2016. ápr. 25 megj: Az új bizarr szlovák kormány még bizarrabb trükkjei: a miniszterelnök és a parlament új elnöke is betegséget szimulál, hogy így próbálják visszanyerni a választóik szívét, és elfeledtetni velük a közelmúltat, mivel utóbbiak nem bírják teljesen lenyelni se az új kormány összetételét, se a rengeteg korrupciós botrányt. Végülis ki nem tudna sajnálni két szerencsétlen "súlyos beteget". A parlament elnöke tehát hirtelen "gyomorrákot kapott", a miniszterelnökön pedig idézem "több órás by-passzos szívmütétet hajtottak végre az infarktusa után".

Danko sikeresen túl van a mütéten, kivették a gyomra egy részét!

http://parameter.sk/danko-sikeresen-tul-van-muteten-kivettek-gyomra-egy-reszet

Ficót reggeltöl operálják!

http://parameter.sk/ficot-reggeltol-operaljak

 

Egyik se igaz!!! Egyiknek se volt mütétje.

Arra még egyébként sehol a világon nem volt példa, hogy egy ország miniszterelnöke és annak parlamentjének elnöke spontán egyszerre betegedett volna meg rendkívül súlyosan, pár héttel a választások után, ez statisztikai képtelenség:

http://www.topky.sk/cl/100535/1542705/Vazny-zdravotny-stav-Fica-a-Danka-nahrava-spekulaciam--Co-bude-dalej-so-Slovenskom

"Situácia, kedy dvaja z troch najvyšších ústavných činiteľov, majú vážne zdravotné problémy, je zaujímavá aj z toho pohľadu, že iba ťažko hľadať paralelu z inej krajiny. "Na analogickú situáciu v zahraničí si spomenúť neviem"

De grand-komédiának jó az egész, már régen röhögtem annyit mint ezeken a majmokon :-)

---------------------------------------------------

Az oldal szlovák nyelvü részébe írtam egy új belpolitikai cikket:

 

Agenti Štvrtej ríše na Slovensku

------------------------------------------

Plussz egy kis pletyka, föként itteni szlovákiai magyaroknak, akik nem értenék, hogyan keletkezhetett itt olyan bizarr koalíció a választások után, amelyben a régi-új miniszterelnöknek, Robert Ficonak, de facto egy nap alatt sikerült létrehoznia egy olyan kormányt, melyben a Bugár féle magyar párt és a "nacionalista magyargyülölö" Szlovák Nemzeti Párt is benne van.

 

A titok nyitja az, hogy Fico fia udvarol a Bugár lánynak....

Fico már ezen 2012-es cikk szerint is nem titkolta, hogy hatalmi okból próbálja elvetetni a Bugár lányt a saját fiával, úgy ahogy annak idején az uralkodóházakba is ki-be szoktak házasodni...

http://www.topky.sk/cl/1000102/1301314/Zasnuby-v-priamom-prenose--Fico-dohadzoval-svojho-syna-Bugarovej-dcere-

2016.3.25:

Életveszélyesen megfenyegették Bugár Béla lányát

(Bugárovej dcére sa vyhrážali zabitím!)

http://aktualne.atlas.sk/slovensko/politika/publicista-juraj-hrabko-jediny-kto-zradil-volicov-je-sulik.html

Bugár olyan csunyán benyalta magát Ficónak, hogyha jól látom, még azon törvény visszacsinálását se hajlandó most támogatni ellenzéki javaslatra, ami 2010 óta rendszeresen fosztja meg itteni állampolgárságuktól azon szlovákiai magyarokat is, akik felveszik a magyarországi állampolgárságot:

http://www.aktuality.sk/clanok/326799/sas-chce-zmenit-zakon-o-obcianstve-o-pomoc-ziada-most-ten-je-zdrzanlivy/

A koalíciós partner "magyargyülölö nacionalista" Szlovák Nemzeti Párt elnöke, aki a parlament új elnöke is lett, pedig folyékonyan beszél magyarul, mivel az anyja magyar, s akár Görgei Dankó Andrásnak is neveztethetné magát

Hozzászólások (3)Add Comment
...
Írta: nem_programozhato, április 03, 2016


http://parameter.sk/simon-tamo...odositasat

A módosítás alapján a törvényből törölnék azt a kiegészítést, amelynek alapján elvehetik az állampolgárságot azoktól a szlovák állampolgároktól, akik felvették egy másik országét.

Bugár azonban úgy nyilatkozott, az állampolgársági törvényt a Radičová-kormány idején is módosíthatták volna, akkor azonban éppen Ondrej Dostál volt az, aki az SaS-szel és az OľaNO-val együtt a Radičová-kormány bukása mellett szavazott.

A Híd elnöke egyúttal hozzátette, fontosabbnak tartják a kisebbségi iskolákkal, illetve a kisebbségi kultúrával kapcsolatos ügyekkel foglalkozni, ezért nem fogják támogatni a javaslatot.(!!!!)

...
Írta: nem_programozhato, április 03, 2016
...
Írta: nem_programozhato, május 05, 2016

Hahahasmilies/cheesy.gif

Robert Fico je nezodpovedný pacient
https://dennikn.sk/blog/robert-fico-nezodpovedny-pacient/?ref=box


Je všeobecne známe, že premiér Robert Fico absolvoval 22. apríla operáciu srdca. O akú operáciu išlo je zatiaľ tajné, avšak informované vrabce štebocú niečo o dvojnásobnom bypasse. Len v nedeľu ho prepustili z nemocnice a dnes už podľa agentúrnych správ viedol zasadnutie vlády. Možno vám to nedochádza, ale treba na plnú hubu povedať, že pacient Robert Fico sa po operácií srdca nespráva štandardne. (de azért mert nem volt mütétje! - nem_progr megj.),
Všade sa tvrdí, že operácia srdca je závažný zákrok. Na stránkach Národného ústavu srdcových chorôb sa píše, že operujú sa pacienti s vážnym postihnutím srdcových ciev. Pri operácií, akú mal Robert Fico zomiera zhruba každý päťdesiaty pacient. O tom, že ani po operácií to nie je práve med lízať dokazujú odporúčania pre pacientov po operácií srdca.

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy