Antikrisztus-figyelö 2016-2020 PDF Nyomtatás
Külföld
2016. június 24. péntek, 06:12

Ahogy ígértem a Vihar elötti csend mely alatt nagy tervek szövettek c. írásban: "Ha a britek most június 23-án megszavazzák az EU-ból való kilépést, akkor nyitni fogok itt egy új, 2016-os eseményfigyelöt is, mivel akkor nagy dolgok fognak történni."

2017.július 12: "Fokozzák a hangulatot" Trump tervezett módon történö megbuktatása céljából: elövették a fiát, az ifjabb Donald Trumpot is. Kreáltak egy mese-sztorit az emailjei felöl, mint ahogy anno tették Hillary Clintonnal is, akinek feladata szintén a vesztes szerepének eljátszása volt anélkül, hogy túl sok valódi titkot kellett volna felfedni róla. Az ifjabb Trump is sok mindenben benne volt/van, sok súlyos titka is van (lásd például a 2016. dec. 2-i bejegyzést a törökországi útja felöl), de ez a mostani orosz ügyvédnös emailes sztorija mese.

Trump fia e-mailekkel bizonyítja az orosz ügyvédno Hillary Clintonra vonatkozó ígéreteit

http://index.hu/kulfold/2017/07/12/rump_fia_e-mailekkel_igereteit/

A két prominens illuminátus család, Trumpék és Clintonék között soha nem volt valódi ellenségeskedés, az ifjabb Trump emailes sztorija most éppúgy komédia, mint Clintonné tavalyi email-szerveres-wikileaks-es sztorija is az volt.

 

2017.június 28: Pár nyomorult hamis zászlós merénylet a brit választások elött (London, Manchester stb), Trump ellen szerencsétlenkedö katari emír, aztán erötlen kísérletek a napokban Szíriában háború kirobbantására az oroszok és amerikaiak közt... ennyi történt ... Említésre se érdemes. Én is csak a Virtuális kocsmába irkodtam az utóbbi idöben.

 

 

2017.május 19: Egyelöre nem tudtak háborút provokálni sehol, kezdik viszont behozni a köztudatba Trump menesztésének lehetöségét:

Donald Trump elkerülhetetlen jogi felelösségre vonása után Mike Pence lesz az elnök - ami nem lesz annyira rossz

(After the inevitable impeachment of Donald Trump will come President Mike Pence – and it won't be so bad)

http://www.independent.co.uk/voices/donald-trump-impeachment-president-mike-pence-republican-congress-support-not-so-bad-a7740341.html

Nem, utóbbi nem igaz, Mike Pence még rosszabb lesz, az ö elnöksége alatt még eröteljesebb kísérletek lesznek háború kirobbantására (és a pénzügyi rendszer összeomlasztására), hogy aztán a legvégén behozhassák a "jófiút", Rand Pault az elnöki székbe.

 

2017.április 24: A redefininggod.com bejegyzése szerint ismét elövették az ENSZ székház elleni nagy hamis-zászlós támadás tervét, melyet most "Észak-Kórea" hajtana végre (lásd. PPS-t a bejegyzés végén):

"Vajon fel fogják-e robbantani a jelenlegi ENSZ székházat New Yorkban, hogy aztán felépülhessen az új? Észak-Kórea továbbra se ismeri el az ENSZ-t legitim szervezetként."

("Will the globalists literally blow up the old UN to build the “new” UN? Technically, North Korea is still at war with the UN")

Ez a terv éppenséggel már tavaly is napirenden volt, de akkor az Obama adminisztráció keresztbe tett nekik - mint ahogy már én is írtam róla akkor a  Vihar elötti csend mely alatt nagy tervek szövettek c. írásban:

"Az új ENSZ torony tervei Fumihiko Maki japán építész vezetésével már 2013-ban elkészültek, s 2018-ra maga az épület is kész lehet: ... S ha már ez a helyzet a készülö új ENSZ toronnyal (ami a világkormány székhelye lesz) miért ne repíthetnék nyugodt szívvel levegöbe a régit?!"


2017.április 14: Na, most már remélem mindenkinek számára világos, látva a sok eszelös és provokatív lépését, hogy Trump szerepe  - ahogy korábban írtam - "politikai öngyilkos merénylöre" lett változtatva, aki elöbb vagy utóbb vissza lesz híva az elnöki székböl is. Elég ránézni pusztán az elmúlt pár nap történéseire:

Washington kész "további cselekvésre" Szíriában

Moszkva, Damaszkusz és Teherán óvja Washingtont az újabb "agressziótól"

Egy lépésre vagyunk a háborútól Észak-Koreában

Amerika ledobta Minden Bombák Anyját, 36 halott stb. stb.

De NYUGI! Ez nem a vég. Mondom annak ellenére, hogy reális a veszély, rövidesen valahol komolyabb összecsapás robbanhat ki, repülögép-anyahajó süllyedhet el, vagy akár közepesebb atombomba robbanhat fel ... De a helyzetet egyelöre "csak" eddig fogják fokozni, ami már elég lesz a totális pénzügy összeomlás kezdeti szakaszának (totális tözsdepánik stb.) kiváltásához. Ezután meneszteni fogják Trumpot, majd a helyébe Mike Pence ül. Ekkor kell majd igazán elkezdeni aggódni, az igazán nagy konfliktus csak ezután várható, aminek leple alatt aztán összeomlasztják a világ bankrendszerét, elszedik az emberek betéteinek és nyugdíjspórolásainak jó részét. De ez a háború is csak 2-3 hetes lesz, hogy színre léphessen az antikrisztus jelölt. Az ezután várható lépésekröl pedig már itt sokszor írtam.

Még tavaly júniusban írtam Trumpról azt, hogy ö is csak "cionáci szar ezüstpapírba csomagolva. Ez most már gondolom, sokak számára világos. Eljött az ideje nagyon érthetüen kijelenteni, hogy Putyin is csak cionáci szar, de ö már aranypapírba van csomagolva. Trump már kezdi kimutatni a foga fehérjét, Putyin még csak azután fogja, pár hónappal (vagy évvel) azután, hogy az oroszok átveszik az irányítást a világ felett, s még Trump uralmától is brutálisabb és elnyomóbb lesz ez az antikrisztusi hatalom. "Jú have been warned".


2017.febr. 17: Az elmúlt hetek fö jellemzöje a háttérhatalmi belharc volt: Trump és Ferenc pápa között, valamint a Trump táboron belül is, aholis elöretörtek a legrosszabb izraelbarát-neokon elemensek (Steve Bannon és Trump ortodox-zsidó veje), s elérték, hogy Trump cserélje le Flynn tábornokot, aki az "orosz kapocs" volt az adminisztráción belül. Ezen történések következtében ismét kiélezödött az orosz-amerikai és az iráni-amerikai viszony, ismét nött  a keresztény-ateista és muzulmán világ közti világkonfliktus veszélye is, melyet a Netanjahu-Steve Bannon körüli fanatikusok forszíroznak, vatikáni cionáci elemensekkel karöltve. A kínai-amerikai konfliktus veszélye ugyanakkor csökkent.

 

2017.febr. 4: Küszöbön a harmadik világháború? A Dél-kínai tenger lehet a gyújtózsinór

http://www.atv.hu/kulfold/20170203-kuszobon-a-harmadik-vilaghaboru-

Fortyogó tenger

http://magyaridok.hu/lugas/fortyogo-tenger-1371640/

"Donald Trump szakítva az elodök óvatoskodó magatartásával határozott nyomást fejt ki Kínára, legyen szó gazdasági vagy politikai kérdésekrol. A Dél-kínai-tenger körül olyan teljes a meg nem értés, hogy a két atomhatalom között akár komoly összetuzés is kialakulhat."

2017.jan.18: Trump beiktatás elötti jóváhagyási indexe továbbra is történelmi alacsony szinten van

(Trump's Pre-Inauguration Favorables Remain Historically Low)

http://www.gallup.com/poll/201977/trump-pre-inauguration-favorables-remain-historically-low.aspx

Donald Trump Gallup-intézet által mért jóváhagyási indexe a választók körében jelenleg mindössze 40 százalékos, Obama jóváhagyási indexe 2009 januárjában 78 százalékos volt. Hogy a csodába nyerhette meg valaki ilyen rekord-alacsony (mélyen 50% alatt) jóváhagyási indexel a választást? Sehogy! A választás lett meghamisítva, szavazatok milliói lettek ellopva.

Más: a redefininggod.com újabb részleteket szivárogtatott ki a 2017-es nagy (ördögi) tervröl, valamikor a közeljövöben majd én is írok róla. Elözetesben csak annyit, hogy az orosz-amerikai konfliktus kirobbantásáról lemondtak, újabban Kína és az USA közti ellenségeskedést próbálják világkonfliktussá csiholni a dél-kínai tenger térségében, ill. Törökországot akarják teljesen destabilizálni. A világkonfliktus után Kínát is fel akarják darabolni kisebb földrajzi egységekre. Az EU is "rázkódik".

2016.dec.12: Megszólalt az egykori bush-csinovnyik Bolton is, ki talán még akkor is hazudik, vagy manipulál, amikor kérdez.

Bolton: Az orosz hackertámadásokról szóló híreket az Obama-kormány terjeszthette

http://www.atv.hu/kulfold/20161212-bolton-az-orosz-

"Clinton levelezését illetoen nem találtak közvetlen bizonyítékot külföldi titkosszolgálatok esetleges beavatkozására vagy sikeres számítógépes támadására, igaz, a választási rendszer számítógépein volt jele behatolási kísérletnek."

Clinton levelezését illetöen azért nem találtak bizonyítékot külföldi titkosszolgálat beavatkozására, mert a Wikileaks azt úgy kapta a Mossadtól, utóbbi pedig cionista szövetséges NSA frakcióktól szerezte meg készen. A Wikileaks Mosszad müvelet, melynek alapító atyja nem más mint Rupert Murdoch. Murdoch és a wikileakses Julian Assange egyaránt ausztrál származású, innen a kapcsolat. A választási rendszer számítógépein pedig nem behatolási kísérletek, hanem behatolások voltak. Bolton itt egyszerüen hazudik.

Obama nem meri elmondani a teljes igazságot, inkább csak féligazságokat terjesztve "belekevert nekik a sz-ba", mert a Fehér Ház attól fél, a teljes igazság nyilvánosságra hozatala egyenlö lenne Pandorra szelencéjének a megnyitásával, s akkora botrányt kavarna, ami az USA szakadásához és megszünéséhez vezethetne. Nem veszik észre, hogy már így is késö, már így is minden veszve van. A történelem menetét nem lehet megállítani.

Nem tudom, mi lesz dec. 19-én az elektori szavazáson, de amennyiben az elektori (és esetleges) kongresszusi szavazások végkifejlete netán az lesz, hogy a kirobbantott botrányokat felhasználva el tudják érni, hogy jan. 20-án Paul Ryan üljön be az elnöki székbe, tudjátok, hogy milyen dolgok következhetnek be.

 

Korábbi bejegyzések

 

Hozzászólások (29)Add Comment
...
Írta: nem_programozhato, július 10, 2016
Látszólag spontánnak tünö írás az atv.hu-ról az olimpia elött álló Brazília problémáiról. Egyre több hasonlót találni a világsajtóban is. Az effajta írások viszont háttérhatalmi megrendelésre születnek, a rejtett cél az olimpia elött álló Brazíliának mint a "régi korhadt" világ összes bajainak a "kirakatának" a bemutatása, hogy aztán a tömegek az öszi nagy változásokkor könnyen elfogadják az "új világot" a régi problémáinak az "orvoslására" (probléma-reakció-megoldás)

2016.7.3:
Rio: Recesszió, vírus, zürzavar az olimpia elött
http://www.atv.hu/kulfold/2016...mpia-elott

Láttunk már ilyet: sokasodó aggodalmak az utolsó pillanatig csúszó beruházások, építkezések, gazdasági, belpolitikai zűrzavar, környezetvédelmi problémák miatt egy-egy közelgő olimpia előtt. De még soha egyetlen házigazda sem merült olyan mély válságba, mint Brazília.


Az "új világ" álnemzetállamocskák sokaságából fog összetevödni világszerte, melyek viszont alárendelik magukat a nagyhatalmú világkormány (az ENSZ és a multinacionális cégek) akaratának, lévén túl kicsik, gyengék és jelentéktelenek lesznek ahhoz, hogy bárhogy is ellenálljanak. Mint mindig, ez a szar is "ezüstpapírba csomagolva" lesz a népek irányába eladva, a propaganda azt fogja harsogni, hogy a "népek visszakapták a függetlenségüket", holott semmi se fog ettöl távolabb állni. A népek egyszerüen be lesznek hajtva "förtelmes nagy Babilonba" ahelyett hogy:

"... Fussatok ki belőle én népem, hogy ne legyetek részesek az ő bűneiben, és ne kapjatok az ő csapásaiból:"

/Jelenések 18:4/


Az NWO-s álnemzeti propaganda elsö jeleit a napokban föleg a Magyar Hírlapban észleltem.

Erröl, a "nagy Babilonos" biblia próféciákról, továbbá a BREXIT csalárd jellegéröl még a következö hozzászólásokban alább.

A riói olimpia egyik fö "áldozata" a város jelképének számító Jézus szobor lehet, melyet a "muzulmán ISIS" repíthet majd a levegöbe, ami aztán a nagy közel-keleti háborújuk beindításának (egyik) ürügyéül szolgálhat az összel.

...
Írta: nem_programozhato, július 10, 2016

A Totális pénzügyi-gazdasági összeomlás (veszélye) 2015-16-ban c. írásból:

(mivel a 2015-es tervük kivitelezését megszakították és a forgatókönyv is meg lett változtatva, az írás egyes részei már érvénytelenek, az alábbi idézet viszont továbbra is helytálló)

Úgy hírlik, a globalisták már nem fognak tovább várni, ha sikerül nekik világháborút csinálni, ha nem, 2015-16 folyamán be fogják dönteni a jelenlegi nemzetközi pénzügyi rendszert, hogy aztán színre léphessen a „globális új világ“, az NWO. Egy nagyon ravasz terv van megvalósulóban, amely – ha sikerül nekik kivitelezni – csödbe fogja vinni az összes globális nagybankot. Továbbá az Európai unió, az Európai Központi Bank, az Egyesült Államok, az Amerikai Központi Bank (a FED), a NATO, az euró, az amerikai dollár pár éven belül mind-mind történelemmé válhat, amennyiben a terv sikerül. A tömegek össze lesznek zavarodva, nem fogják érteni a hatalmas változások okát, meg lesznek rémülve, és egy „megmentöre“ fognak vágyni, melyet meg is fognak kapni magának az Antikrisztusnak a személyében ...
...
Az NWO-ban egyetlenegy világkormány lesz, világhadsereggel, világgazdasági minisztériummal PLUSSZ számtalan kis földrajzi egység, nevezhetjük öket régióknak is, melyek viszont túl kicsik lesznek ahhoz, hogy a világkormánnyal szemben bármilyen jelentös befolyással rendelkezzenek. A nagy birodalmak mint az Egyesült Államok és az Európai unió le lesznek bontva. Az USA tagállamai és az EU tagállamai pedig át lesznek alakítva ilyen régiókká. „Magyarország“ is a globális világcsászárság egyik régiójává fog válni. Na most, hogyan lehet ilyen helyzetben bolonddá tenni, csöbe húzni - például itt az EU-ban – az egyre globalizáció ellenesebb néptömegeket, hogy ezt mégis elfogadják?

Úgy, hogy felfuttatják Európa szerte az ún. „Európai unió ellenes“, „euro-szkeptikus“ álnemzeti pártokat. Mivel már most egyre nagyobb az elégedetlenség az EU-ban a pénzügyi-gazdasági megszorítások miatt, a totális banki összeomlás után pedig a tömegek „örjöngeni“ fognak, ezen álnemzeti, „euro-szkeptikus“ pártok felfuttatása nem lesz nehéz, többen közülük már most nagyon népszerüek. A banki összeomlások és az EU lebontása után ezek a pártok kulcsszerepet fognak kapni, s látszólag vissza fogják állítani a „nemzetállamok szuverenitását“. A „nemzetállamok visszaállítása“ lesz a mézesmadzag. De csak addig fogják fenntartani ezt a látszatot, ameddig valamikor a jövöben nem lép színre a világkormány! Ekkor az összes ilyen álnemzeti bábu alá fogja rendelni a régióját (nemzetállamocskáját) a nagyhatalmú világkormánynak. A banki összeomlások után katasztrofális lesz a szociális helyzet, tönkrement vállalkozások tömkelege, hatalmas munkanélküliség, éhezés fogja jellemezni a társadalmakat, úgyhogy lényegében akárki is jelenik meg „globális megmentöként“, a tömegeknek nem lesz kifogásuk, az ellen se, ha a megválasztott álnemzeti bábuk szép csendben elkezdik integrálni a régiójukat a globális világhatalomba. És kész, ennyi, viva NWO!

Ez lesz valószínüleg az utolsó nagy megtévesztés.

Kik tehát ezek az álnemzeti pártok, és mik a jellemzöik? A redefininggod.com cikke szerint négy fö jellemzöjük van:

http://redefininggod.com/2015/...y-the-nwo/

1.„Konzervatívak“
2.„Erösen jobboldaliak“
3.„Populisták-nacionalisták“ (álnacionalisták)
4.„Euro-szkeptikusak“

Némelyek baráti kapcsolatokat ápolnak Oroszországgal.

Franciaországban ez a Le Pen mozgalom, melynek jelenkori irányítója, Marie Le Pen, már most a legnépszerübb francia politikus.
Nagy-Britaniában a Nigel Farage által vezetett Brit Függetlenségi Párt. A párt várhatóan rendkívül sikeres lesz a következö parlamenti választásokon.
Olaszországban a Beppe Grillo vezette euro-szkeptikus „Öt csillag mozgalom“, amely már most nagyon népszerü.
Görögországban a jelenlegi védelmi miniszter, Panos Kammenos által vezetett „Független görögök“ mozgalom
Itt Szlovákiában a parlament korábbi elnöke, Richard Sulík által vezetett SAS párt
Magyarországon a Jobbik-ra illenek rá a fent felsorolt tulajdonságok. A Jobbik fogja várhatóan megnyerni a következö (elörehozott) parlamenti választásokat.

Az Egyesült Államokban pedig a Ron Paul szenátor által vezetett, a Republikánus Párton belül müködö libertariánus mozgalom lesz felfuttatva az összeomlás után. Ron Paul szenátor és a fia, Rand Paul feladata lesz az amerikai jegybank (a FED) felszámolása, az Egyesült Államok világpolitikai befolyásának minimumra csökkentése, s valószínüleg az USA mint szövetségi állam megszüntetése is.


Tavaly óta az NWO-s bábfigurák sakktáblája is megváltozott picit, Nigel Farage-ot Nagy-Britanniában például a gazdái közvetlen a BREXIT után menesztették, az USA-ban pedig a (tehetségtelen) apát és fiát, Ron és Rand Pault cserélték le Donald Trump-ra.

Magyarországon pedig a folyamat fö levezénylöje nem is annyira a Jobbik, hanem a FIDESZ-nek egy része lesz?

...
Írta: nem_programozhato, július 10, 2016

Kövér László: Útelágazáshoz ért Európa
http://magyarhirlap.hu/cikk/60...ert_Europa

A kontinens lehetséges jövőképeit vázolta az Országgyűlés elnöke

Útelágazáshoz ért Európa, el kell dönteni, hogy föderalisztikus, Brüsszel által irányított politikai unió, vagy egy alapvetően keresztény kulturális közösségekre épülő, népek Európája lesz-e - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke a negyedik Martosi Szabadegyetemet elindító fórumon szerdán.
"népek Európája"(!) pfff


"... Fussatok ki belőle én népem, hogy ne legyetek részesek az ő bűneiben, és ne kapjatok az ő csapásaiból:"

/Jelenések 18:4/

És más angyal követé azt, mondván: Leomlott, leomlott Babilon, a nagy város! mert az ő paráznaságának haragborából adott inni minden pogány népnek.
¨
/Jelenések 14:8/


Az NWO mint népi-populista berendezkedés lesz prezentálva, (világ)forradalmi beütésekkel, hogy a népek könnyen elfogadják és maguktól akarjanak részesei lenni. Bár Magyarországra nem jellemzö, Európa és a világ számos országában a globalisták már évek óta futtatgatnak fel (világ)forradalmi mozgalmakat, melyek feladata azon akadékoskodó kormányok eröszakos eltávolítása lesz, melyek nem lesznek hajlandóak feltétel nélkül "nagy Babilon" részévé válni, vagyis alrendelni magukat az ENSZ-nek, a világkormánynak és a multinacionális cégeknek.
...
Írta: nem_programozhato, július 10, 2016

Érdekes, hogy a sátánista professzor, Bogár László, az alábbi cikkének a vége felé mintha meglebegtetné a lényeget a BREXIT-röl:

http://magyarhirlap.hu/cikk/58...Brexit_ott

Ritkán szokott előfordulni, hogy valami olyan „népi” döntés szülessen, amely egy adott lokalitás helyi uralmi struktúráinak és a lokalitást vezérlő globális hatalmi struktúrának is ellenére van. (nincs ellenére! - nem_progr megj.) A nép mint lehetséges alany, nem nagyon jöhet szóba, mert nem gondolhatjuk komolyan, hogy az átlagos választópolgár valóban alkalmas egy ilyen hihetetlenül komplex kérdés eldöntésére, a hosszú távú előnyök és hátrányok tudományos pontosságú összehasonlítására.
...
Márpedig az aktuális érzelmi-indulati állapot ma a csalódottság, a reménytelenség, a frusztráció, fenyegetettség, szorongás, tehetetlen düh és más hasonló negatív érzelmi energiák által írható le. Európa népeinek – és persze a briteknek is – nagy része ma vesztesnek érzi magát, és tegyük hozzá, hogy többnyire joggal. Ezért teljesen kézenfekvő az a feltételezés, hogy mindenféle olyan akcióban szívesen vállal szerepet, amelyben nemet kell mondani, és ahol leginkább büntetni lehet. Büntetni azokat a hagyományos uralmi struktúrákat, amelyek elképzelésük szerint vesztes létük okozói, fenntartói.
...
Ha tehát a népszavazási színjáték valóságos szerzőit akarjuk beazonosítani, akkor őket ugyanabban a láthatatlan térben kell keresnünk, mint amelyben Európa kiprovokált öngyilkossága többi drámai fejleményének – mint például a bevándoroltatás – értelmi szerzőit gyanítjuk.

Ó igen, a háttérhatalom áll emögött is, a maga milliárdos oligarchiáival stb. Nem pedig a "népek".


...
Írta: nem_programozhato, július 10, 2016

A Brexit mögött a háttérhatalom legfelsöbb echelonjai állnak, az "anglo-cionista körök" (Rothschild, Murdoch, II. Erzsébet stb.), valójában ök állnak az illuminátus hierarchia legtetején (a Vatikánnal karöltve). Az anglo-cionisták célja "beáldozni" a németeket és az általuk dominált "náci" EU-t egy felsöbb cél, a globális NWO érdekében. Már Hitler is az ö "hasznos idiótájuk" volt, s a lánya, Angela "Merkel" (Hitler) is alighanem hasonlóan fog járni.

Per pillanat a brit politikai elit "EUtlanítása és némettelenítése" zajlik (az EU pártiak kisöprése a Tory-k soraiból) plussz valamilyen fura hatalmi harc a háttérben.

Nigel Farage BREXIT-párti NWO-s politikus például azután mondott le a Brit FÜggetlenségi Párt éléröl, hogy elözö nap találkozott a cionista-félisten illuminátus Rupert Murdocchal...

Farage, Murdoch, Lebedev and Fox break bread: as told by Lily Allen
https://www.theguardian.com/music/2016/jul/03/farage-murdoch-lebedev-and-fox-break-bread-as-told-by-lily-allen

A másik jelentös BREXIT-párti személyiséget, Boris Johnssont (miniszterelnök lett volna), Michael Gove EU-német párti konzervatív vezetö politikus golyózta ki a Konzervatív Párton belül, majd késöbb maga Gove is ki lett szavazva. Jelenleg két nö verseng a miniszterelnöki székért, Theresa May EU-német párti belügyminiszter (aki viszont állítólag köpönyget fordított, s most már állítólag ö is BREXIT párti) és a valódi BREXIT-támogató Andrea Leadsom.
...
Írta: egy vendég, július 14, 2016
Jó írás!

Sajnos az agymosás már minden médiafelületen keményen megy: Deutsche Bank és olasz válság a TV-ben, interneten, X-akták és Függetlenség napja a mozikban mind mind az egységes világkormányt mutatja be.
...
Írta: egy vendég, július 19, 2016
http://www.nemzetisport.hu/rio...rt-2514171

Hmm, csak nem a Jézus szobrot tervezik ledönteni?
...
Írta: egy vendég, július 19, 2016
Megkockáztatom, az úgynevezett "esemény" hamarosan bekövetkezik. Miért érzem azt, hogy az idei karácsony nem lesz ugyanolyan..?
...
Írta: nem_programozhato, július 24, 2016

Mivel a görög bankrendszer újbóli összeomlasztása már nem lenne túl életszerü és sokan gyanút foghatnának, ezért változott a terv! Várhatóan az olasz bankok lehetnek az EU-s bankcsödlavina startolói, nem a görögök. Aztán jön a Deutsche Bank és a többi. Majd meglátjuk.

A duma a médiumokban az "olasz bankok problémái felöl" folyamatos.

2016.7.23: Mi lesz veled, olasz bankrendszer?
http://www.hirado.hu/2016/07/2...hanizmust/

Szabadkömüves professzor szerint:

A Corvinus Egyetem világgazdasági tanszékének vezetője szerint tisztázni kell az olasz bankmentési mechanizmust, amelyet a felelősségvállalás irányába kell eltolni.
...
Magas István az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában azt mondta, sokan és régóta tudják, hogy bajban van az olasz bankrendszert, mert az ország jelentősen el van adósodva, és sok a nem fizető hiteles.

Elmondása szerint a nem teljesítő hitelek száma emelkedett, a banktulajdonosok is elkezdték a pénzüket menekíteni, még a világ legrégebbi bankja, az 1472-ben alapított olasz Banca Monte dei Paschi di Siena is válságba került.


...
Írta: nem_programozhato, július 24, 2016

http://magyarhirlap.hu/cikk/60...om_sipkaja

A háttérhatalom kifejezés azért pontatlan, mert ez a masinéria nem a háttérben, hanem inkább a látható hatalmi szférák felett helyezkedik el egy sajátos szuperstruktúraként. A láthatóságok világa így inkább csak a mutatványos bódé szerepét játssza el. Ebben a bódéban helyezkedik el a hivatalos politika világa. A feladata leginkább az, hogy diszkrét leplet vonjon a mutatványos bódé fölé, hogy lehetőleg ne látsszanak, vagy legalábbis ne nagyon látsszanak a zsinórpadlás felől őket mozgató kezek. Mindez egyébként nem feltétlenül mutatna azok felé a végezetes önfelszámoló folyamatok felé, amerre ma a világ és benne különösen Európa megy. Azért mutatnak mégis arra, mert a valóságos hatalom birtokosai a láthatóságok mutatványosbódéi feletti teret minden erejükkel álcázni igyekeznek.
A Brexit zsinórpadlásának egyik mozgató kezét Rupert Murdochnak hívják.

Ruper Murdoch választotta ki Nagy-Britannia következö miniszterelnökét?
(Did Rupert Murdoch Choose Britain’s New Prime Minister?)

https://theintercept.com/2016/07/12/rupert-murdoch-just-pick-britains-new-prime-minister/

Kinek a tulajdonában van az angol EU kilépést leginkább propagáló "The Sun" napilap? Rupert Murdochéban.

Kinek a tulajdonában van az USA-ban Donald Trump-ot leginkább propagáló Fox News TV csatorna? Rupert Murdochéban.

Kinek az embere az eredetileg a The Times napilapban (Murdoch tulajdon) dolgozó jelenlegi igazságügyi miniszter Michael Gove, aki kigolyózta Boris Johnssont a miniszterelnöki székböl? Rupert Murdoché.

A "The Intercept" cikke szerint Murdoch egyszerüen nem tartotta Johnssont túl erös akaratúnak.

Gove Murdocchal (középett), The Algemeiner zsidó gálaest, New York, 2016.3.29.

Forrás: http://www.algemeiner.com/2016...enri-levy/
Kivel találkozott Nigel Farage közvetlen azelött, mielött lemondott volna a Brit Függetlenségi Párt éléröl? Rupert Murdochal.

...
Írta: nem_programozhato, szeptember 26, 2016

A múlt héten Szíriában voltak trükkös de mégis inkább erötlennek nevezhetö kísérletek konfliktus kirobbantására az oroszok és az amerikaik közt egyes amerikai neokonzervatív-háttérhatalmi elemensek részéröl (Ashton Carter védelmi miniszter, Samantha Powers ENSZ nagykövet stb.)


Ez nem "elhibázott és téves" légicsapás volt, mint ahogy az amerikaiak állították, hanem szándékos volt:

2016. 09. 18
Kiverte a biztosítékot az amerikai légicsapás az oroszoknál

http://www.hirado.hu/2016/09/1...roszoknal/

Ez pedig nem orosz légicsapás volt, hanem drónok támadása, s azzal a célzattal történt, hogy tovább keverje a sz++t:

2016.09.20
Az ENSZ segélyszállító teherautóit érte támadás Aleppónál

http://magyarhirlap.hu/cikk/66..._Alepponal

A valódi orosz válaszcsapásról a bajkeverök ellen már nem adott hírt a nyugati sajtó, mert ISIS-t müködtetö izraeli, amerikai és szaúdi titkosszolgák hivatalosan Szíriában "nem tartózkodnak":

3O izraeli és más külföldi titkosszolga halt meg egy orosz rakétatámadásban Aleppóban
(30 Israeli, Foreign Intelligence Officers Killed in Russia's Caliber Missile Attack in Aleppo)

http://en.farsnews.com/newstex...0631000607
...
Írta: egy vendég, december 01, 2016
Ejtették ugyan a szavazat újraszámlálást de most úgy tűnik 15 elektor nem hajlandó Trumpra szavazni és még további 17 elektort próbálnak meg meggyőzni, hogy ne szavazzanak Trumpra. Ha sikerül és 32 ember nem szavaz rá akkor problémák lesznek.
...
Írta: egy vendég, február 11, 2017
...
Írta: nem_programozhato, május 03, 2017

Az április 7-i, Szíria elleni amerikai cirkálórakétás támadás egyik "érdekessége" volt, hogy a kilött 59 rakéta közül állítólag csak 23 ért célba, s hogy az orosz légvédelem nem avatkozott be, az amerikai cirkálórakéták egyszerüen maguktól nem értek célba ... állítólag 36 amerkai rakéta "magától elhullott" !!

Amerikai légicsapás: az oroszok szerint 23 rakéta talált célba
https://www.vg.hu/kozelet/kozeleti-hirek/amerikai-legicsapas-az-oroszok-szerint-23-raketa-talalt-celba-486613/

A hírt elsö hallásra furcsának találtam, s azóta a DIA weboldal érdekes részleteket szivárogtatott ki arról, hogy valójában mi történt: az orosz légvédelem ugyanis valójában intenzíven, eröteljesen beavatkozott, sok civil áldozat és sebesült épp a lakott területekre hullott, 36 lelött cirkálórakéta miatt lett. S hogy miért lett az orosz ellencsapás eltitkolva? Azért hogy védjék az antikrisztus-jelölt Vlagyimír Putyin pozitív imidszét, aki mint sokáig türö, békét hozó, "krisztusi" személyiség van feltüntetve, aki soha nem fokozza a konfliktusokat, mindig tiszteli a nemzetközi jogot, és akit a globális médiumokban többnyire csak "övön aluli módszerekkel" szabad kritizálni úgy, hogy az a kritizálóval szemben váltson ki ellenszenvet.
Hasonló okokból lett eltikolva 2015 márciusában az az incidems is, amikor az orosz tengeralattjárók - totálisan fittyet hányva a nemzetközi jogra - Dánia partjainál, de még nemzetközi vizeken kergették az egyik amerikai repülögép anyahajót:
http://www.pokolraveluk.com/co...le&id=154
...
Írta: nem_programozhato, május 03, 2017

Donald Trump jelentös részvénytulajdonos abban a hadiipari cégben, amely a szíriai provokatív támadáshoz használt 59 Tomahawk cirkálórakétának a gyártója:

Donald Trump owns stock in the Tomahawk missiles he used in Syria
http://www.palmerreport.com/op...pany/2224/

Ezen rakéták használata NEM a megfelelö fegyvernem volt az effajta támadáshoz, mivel az orosz S-400-as légvédelmi rendszer könnyen le tudja öket löni (s ami meg is történt, az a bizonyos "36 nem célba ért rakéta" valójában úgy lett lelöve), s a szíriai reptérben is alig tettek kárt.

Trump a Tomahawk-cégén keresztül kaszált az Aszad elleni rakétatámadásokkal
http://www.hirarena.com/trump-...uziv-_1770
...
Írta: nem_programozhato, május 04, 2017

Csomó jó cikk:

Trump atomháborút provokál! (Filmes híreink Észak-Koreából!)
http://www.hirarena.com/trump-...abol-_1772

A CEU-sok szerint devizásoknak és otthonvédőknek nincs helye a Kossuth téren!
http://www.hirarena.com/a-ceu-...teren_1769

/nem_progr
...
Írta: egy vendég, május 19, 2017
http://www.portfolio.hu/vallalatok/it/ a_vilagot_letarolo_hackerek_hamarosan_a_bankszamlakhoz_
adhatnak_kulcsot.1.250883.html

http://www.portfolio.hu/vallalatok/trump_bukasa_fenyeget_beleremegett_a_vilag.3.250845.html
...
Írta: egy vendég, május 19, 2017
Fűzhetnél némi kommentárt ezekhez is...! Köszi!
...
Írta: nem_programozhato, május 20, 2017

Csak két nagy cél lebeg a szemük elött, ami szükséges az NWO megvalósításához:

háború és totális pénzügyi összeomlás

A hackertámadás is csak egy lépés volt az ezekhez vezetö úton.

1. Mint a háborús hisztéria fokozására használt eszköz:

Észak-kóreai hackereket sejtenek a kiberkáosz mögött
http://24.hu/tech/2017/05/16/e...sz-mogott/

2. Mint "magyarázat" arra, ha netán a jövöben valahol "véletlenül kilövödne" egy ballisztikus rakéta, ami aztán nagyobb fegyveres konfliktushoz vezetne.

A "ShadowBrokers" hackercsoport elöfizetös szolgáltatáson keresztül atomtitkokat fog árusítani
("ShadowBrokers" Hacking Group Launches Subscription Service Selling Nuclear Secrets)

http://www.zerohedge.com/news/...ar-secrets


Kiber armageddonnal fenyegetőznek a hackerek
http://www.origo.hu/techbazis/...ploit.html

Újabb súlyos sérülékenységek mellett akár atomtitkok is napvilágra kerülhetnek.A legutóbbi hekkeléses támadások elött is: elöször nyilvánosságra hoztak valamilyen hekkeléshez használt NSA programokat, aztán beindították magát a nagy kibertámadást, végül az egészet "ráfogták egy nyuszira"

Most atomtitkokat fognak kiszivárogtatni, hogy aztán a jövöben valahol beindulhasson egy "meghekkelt" orosz/kínai/iráni/észak-kóreai ballisztikus rakéta, s annak hekkelését is majd "ráfogják a nyuszira". De közben kirobbanhat egy jó nagy háború, ha nem vigyázunk.

...
Írta: egy vendég, május 27, 2017
...
Írta: egy vendég, május 28, 2017
...
Írta: egy vendég, május 30, 2017
...
Írta: egy vendég, június 04, 2017
...
Írta: egy vendég, június 10, 2017
https://mno.hu/kulfold/parttarsai-tobbsege-may-tavozasat-akarja-2402700

https://mno.hu/vezercikk/konzervativ-tragedia-2402646
...
Írta: nem_programozhato, június 28, 2017

Mi van Katarral? https://mno.hu/kulfold/ilyen-nem-tortent-meg-az-arab-felszigeten-mivel-huzta-ki-katar-a-gyufat-2401863
A katari emir Trump megölésével szerencsétlenkedett, de állítólag iráni szál is volt a dologban. Szaúd Arábia, Arab Emirátussok és Egyiptom - Trump leghübb szövetségesei - borították rá a bilit Katarra.
...
Írta: nem_programozhato, július 02, 2017

Pár nyomorult hamis zászlós merénylet a brit választások elött (London, Manchester stb)Majd el felejtettem: Grenfell is gyújtogatás volt, része a mesterségesen elöidézett migráns-válságos problémának.

http://valasz.hu/vilag/ami-a-h...tai-124339

A katasztrófa nyomán a torony jelképe lett annak, hogy Nagy-Britannia milyen rosszul kezeli a tömeges bevándorlás nyomán kialakult lakhatási válságot
Theresa May és a brit titkosszolgálat a legnagyobb terrorista és gyújtogató manapság Nagy-Britanniában.

Grenfellben a londoni polgármester, Sadiq Khan is benne volt.
...
Írta: egy vendég, július 09, 2017
https://www.vg.hu/velemeny/europa-tevedese-lepesrol-lepesre-halado-integraciorol-2-551419/

http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/uj_velemeny_lehet_hogy_megsem_lesz_brexit.643355.html

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy