Fabius 500 napja PDF Nyomtatás
Háttérhatalom
2015. augusztus 20. csütörtök, 16:46

2015. szept 1. A The Express cikke szerint szept. 23-28. között hat nagy aszteroida kerül földközelbe, ebböl a három nagyobbik hossza 57, 39 illetve 31 méter, ami elegendö ahhoz, hogy több országnyi területet pusztítson el egy esetleges becsapódáskor. Eközül a hat közül bármelyiket belevezethetik a Földbe - ha akarják - a (titkos) technológia meg van hozzá.

 

SIX huge asteroids ARE coming our way as doommongers insist ... 

http://www.express.co.uk/news/science/592987/End-of-the-world-asteroid-

-----------------------

Egy szokatlanul precíz, baljósnak tünö és szinte mindenki számára érthetetlen kijelentést tett a francia külügyminiszter, Laurent Fabius, 2014. május 13-án Washingtonban, az amerikai külügyminiszterrel tartott találkozója után: "500 NAPUNK VAN ARRA, HOGY ELKERÜLJÜK A KLÍMA KÁOSZT A FÖLDÖN". Az 500 nap most 2015. szeptember 23-án telik le. Sokan félnek ettöl a naptól, de nem értik, miröl van szó. Én viszont igen ...

 

Ez az NWO "hivatalos kezdödátuma" a földi illuminátusok felfogása szerint ... ezért látogat a pápa is az USA-ba ezekben a napokban, és mond az ENSZ-ben szimbolikusnak számító beszédet  ... És igen, akik félnek ezektöl a napoktól, nem biztos, hogy teljesen alaptalanul teszik, mivel valóban fennáll a veszélye, hogy "valami történni fog", valamit ki fognak müvelni, bár 100 százalék bizonyossággal ezt nem lehet kijelenteni.

 

A francia külügyminiszter szokatlan kijelentéséröl szóló híradások egyike:

 

500 napunk van arra, hogy elkerüljük a klimatikus káoszt

(French Foreign Minister: ‘We Have 500 Days to Avoid Climate Chaos’)

http://www.cnsnews.com/news/article/patrick-goodenough/we-have-500-days-

 

 

Ezt pedig egy blogban találtam:

 

http://vigyazo.blog.hu/2015/08/16/eltitkolta_a_nasa_az_irani_meteorbecsapodast

 

"... 2014 május 14-én Laurent Fabius francia külügyminiszter Washingtonban a Brookings Intézetben tartott előadásán drámai hangon bejelentette: 500 NAPUNK VAN ARRA, HOGY ELKERÜLJÜK A KLÍMA KÁOSZT A FÖLDÖN. Fabius ugyanezt a figyelmeztetését megismételte aznap John Kerry-vel való találkozóján is. A szokatlanul precíznek tűnő, ám mégis hossztávú figyelmeztetés nyomán felmerült: a politikus tudatosan figyelmeztetett egy olyan eseményre, amiről a világ vezetői már tudnak, és ami egész bolygónk időjárását felboríthatja. Egy aszteroida becsapódásnak kétségtelenül ilyen hatása lenne. Erre gondolt Fabius? Nem tudjuk, azt viszont igen, hogy AZ 500 NAP 2015. SZEPTEMBER 23-ÁN TELIK LE."

 

Ez idáig jó, viszont a blog írója nem érti, miért pont ez a 2015. szept. 23-i dátum!

 

A magyarázat a következö:

 

A Newton talány

("Newton's Riddle")

http://www.prophecyforum.com/bramlett/newtons_riddle.html

 

Kevesen tudják, hogy a híres fizikus-géniusz, Sir Isaac Newton, a fizika mellett a bibliai végsö idökre vonatkozó próféciák, ezen belül Dániel könyvének is a megszállottja volt. Newton ezen munkásságát nagyon jól ismerik a bolygónkat a háttérböl irányító illuminátus titkos társaságok, és szemlátomást komolyan is veszik, még olyan magas rangú személyek is, mint a francia külügyminiszter. Ez persze még mindig nem jelenti azt, hogy ezek a prófécia magyarázatok korrektek is, csupán annyit, hogy léteznek! Az egész továbbra is hit kérdése.

 

Miröl van szó?

 

Olvassuk el elöször is nagyon figyelmesen Dániel 9. könyvének alábbi részletét:

 

24 Hetven hét szabatott a te népedre és szent városodra, hogy vége szakadjon a gonoszságnak és bepecsételtessék a bűn, és hogy eltöröltessék a hamisság és elhozassék az örök igazság, és bepecsételtessék a látomás és a próféták, és felkenettessék a Szentek szente.

25 Tudd meg azért és vedd eszedbe: A Jeruzsálem újraépíttetése felől való szózat keletkezésétől a Messiás-fejedelemig hét hét és hatvankét hét van és újra megépíttetnek az utcák és a kerítések, még pedig viszontagságos időkben.

26 A hatvankét hét mulva pedig kiirtatik a Messiás és senkije sem lesz. És a várost és a szenthelyet elpusztítja a következő fejedelem népe; és vége lesz mintegy vízözön által, és végig tart a háború, elhatároztatott a pusztulás.

27 És egy héten át sokakkal megerősíti a szövetséget, de a hét felén véget vet a véres áldozatnak és az ételáldozatnak, és útálatosságok szárnyán pusztít, amíg az enyészet és ami elhatároztatott, a pusztítóra szakad.

 

A Bibliában több helyen (de nem mindenhol!) "egy nap" valójában egy "egy évnek" felel meg, például Ezékiel 4:6-ban, és nemkülönben Dániel könyvében is:

 

http://www.azalapitvany.hu/tartalom.php?k_id=27&ff_id=1444

 

"A hetven hét profetikus idő, ahol minden nap egy szó szerinti évnek felel meg (Ez 4:6). Tehát így a hetven hét pontosan 490 évnek felel meg.

 

Ezt támasztja alá az is, hogy a minden kétséget kizárólag az Antikrisztusról szóló Dániel 9:27-es versben az Antikrisztus "egy héten" át sokakkal megerösiti a szövetséget, de a "hét felén ... utálatosságok szárnyán pusztít"

 

"1 hét" == "7 év"

"a hét felén" == "3.5 év"

 

S az a bizonyos 3.5 év ugye nem más mint az Antikrisztus rémuralmának ideje, amikor az kimutatja a foga fehérjét, s mérhetetlen szenvedést zúdít a földre.

 

Mint ahogy  Az utolsó idök, a fenevad rendszere (NWO) és a második visszatérés c. írásban is szerepel, a "3.5 év" a következö módokon is emlegetve van a bibliai versekben:

 

Jelenések 13

1 És láték egy fenevadat feljőni a tengerből ...

...

5 És adaték néki nagy dolgoknak és káromlásoknak szóló szája; és adaték néki hatalom, hogy cselekedjék negyvenkét hónapig.

 

Negyvenkét hónapig vagyis három és fél évig.

 

Dániel 12

6 És mondá egyik a gyolcsba öltözött férfiúnak, aki a folyóvíz felett vala: Mikor lesz végök e csudadolgoknak?

7 És hallám a gyolcsba öltözött férfiút, aki a folyóvíz felett vala, hogy felemelé az ő jobb kezét és bal kezét az ég felé, és megesküvék az örökké élőre, hogy ideig, időkig és fél időig, és mikor elvégezik a szent nép erejének rontását, mindezek elvégeztetnek.

11 És az időtől fogva, hogy elvétetik a mindennapi áldozat, és feltétetik a pusztító útálatosság, ezerkétszáz és kilencven nap lesz.

12 Boldog, aki várja és megéri az ezerháromszáz és harmincöt napot.

 

1290 nap nagyjából egyenlö 3,5 évvel,  ami egyenlö 42 hónappal

 

1290 nap osztva 42 hónappal egyenlö 30,71 nap (átlagosan)


Ideig (= 1 év), idökig ( = 2 év) és fél idöig (= fél év), vagyis 3,5 év.

 

 

S most jöjjön a lényeg! Newtonnak feltünt, hogy:

 

Dániel 9:25 Tudd meg azért és vedd eszedbe: A Jeruzsálem újraépíttetése felől való szózat keletkezésétől a Messiás-fejedelemig hét hét és hatvankét hét van

 

Miért van felosztva a Jeruzsálem újjáépítéséröl szóló idö két részre, "hét hétre" (49 évre) és "62 hétre" (434 évre)?

 

Newton szerint azért, mert a Messiás (Jézus) kétszer tér vissza a Földre! A "62 hét" (434 év) az elsö, még 2000 évvel ezelött megtörtént visszatérésre vonatkozik, a "hét hét" (49 év) pedig a másodikra.

 

És valóban, a wikipédia szerint is:

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Jerusalem#Classical_antiquity

 

"In about 445 BCE, King Artaxerxes I of Persia issued a decree allowing the city (including its walls) to be rebuilt. Jerusalem resumed its role as capital of Judah and center of Jewish worship."

 

Jeruzsálem újjáépítése nagyjából Jézus születése elött 445-ben kezdödött, ami nem más mint az a bizonyos "62 hét" ami a Messiás fejedelem (Jézus) elsö visszatéréséig telik el, mint ahogy a Dániel próféciákban szerepel.

 

A "hét hét"(49 év) már Jézus második visszatérésére vonatkozik Dániel 9:25-ben, s ezért van szó mindjárt Dániel 9:27-ben az Antikrisztusról.

 

Dániel 9:26 pedig a következöképp értelmezhetö:

 

26 A hatvankét hét mulva pedig kiirtatik a Messiás és senkije sem lesz. És a várost és a szenthelyet elpusztítja a következő fejedelem népe; és vége lesz mintegy vízözön által, és végig tart a háború, elhatároztatott a pusztulás.

 

Jézust keresztre feszítik, majd Jeruzsálemet "elpusztítja a következö fejedelem", vagyis i. sz. 70-ben a rómaiak teljesen tönkreteszik, kiüzik a zsidókat a Szentföldröl, és a "mintegy vízözön által" lepusztított város egészen a végsö idökig nem éppen a virágkorát fogja élni.

 

S ezen a ponton vitték szemlátomást tovább a newton-i magyarázatot a jelenkori földi illuminátusok.

 

Mikor is került vissza Jeruzsálem, a Templomhegy és az óváros, újból zsidó kézbe?

 

1967. június 7-én (igen, i. sz. 70-töl kezdve egészen 1967-ig, a hat napos háborúig, Jeruzsálem óvárosa és a Templomhegy nem volt zsidó kézen!)

 

1967. június 7. plussz "hét hét" (49-szer 360 napos ókori prófétikus zsidó év) mikor is telik le?

 

2015. szeptember 23-án

 

Ezen a napon fejezödik be Dániel könyvének a "hatvankilencedik hete", s veszi kezdetét a "hetvenedik hét" - vagyis az "utolsó hét" (az utolsó 7 év) a Messiás második eljöveteléig - legalábbis ezen matematika szerint!

 

A 3.5 éves rémséges periódus tehát valamikor 2019 márciusában fog kezdödni az illuminátusok ezen "logikája" szerint.

 

Miért veszik komolyan mindezeket a nyakatekert számításokat?

 

1. A végsö idök szinte összes elöre prófétált jele a 21. század elején jelen van.

2. Számos más, látnoki képességü emberek által írt, nem bibliai prófécia is erre a periódusra jelzi a "világ végét".

 

Bár soha nem ismernék el nyilvánosan,  a Vatikánban például teljesen komolyan veszik a Szent Malakiás próféciát.

 

Miről szól Malakiás jóslata?

http://mult-kor.hu/20130214_mirol_szol_malakias_joslata

 

"Szent Malakiás, az írországi Armagh püspökének sokat citált jövendölése szerint XVI. Benedek, azaz a 265. pápa regnálása után már csak egy szentatya fog Szent Péter trónjára ülni. A 12. században élt Malakiásnak tulajdonított lista 112 pápára utaló jelmondatot sorol fel, az utolsó római püspök idején pedig jóslata szerint eljön az apokalipszis."

 

A prófécia szerint Ferenc az utolsó ...

 

A maja indiánok kalendáriuma bár 2012-ig méri az idöt... viszont soha egyetlen maja szöveg se említi explicit módon, hogy pontosan 2012-ben jön el az apokalipszis. Mindebböl arra lehet következtetni, hogy a 21. század elsö negyede az, amikor ezek a dolgok le fognak játszódni.

 

Siíta iszlám végsö idökre vonatkozó próféciák is erre az idöszakra teszik a Mahdi és Jézus visszatérését (lásd lentebb a hozzászólásokban).

 

S végül de nem utolsósorban a Barasits jóslat is erre az idöszakra prognosztizál világrengetö eseményeket (lásd úgyszintén lentebb a hozzászólásokban).

 

Hozzászólások (26)Add Comment
...
Írta: nem_programozhato, augusztus 20, 2015

2015. január 23: Meghalt Szaúd-Arábia királya
http://www.origo.hu/nagyvilag/...iraly.html


Bár utódot sikerült választani, de azóta is tart a hatalmi harc a háttérben, s a térség egyre nagyobb káoszba kezd süllyedni.

http://dkjozsef.blogspot.hu/20...dorol.html

Néhány síita vallástudós szerint Abdullah esetleges halála a vég kezdetét jelenti.
Néhány síita hádísz szerint akkor veszi kezdődik a vég, amikor a Hijázból – Szaúd-Arábia nyugati részéből – származó Abdullah nevű uralkodó meghal és nem sikerül új királyt kinevezni az ország élére. Emiatt először megbénul az ország, majd a különböző frakciók között harcok törnek ki és összeomlik a „nyugati királyság”. Ez pedig majd káoszt hoz az egész régióban.
A síita vallástudósok által írt „250 jel Mahdi Imám eljöveteléig” című könyvben Abdullah halála lesz a „jel a rejtőzködő imámnak, Mahdinak a visszatérésre”. A síiták szerint ugyanis az imámok a politikai és a vallási örökösei az Ummának, vagyis az Iszlám Nemzetnek. Tizenkét imám volt a történelemben, akik közül az utolsó – a Mahdinak nevezett – eltűnt és az Utolsó Napokban tér vissza Jézus Krisztus oldalán.
Ráadásul a könyv utal arra, hogy a könyvben szereplő uralkodó megegyezik a mostani szaúdi Abdullahhal: édesapja Fahd ibn Abdul-Aziz al-Szaúd, akinek a keresztneve gepárdot jelent. A jóslat szerint az utolsó Hijáz király édesapja egy ragadozó emlős nevét viseli majd.A jemeni konfliktus kirobbantásának rejtett célja a szaúdi rendszer tönkretétele. Az oroszoknak, a franciáknak és Obamáéknak egyaránt tele van a hócipöje a szaúdi rezsimmel. A szaúdiak bekapták a horgot, hagyták magukat belerángatni a jemeni konfliktusba. Csak most vették észre, hogy az amerikaiak átverték öket, s Izraelen kívül nem támogatja öket senki. Az amerikaiak és Irán most titokban szállítják a fegyvert a jemeni siíta lázadóknak, hogy a fegyveres konfliktus átterjedjen magára Szaúd Arábiára is. S már kezd is átterjedni:

2015. május 27:
Jemeni rakéták találtak el több szaúdi katonai támaszpontot

(Yemeni rockets target Saudi military bases)
http://presstv.ir/Detail/2015/...ases-Jizan

Ez a rejtett cél...

A siíta jemeni lázadók késöbb el akarnak jutni Mekkába...

A szaúdi rendszer megdöntése régi álma Obamának, már 2011-ben, az arab tavasznak is a szaúdi rezsim megdöntésével kellett volna végzödnie, de ez akkor meghiúsult, lásd ezt a korábbi cikket:

Obamahmadinedzsád háborús mesterkedései, álmodozásai

1. „Jemenben forradalom tör ki, és a Mahdi elsö katonái el fogják érni Mekkát“ (Jemenben késöbb ki is tört a forradalom)

2. „Az egyiptomi nép is fel fog kelni a vezetöje ellen.“ (ami azóta meg is történt)

3. A szaúdi király meg fog halni, majd a végsö periódusban konfliktus tör ki Izraellel, ami a Mahdi újbóli visszatéréséhez vezet.


S tudjátok, mi a legmegdöbbentöbb? Hogy ez a cikkben említett, végsö idökre vonatkozó siíta prófécia, amire 2011-ben Ahmadinedzsád is már "hajazott", most valóban beteljesülöben van!

A prófécia szerint amikor a végsö idökben egy Abdullah nevü király meghal (most 2015 januárjában halt meg), az elöbb-utóbb a királyságának a végét is fogja jelenteni (valóban efele tartanak a dolgok), s miután mindezek bekövetkeznek, kezdenek el felpörögni a végsö idei események: Izrael megtámadása (a Bibliában mint Góg és Magóg van említve), a síta-iszlám Messiás, a Mahdi és Isa ibn Maryam (Esu v. Jézus, Mariam/Mária fia) visszatérése. Az elkövetkezö 10-20 évben ezek is bekövetkezhetnek.
...
Írta: nem_programozhato, augusztus 20, 2015

Jóslat Magyarország jövőjéről 1992-ből

Barasits:

"Egy elfogadható jövö van még úgy 3 évig... ott kezdödik egy nagyon nehéz idöszak (1995), ez egy olyan két év körüli dolog, akkor abból úgy ahogy kievez, és egy szintre eljut ez az ország (1997-98) s utána következik egy borzalmas keserü korszak, egy nagyon nehéz idöszak, olyan mintha meghalna ez az ország, mintha nem lenne.. olyan idöszak mintha semmibe mennénk, s utána következik egy teljes életformaváltás, egy teljes átváltás, gyökeresen más dolog, s akkor úgy nézz ki, hogy lassan de borzalmas kegyetlen lassúsággal... egy új helyre kerül a hazánk, mintha új otthonunk lenne, mintha ez embereknek egy új otthona lenne, teljesen új, egy teljesen más világ ... messze van ez az új otthon... a Földön van? Nem, nem hiszem, vagy föld alatt vagy föld felett... nem ezen... nem itt van... szerintem mindent ki lehet kerülni"

-------------------------------------------------

1995-ben lett elfogadva a hírhedt Bokros csomag("egy elfogadható jövö van még úgy 3 évig"), http://hu.wikipedia.org/wiki/Bokros-csomag , a maga hírhedt életszínvonalcsökkentö megszorításaival, utána pár éves megnyugvás után jöttek az Orbán és Gyurcsány kormányok a maguk fasiszta, széles néptömegeket még jobban nyomorgató politikájával ("nehéz idöszak, mintha meghalt volna ez az ország"), MO belépett az EU-ba is, és feladta a szuverenitását.

Barasits:
"s utána következik egy teljes életformaváltás, egy teljes átváltás, gyökeresen más dolog"


Ennek most, az elkövetkezö években állhatunk éppenséggel a határán! Ez valószínüleg a globális fenevadrendszer, az NWO lesz, mely valóban, a mostanihoz viszonyítva egy teljesen új rendszer lesz.

Legvégül pedig... pár évtized múlva a második visszatéréskor? Vagy csak ezer év múlva mint a Jelenések könyvében van?

Barasits:
"hogy lassan de borzalmas kegyetlen lassúsággal... egy új helyre kerül a hazánk, mintha új otthonunk lenne, mintha ez embereknek egy új otthona lenne, teljesen új, egy teljesen más világ ... "


Péter Apostolnak közönséges második levele, 3. fejezet

http://biblia.hit.hu/bible/21/2PE/3

A végsö idökröl

12 Akik várjátok és sóvárogjátok az Isten napjának eljövetelét, amelyért az egek tűzbe borulva felbomlanak, és az elemek égve megolvadnak!

13 De új eget és új földet várunk az ő ígérete szerint, amelyekben igazság lakozik.Barasits:
"nem ezen... nem itt van... szerintem mindent ki lehet kerülni"


Hmm, ki fogjuk?
...
Írta: nem_programozhato, augusztus 20, 2015
Hogy pontosan milyen világrengetö események következnek majd be 2015 szeptemberében, arról csak spekulálni lehet. Az se biztos, hogy valami egyáltalán be fog következni.

Ha viszont bármi bekövetkezik, legyen az például egy óriási meteor becsapódása az Atlanti-óceánba, vagy valamilyen rendkívüli klimatikus események lejátszódása, az elöre borítékolható, hogy mesterségesen lesz elöidézve!

Igen, ezekhez már mind megvan a technológia, meg tudják például mesterségesen változtatni - az amerikai titkos ürprogram keretében - a Földhöz közelítö meteorok pályáját, s bele tudják azokat vezetni, kilométerre pontosan, bármilyen "célpontba" a bolygó felszínén ...

A cseljabinszki meteorbecsapódás 2013 februárjában volt az elsö ilyen sikeres kísérlet, Putyin felbosszantására.

Megdöbbentő videók: meteorit csapódott be Oroszországban
http://hvg.hu/vilag/20130215_M...apodott_be


¨


...
Írta: nem_programozhato, augusztus 20, 2015

A második lehetöség pedig szó szerint az, amiröl Fabius beszélt: klimatikus káosz mesterséges elöidézése, ami már mintha folyamatban is lenne ...

Példátlan vihar után újra esik az eső a fővárosban
http://www.atv.hu/belfold/2015...pest-utcai

Durva nyár: megdőlt a globális melegrekord
http://ujnemzedek.hu/gyorshire...ekord-2918

Sosem volt még olyan forró június, mint az idei
http://hvg.hu/instant_tudomany...us_mint_az

stb. stb.

Ne vegye készpénznek senki se, hogy mindez természetes, s nem mondjuk HAARP-al van elöidézve...

Vajon honnan volt annyira biztos a dolgában a francia külügyminiszter arról, hogy "500 nap múlva klimatikus káosz lesz"?
...
Írta: nem_programozhato, augusztus 20, 2015

May 23rd, 2015: USAF redeploys X-37B climate chaos, earthquake and tsunami inducing orbital HAARP weapon
http://presscore.ca/usaf-redep...arp-weapon

"The US Air Force is preparing to execute a “climate chaos” event to facilitate the Vatican UN “Climate Change” New World Order agenda."


Ne feledje senki, hogy az X-37-es ürfegyver HAARP-al a fedélzetén kering földkörüli pályán, azzal a titkos céllal, hogy globális klímakáoszt idézzen elö mesterségésen - eszerint a még 2015 májusi írás szerint.

The X-37B was developed by the USAF to replace the Alaska land based HAARP and achieve the goal of Prompt Global Strike – a United States military effort to develop a system that can deliver a precision-guided conventional weapon airstrike anywhere in the world within one hour, in a similar manner to a nuclear ICBM. The X-37B can be precision-guided and deliver an airstrike anywhere in the world from orbit.


Az X37-es az idöjárás manipulálás mellett képes ún. "azonnali globális csapások" elöidézésére is, ez azt jelenti, hogy földkörüli pályán mozogva, egy órán belül képes bármilyen célpontot a Földön sugárfegyverrel megtámadni.Az X-37-essel idézték elö az amerikaiak a tiencsini robbanásokat is, így voltak képesek a második jüan-leértékelés után szinte órákon belül csapást mérni Kínára:

http://zsiday.hu/blog/kína-leértékel-baj-van

"Az elmúlt 4 évben például a jüan a jenhez képest 60%-ot drágult, az euróhoz képest 20%-ot, az ausztrál dollárhoz képest 50%-ot. Nyilvánvaló, hogy ez nagyon rosszul hatott a kínaiakra, de nem nagyon akartak és mertek tenni ez ellen semmit, félve az amerikaiak haragjától. Az, hogy most mégis megtették a leértékelés első lépését, nagyon jelentős tény."2015 aug. 12: Újabb jüanleértékelés Kínában

És aztán az amerikai harag még aznap (aug 12) este jött is ...

Gigantikus robbanás volt Tiencsinben

Brutális a táj a tiencsini robbanás után
...
Írta: egy vendég, augusztus 21, 2015
Helló! Privátban lehet üzenetet küldeni neked valahogy?
...
Írta: egy vendég, augusztus 21, 2015
globális felmelegedés jon, a téli idoszak nem fogja eléggé lehuteni a bojgót, exponenciálisan fog felmelegedni a bolygó, legjobb lesz a sitten husolni !!!
...
Írta: nem_programozhato, augusztus 21, 2015
Helló! Privátban lehet üzenetet küldeni neked valahogy?


Privát üzenetes funkció sajnos nincs.

Írd be ezt a hozzászólásodba:

private_message

... s akkor a rendszer ki fogja szürni, nem fogja megjelentetni, én viszont olvasni fogom (elötte nyugodtan kipróbálhatod)

Ha hosszaban szeretnél nyilvánosan vitatkozni valamiröl, nyithatsz témát a fórumban is.

/nem_progr (cikkíró)

...
Írta: nem_programozhato, augusztus 23, 2015
https://en.wikipedia.org/wiki/Jerusalem#Classical_antiquity

"In about 445 BCE, King Artaxerxes I of Persia issued a decree allowing the city (including its walls) to be rebuilt. Jerusalem resumed its role as capital of Judah and center of Jewish worship."


Jeruzsálem újjáépítése nagyjából Jézus születése elött 445-ben kezdödött, ami nem más mint az a bizonyos "62 hét" ami a Messiás fejedelem (Jézus) elsö visszatéréséig telik el, mint ahogy a Dániel próféciákban szerepel.A Bibliában Jeruzsálem újjáépítésének kezdete Nehémiás könyvében van leírva:

Nehémiás 2
http://biblia.hit.hu/bible/21/NEH/2

1
És lőn a Niszán nevű hóban, Artaxerxes királynak huszadik esztendejében, bor vala ő előtte és én fölvevém a bort, adám a királynak; azelőtt pedig nem voltam szomorú ő előtte.
2
És monda nékem a király: Miért szomorú a te orcád, holott te beteg nem vagy? Nem egyéb ez, hanem szívednek szomorúsága! És felette igen megfélemlém.
3
Akkor mondék a királynak: Örökké éljen a király! Miért nem volna szomorú az én orcám, hiszen a város, az én atyáim sírjainak helye, pusztán hever és kapui megemésztettek tűzben?!
4
És monda nékem a király: Mi az, amit kívánsz? És könyörgék a menny Istenéhez.
5
És mondék a királynak: Ha tetszik a királynak és ha kedves előtted a te szolgád, azt kérem, hogy bocsáss el engem Júdába, atyáim sírjainak városába, hogy megépítsem azt!
6
És monda nékem a király (felesége pedig mellette ül vala): Meddig lészen utazásod és mikorra jösz vissza? És tetszék a királynak engem elbocsátani, miután én tudattam vele az időt.

--------------------------------------------

Egyébként érdekes, hogy a talmudista zsidó magyarázatok szerint is a "hét hét" és a "hatvankét hét" két teljesen különálló idöperiódusra utal Dániel 9-ben, de mivel tagadják Jézust, szerintük a két különálló periódus két különbözö "felkent" (istennek szolgáló) ókori messiás-fejedelemre vonatkozik.

(a messiás eredetileg "felkent"-et jelent)

Azt viszont már ök se tudják elfogadhatóan megmagyarárni, kik lehetnek a város újjáépítésére engedélyt adó ókori fejedelmek.

Ezekböl ugyanis csak egy van, nem több - Artaxerxes I.

Dániel 9-ben NEM a templom, hanem teljesen egyértelmüen a város újjászületéséröl van szó.

9:25 "A Jeruzsálem újraépíttetése felől ... és újra megépíttetnek az utcák és a kerítések, még pedig viszontagságos időkben.

Magának a városnak az újjáépítésére csak egy fejedelem, Artaxerxes I adott abban az idöben engedélyt "isteni sugallatra" (Jahve kérésére).

A talmudisták tagadják továbbá, hogy Dániel 9:27 az Antikrisztusra vonatkozna, holott pár fejezettel odébb, Dániel 12-ben teljesen egyértelmü, hogy a 3.5 éves peridódus az "idök végén" következik be, s nem pedig i.sz. 70-ben, vagyis a második templom és Jeruzsálem elpusztításakor. Ezen tagadást szintén azért teszik, mert nem fér bele a Jézus-ellenes magyarázatokba.

Talmudista zsidó magyarázata Dániel 9-nek:

http://jewsforjudaism.org/know...rpretation

/nem_progr (cikkíró)
...
Írta: egy vendég, augusztus 23, 2015
Idézet Roger Liebi: Beteljesedett prófécia c. könyvéből:

"Joggal kérdezhetjük, miért osztják fel a 69 évhetet 7 és 62 évhétre. Ennek magyarázata a következő:
Az első 7 évhét (49) év Jeruzsálem újjáépítésének idejére vonatkozik, amelyről Dán 9,25 ezt mondja: „…és újra megépíttetnek az utczák és a kerítések, még pedig viszontagságos időkben.”

A többi 62 évhét közvetlenül Jeruzsálem újjáépítésének befejezése után kezdődik.

Ez a tény rendkívül fontos! Mert egyébként honnan tudhatnánk, hogy a Dán. 9. ben említett újjáépítési engedély kibocsátója, Artaxerxes, nem pedig a Kr.e. 536-ban élt Círusz? (vö. Ésa 44,20; ezsdr. 11).
(A zsidó nép, amikor hazament a fogságból, több rendeletben is megkapta a jogot, hogy Jeruzsálemet újjáépítheti. Először a templom újjáépítéséről rendelkezett i.e. 536-ban Círusz, a Perzsa Birodalom királya, később megakadt az építkezés a környékbeli népek áskálódása miatt. 5 20-ban ugyanezt a rendeletet megerősítette Dáriusz. Ezek a rendeletek a templomról szólnak. A Dániel 9 próféciája azonban nem azt mondja, hogy a templom, hanem hogy a Jeruzsálem újjáépíttetéséről való szózat keletkezésétől.)
A Dán 9. tehát azt mondja, hogy az említett engedély utáni első 49 év alatt építtetik fel újra Jeruzsálem városa. Szemben Círus-szal, Artaxerxes idején ez meg is történt. Így az ószövetségi zsidó ember pontosan tudhatta, hogy a Kr.e. 445 évben kiadott engedély alapján kell kiszámítania a Messiás eljövetelét."
...
Írta: nem_programozhato, augusztus 23, 2015
"Joggal kérdezhetjük, miért osztják fel a 69 évhetet 7 és 62 évhétre. Ennek magyarázata a következő:
Az első 7 évhét (49) év Jeruzsálem újjáépítésének idejére vonatkozik, amelyről Dán 9,25 ezt mondja: „…és újra megépíttetnek az utczák és a kerítések, még pedig viszontagságos időkben.”

A többi 62 évhét közvetlenül Jeruzsálem újjáépítésének befejezése után kezdődik.


Spekuláció ez is. Ha ez lenne a helyzet, miért nem inkább így hangzik Dániel 9:25:

"A Jeruzsálem újraépíttetése felől való szózat keletkezésétől az utcák és kerítések megépítéséig hét hét, és a Messiás-fejedelemig hatvankét hét van"

Ez a szöveg szerintem vagy eleve misztifikált formában született (a bibliai próféciák gyakran misztifikálva vannak), vagy pedig valaki a késöbbiek folyamán rosszul másolta át/fordította le (de ez azért nem annyira valószínü)

Mint például Máté 5:3 is a rossz másolás v. fordítás áldozata:

3
Boldogok a lelki szegények: mert övék a mennyeknek országa.


/nem_progr (cikkíró)
...
Írta: nem_programozhato, augusztus 23, 2015

S még egy fontos dolog, a Jézus (Isa/Esu) haláláig vezetö éveket nem szabad matematikai pontossággal számolni, mivel:

1. Csak saccolni tudjuk, pontosan melyik évben adta ki Artaxerxes a zsidóknak az "engedélyt" Jeruzsálem újjáépítésére.

2. Nem tudjuk pontosan, mikor született Jézus.

Az például 100%, hogy nem december 25-én... s az is nagyon valószínü, hogy (jó) pár évvel korábban a véltnél:

Jézus valójában évekkel korábban született, állítja a pápa
(Jesus was born years earlier than thought, claims Pope)

http://www.telegraph.co.uk/new...-Pope.html

3. Abban se lehetünk biztosak, tényleg korrekt-e egy évet 360 naposnak számolni. A "zsidó prófétikus évek" ( https://en.wikipedia.org/wiki/Prophetic_Year ) körül máig viták vannak. A talmudisták például ezt is elutasítják, s a hold-nap kalendáriumukhoz ragaszkodnak.

Nehémiás 2:1 például a zsidó hold-nap kalendárium szerint számítja az idöt:

"És lőn a Niszán nevű hóban, Artaxerxes királynak huszadik esztendejében"

/nem_progr (cikkíró)
...
Írta: egy vendég, augusztus 23, 2015
Teljesen igazad van, mindez csak spekuláció. Viszont amiért mégis valószínűbbek tartom a Roger Liebi féle magyarázatot az az, hogy Dániel könyvének ez a szakasza előbb említi a hét hetet és csak aztán a hatvankét hetet. Lehet hogy tévedek, de nekem ebből úgy tűnik, hogy itt időrendi egymásutániságról van szó. Vagyis a hét hetes periódus történik előbb és a hatvankét hetes utóbb. Írhatta volna a próféta fordítva is, de nem ezt tette. Szó szerint:

VETÉDA VETASZKÉL MIN MOCÁ DÁBÁR LEHÁSIV VELIVNOT JERUSALAIM AD MÁSIACH NÁGID VESÁVUIM SISSIM USENAJIM TÁSUV VENIVNETÁH RECHOV VECHÁRUC UBECOQ VEACHARÉ HASSÁVUIM SISSIM USENAJIM JIKÁRÉT MÁSIACH VEEN LO VEHÁIR VEHAQODES JASCHIT AM NÁGID HABÁ

Ami itt érdekes: VESÁVUIM SISSIM USENAJIM vagyis "heten, hatvanan és ketten". Mármint hogy így következnek a hetek. Ez a sorrend. Ezt a sorrendet cserélik fel kedves illuminátus barátaink, hogy a jelen időkbe belemagyarázhassák saját pusztító forgatókönyvüket.
...
Írta: nem_programozhato, augusztus 23, 2015

A genfi Biblia angol fordításában is hasonlóan van:

Daniel 9:25

"...unto Messiah the Prince, shall be seven weeks and threescore and two weeks, and the street shall be built again..."

"hét hét és hatvan és kettö" hét

threescore = 60 (régi angolsággal)

Aztán Dániel 9:26 már elhagyja a "hét hetet":

"And after threescore and two weeks, shall Messiah be slain ..."

Az utolsó "egy hét" Dániel 9:27-ben pedig az Antikrisztusra vonatkozik az "idök végén". Ha utóbbi nem lenne egyértelmü, azt mondanám, biztosra vehetjük, hogy rossz az illumik interpretációja, így viszont egyszerüen nem tudom, hogy mit gondoljak, mivel a legelején Dániel 9:24-ben még "hetven hetet" emleget, vagyis egy kalap alá veszi az összeset ( 7 + 62 + 1), aztán a végén, Dániel 9:27 erre "rácáfol", mivel az utolsó "egy hét" ott már nem az ókorra vonatkozik.

Az illumik vallási fanatikusok, ök ezekben hisznek, a "hét hét" (és "egy hét") mostani lefolyásában és a 360 napos prófétikus évben.

Bizonyos mértékig mellékes is, hogy mi az igazság, rövid távon most az számít, mi lesz szept 23-án (v. a környékén), hogy mit próbálnak majd kimüvelni velünk smilies/sad.gif

Köszönet az intelligens vitáért.

/nem_progr
...
Írta: egy vendég, augusztus 23, 2015
Igen, így van. Most elsősorban nem az számít, hogy Dániel próféta eredetileg hogyan értette amit leírt, hanem hogy az Illuminati hogyan értelmezi azt félre a jelenben! Az elmúlt néhány év során arra jöttem rá, hogy az Illuminati nem is igazán "gonosz, sátánimádó emberek" gyülekezete. Sokkal inkább olyan megtévesztett emberek alkotják, akik őszinte vallási buzgalommal hisznek saját gnosztikus hiedelmeikben. Ezek a hiedelmek mindig éppen csak egy picit vannak félrehangolva a tiszta igazsághoz képest. Majdnem jól látnak mindent, de az a kevés eltérés éppen elég ahhoz, hogy Isten helyett Lucifert imádják. Ha tisztán látnának néhány érzékeny és allergikus kérdésben, ki tudja, talán ők lennének a legjobban meglepve saját egykori vakságuk miatt. Persze távol álljon tőlem, hogy mentegessem őket!
...
Írta: egy vendég, augusztus 24, 2015
Igen! Ugyanez az erőfeszítés a Jó ügy oldalán mennyi megoldást adhatna az emberiségnek...persze értem én, hogy túl sokan vagyunk, és ezt "kezelni" kell, de tényleg csak így lehet, hogy -bocsánat a kifejezésért- a saját fészkükbe sz--nak? Nem értem a motivációjukat egyáltalán, és nagyon elszomorít ez az egész, mert tehetetlennek érzem magam. Van ebből kiút egyáltalán? smilies/sad.gif
...
Írta: egy vendég, augusztus 25, 2015
...
Írta: egy vendég, augusztus 27, 2015
Elovastam. Gyakorlatilag leírta buddhizmust, csak nem nevezte nevén. Azt hiszem én jó helyen vagyok smilies/smiley.gif
...
Írta: egy vendég, augusztus 27, 2015
Kedves Szerző!
A közeljövőben a bevándorlásról-népvándorlásról nem akarsz írni egy cikket?
Mert ugye tudjuk, nem véletlen az egész...
...
Írta: nem_programozhato, augusztus 29, 2015

A bevándorlás mögött a titkosszolgálatok állnak, s mesterségesen van gerjesztve. A cél a szabad mozgás korlátozása, a határok újrafelállítása, Schengen megszüntetése és az (ál)nemzetállamokra újrafelosztott Európában hatalomra segíteni, felfuttatni az NWO-t kiszolgáló álnemzeti, gyakran kifejezetten gyülölködö pártokat, melyek késöbb a világbirodalom "tartományává" változtatják a nemzetállamocskájukat. Ez Magyarországon a Jobbik lesz, bár Orbán most mindent megtesz, hogy inkább ö legyen az. Ezen két fél rivalizálásának köszönhetö, hogy a téma annyira dominálja a magyar közéletet. Más államokban szintén erösödnek az NWO-s pártok, lásd. például Le Pen mozgalom Franciaországban, de Ausztria, Dánia, Nagy Britannia, Olaszország stb. szintén hasonló tendenciákat mutat. Mindez szándékos.

/nem_progr
...
Írta: nem_programozhato, augusztus 29, 2015

Ezt olvastátok már?

http://felemelkedes.paranormal...p?f=2&t=42


Klasszikus info-dezinfo keverék. Bár elmond benne egy jó adag igazságot is (80-90 százalék), de nem nemes céllal, hanem hogy megszerezze a bizalmadat és "megetesse" veled azt a 10-20% hazugságot.

A fórum-oldal színe: lila! A hozzászóló ingének színe: vörös!

Ez legyen az elsö "felkiáltójel".

Ezen oldal olvasóinak, különösen a vallásos Biblia-olvasóknak viszont nem szabadna, hogy problémát okozzon azon 10-20% hazugság kiszürése ...

Például:

A Föld öszerintük Jahve miatt került karanténba. NEM! A Föld ömiattuk, az illumik (korai elödei) miatt került karanténba a Galaktikus Konföderáció által - az interjúban "Bolygók Konföderációjának" vagy "Galaxis Örzöjének" nevezi - a babiloni lázadás után, amit Bábel tornyának történeteként ismerünk.

Az illumik nem egyfajta felbérelt, "galaktikus vándorló lelkek", hanem a bukott angyalok (a Sátán) követöi, akik ugyanarról a helyröl származnak mint mi és Jahve is: a Plejádokból (s ezen belül az aldebarani csillagrendszerböl).

S miért nincs egy szó sem a nácikról az interjúban? A nácik és a bukott angyalok közti kapcsolat a kulcs a megértéshez ...

Ez nagyon nehéz dolog spirituálisan, hogy negativitást teremtsünk, de megcsináljuk azért, mert szeretünk titeket


Na ez a legdurvább hazugság, amit találtam!

Most, meghozva a döntésünket hogy itt maradjunk és segítsünk az Egységben a mi galaktikus testvéreinknek és nővéreinknek, jelentkeztünk erre a megmérettető feladatra a Vének Tanácsánál, amely a Galaxis Örzőjeként működik a Szaturnusz bolygón levő 8.dimenzióbeli "Főhadiszállásukon".


Hazugság, az Univerzum bár multi-dimenzionális, és a Galaktikus Konföderáció is valós, de a Naprendszer nem a galaxis központja (inkább perifériája), az pedig abszurd, hogy a 8-D Szaturnuszban müködne valamilyen galaktikus irányító testület!


Az "aratást" nem a Nibiru fogja csinálni, hanem az angyalok ... A Nibiru megjelenése dezinfo.

Az viszont igaz, hogy Jahve egyfajta "pozitív diktátorként" próbálja évezredek óta felemelni sikertelenül ezt a lesüllyedt, elanyagiasodott, felebaráti szeretet nélküli emberi fajt, de mivel nincs szíve elpusztítani minket, így inkább hagyta, hogy ha karantén alatt is, de létezzünk, hosszú évezredekig.

S az is igaz, hogy az elmúlt kétezer év alatt lényegében szabad kezet adott nekik ( az illumiknak), hogy bizonyíthassák, az ember (a többség) rossz dolgokra, felelötlenül és bután használja ki a teremtés által adott szabad akaratát. Nem tudja elkülönböztetni a jót a rossztól, mivel maga is negativitással van tele, ergo sok negatív dolgot, ami keseríti, félelemmel és fájdalommal telíti az életét, "normálisnak" tekint.

/nem_progr
...
Írta: egy vendég, augusztus 29, 2015
Köszönöm a bevándorlásra vonatkozó válaszodat! Ha jól emlékszem, a Cion Bölcseinek Jegyzőkönyveiben is szerepel ez a terv. (eltekintve attól, hogy a CBJ hazugság vagy nem, elég jól sikerült forgatókönyv...)Ezenkívül ha jól emlékszem Myron Fagan zsidó író "illuminátusok" című "művében" is szerepel ehhez hasonló terv. Bár, amit olvastam azt a Christian Defense League (Keresztény Védekezési Liga) adta ki, amiben elég sok katolikus "hülyeség" volt belecsempészve. Aki ismeri a Bibliát (főleg a Máriára és a bálványimádásra vonatkozó részeket) az azonnal kiszúrta ezeket. Nem tudom, hogy a kedves Szerző olvasta-e már ezeket, és ha igen mi a véleménye a CBJ-ről és Myron úr művéről?
...
Írta: egy vendég, augusztus 29, 2015
Hét hét = 7 x 7 = 49 ! Hatvankét hét = 62/8 x 7 = 56 ! Ha a "kapott" számok elé odatesszük a 19-est /=10=1-et/ akkor az 1949-et és az 1956-ot kapjuk. Ezek talán születési dátumok, pl. egy 66 éves férfié és egy 59 éves nőé, akik lehetnének akár JK és MM idősebb/bölcsebb reinkarnációi un. táltos-avatárok is. Mint az új "igazodási pontok" az éppen most kialakuló totális káoszban...77627=27=9-es ember/novEmber/újEmber/"kihalászott" Ember > 153 hal = 9-es ember/Halak korszakbeli/ - lásd Bi9blia Jézus halászata /17-es szíriuszi halászat/ - 1+2+3+...+17=153=17x9 !
"Jahve/Jehova/Vagyok aki vagyok" a zsidók Istene. Olyasvalaki aki a zsidókat "választotta ki" eszközként mások manipulatív leigázására, megsemmisítésére a globális 6alom megszerzésére a precessziós végidőben. Ez teljesen egyértelműen le van írva a zsidó bibliában, erről is szólnak az un. mózesi könyvek.
A magyarok Istene a nem bosszúálló Öreg Isten/JÓ Isten. A magyar/madar/madár a Te/l/j/es/út-ról Tu/l/rul jött, a gój/a/ hozta, vagyis égi eredetű. A nem gójokat viszont nem a gólya hozta, tehát nem égi eredetűek. Ez tiszta és világos zsidó eredet-meghatározás. A magyarok szíriuszi eredetű orioniak a 7 élő-bolygós Mintaka/Delta Orionis 3-as rendszerből. Hatsepszut /Hat Szép < Túsz /a Tejútrendszer 6 spirálkarja/ királynő építészének, Szenenmut-nak /szénen való,alapuló múltnak/ un. "titkos" sírjában vannak/voltak erről 3500 éves képi információk. Az egész 15 csillagrendszeres/24 "élő"-bolygós Orion karbéli lokális övezetről, melynek központja/"Teremtési Tanács" az Omikron Tauri 2-ős-rendszerben van. Ugyanez szerepel az ősszkíta/sumér/ pecséthenger-lenyomatokon is. Orion öv-7 bolygó, lélek-kapszula/=NiBíró szárnyas"bolygó"/, életfa, kentaur/centaur/10-es úr - vagyis a skorpió/elpusztít6atlan/lényegű nyilas magyar. A kentaúr/nő/10=1 Hathor és Horus 1-ben/HatHorUs/HORizonton HATó US/=ŐS/ megfelelője a 3. Teremtő-jögkör > Anya/Atya/Leány-Fiú. Gíza = Géza > vagyis < az éG - az Orion öv 3 csillagrendszerének - Alnitak, Alnilam, Mintaka - földi piramis-lenyomata.
...
Írta: egy vendég, augusztus 29, 2015
Bocs, helyesbítek: 77627=29=11/ELEVEN!- tehát már az újbóli, aranykori 2-ősségre/11=2/, új "eleven"-ségre jutás/magára az újjászületésre is utaló számhalmaz...
...
Írta: nem_programozhato, augusztus 29, 2015

A magyarok Istene a nem bosszúálló Öreg Isten/JÓ Isten.És az ki?

Az Öreg Isten is Jahve ... a népnyelv ezt is a Bibliából vette át:

Dániel 7:9 Nézém, míg királyi székek tétetének, és az öreg korú leüle, ruhája hófehér, és fejének haja, mint a tiszta gyapjú; széke tüzes láng, ennek kerekei égő tűz;

Dániel 7:13 Látám éjszakai látásokban, és ímé az égnek felhőiben mint valami emberfia jőve; és méne az öreg korúhoz, és eleibe vivék őt.

Dániel 7:22 Mígnem eljöve az öreg korú, és az ítélet adaték a magasságos egek szenteinek; és az idő eljöve, és elvevék az országot a szentek.Amúgy marha sok marhaságot ide írtál fentebb (kivéve a szíriuszi-orioni kötödést, csakhát ugye a szíriuszi felvigyázók is a bukott angyalokhoz csatlakoztak).

Nem kell mindent készpénznek venni, az ilyeneket szabadkömüvesek gyártják. Vagy csak te öntöttél fel egy kicsit a garatra?

Itt az ideje inkább szembe nézni a valósággal, ami való igaz, hogy se nem egyszerü, se nem kellemes.

...
Írta: nem_programozhato, augusztus 29, 2015
Nem tudom, hogy a kedves Szerző olvasta-e már ezeket, és ha igen mi a véleménye a CBJ-ről és Myron úr művéről?


Myront sajnos nem olvastam. Ami a Cion Bölcseinek Jegyzökönyveiben van, annak jó része már a 20. században megvalósult. A maradék az NWO-ban fog ... A CBJ-k tartalma hiteles, azért nem szabad a háttérhatalmi fösodratú médiumokban még említeni se a jegyzökönyveket.

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy