Totális pénzügyi-gazdasági összeomlás (veszélye) 2015-16-ban - 2. rész PDF Nyomtatás
Háttérhatalom
2015. július 05. vasárnap, 13:04

Aki már olvasta a még áprilisban készült 1. részét az írásnak illetve nyomon követte a BRICS vs. USA-EU - eseményfigyelöt, az már rájött, hogy a nagy terv folyamatban van. Görögországban a tervekkel összhangban be lett zárva a napokban az összes bank, miután a görögök szándékosan nem fizettek az IMF-nek. Elöbbi miatt az ország gazdasági rendszere is összeomlóban van. Még mindig kevesen vannak tisztában vele, hogy az egész világra valami hasonló vár.

 

Már a fösodratú médiumokban is kezdenek megjelenni a baljós hírek:

 

Billió-dolláros portfóliókat kezelö menedzserek a káosz napjait látják elöre a görög "Nem" miatt (világszinten is)

Trillion-Dollar Stock Managers See Days of Chaos on Greek ‘No

http://www.bloomberg.com/news/articles/2015-07-04/trillion-dollar-stock-managers-

 

A tervekkel összhangban, a görög helyzett miatt destabilizálódni fog az Európai Unió, politikailag és pénzügyileg egyaránt. A bomlás folyamata Spanyolországban, Olaszországban, majd északabbra Franciaországban és Németországban fog folytatódni egészen addig, míg meg nem szünik létezni az euró és maga az Európai Unió is ... Ámen.

 

A nyár folyamán érezhetö pénzügyi-gazdasági visszaesés lesz világszinten is, aminek fö okozója valójában a kínai tözsdebuborék napokban megtörtént szándékos kipukkasztása lesz.

 

2015. június 29:

Gyorsul a zuhanás a kínai tőzsdén

http://www.vg.hu/penzugy/tozsde/gyorsul-a-zuhanas-a-kinai-tozsden-452751

 

2015. július 3.

Így fékeznék a tőzsdék zuhanását Kínában

http://www.napi.hu/tozsdek-piacok/igy_fekeznek_a_tozsdek_zuhanasat_kinaban.600062.html

 

A világtörténelem idáigi legnagyobb pénzügyi-gazdasági válságának kitörése szeptemberben lesz várható, s az ösz és a tél folyamán is folyamatban lesz.


2001. szeptember 11-én következett be az elsö nagy esemény a világtörténelem NWO felé vezetö útján. Rá hét évre, 2008. szeptember 15-én indította el a Lehman Brothers óriásbank csödje az NWO-hoz vezetö másik nagy eseményt, a 2008-as nagy pénzügyi válságot. Várhatóan újabb hét év múlva, 2015 szeptemberének elsö heteiben fog startolni a harmadik, a végsö és a legnagyobb esemény az NWO felé vezetö úton, várhatóan egy (vagy több) globális nagybank csödbemenetelével. A 2008-as helyzettel ellentétben viszont már az államok nem fogják megmenteni a bankokat, hanem engedik csödbe menni az egészet, hagynak elveszni mindent, minden "papírt", aminek idáig valamilyen monetáris értéke volt.

 

2015. szeptember 1-töl számítva totális felelötlenség lesz pénzt bankban tartani bárhol az EU-ban és az USA-ban, mert az bármikor bennragadhat a bankokban, a jelenlegi görög helyzet mintájára ...

 

A helyzet per pillanat is már olyan rossz, hogy megjátszott, romboló hatású alapkamatemelésre lehet, már szükség se lesz. Majd meglátjuk.

 

A pápa 2015. szept. 22-én az USA-ba látogat, a tervek szerint röviddel ezelött fognak elkezdödni az USA súlyos pénzügyi gondjai is, hogy aztán a "szentatya" az ENSZ-ben elmondott beszédével rögvest kezdhesse is a kampányolást az NWO új, totálisan centralizált pénzügyi-gazdasági rendszere mellett. Az "új rendszer" építése a kínai pénznemnek a nemzetközi tartalékvaluta-kosárhoz való hozzáadásával, és az IMF megreformálásával fog elkezdödni. Az IMF irányítását várhatóan át fogják venni a BRICS tagállamok, az USA-nak pedig meg fog szünni a vétójoga. Az "új"pénzügyi rendszer minden tartalékvalutája aranyalapú lesz.

 

A folyamat legdrámaibb "zárónyitánya" az amerikai jegybank és az Európai Központi Bank megszüntetése lesz, melyek szerepét az ENSZ által felügyelt régi-új intézmények fogják átvenni (a megreformált IMF, a BRICS bank és a BIS).

 

Hadd ismételjem meg: 2015. szept. 1-töl totális örültség és felelötlenség lesz nagyobb összegeket bankban tartani, az egész EU-ban.

 

Hozzászólások (9)Add Comment
...
Írta: egy vendég, július 05, 2015
Remelem nem lesz igazad smilies/sad.gif
...
Írta: egy vendég, július 06, 2015
EMBEREK!!!ÉBRESZTŐ!!! Hihetetlen számomra hogy nem esik le az embereknek hogy mekkora káosz van kialakulóban a világban!
...
Írta: egy vendég, augusztus 30, 2015
Olyan történelmi események kezdődtek, melyek megváltoztatnak szinte minden határt Európában. Ezekről az eseményekről még 200 év múlva is mindenki beszélni fog. Elkezdődött.
...
Írta: egy vendég, december 14, 2015
Aham... 2015.12.14-én olvastam a bejegyzést.

"2015. szept. 1-töl totális örültség és felelötlenség lesz nagyobb összegeket bankban tartani, az egész EU-ban" Gondolom sokak hasznára lesz a készpénz egy áruhiánnyal és anarchiával közdő tarsadalomban, legfeljebb megeheted azt. smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
...
Írta: egy vendég, január 09, 2016
a sok napelemmel éss elektromos autokkal kilábalunk a nehézségekből
...
Írta: egy vendég, január 18, 2018
i like it
Amazon Plus | obat keputihan
...
Írta: egy vendég, január 22, 2018
info yang sangat menarik ^_^

K Muricata | Amazon Berries | obat keputihan | http://bit.ly/2mXJQJQ | http://bit.ly/2mXIzBS | http://bit.ly/2gmXJ42
...
Írta: egy vendég, január 22, 2018

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy