Francia elnökválasztás 2017 és annak lehetséges világpolitikai következményei PDF Nyomtatás
Külföld
2017. március 27. hétfő, 10:21

Az április-májusi francia elnökválasztás tétje óriási az EU szétverésének és a putyini NWO létrehozásának szempontjából. Ha ugyanis nem gyöz a Le Pen lány, Franciaország a jövöben bármikor megvétózhatja az oroszok hatalomátvételi kísérleteit az ENSZ-ben. A baj viszont azzal van, hogy míg az elsö fordulóban (április 23) a legtöbb közvéleménykutatás szerint Jean-Marie Le Pen nyer (25 százalék körüli eredménnyel), és ezzel tovább jut a második fordulóba (május 7-én tartják), addig a második fordulót mindössze 40 százalék körüli eredménnyel el fogja veszteni. Lehet, hogy április 17 és május 7-e között Franćiaországban is lesz egy hatalmas "iszlám terrorista" hamis zászlós merénylet, mint ahogy Orbán is robbanttatott a Teréz körúton a "migráncs-kvótás" népszavazás elött?

 

Az USA-val ellentétben az EUs országokban nincs hatalmuk ahhoz, meg talán módjuk se, hogy annyira meghamisítsák a választásokat. Ha tehát esetleg mégse Jean-Marie Le Pen ülne majd be az elnöki székbe, akkor már kizárólag csak a durvább módszerek maradnak az EU szétverésére és az orosz vezetésü "megreformált ENSZ" létrehozására: például totális pénzügyi összeomlás elöidézése, melybe bele fog bukni az összes jelenleg hatalmon levö EUs és nyugati kormány stb. stb. Vajon ezért változtatták meg Trump szerepét is egyfajta "politikai öngyilkos merénylöre"?

A FED most márciusban is kamatokat emelt ... a már így is gigantikus adóssághalmazok kamatait ...

 

Az orosz vezetésü ENSZ-ben a terveik szerint már egyetlen országnak se lesz vétójoga, így akarják biztosítani az antikrisztus-jelölt Putyin és a multinacionális cégek hatalmát a világ felett. A multinacionális cégek egyfajta "kínai kapitalista" modell szerint fognak müködni, vagyis szabad piaci elvek alapján, de mégse korlátlanul szabadon, csak bizonyos keretek között, melyeket az orosz-kínai dominanciájú világkormány fog megszabni nekik.

 

De elöször is vissza a francia elnökválasztáshoz, melynek tétje ugyan nagy, de végkimenetele bizonytalan. A jövöben ez a topik mint egyfajta "eseményfigyelö" fog müködni a cikk alatti hozzászólásokban.

 

Hozzászólások (4)Add Comment
...
Írta: nem_programozhato, április 21, 2017

Olyan kiszámítható, olyan primitív ...

Három nappal a választások elsö fordulója elött


2017.4.21.
Véres terrortámadás Párizs szívében, rendőrökre rontott egy dzsihadista

http://www.atv.hu/kulfold/2017...-parizsban
...
Írta: nem_programozhato, április 24, 2017

2017.4.24.
Francia elnökválasztás: Emmanuel Macron nyerte az első fordulót

http://www.atv.hu/kulfold/2017...ok-szerint

A végleges adatok szerint Emmanuel Macron független, centrista politikus végzett az első helyen a voksok 23,75 százalékával, Marine Le Pen, a radikális jobboldali Nemzeti Front jelöltje lett a második a szavazatok 21,53 százalékával a francia elnökválasztás vasárnapi, első fordulójában. ők ketten jutottak tovább a második fordulóba.
...
Írta: nem_programozhato, április 28, 2017

Macron is megkapta (és akceptálta) az "önmegsemmisítési parancsot"?

Ha így van, legalább nem fog kelleni nekik megrendezni valamilyen nagyon véres, sokkoló hamis-zászlós merényletet a választások második fordulója elött.

28.4.2017.
Emelkedik Marie Le Pen népszerüsége Macron (pazar) elsö fordulós ünneplési ceremóniái miatt
(Marine Le Pen SURGES in latest poll as Macron is blasted for first round celebrations)

http://www.express.co.uk/news/...-M-lenchon

"Míg a multinacionális cégek oldalán álló Macron-t a sztrájkoló gyári munkások lehurrogták és kicsúfolták, addig Marie Le Pen együtt fényképezkedett velük."

He was booed and jeered by striking factory workers during a chaotic campaign visit in northern France, marking a stark contrast with Ms Le Pen taking photographs with workers....
Írta: egy vendég, május 07, 2017

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy