogy neki állhassanak drachmát nyomni. De Putyin nem hogy nem adott neki kölcsön de még csak nem is támogatta az ötletet, ezután kénytelen volt Tsipras megegyezni a hitelezőkkel...
...
Írta: nem_programozhato, július 24, 2015

A helyzet az, hogy a Szabad Riport blog terjeszti ezt a féligazságot. Putyin még június vége felé kiállt a görögök mögül, az ufai BRICS csúcsértekezletre már meg se hívta azokat. Ezután jöttek a durva amerikai fenyegetések július elsö napjaiban. De az amerikaiak és az IMF fairebb megállapodást és adósságcsökkentés is akartak ("cukor és ostor" elve), amibe viszont a németek nem mentek bele, mivel a rejtett céljuk az volt, hogy kitegyék a görögöket az EU-ból, vagy ha ez nem sikerül, csúnyán leszámoljanak velük - utóbbi következett be, a lehetö legrosszabb forgatókönyv.

Hogy Putyin miért rúgta fel a tervet, azt nem tudom. De egészen biztosan NEM amiatt a 10 milliárd dollár miatt, amit a Szabad Riport állít. Mindössze 10 milliárd felhasználásával elkezdeni szétzilálni az EU-t és a NATO-t, az az évszázad üzlete lett volna (máskülönben hosszabb távon ennek az összegnek a 20-30-szorosát lesz kénytelen költeni fegyverkezésre az USA és NATO ellen).

Szerintem amerikai támadástól félt, azért nem merte meglépni. De csak spekulálok.

A helyzet az, hogy Görögországban idövel még mindig felborulhat a rend, és még lehetnek további alkalmak arra, hogy magához csalogassa a görögöket. Bizonyos európai körök ellenérdekeltek abban, hogy Görögország stabil maradjon, egy NWO-s forradalomra játszanak.

De tény, hogy az eredeti terv borult, mert drága jó Vlagyimír Vlagyimírovics a kelet-ukrajnai lázadók után most a görögöket is elárulta!

/nem_progr
...
Írta: egy vendég, július 24, 2015
Arra leszek még kíváncsi, hogy a tervezett privatizációs alapból kik és hogyan fognak bevásárolni. Azt a 10 milliárd dollárt jobban el lehet költeni kikötőkre meg szigetekre, mint játékpénz nyomtatására. Érdemes lesz megfigyelni, hogy mi fog történni a húsos fazék körül.

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy