Minden út a "szajhához" vezet PDF Nyomtatás
Vallás
2015. október 02. péntek, 20:38

"Szent" István Nagy Boldogasszonya == Anyahita, a hunok "Égi Édesanyja" == a római Kübele (Cybele) ==  a Nagy Babiloni Szajha - a bibliai Jelenések Könyvének 17. fejezetében emlegetett, lilába és vörösbe öltözött "asszony".

 

Értse meg mindenki: nem volt semmi "isteni" az elmúlt 2000 évben, a világ trónján a "szajha" és a sátán ült.

 

Bevallom, idáig nem nagyon keltette fel a figyelmemet a magyar östörténet, de az elmúlt egy évben - számos ellenséges hangvételü hozzászólás beküldése után az "istenekkel" foglalkozó írásaim alá, melyek mind Jahvet támadták magyar östörténeti rétorikát használva - mégis úgy döntöttem, hogy belemélyedek.

 

És elborzadtam...

 

Az elmúlt évek során virágzásnak indult, magyar östörténettel foglalkozó könyvek (és blogok) sorozata szerintem veszélyes irodalom... Öszintén szólva kétlem, hogy a második visszatérés után bárkinek is helye lesz Isten "földi királyságában", aki ezekkel a dolgokkal hagyja elbódítani magát.

 

A sort tulajdonképpen még Jókai Mór kezdte 1911-ben "Árpád és a magyarok öskora" c. regényével, melynek "Nimródtól Attiláig" címü alfejezete büszkén így kezdödik:

 

"Hagyományaink egész Nimródig viszik fel a magyarok eredetét, a vadászok öseig, akinek két fia volt, Hunyor és Magyar."

 

Hunyor utódaiból lettek a hunok, Magyaréból pedig a magyarok... na és mellesleg késöbb a kazár-zsidók is.

 

A mitológia Nimródot Istár-Szemiramisz férjének tartja. A "Snakegodess" blogban megjelent tanulmány helyesen megjegyzi:

 

http://snakegodess.gportal.hu/gindex.php?pg=34594107&nid=6063323

 

A történeti leleteken a sumér Boldoganya oszlopokat és az ég oszlopát szárnyas oroszlánok őrzik.

...

A sumér Inanna istennőt mindig oroszlánokon állva ábrázolták. Ünnepe augusztusban volt. Ma augusztusban van Nagyboldogasszony ünnepünk, a napba öltözött Boldogasszony. A Nap szimbolikus állatmegfelelője az oroszlán. Az ókor Királynőjét nemcsak oroszlánon állva, hanem olykor szárnyakkal ábrázolják, akárcsak a hunok istennőjét Anyahitát.

...

Az idegen eredetűnek ismert Szfinxben ősi Boldogasszonyunkat ismerhetjük fel, Babba Máriát, aki jelenlétének számos nyomát hagyta mindenütt a Kárpát-medencében.

...

Oroszlánon ábrázolták az ókor többi nagy istennőit is: Istárt, Kübelét, Szekmetet, Amateraszut.”

 

Ez mind igaz, de sajnos van itt egy bökkenö: Inanna, Istár, Nagyboldogasszony, Anyahita és Kübele az mind ugyanaz az "istennö": a Nagy Babiloni Szajha.... akit a Bohemian Grove-ban egy köbagoly bálvány jelképez, amely elött a világot jelen korunkban is irányító sötét erök sátánista szertartásokat végeznek.

 

A kezdet és a vég: Sumer szent kurtizánjaitól az Egyesült Államokig c. írásból:

 

Hallott már a Tisztelt Olvasó arról, hogy évente egyszer az USA-ban egy Bohemian Grove nevü erdöben összejönnek a világ leghatalmasabbjai - elnökök, ex-elnökök, szenátorok, kongresszusi képviselök, legfelsöbb bírák, multinacionális cégek vezetöi - s egy tizenvalahány méter magas köbagoly elött tellegve félmeztelenül tüzáldoznak, s különbözö szexuális perverzióknak hódolnak? Eme gyönyörü hagyományt, mely túlélt a végsö idökig, még az emberi civilizáció kezdetekor, az ókori Sumerben alapozta meg egy Ishtar nevü „istennö-hölgyike“, ki valószínüleg bolygónk elsö nagy extraterresztriális kurtizánja volt. http://en.wikipedia.org/wiki/Ishtar „Kultusza magába foglalta a „szakrális prostitúciót“. Uruk nevezetü városa mint a „szent kurvák“ (csak fordítom a wikipédiát – szerzö megj.) városa volt ismert, maga Ishtar pedig mint az „istenek kurtizánja“.

 

 

Balról: Ishtar ábrázolása az ókori Sumerben (lásd a lábánál a baglyokat)

Jobbról: a Bohemian Grove sátánista szertartásain most a 21. században imádott több méteres köbagoly

 

A másik állat az istennö lábainál pedig az oroszlán!

 

A Szphinxek, obeliszkek és az illuminátus-sátánista Habsburg dinasztia c. írásból:

 

Mi a szphinx?

http://hu.wikipedia.org/wiki/Szphinx

"A Szphinx (görögül „fojtogató”) a görög mitológia oroszlántestű, emberfejű, szárnyas lénye. Eredete az ókori Egyiptomra nyúlik vissza, ahol oroszlántestű, madár-, kos- vagy emberfejű lény."

...

Az oroszlánok Ishtar-Ashtarót-"Lilike" lábánál ugyanazok mint az egyiptomi szfinxek oroszlánfigurái.

...

http://hu.wikipedia.org/wiki/Ist%C3%A1r

"Az akkád-babiloni Istar a sumer Innin, Inanna vagy Ninanna megfelelője. "

Minden út a „hölgyikéhez“, Istár-Szemiramiszhoz vezet! Ö volt ezeknek a szexmániás termékenységi kultuszoknak a megteremtöje Babilonban (s még elötte Sumerben), melyek aztán késöbb átterjedtek Óegyiptomra is, s követöik elkezdték építeni a férfi nemi szervet szimbolizáló obeliszkeket.

 

Obrusánszky Borbála "Szkíta-hun régmúltból székely-magyar jövendö" c. 2012-ben megjelent könyvének 127-128. oldaláról:

 

A rómaiak nemcsak saját isteneiknek mutattak be áldozatot, hanem sorukba fogadtak idegeneket is, közülük legalább kettö - Kübelé és Bellona - Kisázsiából származott. Elöbbi egy ösi anatóliai anyaistennö volt, akit a frig állam oltalmazójának tekintettek. Ebben a szerepkörében nagyon hasonlít a mi Boldogasszonyunkhoz, akit a középkor folyamán királyaink Patrona Hungariae névvel illettek.

...

A kisázsiai istennö szent állata az oroszlán és a sólyom.

...

Elképzelhetö, hogy az istennö nem a helyi hagyományokból ered, hanem az ösi szkíta és hun hitvilágból, ahol a Földanyát különös tiszteletben részesítették. Ahogyan már Kübele kapcsán említettem, a sztyeppei lovas népek államideológiájában a Földanya volt a birodalmak és népek védelmezöje, a földi világ ura, aki a a hatalmas királyok felett állt. A középkori Magyar Királyságban ez volt a mi Boldogasszonyunk legfontosabb feladata is, akinek Szent István királyunk felajánlotta a Szent Koronát.

 

Na ettöl már égnek állt a hajam.

 

Kozsdi Tamás a "Magyar ösemlékezet és az Arvisura világkép" c. 2005-ben megjelent könyve a 145-148. oldalon érdekes dolgokat tárgyal. Egy 800 éves "szent periódusra" utal benne a hunok és magyarok történelmében:

 

Krisztus után 400-ban jelentek meg a hunok Európában, az élükön Bendegúzzal majd késöbb a fiával Attilával.

 

800 évvel késöbb, az 1200-a években volt a tatárjárás, ami valójában a távoli ázsiai mongoloid rokonok bosszúja volt azért, mert a hunok és magyarok "Szent" István korában felvették a római pogány álkereszténységet. A tatárok kíméletlenül felperzseltek minden olyan magyar falut, amely elhagyta az ösi hun napvallást és a hun Anyaistennö imádását, s felvette inkább a római (ál)kereszténységet.

 

Ha tudták volna, hogy a szeretett Anyahitájuk (anyaistennöjük) valójában azonos az "újkeresztény"(álkeresztény) Nagyboldogasszonnyal ... Kár volt minden csepp kiontott vérért. Az egész a "sátán és a szajha" által jól kiagyalt megtévesztés volt. Hasonlóan ahhoz, mint amikor "Szent" István korában is üldözték és halomra öldösték az európai "nyugati keresztények" a hunokat azért, hogy adják fel az Anyaistennös-hitet és a napimádatot, s térjenek át inkább "Szent" István nagyboldogasszonyos hitére ... Átverés, átverés ...

 

Újabb 800 év után - vagyis jelen korunkban - az átverés folytatódik tovább. Idézet Kozsdi Tamás könyvének a 148. oldaláról, aholis az Arvisura 20. századi újramegjelenésének a "csodájáról" ír:

 

"A dátumokból feltünt az Olvasónak, hogy megint eltelt 800 év. Azt gondolom, hogy ez a legföbb oka, hogy az uráli beavatottak féltve örzött titkai a második világháború idején megnyíltak, és elküldték - akárhogyan is - a Kárpátok közé ezt a szellemi kincset, vagy legalábbis a hozzáférés rejtett vagy alig rejtet kódjait, ahhoz a néphez, amelyikre bolygó szintü küldetés hamarosan."

 

Itt a jelenkori végsö idökre utal. S most jön a megtévesztés:

 

Erre a küldetésre tett utalást nem sokkal halála elött II. János Pál pápa is. Gyaníthatóan  - azt rebesgetik - a harmadik fatimai jóslatban (1917 május 13 - október 13. hat alkalom) égi édesanyánk is a magyarok feladatára vonatkozóan tett igen egyértelmü megjegyzést. Az Arvisura küldetését én ebben a momentumban véltem felfedezni.

 

A fatimai jelenések valódiak voltak, viszont nem Jézus anyja, Mariam jelent meg ott a népnek (aki ugye semmifajta "istennö" nem volt, csak egy halandó földi asszony), hanem a "szajhát" kiszolgáló bukott angyalok akciója volt az egész. Közismert dolog, hogy a nöi istenség imádása nem igei, az viszont már nem annyira ismert, hogy a Mária-kultuszt a katolicizmusban valójában a Nagy Babiloni Szajháról mintázták, és Esu ("Jézus") anyjának, Mariamnak a megcsúfolására szolgált. Így amikor Kozsdi Tamás a könyvében azt állítja, hogy Fatimában "égi édesanyánk" jelent meg, tulajdonképpen igazat írt ... de egyben brutálisan meg is próbálja téveszteni a hülye magyarokat, hogy a végsö idökben is álljanak a rossz oldalára, a sötét oldalra ... és a második visszatéréskor kerüljenek minden a "vágóhídra".

 

Itt az ideje megtérni, és elutasítani a bukott angyalok hitét, gyermekeim.

 

Remélem, ez az írás, mintegy hidegzuhanyként, ehhez segített.

 

További ajánlott írások az emberiség származása felöl itt.

 

Hozzászólások (10)Add Comment
...
Írta: nem_programozhato, október 03, 2015

Az oroszlánok fent a budai várban ugyanazok mint Anyahita/Istár/Inanna/Kübele oroszlánjai.

Áder János köztársasági elnök a 2015. augusztus 20-i nemzeti ünnepen egy hatalmas fekete oroszlánnal a háttérben tartotta az ünnepi beszédet.

Baljós.

Az oroszlán már nem alszik, tessék mondani

Forrás: http://magyarhirlap.hu/cikk/33...feladatunk...
Írta: nem_programozhato, október 03, 2015

Az
Az elpogányosított kereszténység (melytöl tulajdonképpen még az iszlám is „istenibb“) c. írásból:

Ishtar a világ különbözö kultúráiban legalább 20 más néven ismert. Ez amiatt van, hogy miután az aldebraniak leverték a babiloni lázadást (Bábel-tornyának története), a lázadókat szétszórták a világ sok más népe közé. Ishtar-Astarót volt a babiloni lázadók egyik fö vezetöje.

Ishtar, Astarót, Szemiramisz, Lilith, Disa, Isis, Shingmoo, Herta, stb. – ez mind ugyanaz a „hölgyike“.

Róla nevezték el a világ sok nyelvében a liliom (mint Lilith) nevü virágot is, ami találó, lévén gyönyörü de eléggé büdös növényröl van szó.

És igen, Ishtar az a bizonyos „asszony“, az allegorikus „nagy babiloni szajha“ is (http://en.wikipedia.org/wiki/Whore_of_Babylon), akiröl a Jelenések könyvének 17. fejezetében is szólnak a végsö idökre vonatkozó próféciák!

Ishtar-Szemiramisz jelenkori fö „megtestesítöje“ pedig a pápa.

Jelenések, 17. fejezet:
4 "Öltözött vala pedig az asszony bíborba (vagyis sötétlilába – szerzö megj.) és skarlátba, és megékesíttetett vala aranynyal és drágakővel és gyöngyökkel, kezében egy aranypohár vala, tele útálatosságokkal és az ő paráznaságának tisztátalanságával"

Jelenések, 17:5
5 És az ő homlokára egy név vala írva: Titok; a nagy Babilon, a paráznáknak és a föld útálatosságainak anyja. (vagyis Ishtar! – szerzö megj.)

"Babilon" pedig ez a jelenlegi globalista világrend, melynek tényleges központja a Vatikánban van.

A város, aminek hét dombja van, és az „asszony“ ül rajta, pedig Róma, a hét domb városa.

Jelenések könyve, 17. fejezet:
9 Itt az elme, amelyben van bölcseség. A hét fő a hét hegy, amelyen az asszony ül;
15 És monda nékem: A vizek, amelyeket láttál, ahol a parázna ül, népek azok és sokaságok és nemzetek és nyelvek.
18 És az asszony, amelyet láttál, ama nagy város, amelynek királysága van a földnek királyain."Titok a nagy Babilon" - a jelenlegi globalista világrend már kiépült, ráadásul úgy, hogy a népek azt se tudják, hogy újbabiloni-sátánista erö irányítja - innen a "titok" a próféciában
...
Írta: nem_programozhato, október 03, 2015

Ja, és még egy fontos dolog: a magyar östörténet az ösmagyarok eredetét a szíriuszi csillagrendszerbe vezeti vissza. Ez szerintem is részben helyes. De az egész emberiség eredete aldebarani-plejádi-szíriuszi... értsd: több humanoid ET faj is hozzájárult a saját DNS-ével a földi ember létrehozásához. A prímet a nagy genetikai kísérletben Aldebaran vitte - tudomásom szerint - innen származik többek között a horogkereszt az ösi kultúrákban.

De a szíriuszi ET-k is gyakran "égi tanítókat" küldtek a földre, föleg írást tanítani. Ezért van az, hogy egyes dél-amerikai indiánok nyelve hasonlít az ösi hun rovásíráshoz, söt még az egyiptomi hieroglifák nyelvezete is!

De hogy az öseink, akik keveredtek a mongoloid törzsekkel, maguk is tiszta szíriuszi eredetüek lennének, azt kétlem. A szíriuszi humanoid ET-k fehérbörü, rövid szökehajú humanoidok, ezekhez a mongoloid hunok már nem sok hasonlatosságot mutattak ...

Az Izsáky anyagokban ez szerepel a szíriuszi ET humanoidok megjelenéséröl:

http://spiritufo.ditro.hu/valo...aky-laszlo

"Világi emberek voltak, mint mi. 170 cm körüli magasak, fehér-rózsaszínű bőrük és rövid szőke hajuk volt."


Az Izsáky anyagok szerintem teljesen hitelesek.

Alább még átkopírozok pár hozzászólást, melyet erdedetileg a A Bucsecsi-szfinx alatt 2003-ban megtalálták "Zalmoxis barlangját"? c. írás alá írtam:

...
Írta: nem_programozhato, október 03, 2015

Igaz-e hogy Izsáky László találkozott földönkívüliekkel?
Ha igaz kik ők?Szerintem valóban találkozhatott - szíriuszi humanoid ET-kel.

Az Izsáki anyagokban szerepel például ez az ábra:

Forrás: http://kaniraya.blogspot.hu/20...netek.htmlA blog megjegyzi:

"A fentebb lévő fehér csillagtérképen rajta vannak azok a csillagképek, amelyek irányába nézve jó irányban (a rokonságod irányába) nézegethetsz az égen. Ez télen éjszaka dél felé látható. Délkeleten kelnek fel, és délnyugaton nyugszanak le."

Ezzel csak egyet lehet érteni: Aldebaran, Plejádok, Szíriusz, Orion ...

Valóban ezek azok a csillagok, ahonnan a humanoid teremtöink (és a felvigyázók) származnak.

Na most, Izsáky még valamikor az 1970-es években vetette mindezt papírra. Ez az a korszak volt, amikor az emberek többsége még azt hitte, a majomtól származunk, egy vallásos kissebség pedig ugyancsak satnya, misztifikált ismeretekkel rendelkezett a Bibliából afelöl, hogy honnan származunk. Lényegében csak annyit tudtak, hogy "Isten teremtette az embert a saját képére".

Internet ekkor még nem létezett, Románia pedig zárt diktatórikus rezsim volt. S hogy mindezek ellenére Izsáky ilyen pontosan meg tudta jelölni, hogy "melyik irányba kell nézni az égen a rokonságunk után", az szerintem csak úgy lehetséges, hogy valóban kapcsolatba került szíriuszi humanoid ET-kel, és az anyagai hitelesek.

/nem_progr
...
Írta: nem_programozhato, október 03, 2015

Még egy nagyon fontos információ az Izsáky anyagból, ami arra utal, 100 százalékben valós az egész történet, ilyet ember magától egyszerüen nem találhatott ki abban az idöben! (1970-es évek).

Az aranykoporsó titka
http://spiritufo.ditro.hu/valo...aky-laszlo

A kozmoszban magányos csillag nem létezik. Minden csillagnak vannak bolygókísérő, az idősebbeknek lakott bolygói. Például az Epszilon Eridaninak 27 bolygókísérője van, ebből 7 lakott bolygó. Itt 4 Jupiter-nagyságú óriásbolygó ékesíti a bolygórendszert. A Proxima Centauri körül 24 bolygó kering, amelyből 4 lakott. A Szíriusznak 13 bolygója van. A lakott bolygók száma 2... A kozmoszban 8 társadalmi rend van. A miénk az alulról a második. A társadalom neve: homo hibridanus... Naprendszerünkben már 360 millió évvel ezelőtt éltek civilizált emberi közösségek..." Választ kaptunk arra a magyarázatra: mi okból pusztultak ki hirtelen a dinoszauroszok, hogyan keletkezett a Naprendszer, az élet stb. Egyébként az üzenet hozó UFO a Szíriusz-bolygórendszerből jött. De ugyanakkor az ottlévő társadalomnak megfigyelő támaszpontja van a Mars Phobos nevű holdján, vagyis a belsejében, valamint a Titánon.

Valójában több mint megfigyelöpontról van szó, többek között a Phobos-on levö felvigyázó bázis ügyel arra, hogy be legyen tartva a karantén a Föld körül smilies/sad.gif Ez teljesen logikus, mivel a Szíriusz csillag van a legközelebb a Földhöz, így minden jel szerint a szíriusziak fö feladata jelen korunkban is a Föld "felvigyázása". Már a lázadó (bukott) angyalok egyik vezetöje, Azázel is szíriuszi ET volt.

A korreláció más információkkal szinte 100 százalékos. Döbbenetes!!!

Az elpogányosított kereszténység (melytöl tulajdonképpen még az iszlám is „istenibb“) c. írás alá írtam a kommentekbe:

A Phobos NEM természetes égitest, csak annak van álcázva.

Ezért van az, hogy azok a Phobos expedíciók, amik a Phobos belsejének precíz vizsgálását tüzik ki célul, általában "balesettel" végzödnek. Ha megnézi a wikipédiát, http://en.wikipedia.org/wiki/Phobos_(moon), abban is szerepel, hogy a szovjet csillagászok már az ötvenes években feltételezték, hogy a Phobos belseje "üres" lehet, de sajnos késöbb 1988-ban mindkét szovjet ürszonda, a Phobos1 és Phobos2 is "balesetet szenvedett". Legutóbb pedig az orosz-kínai Fobos-Grunt szonda jutott hasonló sorsa 2011 novemberében, szintén hasonló okokból.

Legutóbb már az európai ürkutatási ügynökség is elismerte, hogy a Phobos mesterséges égistest lehet.

http://www.dailygalaxy.com/my_...today.html

In describing the internal geometric structure of this "moon" as revealed by MARSIS, European Space Agency (ESA) sources emphasized that "several of these interior Phobos compartments also appear to still be holding some kind of atmosphere ... " which has given birth to wild speculation that Phobos could prove to be an artificial satellite of some sort."


A cikkben az is szerepel, a Fobos-Grunt valami kütyüt akart volna a Phobos felszínére telepíteni, hogy aztán az non-stop figyelje az égitestet, de az ürszonda még a Föld légkörében megsemmisült.

Mindezt csak azért írtam le, hogy érzékeltessem, nem meseszerü-archaikus dologról van szó, ami csak a "Bibliában létezik".


Ezt a felvételt küldte utoljára a szovjet Phobos2, mielött valami "leütötte" volna:

http://www.whatdoesitmean.com/index1706.htm
Szóval a szíriuszi felvigyázók csinálták ezt is.

...
Írta: egy vendég, október 03, 2015
Hogy mi az igazság és mi a mese?
Ember függő.
Nehéz eldönteni, mert mindent tanultunk.
És a Biblia?
Azt is írták és ma is sokféleképpen magyarázzák.
Ez ír a nagy babiloni szajháról, de ha a könyv sem igaz a babiloni szajha sincs alátámasztva.
Érvek ellenérvek. Viták és ellenségeskedések, melynek eredménye, harag, küzdelem, harc és vér.
Meddig még? Mikor unjátok már meg végre, rakni a tüzet?
...
Írta: nem_programozhato, október 04, 2015

Mi nincs alátámasztva? A new york-i szabadságszobor tán nem Szemiramiszt ábrázolja? Az USA parlamentjének épülete körül tán nem bagoly alakban rendezödnek az utcák? A bagoly tán nincs ott az amerikai Nemzeti Sajtóklub címerében, vagy az 1 dolláros bankjegy felsö sarkában?

Nézzétek meg ezt a videót, különösen 8:50-töl érdekes... nem baj, ha valaki nem ért angolul, a képek önmagukért beszélnek.És a sok rejtett értelmü kép itt:

http://www.pokolraveluk.com/co...3#comments

A hatalmasok a tömegek orra elé teszik, majd azon szórakoznak, a többség mennyire vak.

...
Írta: nem_programozhato, október 16, 2015

A jelenkori Szent István az égi édesanyával

Forrás: http://www.miniszterelnok.hu/c...s_targyalt

...
Írta: egy vendég, augusztus 17, 2016
Esetleg fordítva is igaz lehet: bár valóban a katolicizmust megpróbálta felhasználni mindég is az Ellenség, és ezzel a Mária kultuszt, ugyanakkor számos nagy csodával igazolta az egy igaz Isten és Jézus a Krisztus Édesanyját és a szetnségeket, amelyeket csak a katolikus anyaszentegyház szolgáltat ki teljes valójukban. Ha ezekről is oly tájékozott lennél, talán megváltozna a véleményed. Tudom hogy sok a botránykő, de Krisztusnak csak egy egyháza lehet -fogalmilag is. És egyetlen egyházat igazolhat, még akkor is, ha számtalan visszaélés is van benne, s mint Szent Ágoston a De Civitate Dei-jéében írja: ebben az egyházban ugyanúgy működnek a Civ. Diaboli emberei és erői. A pápák az elkőző században folyamatosan jelezték a hívekk felé, hogy a pokol füstje már a vatikánban vban -noha a MEnyország kapuin nem vehet erőt. Ám most valószínű, hogy Bergolio törvénytelen megválasztásával és székfoglalásával valóban az Ellenség embere kerülhetett a trónra. Egyébként ha így van, nagyjából mindegy olyan szempontból, hogy az emberek megoszlanak, majd kiábrándulnak, és nem lesz több pápa, mert Krisztus maga jön vissza, nem kellesz Neki helytartó. Ám amígnem válik mindez bizonyosság, engedelmességgel tartozom egy szintig annak, akit pápaként ismernek, de legfőképpen Istennek, Aki miatt elhittem, hogy hithű katolikus létemre feltehetően üresen maradt Péter széke. Bár Benedeket valószínűleg az első forrongások alatt megölik, és ki is akar majd állni az igazság mellett. Számomra Ő inkább pápai minőségben tűnik fel, mint Bergolio. Dehát a teljes bizonyosságig marad a jóhiszeműség és a kitartó figyelem.
...
Írta: egy vendég, augusztus 17, 2016
PS: Semmi höze Máriának a Babba Maria kultuszhoz: utóbbi pogány, elúőbbi valóságos személy, méghozzá Krisztus földi Édesanyja, akit Fia utólag (kronológia!) felemelt és édesanyánkul adott. DE Mária csak és kizárólag Krisztusra mutat, egyedül nem állja meg a helyét.Ameléy ábrázoláson nem szolgálóként vagy Krisztusra irányítva a figyelmet jelenik meg, az nem valós. Tudfjuk, hogy az Ellenség a megtévesztés mestere, de talán Téged sikerült most megtévesztenie, s nem azokat, akik pl. Fatimában is úgy hisznek, hogy ott Krisztus földi Édesanyja jelenik meg, aggódva a világ sorsáért, és imát kérve, és hogy engeszteljük ki Istent! Jó fa jó gyümölcsöt terem... az ördögűzésen jobban fél az Ellenség Máriától, mint Jézustól -bár mindkét alakban képes megjelenni...

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy