Mocsokorbány és a belügyes bünbanda a szabad mozgás korlátozását tervezi PDF Nyomtatás
Magyarország
2015. június 18. csütörtök, 09:38

2015. szept. 25: Az EU továbbra is játsza a tehetetlent, és szándékosan Európa tönkretevésén dolgozik. A tegnapi EU csúcs egy komédia volt. Az EUs külügyminiszter, Federica Mogherini szerint, mégha béke is lesz Szíriában, állítólag az se fogja leállítani az áradatot, mert "ott van még Líbia és szinte egész Afrika is". Értsd: még ha rendet is tesznek az oroszok és az amerikai hadsereg Szíriában, mi még akkor is el szándékozzuk árasztani Európát "menekültekkel". Mindenbböl jól látszik, hogy ki áll az ember-tömeg behozása mögött valójában: a németek és az EU, és a felettük álló Vatikán. Az olasz titkosszolgálat ezután is hozza be a líbiaiakat és afrikaiakat hajókon, és a görög kormány is játsza tovább a "döglött bogarat", és enged át szándékosan mindenkit a határon.

 

Na erre kiváncsi leszek, hogyan fog kijátszódni.

 

EU foreign policy chief: 'Peace in Syria won't stop migrant influx'

http://www.dw.com/en/eu-foreign-policy-chief-peace-

--------------------------------------------------

2015. szept. 23: JÓ HÍR Úgy hírlik, az amerikai hadsereg beavatkozott a török-szír határon, elzárta a menekültáradat forrásait, ami azt jelenti, 1-2 héten belül meg kell szünnie az "inváziónak". Már megint annak a sokat átkozott "gonosz" amerikai hadseregnek kellett rendbe rakni a dolgokat (mint tavaly a mesterségesen terjesztett "ebolajárványkor" is Afrikában).. Nincs több kaján vigyor, cigó, se több drótkerítés. Kiváncsi leszek, hogy fogod elmagyarázni a népnek, ha az elöre beharangozott milliók helyett már nem fog jönni senki, és arra is, mit fogsz csinálni ezután a drótkerítéseiddel.

Peched van, a Pentagon ismét fellázadt, mert észbe kapott, hogyha nem számolják fel az ISIS-t, abból világháború lehet. Úgyhogy az amerikai hadsereg lényegében megengedte az oroszoknak, hogy bevonuljanak Szíriába és felszámolják az ISIS-t, és leállíttatta a "menekültek" (és ISIS terroristák) beszállítását is Európába. A vezérkari fönök, Dempsey tábornok nemrég Németországban járt, ahol megmosta a Hitler kurva (Merkel) fejét, hogy ne próbáljon behozni több "menekültet", mert ugye az egész mögött Merkel illetve az öt irányító anti-krisztusi pápa állt a vatikáni P2-es páhollyal és a cionistákkal egyetértésben.. Dempsey ezután Törökországba ment, ahol "elbeszélgetett" a török vezetökkel is ... http://www.defense.gov/News-Article-View/Article/616795/dempsey-

Szóval, nincs több kaján vigyor, cigó, se drótkerítés, se káosz, se új rend, se új világrend egyelöre Pfff

2015. szept. 18: Megkezdődött a határzárépítés a horvát határon

http://www.miniszterelnok.hu/cikk/megkezdodott_a_hatarzarepites_a_horvat_

 

 

Pedig a haverod, "sátánista Zsolti" is olyan jó munkát végzett a Magyar Hírlapban, a felismerhetetlenségig összekuszálta a dolgokat a kommentárjaiban, s csinált a Hitler kurvából "tiszteletreméltó kancellárasszonyt", az amerikaiakból pedig - szokása szerint - gonosz, gonosz jenkiket.

 

Bayer Zsolt: A lényeg

http://magyarhirlap.hu/cikk/35727/A_lenyeg

És az elmúlt években a kancellár asszony soha nem tűnt rossz és megbízhatatlan politikusnak. Ő nem olyan tehetségtelen, ostoba és aljas szarjankó, mint kollégája, az osztrák kancellár. Sőt… Ezért merül fel a kérdés az emberben: talán zsarolják valamivel szerencsétlent?

-------------------------------------

 

2015. szept.5.: Miért tette ezt Orbán?

http://privatbankar.hu/makro/miert-tette-ezt-orban-

"... Sokak szerint minél nagyobb a probléma, a kormánynak annál jobb. ...

A magyar rendőrség, vasúttársaság naponta változó viselkedése annyira érthetetlenül következetlen, kegyetlen, felkészületlen, kapkodó volt az utóbbi napokban, hetekben, hogy már összeesküvés-elméleteket gyártanak arról, mi lehet a mögöttes, titkos cél. Hiszen az ország miniszterelnöke már januárban-februárban előhúzta a menekültkártyát, áradattal riogatott, amikor ebből még csak kevés látszott, tehát valószínűleg jól látta a problémát. Ehhez képest meglepő módon mégsem történt látszólag semmiféle érdemi felkészülés, csak plakátháború volt, később feleslegesnek bizonyult kerítésépítés. Intézkedéseket a probléma kezelésére, a menekültek ellátására, gyorsabb regisztrációjára, elhelyezésére lényegében augusztus végéig nem tettek."

 

Orbán: ha nem védjük meg határainkat, tízmilliók fognak jönni http://magyarhirlap.hu/cikk/34510/Orban_ha_nem_vedjuk_meg_

( 180 perc = 3 x 6 = 666 )

 

A pintéri rendörbanda - kamerán kívül - durván, lekezelöen bánik a muzulmánokkal. A verbális eröszak a norma.

 

 

---------------------------

Eredeti cikk: Az NWO-s "világparadicsom" bár egyetlen nagy globális diktatúra lesz, a szabad mozgás viszont egyáltalán nem lesz benne garantált ... Hasonlóan a volt Szovjetunióhoz, melyben a lakosoknak szintén engedély kellett ahhoz, hogy az ország egyik részéböl a másikba utazhassanak. S ennek betartatásához, mondani se kell, ellenörzöpontok, drótkerítések meg miegyebek kellettek...

 

Eldölt: 4 méter magas kerítéssel lezárják a szerb-magyar határt

http://www.atv.hu/belfold/20150617-eldolt-4-meter-magas-keritessel

 

"Szerdán Szijjártó Péter sajtótájékoztatóján bejelentette, a kormány úgy határozott: életbe lépteti a fizikai határzárt a szerb-magyar vonalon.

...

A fideszes országgyülési képviselö kiemelte, egyre nagyobb a nyomás a magyar-szerb határon, és egyre több európai uniós tagállam is a saját kezébe vette a sorsát bevándorlásügyben, az Olaszországgal határos EU-tagállamok gyakorlatilag lezárták a határokat."

 

Épp erre megy ki a játék, a szabad mozgás késöbbi korlátozására a jövendöbeni "globális Szovjetunión" belül. A bevándorlás problémája mesterségesen van felfújva és gerjesztve. Bevándorlási probléma jelenleg Magyarországon nincs. A bevándorlókat Észak-Afrikából az európai titkosszolgálatok által pénzelt szervezetek hozzák be. Feltette már valaki a kérdést, honnan vennének azok a nyomorult emberek annyi pénzt, amivel egész hajókat lehet kibérelni... azoknak nincs annyi pénzük... Másvalakiknek van!

 

Klasszikus illuminátusi "probléma-reakció-megoldás" típusú megtévesztés az egész. Az illumik rejtett célja ezen esetben a határok jelenlegi átjárhatóságának megszüntetése, de tudják, hogy ez nem lenne népszerü. Így kreálnak elöször egy mesterséges problémát (a "bevándorlást"). Az ügynökeik szervezett módon, tömegesen hozzák be az afrikaiakat Európába, de a médiumok azt hazudják a népnek, hogy mindez spontánul történik. Ezután jön is a lakosság reakciója, hogy jaj-jaj, mi lesz, elárasztanak minket a menekültek! S az átvert lakosság ezután maga fogja követelni az illumik kezdetektöl fogva kitüzött rejtett célját mint kívánatos megoldást: meg kell szüntetni a határok teljes átjárhatóságát!

 

Így megy ez...

 

Orwelli FIDESZ-es plakát, mely szerint Magyarország két fö problémája jelenleg a "terrorizmus és a bevándorlás". Annyira fontosak, hogy ezekröl kellett még "nemzeti konzultációt" is elrendelni, s százmilliókat költeni rá. Holott mindkettö hamis, az illuminátusok által mesterségesen létrehozott probléma.

 

 

http://hvg.hu/itthon/20150424_Sulyosan_demagogra_sikerult_a_nemzeti_kon

 

"A konzultáció 960 millió forintba kerül a keményen dolgozó kisembereknek."

 

http://nemzetikonzultacio.kormany.hu/

 

"EURÓPA MÁRA SOK MILLIÓ BEVÁNDORLÓ CÉLPONTJA LETT. NÁLUNK, MAGYARORSZÁGON AZ ELMÚLT ÉVEKBEN HÚSSZOROSÁRA NÖTT AZ ILLEGÁLIS HATÁRÁTLÉPÖK SZÁMA. EZ ÚJFAJTA VESZÉLYEKET JELENT, AMELYEKKEL SZEMBE KELL NÉZNÜNK. A MAGYAR KORMÁNY EZÉRT KONZULTÁCIÓT INDÍTOTT A BEVÁNDORLÁSRÓL. MONDJA EL ÖN IS VÉLEMÉNYÉT, KÉRJÜK, TÖLTSE KI INTERNETES KÉRDÖÍVÜNKET!"

 

Elfogadhatatlan lenne a kötelezö befogadási kvóta

http://www.kormany.hu/hu/belugyminiszterium/hirek/elfogadhatatlan-lenne-a-kotelezo-befogadasi-kvota

"Magyarország számára elfogadhatatlan lenne, ha uniós kötelezettségként írnák elö számára meghatározott számú menekült befogadását, hiszen az ország már így is nagy migrációs nyomás alatt áll - hangsúlyozta Pintér Sándor belügyminiszter."

 

Mindezekkel azt a kívánatos reakciót akarják "elöhívni" a lakosságból, hogy "stopp a menekülteknek, intézkedések, határzárak kellenek".

 

http://www.origo.hu/itthon/20150610-nemzeti-konzultacio-bevandorlas-es-terrorizmus-kormany.html

 

"Meghaladta a félmilliót a postai úton visszaküldött konzultációs kérdöívek száma - közölte a Fidesz."

 

S úgy tudni, a kérdöiveket megválaszolók kilencven százaléka a fokozott bevándorlásellenes intézkedéseket sürgeti... s minden bizonnyal most a drótkerítések felemelését is helyesli... nem is sejtve, hogy valójában a jövendöbeni börtönét épp most, a saját kérésére kezdik számára építeni...

 

Hozzászólások (29)Add Comment
...
Írta: nem_programozhato, június 18, 2015

További ajánlott, korábbi írások.

Orbán Viktor igazi arcáról:

A FIDESZ sátánista zsidó-lobbija Netanjahuék szolgálatában

2012. szeptember 10.

A Magyarország által nemrég Azerbajdzsánnak átadott "baltás gyilkos" katonatiszt kiadatásának, és botrányos amnesztiában részesítésének elöre kalkulált, rejtett célja az orosz-barát Örményország és az izraeli bábu Azerbajdzsán között már régóta alvó hegyi-karabahi konfliktus újrakirobbantása volt, melybe aztán bele lehetett volna keverni az oroszokat Örményország és Izraelt Azerbajdzsán oldalán, egy harmadik világháború térségbeli elindításának a reményében. Azerbajdzsán Irán északi szomszéda is. A "séma" hasonló lett volna, mint 2008-ban az orosz-grúz konfliktus idején, mely szintén kishíján atomkonfliktusba torkolt a nagyhatalmak közt a gerjesztett indulatok miatt,Ebben pedig egy további jó példa található a "probléma-reakció-megoldás" típusú ravasz NWO-s megtévesztésre, innen Szlovákiából:


Új világrendi táska turkálásra való kondicionálás az Új Szó napilapban

2013. május 23.

„A legújabb céljuk az, hogy szovjet-stílusú ellenörzöpontok és a reptérihez hasonló test-szkennerek legyenek minden forgalmas helyen, többek között a bevásárlóközpontok bejáratainál is. Hogy ez mit jelent, annak megértéséhez elég rápillantani az USA-ban kiépülö rendörállami intézkedések sorozatára, melyek az amerikai TSA ügynökség segítségével vannak folyamatosan bevezetve."
...
Írta: nem_programozhato, június 18, 2015

Ez pedig a sátánista professzor, Bogár László - aki egy idöben engem is megtévesztett - valódi arcára ad némi rápillantást:

http://www.pokolraveluk.com/co...lzes-ebola

... a szaúdiakkal, akiknek a fö feladata lett volna - az öngyilkos dzsihadistáikon keresztül - a járvány terjesztése ... A szaúdiak mellesleg Orbán Viktor legjobb barátai is (az izraeli Likudon keresztül), gondolom, ezért van az, hogy Bogárka nemrég az álnemzeti Magyar Hírlapban kishíján "extázisba esett" azon, hogy mekkora járvány lesz..

Bogár László: Az elszabadult Ebola
http://magyarhirlap.hu/cikk/55...dult_Ebola

Nos, professzorkám, álmodozni lehet. Bár tudom, hogy a sátánista galeri Budapesten nagyon szerette volna, ha az ebola valamennyire szétterjed, de ebböl szerencsére már aligha lesz valami. Az ebola különbenis nem terjed könnyen, amíg valaki lábon hordozza (kb. 21 napig), addig nem elég fertözö ahhoz, hogy tovább is terjessze. Egy ebola beteg már csak akkor fertözö, amikor leesik lábról, és kórházba kényszerül. Ha ennek ellenére a járvány mégis - állítólag - "látványosan terjedt", az azt jelenti, hogy úgy volt terjesztve. A nem éppen a jó oldalán álló ún. "Egészségügyi Világszervezet" (WHO) is ráadásul szándékosan felnagyította a terjedési statisztikákat. A WHO tele van sátánista ügynökökkel, Margaret Chan, a WHO elnöke, a legismertebb.


...
Írta: nem_programozhato, június 18, 2015

Az Orbány-rezsim egyébként több más, apróbb intézkedést is hozott az utóbbi években, hogy szép lassan szoktassa a népet az eljövendö új diktatúra korlátaihoz. Magyarország "éltanulónak" tünik ebben.

Az egyikhez némi személyes tapasztalat is füz...

2014-ben elég sokat utazgattam vonaton, gyorsvonattal például elmentem Varsóba, vagy többször is Bécsbe, na és Intercity-vel leutaztam kétszer is Budapestre. A határok az EU-n belül teljesen szabadok, legalábbis papíron ...

Amióta belépett Szlovákia a schengeni övezetbe, már nagyon sokszor utaztam Pozsony és Bécs között, és soha nem találkoztam útlevélellenörzéssel. Hasonlóan eljutottam 2014-ben Pozsonyból Varsóba úgy - ráadásul Csehországon keresztül - hogy a vonaton egyetlenegy szlovák, cseh vagy lengyel útlevélellenörrel (rendörrel) találkoztam volna.

Nemúgy viszont "anyám országában"... aholis 2014-ben mindkét alkalommal rendkívüli útlevélellenörzésben részesültek a Budapest felé tartó Intercity vonat külföldi utasai.. mondani se kell, csak a magyar oldalon. S ez valószínüleg így mehetett hónapokig, mert a két utazás közt hónapok teltek el, s mindkét alkalommal ellenöriztek. Szob után felszállt úgy 5-6 nyiszli-nyeszli rendör a vonatra, ketten bejöttek a kupékba, s az egyik elordította magát, hogy "útlevélellenörzés!" (így magyarul, amit a föként idegen utasok meg se értettek, azt hitték, valami "razzia").

Szóval szoktatta a pintérista-orbánista rendör-bagázs a népet az NWO-hoz..

Detto, amikor jöttem haza, alig elindult a vonat a Keleti-pályaudvarról, máris: útlevélellenörzés! Mondom a rendörnek: miért ellenörzik az útleveleket már itt, hisz még kb. 60 kilométerre vagyunk a határtól... a kis fasisztát szemmel láthatóan ingerelte a megjegyzés, válaszra se méltatott, de igaz, az útlevelemet se kérte el, mert azt hitte, magyarországi vagyok... ugyanis csak a külföldieket cseszegették.


Szóval ez a jövö drágáim, s Magyarország sztálinista mintapélda lehet az NWO-ban is, ha senki se fogja merni ez ellen a kezdödö, lappangó terror ellen kinyitni a száját jó nagyra, s még idöben.

nem progr (cikkíró)
...
Írta: egy vendég, június 19, 2015
Kiváncsi vagyok, hogya kerítés felső része befele vagykifele fog dőlni..... smilies/smiley.gif
...
Írta: nem_programozhato, június 19, 2015

A kormányszóvivö szám-misztikusan visszaigazolta, hogy befele, a magyarság felé.

Lásd 8:33, a kép háttér pedig rózsaszín.

(PS: köszönjük ... )

Az utolsó idök, a fenevad rendszere (NWO) és a második visszatérés

A 8-as az NWO, a fenevad rendszerének a szimbóluma!

Jelenések 17

11 A fenevad pedig, amely vala és nincs, az maga a nyolcadik, és a hét közül való; és a veszedelemre megy.

„Király is hét van“ – itt hét nagy történelmi szörnybirodalomra utal (Babilon, Perzsia, görög birodalom, római birodalom stb.)
„a fenevad pedig ... az maga a nyolcadik“ – innen a nyolcas


Az emberiség származása - 2. rész

Mit gondolsz, miért pont 33 fokozata van a körülbelül a 16-17. században létrejött szabadkömüvességnek? Azért mert a Hermon hegy a 33.-ik földrajzi szélességi fokon fekszik


...
Írta: egy vendég, június 21, 2015
Nem hinném hogy mesterségesen van ez felfújva MO-n, csak tegnap 600 illegális bevándorló próbálta átlépni a határt.. egyébként azt sem értem miért rossz ha megerősítik a határokat hiszen az NWO egyik célja az etnikai csoportok felhigítása ami sokkal könnyebb ha minden jöttmentet beengedünk.
Egy nemrégiben olvasott cikkből idéznék ami pont az ellenkezőjét mutatja mint ez a cikk:
Ahogy Richard Coudenhove-Kalergi is megírta a 'Praktischer Idealismus' c. könyvében:
Kalergi egyértelművé teszi, hogy Európa népeit sárga mongoloid népekkel és harmadik világbeli színes népekkel kell keresztezni, hogy létrejöjjön egy identitás, etnikai hovatartozás nélküli gyökértelen és soknemzetiségű sokaság melyen a jövőbeli hatalmi elit könnyűszerrel tudna uralkodni.
...
Az ENSZ New York-i kirendeltségének egy 2000 év január havában közzétett jelentése szerint – címe: “Immigration replacement: A solution to declining and aging population” – Európának 2025-ig 159 000 000 bevándorlóra van szüksége.
Forrás:
http://vilaghelyzete.blogspot....uropa.html
Nos el lehet dönteni melyik verzió a jobb, de én nem akarom úgy látni Magyarországot mint amilyen helyzetben pl most Olaszország van bevándorlók terén...
...
Írta: nem_programozhato, június 21, 2015
A Világ helyzetét, Idök jeleit, Újvilágtudatot, hungarianrealnewst stb. szabadkömüvesek írják. Persze mindenki azt hisz amit akar.... de lehetetlenség nem észrevenni, hogy a fösodorral és a kuruc.info-val egy húron pendülve ezen esetben a Világ helyzete is az NWO-s szabadkömüves célkitüzéseket szolgálja - növeli az idegen és iszlám ellenességet. Amikor mégis elmondja részben az igazat, például hogy a bevándorlást a nyugati titkosszolgálatok gerjesztik (a mostani cikkben, amit te is belinkeltél), azt kényszerüségböl teszi, mert már mások korábban elmondták helyette.

De nézd meg, mit írt a dologról akár 2 hónappal ezelött:

http://vilaghelyzete.blogspot....o-2-3.html

Líbiából 250.000 és 500.000 fő közötti elképesztő méretű menekültáradat várható az elkövetkező 2-3 hónap során - jelezte az olasz titkosszolgálat.
...
Az olasz sajtó arról is beszámolt, hogy az olasz nemzetbiztonság már előre figyelmeztetést küldött a hatóságoknak, mely szerint a helyzet az elkövetkező hetekben, hónapokban még drasztikusabban romlani fog !


Csupán egy dolgot "felejtett el" akkor megírni a Világ helyzete:

az olasz titkosszolgálat azért volt áprilisban olyan feltünöen "jövöbelátó", mert ö maga szervezi az észak-afrikai ügynökein keresztül a menekültek beáramlását Európába. Az olasz és a görög titkosszolgálat nagyon aktív Észak-Afrikában, s nyakig benne van abban, hogy Európát elárasszák a menekültek.
...
Írta: nem_programozhato, június 21, 2015
Molnár Iván: Amerikai út a zsarnokságba
https://kuruc.info/r/7/144671/

"Molnár Iván a pozsonyi Új Szó, az egyetlen felvidéki magyar napilap munkatársa. Újságíró, szerkesztő, kommentátor már 17 éve. Az alábbi írásának az Új Szó pénteki (2015. június 19.) számában kellett volna megjelennie, időközben azonban kiderült, hogy nincs összhangban az egyetlen "szlovákiai" magyar napilap euroatlanti, liberális, neoliberális, politikailag korrekt elkötelezettségével, így nem ment át a belső cenzúrán. Mivel nem ez az első ilyen eset, ez volt az utolsó kommentár, amit az Új Szónak írt."


Annyira megható, majdnem elsírtam magam. Vajon hova is fordulna egy szlovákiai vadliberális ilyen esetben - amikor a szabadkömüves felettesei kiadják neki parancsba a köpönyeg fordítását - mint a nácikhoz! Így lesz egy csapásra vadkapitalista vadliberálisból NWO-s "rendszerellenes forradalmár".

Mindig is mondtam, hogy a vadliberális neokonzervatívok és a nácik az ugyanaz az ocsmány sötét hatalom. Vagy hogy egészen pontos legyek: hatalom csak egy van, a szabadkömüves sátánista sötét hatalom. Minden más - "nácik", "vadliberálisok" stb. - csak illúzió. A kuruc.info-t éppúgy NWO-s szabadkömümes titkosszolgák írják mint a szlovákiai magyar Új Szót.
...
Írta: egy vendég, június 24, 2015
Érdekes aspektus, nem elvetendő gondolatmenet.
Bármi is az igazság, egy biztos, hogy a kerítést nem azért építik, amiért mondják.

Visszatérve a szabadkőműves oldalakra.
Miből gondolod, hogy a hungarianrealnews szabadkőműves volna?
A Tiéd mellett azt találom a két leghitelesebb magyar oldalnak.
Évek óta olvasom Tulok írásait (kommenteket is) és roppant logikus, összeszedett, tényszerű.
Nem kurucos uszító, nem világhelyzetés hatásvadász vagy ujvilágtudatos reklám oldal.
Számomra lebilincselően vázolja az összefüggéseket.
Nem reklámozni akarom, csak mint törzsolvasót érdekelne miből vontad le azt a következtetést.
...
Írta: nem_programozhato, június 24, 2015
Azért mert a hungarianrealnews.com-ra engem be se engednek, már próbáltam regisztrálni mint "pokolraveluk.com", de nem aktiválta az adminjük a regisztrációmat, hanem törölte!

------

Ezen felül minden olyan weboldal ami "annunakikról" beszél mint a teremtöinkröl, de nem nagyon emlegeti se Jézust, se Jahvét, az általában szabadkömüves.

Ez alól kivétel a Teremtöt bár állandóan felemlegetö, de mégis sátánista echelon8.org, ennek van szerintem a legmagasabb igazságtartalma (ami a vallási-ezoterikus ismereteket illeti), de egyben - helyenként - gátlástalan megtévesztö is.

Éppenséggel arra készülök, hogy készítek egy összefoglaló írást az echelon8.org-on még 2009-ben megjelent vallási-ezoterikus írásokból, "kiválogatom" belölük azt, amit én is igaznak hiszek. Ezen oldal törzsolvasói számára teljesen felfogható lesz, s még jobban segíteni fogja összerakni a "nagy képet".

/nem_progr
...
Írta: egy vendég, június 26, 2015
Jól vonta le a következtetést, Tulok egy gátlástalan alak. Ha számára ellentmondással találkozik, érvelés helyett azonnal töröl. Évek óta kerülöm.
...
Írta: nem_programozhato, június 27, 2015

2015.6.22.
Tömegek tüntettek Pozsonyban az EU iszlamizációja ellen, letartóztatások
http://www.atv.hu/kulfold/2015...toztatasok

Pozsonyban szombaton délután az 1989-es rendszerváltoztatás utáni időszak legnagyobb létszámú tüntetését tartották meg. Az Alternatív út nevet viselő szervezet által előre bejelentett - Európa állítólagos iszlámosodása és az Európai Unió menekültpolitikája ellen meghirdetett - megmozduláson becslések szerint legalább ötezren vettek részt,


Itt Szlovákiában szintén mesterségesen van növelve az iszlamofóbia, s "mennyire meglepö", az anti-iszlamista tüntetés szervezésében minden jel szerint benne volt a keze az orosz titkosszolgálatnak is.

Szlovákul értöknek:

http://www.somvobraze.eu/pocho...e-vydaril/

Egy egészen bizarr szövetség jött itt létre a szlovák "nácik", a "Kereszténydemokrata" (mocskos sátánista) Mozgalom egyes oroszbarát elemensei és az itteni, máig náci lehelletü katolikus klérus egyes elemensei között.

(Szálasi Ferenc itteni "megfelelöjét" Jozef Tisonak hívták, egy nagy befolyású katolikus jezsuita pap volt, kinek kultuszától máig büzlik a szlovák püspöki kar)

Ez az állapot természetesen csak addig tünhet skizofrénnek, míg valaki nincs tisztában azzal, hogy valójában csak egyetlen (mocskos) sötét hatalom létezik ezen a bolygón, melynek az orosz titkosszolgálat éppúgy "alprojektje" mint a szlovák katolikus püspöki kar ...

Azért fordulhatott elö az a röhejes dolog a pozsonyi tüntetésen, hogy a szlovák náci mozgalom (ez játsza a fö iszlámfaló szerepét errefele) vezetöje, Marián Kotleba mögé, egy "Stop a fasizmusnak" c. transzparens került.

Ez az oroszok követelménye volt, hogy ilyen feliratú tábla nélkül nem szabad tüntetni. Számít is az, ha a Kotleba párt pár éve még Hitlert éltette ... a Kotleba mögött található "lila és vörös" amúgyis mindent megmagyaráz, vagyishogy ama "asszony", a Nagy Babiloni Szajha kiszolgálóihoz van itt szerencsénk ... s a lehetöségek a nép manipulálására ilyenkor korlátlanok ...

/nem_progr
...
Írta: nem_programozhato, június 27, 2015

S természetesen a fö cél az EU szétbomlasztása (ez önmagában még dicséretes is lenne), majd a BRICS dominanciájú "globális Szovjetunió" létrehozása.

Magyarországon egészen biztosan hasonló a helyzet, annak kell lennie, mivel Orbánnak is jó a kapcsolata az oroszokkal, és a Csányi-Pintér Sándor (klón?) bagázs is komoly orosz KGB-s (orosz maffiás) kapcsolatokkal rendelkezett anno a jelcini "régi szép" idökben.

Pintér Sándor volt anno az olajmaffia feje Magyarországon, mely mögött a hajtóerö maga Szemjon Mogilevics volt ...

http://www.kukac.sk/archivum/v...5959#35959

Az "orosz maffia" valójában háttérhatalmi állam-maffia volt, mely az orosz nép tönkretevése céljából lett létrehozva.

/nem_progr
...
Írta: egy vendég, június 28, 2015
Kedves nem programozható!

Az olajszőkítéssel kapcsolatban lesz-e poszt? Vagy esetleg van-e már? Érdekelne a téma, de sajnos nem nagyon találni információkat, a fentebb linkelt fórumot végigolvastam. Számomra egy fontos dolog, mert talán Magyarország kisiklása ide vezethető vissza, és sajnos még mindig pozíciókban vannak azok akik részt vettek.
Megnyugtatásként nem vagyok semmilyen titkosszolga vagy részese semmi ilyen gonosznaksmilies/smiley.gif

Viktor, de nem Orbán
...
Írta: nem_programozhato, június 29, 2015
Az olajszökítésröl még ezek elég jók:

Globalizációs állami bűnözés - Az olajmaffia eredetéről és szervezettségéről
http://www.echelon8.org/globaliz.htm

HÍRHÁTTÉR TV: A nemzetközi olajmaffia és Szemjon Mogiljevics
http://www.echelon8.org/a_nemzetkozi.htmKarancsi Tibor túlélő
http://www.echelon8.org/karancsi_tibor_tulelo.htm

https://www.google.sk/?gws_rd=cr&ei=3-6QVYfWFsussgHxjrrgBg#q=olajmaffia+Pintér+site:http://www.echelon8.org

Sajna már elég régi dologról van szó, én se tudok róla többet.

/nem_progr
...
Írta: egy vendég, június 29, 2015
Köszönöm szépen!

Viktor, de nem Orbán
...
Írta: egy vendég, szeptember 08, 2015
Az Idők Jeleiről miért mondod, hogy szabadkőműves?
Számtalan olyan videót fordított és olyan írásai vannak amik épp, hogy a szabadkőművesekről szólnak!
...
Írta: egy vendég, szeptember 08, 2015
Egyébként az azóta beáramló tömeg miatt is még mindig kitartasz az álláspontod mellett?
Ne érts félre, én sem vetem el amit írtál, de nem lehet, hogy a kettő (vagy esetleg még több) ötvözete az igaz?!
Talán mégis van menekültválság, és talán mégis milliók jönnek, majd ha már elegen lesznek és elég bajt csináltak akkor zárják le a határokat?
Így akik addig bejöttek már itt is maradnak...
Valamint benne van az ISIS is... vagy nem?
Arról mi a véleményed?
Szerintem túl sok tényezős ez a dolog ahhoz, hogy csak erre korlátozzuk, hogy a határzár kizárólag a cél..
...
Írta: nem_programozhato, szeptember 08, 2015

Való igaz, az írás címének így kellene hangzania: "Európa NWO-s diktatúrába sodrása"

S ennek része lesz: az ál-nemzetállamok létrehozása az EU lebontása után, az államokon belül ellenörzöpontok, drótkerítések stb.; aztán a gyülölködö NWO-s pártok hatalmora segítése, a katonaság megjelenése az utcákon, szükségállapotok - s mindez úgy, hogy a lakosság ne is nagyon ellenezze. A másik vetület a még a 19. században Albert Pike által megálmodott, a júdeo-keresztény és az iszlám világ egymás ellen hangolása (a vatikáni P2-es páholy régi álma). Mindezekhez kellenek a muzulmán bevándorlók és a szándékosan közéjük kevert, CIA-nak dolgozó "iszlám" terroristák az ISIS-böl, Al-Nusrából stb.

Európa efajta "áttranszformálásához" a jelenlegi pár tízezer menekült nem elég, ehhez milliók fognak kelleni... s tavaszra itt is lehetnek.

Az európai bevándorlóáradat mögött ugyanaz a (háttér)hatalom áll, ami az ISIS-t is létrehozta. Ugyanazon nyugati államok, melyek az ISIS fö támogatói is (titokban). A szíriai menekültek tömeges átengedésěben például most ugyanaz a Törökország jeleskedik, amely az ISIS létrehozásában is annyira jeleskedett...

----

Az idokjelei-hu-val kapcsolatban: ne legyünk naivak, attól, hogy egy weboldal a szabadkümüvesekröl is ír, még maga is lehet szabadkümüves. Épp ez a legjobb ütökártyájuk: hamis ellenzéki mozgalmak, hamis ellenzéki sajtó és elektronikus médiumok létrehozása. A jónép még csak nem is sejti, hogy a weboldalak jóformán 95 százaléka az ún. alternatív médiumokban a háttérhatalom által létrehozott álellenzék ... A non-profit blogok egy részét kivéve szinte minden az .. Amelyik weboldal pedig napi rendszerességgel frissül és nagyon profi webdizájnnal készült, az szinte garantáltan álellenzéki. Az alternatív médiából nem lehet megélni, akik mégis csoportosan mást se csinálnak, minthogy napi rendszerességgel frissítenek, hírekkel, állandó napi kommentárokkal látnak el egy weboldalat, az szinte 100 százelék, hogy mind ügynök.

/nem_progr
...
Írta: egy vendég, szeptember 23, 2015
akkor most megnyugodhatunk?
...
Írta: nem_programozhato, szeptember 23, 2015

Egy kicsit igen, de nem teljesen.

/nem_progr
...
Írta: nem_programozhato, szeptember 23, 2015

"Horbán" ( egyiptomi Hórusz + Orbán = .. cigány smilies/tongue.gif )

"Horbán szeme" = "Hórusz szeme" + "Orbán szeme"Aki nem egészen érti, annak a magyarázatot a Esu ("Jézus") a keresztrefeszítése után Indiában élt tovább? c. írás alá írtam ...!


Jut eszembe egy érdekes dolog: Magyarországon sokan lenézik az indiai kultúrát, s valószínüleg felteszik a kérdést, hogyan választhatta Esu ezt az országot, mint fö tartózkodási helyét, ez egészen biztosan képtelenség lehet!

Az indiai kultúra lenézése többnyire két tévhitre alapul:

1. sokan azt hiszik, a cigányok is Indiából származnak
2. a mai India szegény és lenyomorított, tehát minden bizonnyal a 2000 évvel ezelötti is az volt

Egyik sem igaz. A mai India azért szegény és lenyomorított, mert a brit gyarmatosítás (a Rothschild féle sötét hatalom) a 18-19. században kifosztotta és lenyomorította.

Jézus korában India volt az egyik legfejlettebb, legkulturáltabb civilizáció, már ebben az idöben egyetemei voltak, amikoris Európát még csak félbarbár törzsek lakták, akik még a rómaiaktól is durvábbak voltak.

A cigányok nem Indiából származnak. Tényleg azt gondolják sokan, hogy a munkás kezü és intelligens hinduknak bármi közük is lehet a cigányokhoz?! Én fiatalabb koromban egy olyan helyen dolgoztam, ahol volt alkalmam megismerkedni a világ nagyon sok nemzetével. A hindukat valójában éppoly munkás kezünek és intelligensek találtam mint az európaiakat. S ez nem véletlen, mivel bennük is "isteni" (árja) genetika van. Cigányokkal és egyiptomiakkal viszont nem találkoztam ezen a helyen, melyen követelmény volt a kreatív intelligencia, eggyel se! Tudom, ez rasszistául hangzik, de nem annak szántam.

S hogy miért vettem egy kalap alá a cigányokat az egyiptomiakkal?

Minek is hívják a cigányokat angolul? Gypsy-nek.

Honnan is származik a Gypsy szó? Az ógörög Aegyptos-ból, ami nem más mint Egyiptom ógörög neve.

A cigányok Egyiptomból származnak, s annyira bukottá váltak, hogy ezt még az önmagában is bukott óegyiptomi fáraó-kultúra is megsokallta, s kiüzték öket Egyiptomból.


Úgyhogy még egyszer mondom: teljes téveszme azt hinni a hindukról, hogy fejletlenek!!!
...
Írta: egy vendég, szeptember 26, 2015
a migránsok ugyan úgy jönnek mint eddig akkor hogy zárták el a forrásokat? sehogy
...
Írta: nem_programozhato, szeptember 26, 2015

2015. szept. 26.
https://kuruc.info/r/2/148900/

Az Európai Uniót néhány százezer fegyver nélküli migráns képes volt tönkretenni. Összeomlott - kezdte a beszédét a pártelnök, majd így folytatta: "Az elmúlt években egyetlen problémát nem tudott épkézláb módon megoldani. Sem a görög válsággal nem tudott mit kezdeni, sem az ukrán helyzettel, sem a saját gazdasági nehézségeivel, és most betette neki a kaput a migránsválság" - mondta ki értékítéletét Vona Gábor.Ez az egyik céljuk kezdettöl fogva: az EU lebontása. A migránsválság erre szolgáló eszköz.
...
Írta: nem_programozhato, október 02, 2015

Orbán: a régi politikai elitet leválthatják a radikálisok
http://www.atv.hu/belfold/2015...adikalisok
...
Írta: egy vendég, október 07, 2015
a menekült áradat apadóban van? hol? még csak ezután jön a java jönnek utánuk a család is akik egyedül jöttek! több ezrensmilies/angry.gif
...
Írta: nem_programozhato, december 06, 2015

2015. dec. 5:
Mégsem fogják szétszedni Schengent

http://www.atv.hu/belfold/2015...-schengent

...
Írta: egy vendég, január 27, 2016
Jó mesemondó a cikkek írója, de ezekkel az Orbán ellenes marhaságokkal hitelteleniti a többi írást is. Na nem mintha lenne bármi hitelük. Azért jót szórakoztam, mert remek forgatókönyveket lehetne írni belőlük és remek sci-fi, fantasy, akció és alternatív-történelmi filmeket lehetne forgatni belőlük Hollywoodban.
De hogy már az is sátánista tett legyen, hogy megállítottuk / megkíséreltük leállítani Európa lerohanását... "A pintéri rendörbanda - kamerán kívül - durván, lekezelöen bánik a muzulmánokkal. A verbális eröszak a norma." Ekkora csúsztatásokat utoljára a Népszavában meg az ATV-n olvastam/láttam. :-)
...
Írta: egy vendég, február 24, 2016
En azt kerdeznem a szerkesztotol hogy a goodethungary oldal milyen besorolas ala esik?

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy