A cél a júdeo-keresztény és iszlám világ egymásnak ugrasztása PDF Nyomtatás
2015. szeptember 13. vasárnap, 15:28

... és Európa tönkretevése.

 

Az legyen az elsö, nagyon baljós jel mindenki számára, hogy a jelenlegi óriási menekültáradat befogadását mind a sátánista pápa, mind Magyarország talán leghírhedtebb politikusa Gyurcsány Ferenc is támogatja.

 

Ferenc pápa: Minden európai plébánia fogadjon be egy menekült családot

http://index.hu/kulfold/2015/09/06/ferenc_papa_minden_europai_egyhazkozseg_fogadjon_be_

Menekülteket fogadott be Gyurcsány Ferenc

http://www.origo.hu/itthon/20150902-gyurcsany-ferenc-menekultek-szirek-afganok.html

 

Az európai bevándorlóáradat mögött ugyanaz a (háttér)hatalom áll, ami az ISIS-t is létrehozta. Ugyanazon államok, melyek titokban az ISIS fö támogatói is. A szírek tömeges átengedésének megszervezésében például most ugyanaz a Törökország jeleskedik, amely az ISIS létrehozásában is annyira jeleskedett... Törökország határain óriási menekülttáborok találhatóak már vagy egy évtizede, lényegében most nem kellett nekik mást csinálni, mint megnyitni a kapukat...

 

A fö cél Európa NWO-s diktatúrába sodrása és tönkretevése a még a 19. században Albert Pike által megálmodott "recept" szerint. A muzulmán menekültáradat egyre nagyobb feszültségeket fog gerjeszteni az európai országokban, túlterheltté fognak válni a szociális ellátórendszerek, és még a mostanitól is magasabb lesz a munkanélküliség. Ezen felül lázadások kitörésére is számítani lehet: ha a menekültek nem kapják meg, amire számítottak, fel fognak lázadni, követelözni fognak, eröszakos épületfoglalások, tömeges rablások bekövetkezte várható.. és ezzel már kész is a polgárháborús állapot az európai öslakosság és a muzulmánok között.... erre megy ki a háttárhatalom játéka a kezdetektöl fogva. Megtörténhet, hogy a háttérhatalom ügynökei fegyvert fognak adni a fellázadt, frusztrált muzulmánok kezébe, a "másik oldalon" pedig félkatonai egységeket verbuválnak a gyülölködö fasiszta NWO-s pártok támogatói közül, s összeugrasztják öket a muzulmánokkal, így döntve romba Európát is az észak-afrikai térség mintájára ...

 

S hogy kik is ezek az NWO-s pártok, melyek jobbik esetben "csak" EU-ellenesek, sokszor azonban gyülölködök és fasiszták is? Magyarországon a Jobbik és a FIDESZ, itt Szlovákiában a náci Kotleba mozgalom és a SAS párt, Franciaországban a Le Pen párt, de feltörekvöben vannak az ilyen és hasonló erök Ausztriában, Dániában, Nagy-Britaniában és több más európai országban is.

 

A fegyveres összecsapások után rendkívüli állapotokat lehet hirdetni, a hadseregeket ki lehet vezényelni az utcákra, drótkerítéseket és ellenörzöpontokat lehet felállítani, a gyülölködö NWO-s pártokkal meg lehet nyeretni a választásokat, az EU-t szét lehet robbantani, meg lehet szüntetni a schengeni szabad határokat, az európai államok gazdaságait össze lehet omlasztani...

 

Egyszóval poklot létrehozni a megromlott, "Babilonná" süllyedt Európában.

 

Vona Gábor szerintem a legpocsékabb hazudozó a magyar politikusok közt, ami azt is jelenti, hogy nyilatkozataiban viszonylag könnyü olvasni a sorok közt.

 

2015. január 9-én például a következöt nyilatkozta:

 

https://kuruc.info/r/2/137999/

 

"A terrorizmus bevándorolt Európába" - fogalmazott Vona Gábor. A pártelnök rámutatott: számítani lehetett arra, ami történt, csak idő kérdése volt, hol és hogyan fog bekövetkezni. Úgy látja, nem egyszeri esemény volt a párizsi, hanem egy tendencia kezdete.

 

Valójában nem "látta", hanem elöre tudta, hogy a párizsi merényletek után még következni fog több is, lévén ugyanazon titkosszolgálati náci-sátánista elemensek álltak a párizsi, majd a késöbbi koppenhágai és belgiumi merényletek mögött is, melyekhez a Jobbik vezérkara is sorolható ...

 

S nézzük csak, mit nyilatkozott Vona a napokban:

 

http://www.atv.hu/belfold/20150910-vona-nem-akarok-mindenaron-miniszterelnok-lenni

 

Vona Gábor a múlt szélsőségesei közé sorolja a Fideszt, és miközben európai szintű muszlim-keresztény konfliktusra számít, ...

...

... hogy el tudjuk-e kerülni azt, hogy a migrációs probléma vallási színezetet kapjon. Félek, hogy ez lehetetlen. Jó lenne, ha nem alakulna ki egy iszlám-keresztény konfliktus Magyarországon, de Európában sem, mert abban nagyon nagy veszélyek rejlenek a jövőre nézve.

 

Vona egyáltalán nem "fél" egy ilyen konfliktustól, hanem a náci-sátánista bajtársai a titkosszolgálatokban aktívan dolgoznak azon, hogy egy ilyen konfliktus be is következzen Európában!

 

De nemcsak Vona, hanem több más NWO-s politikus nyilatkozataiból ki lehet olvasni egyet s mást. Aki tud szlovákul, az például elolvashatja az alábbi, egy Milan Krajniak nevü itteni NWO-s figura blogjában megjelent írást. Krajniak korábban a hírhedt belügyminiszter, Daniel Lipsic tanácsadója volt.

 

http://www.poslednykriziak.sk/nemylte-sa-z-boha-sa-vysmievat-neda/1105/

 

A jelenlegi Európát az írásában az ókori romlott Babilonhoz hasonlítja, s utalásokat tesz arra, hogy "Isten verése" várható: az "iszlám terroristák" meg fogják semmisíteni Európát, de megjegyzi, ök maguk se fognak jól járni, mert a megsemmisített Európa helyén az áhított gazdagság és jólét helyett öket is egy sivatag fogja várni.

 

Hozzászólások (11)Add Comment
...
Írta: nem_programozhato, szeptember 13, 2015

8000 migráns a szerb-magyar határnál
http://www.atv.hu/belfold/2015...r-hatarnal


Túlterheltség és káosz Németországban
http://www.atv.hu/kulfold/2015...torszagban
...
Írta: nem_programozhato, szeptember 13, 2015

„Faji fegyvert vetettek be Európában”

http://magyarhirlap.hu/cikk/35..._Europaban

"Még sosem néztünk szembe ekkora kihívással és provokációval – mondta Bayer Zsolt, lapunk publicistája vasárnap, a Magyar Narancs szerkesztősége előtt tartott CÖF-CÖKA demonstráción,
...
Bayer Zsolt a migrációs válság kapcsán „mesterségesen csinált népvándorlásról” beszélt. Kijelentette, a mostani történések igazolják, hogy létezik a faji fegyver is, ezt vetették be Európa és a fehér rassz ellen a „láthatatlan kezek”.

...
Írta: nem_programozhato, szeptember 23, 2015

2015. szept. 23: JÓ HÍR Úgy hírlik, az amerikai hadsereg beavatkozott a török-szír határon, elzárta a menekültáradat forrásait, ami azt jelenti, 1-2 héten belül meg kell szünnie az "inváziónak". Már megint annak a sokat átkozott "gonosz" amerikai hadseregnek kellett rendbe rakni a dolgokat ( mint tavaly a mesterségesen terjesztett "ebolajárványkor" is Afrikában ).. Nincs több kaján vigyor, cigó, se több drótkerítés. Kiváncsi leszek, hogy fogod elmagyarázni a népnek, ha az elöre beharangozott milliók helyett már nem fog jönni senki, és arra is, mit fogsz csinálni ezután a drótkerítéseiddel.

Peched van, a Pentagon ismét fellázadt, mert észbe kapott, hogyha nem számolják fel az ISIS-t, abból világháború lehet. Úgyhogy az amerikai hadsereg lényegében megengedte az oroszoknak, hogy bevonuljanak Szíriába és felszámolják az ISIS-t, és leállíttatta a "menekültek" (és ISIS terroristák) beszállítását is Európába. A vezérkari fönök, Dempsey tábornok nemrég Németországban járt, ahol megmosta a Hitler kurva (Merkel) fejét, hogy ne próbáljon behozni több "menekültet", mert ugye az egész mögött Merkel illetve az öt irányító anti-krisztusi pápa állt a vatikáni P2-es páhollyal és a cionistákkal egyetértésben.. Dempsey ezután Törökországba ment, ahol "elbeszélgetett" a török vezetökkel is ... http://www.defense.gov/News-Ar...ry-complex

Szóval, nincs több kaján vigyor, cigó, se drótkerítés, se káosz, se új rend, se új világrend egyelöre Pfff

2015. szept. 18: Megkezdődött a határzárépítés a horvát határon
http://www.miniszterelnok.hu/c...at_hataronPedig a haverod, "sátánista Zsolti" is olyan jó munkát végzett a Magyar Hírlapban, a felismerhetetlenségig összekuszálta a dolgokat a kommentárjaiban, s csinált a Hitler kurvából "tiszteletreméltó kancellárasszonyt", az amerikaiakból pedig - szokása szerint - gonosz, gonosz jenkiket.

Bayer Zsolt: A lényeg
http://magyarhirlap.hu/cikk/35727/A_lenyeg

"És az elmúlt években a kancellár asszony soha nem tűnt rossz és megbízhatatlan politikusnak. Ő nem olyan tehetségtelen, ostoba és aljas szarjankó, mint kollégája, az osztrák kancellár. Sőt… Ezért merül fel a kérdés az emberben: talán zsarolják valamivel szerencsétlent?"

...
Írta: nem_programozhato, szeptember 23, 2015

"Horbán" ( egyiptomi Hórusz + Orbán = .. cigány smilies/tongue.gif )

"Horbán szeme" = "Hórusz szeme" + "Orbán szeme"Aki nem egészen érti, annak a magyarázatot a Esu ("Jézus") a keresztrefeszítése után Indiában élt tovább? c. írás alá írtam ...!


Jut eszembe egy érdekes dolog: Magyarországon sokan lenézik az indiai kultúrát, s valószínüleg felteszik a kérdést, hogyan választhatta Esu ezt az országot, mint fö tartózkodási helyét, ez egészen biztosan képtelenség lehet!

Az indiai kultúra lenézése többnyire két tévhitre alapul:

1. sokan azt hiszik, a cigányok is Indiából származnak
2. a mai India szegény és lenyomorított, tehát minden bizonnyal a 2000 évvel ezelötti is az volt

Egyik sem igaz. A mai India azért szegény és lenyomorított, mert a brit gyarmatosítás (a Rothschild féle sötét hatalom) a 18-19. században kifosztotta és lenyomorította.

Jézus korában India volt az egyik legfejlettebb, legkulturáltabb civilizáció, már ebben az idöben egyetemei voltak, amikoris Európát még csak félbarbár törzsek lakták, akik még a rómaiaktól is durvábbak voltak.

A cigányok nem Indiából származnak. Tényleg azt gondolják sokan, hogy a munkás kezü és intelligens hinduknak bármi közük is lehet a cigányokhoz?! Én fiatalabb koromban egy olyan helyen dolgoztam, ahol volt alkalmam megismerkedni a világ nagyon sok nemzetével. A hindukat valójában éppoly munkás kezünek és intelligensek találtam mint az európaiakat. S ez nem véletlen, mivel bennük is "isteni" (árja) genetika van. Cigányokkal és egyiptomiakkal viszont nem találkoztam ezen a helyen, melyen követelmény volt a kreatív intelligencia, eggyel se! Tudom, ez rasszistául hangzik, de nem annak szántam.

S hogy miért vettem egy kalap alá a cigányokat az egyiptomiakkal?

Minek is hívják a cigányokat angolul? Gypsy-nek.

Honnan is származik a Gypsy szó? Az ógörög Aegyptos-ból, ami nem más mint Egyiptom ógörög neve.

A cigányok Egyiptomból származnak, s annyira bukottá váltak, hogy ezt még az önmagában is bukott óegyiptomi fáraó-kultúra is megsokallta, s kiüzték öket Egyiptomból.


Úgyhogy még egyszer mondom: teljes téveszme azt hinni a hindukról, hogy fejletlenek!!!
...
Írta: nem_programozhato, szeptember 25, 2015

2015. szept. 25: Az EU továbbra is játsza a tehetetlent, és szándékosan Európa tönkretevésén dolgozik. A tegnapi EU csúcs csak egy komédia volt. Az EUs külügyminiszter, Federica Mogherini szerint, mégha béke is lesz Szíriában, állítólag az se fogja leállítani az áradatot, mert "ott van még Líbia és szinte egész Afrika". Értsd: ha az oroszok és az amerikai hadsereg még ha rendet is tesz Szíriában, mi még akkor is szándékosan el szándékozzuk árasztani Európát "menekültekkel". Mindenbböl jól látszik, hogy ki áll a menekültáradat bevándoroltatása mögött valójában: a németek és az EU, és a felettük álló Vatikán. Az olasz titkosszolgálat majd tovább hajóztatja be a líbiaiakat és afrikaiakat, és a görög kormány is szintén játsza tovább a döglött bogarat, és enged át szándékosan mindenkit a határon stb.

Na erre kiváncsi leszek, hogyan fog kijátszódni.

EU foreign policy chief: 'Peace in Syria won't stop migrant influx'
http://www.dw.com/en/eu-foreig...a-18740982
...
Írta: nem_programozhato, szeptember 26, 2015

2015. szept. 26.
https://kuruc.info/r/2/148900/

Az Európai Uniót néhány százezer fegyver nélküli migráns képes volt tönkretenni. Összeomlott - kezdte a beszédét a pártelnök, majd így folytatta: "Az elmúlt években egyetlen problémát nem tudott épkézláb módon megoldani. Sem a görög válsággal nem tudott mit kezdeni, sem az ukrán helyzettel, sem a saját gazdasági nehézségeivel, és most betette neki a kaput a migránsválság" - mondta ki értékítéletét Vona Gábor.Ez az egyik céljuk kezdettöl fogva: az EU lebontása. A migránsválság erre szolgáló eszköz.
...
Írta: nem_programozhato, október 02, 2015

Orbán: a régi politikai elitet leválthatják a radikálisok
http://www.atv.hu/belfold/2015...adikalisok
...
Írta: nem_programozhato, október 16, 2015

Akasztófát vittek Merkelnek, ezrek tüntettek az iszlamizáció ellen
http://www.atv.hu/kulfold/2015...acio-ellen
...
Írta: nem_programozhato, október 25, 2015

Szijjártó Péter: Az EU-nak a magyar modellt kéne alapul vennie
http://magyarhirlap.hu/cikk/38...pul_vennie

Értsd: drótkerítések kellenek egész Európába ... Pfff

Szijjártó Péter - aki magánemberként érkezett Békéscsabára, a kolbásztöltő versenyre - hangsúlyozta: az Európai Uniónak villámgyorsan megoldást kellene találnia a bevándorlási válságra, mert egyre mélyebb lesz a káosz és a konfliktus, "egyre mélyebb sebek jöhetnek létre szomszédos országokban".Ez elöre tervezett cél....
Írta: nem_programozhato, október 27, 2015

https://en.wikipedia.org/wiki/European_migrant_crisis

A wikipédia szerint a következö országokból érkeznek "menekültek":

They come from areas such as the Middle East (Syria, Iraq), Africa (Eritrea, Nigeria, Somalia, Sudan, Gambia), South Asia (Afghanistan, Pakistan, Bangladesh),and the Western Balkans (Kosovo, Albania)

Tessék megfigyelni, hogy még Afrikából is csak olyan országokból hozzák öket, melyek muzulmánok. Ó igen, még Gambiát is az különbözteti meg a többi nyugat-afrikai országtól, hogy a lakosságának 90 százaléka muzulmán!

Gambia - religion
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Gambia#Religion

Islam is the predominant religion, practised by approximately ninety percent of the country's population.


Pakisztán és Banglades szintén muzulmán országok Ázsiában.

Albánia és Koszovó a két európai muzulmán ország ...

"Ezeregy" más szegény ország van mind Afrikában mid Ázsiában, de onnan érdekes módon nem jön senki se?

És vajon az ukránok és a szerbek miért nem kelnek útra?

Az érkezö "menekültek" több mint 70 százeléka fiatal, harcképes férfi.

Ebböl az is következik, hogy azok is tévednek, akik azt hiszik, azért engedik be öket Európába, mert munkaeröre van szükség és javítani kell a népszaporulaton, és azoknak sincs igazuk, akik szerint "kevert etnikumú" rabszolga-munkás rasszra van szüksége az oligarchiának az EU-ban, azért hozzák öket, s még azoknak sincs igazuk, akik szerint Európa kulturális és vallási identitását akarják felszámolni (ezen esetben hoznának be hindukat, dél-amerikai indiánokat, törzsi négereket egyaránt, s nem csak muzulmán többségü országok lakóit)
...
Írta: nem_programozhato, december 06, 2015

2015. dec. 5:
Mégsem fogják szétszedni Schengent

http://www.atv.hu/belfold/2015...-schengent

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy