´56-ot naiv fa++++ok, nyilas-náci csürhe és legföképp a CIA csinálta PDF Nyomtatás
Magyarország
2016. október 20. csütörtök, 11:31

Az 1956-os forradalmat - tetszik vagy sem - náci CIAs szabadkömüves-titkosszolga elemensek szervezték. A forradalom kirobbantásában a legjelentösebb szerepe Frank Wisner-nek volt, a CIA akkori titkos müveleti igazgatójának, akinek mellesleg a fia, az ifjabb Frank Wisner, késöbb 2011-ben Mubarak rendszerének a fö megpuccsolója volt. Az apuka Wisner korábban 1953-ban "instaláltatta" a véreskezü sah rendszerét Iránban, majd 1954-ben a guatemalai fasiszta diktatúrát is. A helyzet az, hogyha 56 sikerül, akkor Magyarországra is már 1956-tól dél-amerikai tipusú korrupt-fasisztoid rendszer várt volna, olyan, ami aztán a 21. században a Gyurcsány és Orbán rezsimek formájában késöbb meg is érkezett ... S a helyzet az, hogy az 56-os forradalmárok egy része náci nyilas csürhe, a többi pedig naiv fa++++ap volt. Csak úgy megsúgtam.

 

A CIA-ban máig befolyással bíró Wisner klán a "cég" (háttérhatalom) náci szárnyához tartozik, s 2011-ben az amerikai sajtóban egy ideig reflektorfénybe került az egyiptomi Izrael-bábu Hoszni Mubarak rendszerének a megdöntésekor. A Mubarak rendszert megdöntö Muzulmán Testvériség mögött is, mint ahogy az 56-os forradalom mögött is viszont ott állt a "sötétben" a CIA náci-fasiszta szárnya. Hogy a magyar nyilasok mögé miért álltak be, az világos, azt viszont nem sokan tudják, miért álltak be 2011-ben a Muzulmán Testvériség mögé is. Ennek történelmi okai vannak, melyek még az 1930-as évekbe nyúlnak vissza, amikor az arab vezetök elött nyilvánvalóvá vált, hogy a cionisták újból létre akarják hozni Izrael államot, s ezt megakadályozandó, az akkori arab vezetök a Közel-Keleten szövetkeztek Hitlerrel, nehogy az anglo-cionista köröknek sikerüljön a zsidó állam újbóli létrehozása. S ez a titkos szövetség egyes arab szervezetek és a CIA náci szárnya között mind a mai napig tart. Ezek az erök szervezték 2011-ben az "arab tavaszt", s buktatták meg Izrael számos akkori szövetségesét mint Mubarak, Kadhafi, a tunéziai elnök, stb. - s csak Szíriában az oroszok tudták megállítani öket.

 

Egy 2011-ben a The New Yorker magazinban megjelent cikkböl fogok idézni:

 

2011. febr. 2.

A két Frank Wisner

(The Two Frank Wisners)

http://www.newyorker.com/news/news-desk/the-two-frank-wisners

 

Wisner’s two greatest triumphs came when he helped bring down the government of Iran in 1953 and the government of Guatemala in 1954.

...

As the tanks rumbled into Budapest, the elder Wisner was in Vienna, desperately reading cables.

...

Afterward, Wisner went to the Austro-Hungarian border and watched the bloodied refugees stumble in.

...

Soon thereafter, Wisner had an emotional breakdown. His doctors diagnosed manic depression, and, according to friends, he never really recovered.

 

Az idösebb Wisner Bécsben volt, amikor az orosz tankok begördültek Budapestre, és kétségbeesetten olvasgatta a beérkezö táviratokat. Röviddel ezután az osztrák-magyar határra ment, ahol vérzö menekülteket látott átbotorkálni a határon. Idegösszeomlást kapott, majd késöbb mániákus-depresszióba esett.

 

Az 1956-os magyar puccs elpackázása - a kezdeti iráni és guatemalai sikerek után - majd az ezt követö pszichikai problémái megszakították a karrierjét.1965-ben öngyilkos lett.

 

Az ifjabb Frank Wisnerröl a következö szerepel a wikipédiában:

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Frank_G._Wisner

"In early 2011, the Obama administration asked Wisner to carry views to Egyptian leader Hosni Mubarak, including advice that Mubarak should resign to defuse the crisis."

2011-ben az Obama-adminisztráció személyes megbízottjaként az ifjabb Wisner volt az, aki tudatta Mubarakkal, hogy mondjon le, máskülönben meg lesz puccsolva.

 

Az ifjabb Wisner közel áll a háttérhatalom Bush-Clinton-náci szárnyához, s lényegében Hillary Clinton akkori külügyminiszter és a Muzulmán Testvériséget támogató Obama üzenetét vitte Mubaraknak.

Clintonnénak még a személyi titkára (és egyben leszbikus szeretöje) is egy arab nö - Huma Abedin https://en.wikipedia.org/wiki/Huma_Abedin

Hozzászólások (1)Add Comment
...
Írta: nem_programozhato, október 20, 2016

https://en.wikipedia.org/wiki/Frank_Wisner

In 1947, Wisner established Operation Mockingbird, a program to influence the domestic and foreign media.

A wikipédia szerint Frank Wisner nevéhez füzödik a CIA hírhedt Mockingbird müveletének a nyélbe ütése 1947-ben, melynek keretében a CIA beszivárgott szinte az összes amerikai és nyugati médiumba, s lerakta a modern agymosás és mediális manipuláció alapjait ... A fasisztoid-jobbos rendszerek egyik fö ismertetöjegye világszerte a tömegek gátlástalan lebutítása és tájékozatlanságban tartása, melyek jellemzik az Orbán rezsimet is, és korábban Gyurcsányét is. A kommunisták is cenzúráztak, de ezekhez képes kispalkók voltak.

Ezek a jobbos-fasiszta erök a legkeményebb cenzorok és manipulátorok világszerte. Az 56-os forradalom történései felöl is erösen manipulatív a hozzáállásuk, jelen korban is. De nemcsak a nép irányába történik a cenzúra, hanem még a saját háttérhatalmi frakcióik között is. Az Orbán rezsim például keményen zabolázza a gyurcsányista sajtót. Az alábbi cikkben például a gyurcsányista 444.hu szerkesztöje amiatt panaszkodik, hogy kidobták öket Orbánék a parlamentböl, holott a weboldalukon ök maguk is keményen cezúrázzák a hozzászólásokat ...


http://444.hu/2016/10/20/neogo...irkefogok/

Én például ezt próbáltam a cikk alatt posztolni, de még ez se ment át a szitájukon:

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy