Lappangó sztálinizmus Magyarországon PDF Nyomtatás
2016. január 22. péntek, 11:19

2017.július 18: Újabb megerösítése a dolognak, ezúttal már magától Bayer Zsolttól, Orbán haverjától a miskolci tévében. Lásd Hozzászólások.

...............................................................

Mocsokorbány és a belügyes bünbanda a szabad mozgás korlátozását tervezi c. írás alá írtam:

Az NWO-s "világparadicsom" bár egyetlen nagy globális diktatúra lesz, a szabad mozgás viszont egyáltalán nem lesz benne garantált ... Hasonlóan a volt Szovjetunióhoz, melyben a lakosoknak szintén engedély kellett ahhoz, hogy az ország egyik részéböl a másikba utazhassanak. S ennek betartatásához, mondani se kell, ellenörzöpontok, drótkerítések meg miegyebek kellettek...

...

S természetesen a fö cél az EU szétbomlasztása (ez önmagában még dicséretes is lenne), majd a BRICS dominanciájú "globális Szovjetunió" létrehozása.

Ettöl igazán veszélyes a kormány terrorveszély-terve

http://444.hu/2016/01/22/ettol-igazan-veszelyes-a-kormany-terrorveszely-terve

A határok lezárása. Kijárási tilalom. A média korlátozása, tévék és rádiók elfoglalása. Az internet- és postaforgalom ellenőrzése. Tömegrendezvények betiltása. A közúti közlekedés betiltása. Külföldi személyekkel való kapcsolat tilalma. A lakosság egy részének kitelepítése. A hadsereg bevetése.

Ezek ugye azok a praktikák, amik a 20. században Sztálin Szovjetuniójában voltak alkalmazva, most pedig Orbán és klikkje próbálja öket rejtve visszahozni a hamis, mesterségesen kreált "terrorveszélyre" hivatkozva. Sztálin Szovjetuniója mögött ugyanaz az ocsmány sötét hatalom állt, ami most a FIDESZ mögött is áll, s amely most arra készül, hogy ismét levesse a maszkját, melyet még a "rendszerváltás" után vett fel magára.

 

Orbán felesége, Lévai Anikó barátnöje anno Horváth Andrea volt, az akkori kommunista belügyminiszter lánya, akinek férjét pedig Stumpf Istvánnak hívják. Így született meg a "rendszerváltás", a FIDESZ-es fiúk magának a kommunista belügyminiszternek a védöszárnyai alatt kezdték el áldásos tevékenységüket. Orbán a sztálinista kommunizmus és a fasizmus visszataszító elegyének bevezetésére készül, amikor az NWO nyíltan is színre lép. E célból lett létrehozva a sztálinista AVH modernkori megfelelöje is, amit orwelli módon "Terrorelhárító Központnak" hívnak, holott a valódi célja a lakossági ellenállás brutális elnyomása lesz az NWO-ban, s amely most - mivel terroristák Magyarországon nincsenek, - arra kényszerül, hogy mindenféle szánalmas mesékkel álljon elö, "terroristákat" próbáljon gyártani ártatlan emberekböl a léte igazolásának céljából:

http://nepszava.hu/cikk/1077678-rohog-a-vilag---a-bbc-szerint-nevetsegesse-valt-a-tek

"A BBC budapesti tudósítója arról számolt be a brit közszolgálati médiának, hogy a magyar terrorellenes egység nevetségessé vált, mert a bíróságon derült ki, hogy történelem iránt érdeklődő fiatalokat gyanúsítottak terrorizmussal."

Hozzászólások (32)Add Comment
...
Írta: nem_programozhato, január 22, 2016
Harminc évig titkos alkotmánymódosítás-tervezetet hozott nyilvánosságra Novák Elöd
http://444.hu/2016/01/20/harmi...agra-hozta

Ha a kormány terrorveszélyt hirdet, rendeletekkel függeszthetné fel a törvények alkalmazását.
Azaz, ha a kormány kihirdeti a terrorveszélyt, a hatalom tulajdonképpen bármit megcsinálhat jogi következmények nélkül bármivel és bárkivel Magyarországon, ráadásul biztosíték sem nagyon van arra, hogy ez bármilyen módon kontrollálható volna:
...
Írta: nem_programozhato, július 18, 2017

2017.július 18:
DK: Bayer Zsolt leleplezte a Fideszt

https://mno.hu/belfold/dk-bayer-zsolt-leleplezte-a-fideszt-2408011

„Ismét lelepleződött a Fidesz” – írja közleményében a Demokratikus Koalíció (DK), miután az államilag kitüntetett Bayer Zsolt a miskolci televízió Helyzetkép című műsorában arról beszélt, hogy ki kell lépni az unióból.
Azt írták, „Orbán haverja, az 5-ös számú fideszes párttagkönyv birtokosa túl azon, hogy egy tévéműsorban minősíthetetlen hangnemben gyalázta Ferenc pápát, egy hírértékű mondatot is öklendezett”.

Bayer a műsorban azt mondta, ha az EU a jelenlegi úton jár, akkor „ott kell hagyni az uniót, ezt az egész ótvaros disznóólat, ott kell hagyni a francba, le kell zárni a határainkat, azok meg ottan rohadjanak meg!”
A DK szerint a cizellált mondatból kiderült, hogy a Fidesz ki akarja léptetni az országot az Európai Unióból, ki akar lépni a szabad, vízum nélküli utazást biztosító schengeni övezetből, és hogy kerítést akarnak húzni az ország köré. Az ellenzéki párt hozzátette: „Bayer ezt a mondatot is nyilván egyeztette a főnökével, Orbán Viktorral, így a Fidesz hivatalos álláspontját ismertette a magyarokkal”.
...
Írta: egy vendég, július 19, 2017
A mostanában zajlo zsidó meetingek (V4-ből V5) azt mutatják, hogy egy kazár-cionáci birodalmat akarnak összeütni a Történelmi Magyarország és Palesztina területén valszeg a habszburg maradvány erők bevonásával, ...az EU és soros az utállatoskép hozzá, mint gyurcsány volt a fidesz egyeduralom megszerzéséhez. Ocsmány mocsok folyik tehát a leggyalázatosabb mindenre képes összetevőkkel, amely a jelen stádiumában tényezőiben nem állt össze, viszont a kazár-cionácik számára látszolag elérhető közelségbe került az "Igéret-Földje", amiért nyilván minden ocska trükkjükkel és gonoszságukkal harcolni fognak; ERRŐL SZÓL MOST, ITT A HELYZET.
...
Írta: nem_programozhato, július 20, 2017

NWO-s büntetöterület, új gulág, az a valódi rejtett cél

Az NWO elsö 3.5 éve mézesmadzagos lesz, majd a második 3.5 évben mindenki guláglakóvá fog válni, aki nem lesz hajlandó felvenni a "fenevad pecsétjét", nem lesz hajlandó teljes lojalitást nyilvánítani a globális rendszernek, vagy egyszerüen "feleslegesnek" lesz ítélve.

Hasonló már volt a 20. században a kommunizmus korai szakaszaiban. Akkor is több tízmillió ember lett kiirtva.

A Duterte úr a Fülöp-szigeteken NWOs-cionáci népirtást "tesztelget" c. írásból:

A tisztelt olvasó pedig ne feledje, globális népirtás készül azokban a gomba mód szaporodó, fránya stadionokban, bevásárlóközpontokban stb. Az emberiség 90 százalékának iparszerü kiirtása. Igen, igen, az a fránya Tesco-bevásárlóközpont a szomszédságban is haláltáborrá változhat. A terv szerint nem is igazán munkatáborként fognak müködni ezek, hanem azonnali, gyors, "iparszerü" kiirtás lesz bennük kivitelezve. Villámgyorsan és tömegesen. A technológiák megvannak hozzá.


...
Írta: nem_programozhato, július 20, 2017

Rejtett értelmü képek

Orbán tésztagyárat avat, 2017. július 13.

http://www.miniszterelnok.hu/a...-elveznek/

Utolsó elötti kép, lásd a baljós, gonosz vigyort az arcán:
Majd az utolsó kép... azok a tészták szerintem embereket jelképeznek valójában: a gyors, iparszerü kiirtásukat a magyar de globális hatáskörü "új gulágban"

Igazam van cigó? Te undok tömeggyilkosjelölt dög

...
Írta: nem_programozhato, július 20, 2017

Közös munkacsoport áll fel a terrorizmus elleni küzdelemben
http://www.miniszterelnok.hu/k...zdelemben/

Benjámin Netanjahu javaslatára közös, terrorizmus elleni munkacsoport jön létre a visegrádi négyek (V4) országaival - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Budapesten, a V4 országok és Izrael kormányfőjének tanácskozását követően.

Az, az ... anyátok p....
...
Írta: nem_programozhato, július 20, 2017

2017.7.16.
Egyre népszerűbb a bankkártyás vásárlás

http://magyarhirlap.hu/cikk/93...s_vasarlas

A szakértő hangsúlyozta, hogy ez a folyamat kedvező, mert a készpénzhasználat, a pénz gyártása, szállítása nagyon drága, illetve minél több készpénz van a gazdaságban, annál erősebb lehet a fekete- vagy szürkegazdaság.A fenevad rendszerében meg fogják szüntetni a készpénzt is, az elektronikus fizetésre pedig csak azok lesznek jogosultak, akik teljes lojalitást esküdnek a globális rendszernek:

http://biblia.hit.hu/bible/21/REV/13/16#v16

Jelenések 13

16 Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;
17
És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak akin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.


De a Jelenések könyvében szó van egy másik pecsétröl is:

Jelenések 7:3

Ezt mondván: Ne ártsatok se a földnek, se a tengernek, se a fáknak addig, míg meg nem pecsételjük a mi Istenünk szolgáit az ő homlokukon.

Jelenések 14:1

És látám, és ímé egy Bárány áll vala Sion hegyén, és ő vele száznegyvennégy ezeren, akiknek homlokán írva vala az ő Atyjának neve.

Jelenések 20:4

És láték királyiszékeket, és leülének azokra, és adaték nékik ítélettétel; és látám azoknak lelkeit, akiknek fejöket vették a Jézus bizonyságtételéért és az Isten beszédéért, és akik nem imádták a fenevadat, sem annak képét, és nem vették annak bélyegét homlokukra és kezeikre; és éltek és uralkodtak a Krisztussal ezer esztendeig.

----------------------------

Lesz akkor a Földön egy nagyon apró csoport, az a bizonyos 144 000, kik egy másik pecsétet fognak viselni ... a fenevad pecsétjét el fogják utasítani, emiatt iszonyatos gyötrelmeknek és megpróbáltatásoknak lesznek kitéve (pl. nem fognak tudni adni/venni semmit), s akár meg is ölhetik öket.

Ha megölik öket, az elsök között lesznek feltámasztva, mindjárt a visszatéréskor. Ha túlélnek, el fogják kerülni az isteni csapásokat globális Babilon lerombolásakor (mert a homlokukon lesz az "isten pecsétje")

Te vajon melyik pecsétet választod majd?

A fenevad pecsétjét vagy az istenét?
...
Írta: nem_programozhato, július 20, 2017

2017. július 18:
Russian troops for Quneitra in defiance of Israel

http://debka.com/article/26150...-of-Israel

Az izraeli katonai titkosszolga weboldal, a debka.com amiatt aggódik, hogy orosz csapatok jelentek meg a szíriai Quneitra faluban , az izraeli határtól mindössze 5 km-re.

Meg irániak is:

http://debka.com/article/26124...r-Not-Iran

The fact is that the Iranians have already arrived and are sitting on Israel’s border. But the prime minister, like the US president, chooses to turn a blind eye to this rapidly advancing reality.
A tény az, hogy az irániak már megérkeztek, és ött ülnek Izrael határain. De Netanjahu minisztereknök, akárcsak Trump amerikai elnök úgy döntött, hogy szemet huny ezen gyorsan kialakuló valóság felett.

Az Ezékiel 38-ban megjövendölt Góg és Magóg haderö (oroszok, irániak stb. ) már szószerint ott van Izrael határain, lásd a
Mi várható 2017-ben és ezen túl + a bibliai próféciák felidézése
c. írást.

...
Írta: egy vendég, július 25, 2017
...
Írta: egy vendég, július 25, 2017
...
Írta: egy vendég, július 25, 2017
...
Írta: egy vendég, július 25, 2017
...
Írta: egy vendég, július 25, 2017
Címzett: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. '> Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. - ÁLLAMPOLGÁRI FELELŐSÉGREVONÁS/PANASZ
Nos2017 Március 13-án Ároktőibirtokom területén Akis alkalmazottaik SIKERESEN VALÓSÍTOTTÁKMEG A FEGYVERES EMBERRABLÁS SÚLYOS BŰNCSELEKMÉNYÉT!NOS ANNAKELLENÉRE H FELLETTHÍVA A FIGYELMÜK AZ ALKOTMÁNYOSVÁLSÁGRA IS .https://www.youtube.com/watch?v=CGHfxlrS41sh-Ennek a civilszervezetnek tagjaként AZONOSÍTOTTAMMAGAM.Mivel az alkalmazottak"magyarországkormánya"nevűTÖRVÉNYTELENmagánszervezetet TÉVESEN ÁLLAMNAK Tekintve-annaknevében annak hatóságaként eljárva-ésígy JOGHATÓSÁGHIÁNYÁBAN- A TÖRVÉNYES MAGYARÁLLAM jogaszerint NEM keletkezhetolyan "hatósági"nyilatkozat AMI JOGERŐSLENNE&NEMJOGSÉRTŐ.Mivel kedélyesen fogadtam az emberkéket NEMVOLTINDOKOLT A LAPTOPOM TÖNKRERÚGÁSA -MIKÖZBEN ONLINE KÖZVETÍTETTEM A BŰNCSELEKMÉNYT-ILL. A RUHÁZATOM SZÉTVAGDOSÁSA -BILINCSALKALMAZÁSA-A FALAKRÓLKÉPEK LESZAGATÁSA -A HÁZAM/SZEMÉLYEM VÉDELMÉRE AJÁNDÉKBAKAPOTT GÁZ/RIASZTÓ PISZTOLYOM-LŐSZEREK ELTULAJDONÍTÁSA!ÉSMÉG NEKEMKELLETT RENDREUTASÍTANOM vmi kisGYÖKERET -MER PRÓBÁLKOZOTTMÉG KÜLÖN TERRORIZÁLNI IEN GUNTANAMÓ SZARSÁGGAL!!H SZÉPENBESZÉLGESSEN MER NÁLAMVAGYUNK!!Nos mindezen "dicső"tettek után még képesekvoltak egy olyanhelyre "leadni"ahol közölték h MEGSZÜNTEK AZ EMBERIJOGAIM!!Nos h EggyáltalánÉLEK ANNAKKÖSZÖNHETŐ H Pestről KERESNIKEZDTEK!!Ezért a felbujtók ezenKONCEPCIÓZUS BŰNCSELEKMÉNYÜK után márinkább nemerőltették a további SÚLYOS TERRORBŰNTÉNYEKET.Ezért szabadultam további eröszaknélkül.Nos felszólítom az erőszakszervezetüket h NAGYONRÖVIDidőnbelül IGAZOLJA JOGHATÓSÁGÁT ILL. ANNAK HIÁNYÁBAN FÜGGESSZEFEL MŰKÖDÉSÉT-AMIT MEGTEHET -HIVATKOZVA AZ ALKOTMÁNYOSVÁLSÁGRA-EZÁLTALIS JELENTŐSEN FELGYORSÍTVA A HELYZET REALIZÁLÁSÁT! 22.§(1) a hatóság a joghatóságát-ezzel összefüggésben az alkalmazandó jogot vmint hatáskörét&illetékességét az eljárás MINDENSZAKASZÁBANKÖTELESVIZSGÁLNI .Felszólitom cégüket h NAGYONRÖVIDidőnbelül vizsgáljákki azügyet az azzalkapcsolatos alkalmazandó jogot-továbbá kompenzálják személyemet egy méltányos összeggel.Nos amennyiben dafke nincsien szándék ezesetben a BŰNCSELEKMÉNYT ELKÖVETŐ alkalmazottaiknál ill.az utasításokat kiadó vezetőknél kezdeményezzék a büntetőeljárás lefolytatását!Előrebocsátom a további esetleges"hatósági"álcázású GYILKOSSÁGI KISÉRLETEKHEZ NEMKÖTELES ASSZISZTÁLNI EGGYETLEN MAGYARÁLLAMPOLGÁRSE!SŐTT A BŰNCSELEKMÉNYT ELSZENVEDŐ ÁLLAMPOLGÁR-ÉLETE/SZABADSÁGA VÉDELMÉBEN BÁRMITIS TESZ TÖBBFÉLE BÜNTETHETŐSÉGETKIZÁRÓ TÉNYEZŐIS FELMENTI A FELELŐSSÉGALÓL EZESETBEN!Amugy cégük érvénytelen eljárási jogosultságát tükröző álláspont nemvélelmezett hanem Szakjogászok/Kolláth,Vörös stb /álltalis alátámasztott JOGI TÉNY-ami 2012óta nemkerült cáfolásra.Nos tudomásunkvanróla h vannak Hazánkban magukat Magyarnakhazudók főleg vezetőpozícióban -ezeknek Nemszámít az Emberiélet! vmint a jogtalanul elvett javak nagyonisérdekük!Eztbizonyitja az alaptörvényes próbálkozás -nnadeattól Mimég a sajáthazánkban vagyunk ahol a törvény Mindenkirevonatkozik-tehát a felszólításomnak elegettenni Mind Törvényileg Mind Erkölcsileg Mind Morálisanis Kötelességük! Nos amennyiben nemmerik a cégük működését felfüggeszteni akkorpedig vegyéktudomásul h a törvénytelen tevékenységük miatt Minden lépésük után Személyes Kártérítési &Büntetőjogi Felelősséggel Tartoznak. Ez különösen Igaz ha dafke olyan személlyel szemben"járnakel"akimár az Alkotmányosválsággal kapcsolatosan bizonyította h Nincsoka ezta Teket minta"magyarország"nevű magánszervezet hatóságát elismerni.Ugyanis ezen személyek az AlkotmányosRend Helyreállítása után Tételesen elfogjákindítani Mind a Kártérítési Mind a Büntetőjogi Felelősségrevonásokat!Mindennek tekintetéban felhívom a figyelmüket h Bármien!mundérban ill. civilben elkövetett erőszak díjazása az elkövető alkalmazottaktólkezdve a legfelsőbb!döntéshozókig -Életfogytigtartó szabdságvesztés-mivel a felettesi rendszer márNemfogja ill.Nemtudja a végrehajtók felelősségét átválalni.Nos tájékoztatomtovábbá h noha a médiákban ignoráltan -demár országosszinten megkezdődött a népáltal alkotott törvénycsomag elfogadása -amely Tételesenfoglalkozik az érvénytelenjoggaltörtént visszaélések rehabilitálásáról ill.az elkövetők mindentipusú felelősségrevonásáról.Javaslom h legyenektisztában tetteikSúlyával&és Netárgyiasítsákel magukatjobban csupán pénz ill.-bizonyos pszihéskondicionálások=agymosás hatására... -Nos ezenlevél mind a Civilszervezetünknél ill. a megfelelő Népkontrolos platformokonis ismertetésrekerült...- Hepp Gyulabácsi 1974.08.09
...
Írta: egy vendég, július 25, 2017
Címzett: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. '> Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. - FEGYVERES EMBERRABLÁS -dr Győző Gábor figyelmébe-
https://www.youtube.com/watch?v=CGHfxlrS41s- Üdvözlöm!A Youtubon -látható CIVILSZERVEZETtel kapcsoltos dolgaim miatt felfigyelt Személyemreis az ÁVÉHÁ -kékBŰNőrségi-autók direkt a közelemben mozgatása-Zaklatás céljából-folytatólagosan -Ároktői házam közelébenis -ill. Ároktőn fekete BMW&Mercedes személygépjárművek ólálkodása az ottani Bűnőrség fedezetével.Nos az ominózusnaponis a bolttól a házamig Damjanich u.54 -ig követett 1ien feketeszar elmentmellettem ésmindjárt visszafordulva szembőlis...jó-nem?? Nos mindezekután kipróbáltam az ajándékba kapott gázriasztó pisztolyt-a kertemben -A kertem hátul végig nyitott -tehát nincskerítés--ezekután miközben online komunikálok Kis Judit barátommal - TEK=Terroristaközpont=Nettó zsoldosbagázs beordibál az ablakomon h jöjjekki felemeltkézzelsmilies/smiley.gif) Már mértis?? Mert vki tesztelte önvédelmi eszközét?? eggy az esetleges közelijövőben vélelmezezhető támdás kapcsán?? lényeg: Miután kiszólva az ablakon Jóhangosan kiszóltam-azonosítva Személyemet a Youtube-os videóval hogy egészenbiztosak legyenek h hogynézekki&mivel foglalkozom és h később nnehazudhassák h nem KONCEPCIÓSSÁG miatt voltak.Mindezeket jóhangosan Kedélyes! hangnemben tettem. Eztkövetően kb 17 percmulva megjelent 1alak ien nagyobbméretű pajzsal a szobaajtóban.Mindeközben a Jucinak közvetítettem az eseményeketsmilies/smiley.gif)Úgyszintén Kedélyeshangon Jónapot!-mondtam a figurának 1pillanatra felnézve a laptopmonitorából-Tippeltem h a nyugishelyzetláttán realizálja a hejzetet - a többiemberkével eggyütt...ÁÁÁDEHOGY ...mivelhogy félelmetkeltetniI-TERRORIZÁLNi lettekküldve!-éppezért arrafigyelekfel h pajzsos abberált lerúgja laptopomat majdLEPAJZSOZ miközben a többi JOGHATÓSÁGGALNEMBÍRÓ FEGYVERES KÖZTÖRVÉNYESszar BŰNÖZŐ LEVAGDOSVA Személyemről a Ruháim!Hátrabilincseli Hasonfekve a kezeimet- ott 1nyomi MEGPRÓBÁLT TERRORIZÁLNI H NENÉZZEK SEHOVA !MIRE RENDREUTASÍTOTTAM H SZÉPENBESZÉLGESSEN ÉS ODANÉZ
TEM AMERRECSAK AKARTAM! Aztnemszerettékvolna h maszkkal1ütt se ismerjemfel 1ik sittestse--Ezután aztismondta H NAGYONJÓLTUGGYA KIVAGYOK..majd közben a kamrában megtalált kivetttárú gázrisztót is nagyörömmel eltulajdonítva elhurcoltak egy olyan objektumba aholközölték h "MEGSZŰNTEK AZ EMBERI JOGAIM"-mondtaezt egy olyan figura meik mondott olyatis amiből azis kiderült h márréggebbóta kifigyelés-kukkolásvan folyamatban Személyem irányába!Mintkésöbb megtudtam Kis Judit barátom anyagi költségeket&utazási időt -Budapest-Miskolc-Ároktő!-400km-!-nemkímélve elindult kideríteni hovahurcoltak!Ennekköszönhetően lettemmásnap elengedve!Nnadeközben a Jucinak is hazudgáltak -nehogyösszetalálkozzunk! Telefontsemertekadni h az 1hívást intézzem! Ezek az eseményekb2017.03.13-14 ig történtek.
...
Írta: egy vendég, július 25, 2017
...
Írta: egy vendég, július 25, 2017
...
Írta: egy vendég, július 25, 2017
...
Írta: egy vendég, július 25, 2017
...
Írta: egy vendég, július 25, 2017
A szcientológia a nyolcvanas évek elején került a Zsidó Világkongresszust uraló Bronfman klán tulajdonába, amikor a - "holokauszt-túlélők" védelmével elhíresült - Lawrence Heller zsidó ügyvéd által vezetett ügyvédcsoport átvette a szcientológia törvényes ellenőrzését. Ugyanezen zsidó ügyvédek jutottak megállapodásra az amerikai kormánnyal, amelynek eredményeként a szcientológia megkapta az egyházi státuszt (és a velejáró adókedvezményt), cserébe állítólag együttműködött a CIA (Moszaddal és az ADL nevű zsidó lobbival közös) műveleteiben, nevezetesen az amerikai -magyar hazafiasmozgalmak ellen
...
Írta: egy vendég, július 25, 2017
A business szekta veszélyei hazánkra.

A Magyarországi Szcientológiai Egyház nevű business szektát kevesen tartják veszélyforrásnak, és a hátterét is kevesen ismerik. A következőkben bemutatjuk, hogy a szcientológiának mekkora hatalma és szerepe lehet a nagy pártokban is, nevezetesen az MSZP és utódjai körül, illetve mire is készülnek.Weith Katalin, akire rákeresve az interneten, hamar megtudhatjuk, hogy az "egyház" vezetője 2011-ig, és az OSA tagja. Az szekta magyarországi vezetője az új egyháztörvényig volt, ami kiejtette őket az egyházak sorából. A Szcientológia: objektíven és szubjektíven blogról tudhatjuk, hogy az OSA magyarországi tagja. Mi is ez az OSA? Nem más, mint a szcientológusok egyik legbefolyásosabb szervezete. Gyakorlatilag a szcientológusok titkosszolgálatáról van szó, amelynek azóta nemcsak tagja, hanem a magyarországi részleg vezetője is Weith Katalin információink szerint. Nem meglepő módon és a nevéből is láthatóan egy zsidó nőről van szó, Izraelben élő rokonsággal.

Weith filmstúdiót vezet (Origo Film Group katt), van egy vezetőképzéssel foglalkozó cége (katt), és egy könyvkiadója, a Brooks Kiadó. A filmezéssel kapcsolatban érdekesség, hogy a „Drága Elza” c., második világháborús film egyik producere a mi Weithünk. Ezeket az információkat internetről, illetve kicsi utánajárással bárki megszerezheti, azonban a politikai kapcsolatok, és az egyéb törekvések már abszolút titkosak és ez idáig nem voltak a nyilvánosság elé tárva.

Nézzük azokat az adatokat, amik hiányoznak a nyilvános életrajzokból! Weith Katalin 2001-től Medgyessy mellett volt tanácsadó, az egész kampánytól kezdve Megyó megbuktatásáig. Weith a kapcsolatai révén magas szintű vezetőket képez, és ki tudja hogyan befolyásol, és irányít a szcientológia javára… Weithnek állandó belépője van a magyar parlamentbe is.

Csak a nyilvános „referenciák” a vezetőképzésről (katt):
Duna Televízió
ELMŰ-ÉMÁSZ
Fővárosi Gázművek Rt.
Miskolc Városi Közlekedési Zrt.
Honda Motorpedo Kft.
BRK Speciális Mélyépítő Kft.
Moreno Möbel Kft.
Mátrix Oktatási Központ

Bajnai visszatérését 2011-től szervezik már Weithék, és egyéb szcientológusok, főleg azok, akik Medgyessyt is felépítették anno. A meglepő, hogy volt rendvédelmi dolgozók is szép számmal találhatóak a Bajnait felhozó csapatban, pl. Osváth László volt terrorelhárító- és Rebisz-parancsnok, aki a 2006-2007-es oszlatásokért nagyrészt felelős volt. Osváth azonban másik vonalról is segíti a szcientológiát: TESZ-es (a TEK elődje) forrásaink állítják, hogy Osváth szcientológus rokona, újságíróként megfigyelhette a TESZ-es kiképzéseket, felkészüléseket, amiket a szcientológia tanulmányozott, maga hasznára kielemezhetett aztán. Lehet, hogy Osváth azért van a Bajnai-féle teamben, mert korábban a kapcsolataival segítette a szekta érdekeit, és jó katonaként nevét adta a politikai rendszer fizikai védelméhez? Még több kérdőjel vetődik fel személyével kapcsolatban, ha megnézzük, hogy 2009-ben nyíltan kiállt a Jobbik mellett, és interjút is adott a párt egyik lapjának.

A szcientológia nem bízik azonban túlzottan a fennálló rendszerben: 2011/2012 telén kezdték el megszervezni egy esetleges államcsőd, összeomlás utáni saját háttérrendszerüket. Alternatív, jelenleg elhagyatott helyszíneket választottak ki, élelmiszerraktárakat hoztak létre, túlélésre rendezkedtek be. Weith nem sokkal ezelőtt mondott le (nevét sikkasztással is összehozták), és 2012. januárjától teljes erővel csak a titkosszolgálatukat vezeti (és persze segíti Bajnaiékat), ami pedig pár hónap alatt felkészítette a szcientológusokat arra az esetre, ha külföldről bedöntik az Orbán-kormányt. Volt rendvédelmi dolgozók segítették és segítik őket kiképzéssel, tanácsokkal és szakmai háttérrel. Ezt a vonalat erősíti, hogy a könyvkiadó cége adja ki a Duncan Shelley könyveket, amiknek témája, hogy valami történik a Földdel (ufók, természeti katasztrófa stb.) és újra kell építeni a civilizációt. Egy magyarországi vonatkozású könyve pedig külön kiemelendő, a Pokol kézikönyve, ami a paksi atomerőmű elpukkanása utáni túlélésről, egy új társadalom létrehozásáról szól. Weith Katalin írói álneve: Kate Brooks és Duncannel szcientológus tanokat hirdetnek burkoltan, a könyvekbe foglalva, mint a túléléshez szükséges mentalitás. Mindenképpen érdekes. Őket vajon megfigyeli-e a TEK és az Alkotmányvédelmi Hivatal? Mert nem ártana…

Megdöbbentő, hogy egy-két szcientológus személyt körbejárva milyen témákat lehet kidomborítani, és már ezekből is milyen szinten lehet kirakózni. Kérdés, hogy csak készülnek-e egy esetleges összeomlásra, vagy maguk is előidéznének egyet? Kérdőjelek sokasága van Bajnai és a szcientológusok közötti kapcsolat körül is. Vajon, hány ismert és befolyásos politikus körül vannak még ott? Mi segítünk feltárni az összefonódásokat!
...
Írta: egy vendég, július 25, 2017
...
Írta: egy vendég, július 25, 2017
...
Írta: egy vendég, július 25, 2017
...
Írta: egy vendég, július 25, 2017
...
Írta: egy vendég, július 25, 2017
...
Írta: egy vendég, július 29, 2017
Az teljesen világos, hogy ugyanazok a kazár-cionáci financiális körök hajozták be az ugynevezett zsidókat Palesztinába, amelyek most az általuk feldult Arab térségből hajoznak be tömegeket Europába és ugyanaz néz ki ezáltal Europa számára, mint amit Palesztinába bevittek az ugynevezett zsidókkal.
A beszálitott népséget már a beszálitoi körök tartják a hatalmukban és táplálják, finanszírozzák őket, az őslakossággal élesen szembemenő ideologiák és "eltérő kulturális szokások" mentén, hasonlo finanszirozoi háttér van lényegében állami szinten kialakulóban a magyarországon lako cigányok felé ...ez egy nagyüzemi szinten működő iparág.
Ahogy az ugynevezett zsidók bevitték a terrort Palesztinába és az eredeti lakosságnak idővel nem volt más valaszlehetősége, mint eseti, egyéni akciokkal válaszolni, ugyanúgy az Europai embernek sem maradna más idővel, amelyre aztán az egész műveletsort irányító körök az etéren modellnek tekintett Palesztinához hasonlóan megcsinálnák az állami terror és elnyomás intézményrendszerét, a NWO-t.
...
Írta: nem_programozhato, július 29, 2017

Mindössze 144 000 választott igaz ember lesz a Földön a vég idején a Jelenések könyve szerint. A jelenlegi emberiség (7 000 000 000 fö) mindössze 0.002 százaléka.

Szodoma-Gomora lakosságát a pusztulása idején tízezerre becsülték, ennek 0.002 százaléka mindössze 0.2 fö, vagyis nulla ember. Nem is habozott Jahve elpusztítani az egészet...

A 15 000 000 magyar közül ezen becslési arányt követve mindössze 300 körülire tehetö az igaz emberek száma. Maximum 500. Itt a webodalon mindössze 29 magyar szavazott úgy, hogy Gyülölöm a világot, és alig várom, hogy bekövetkezzenek a Jelenések könyvében megjövendöltek (utolsó 3.5 év és a második visszatérés). Ennyi tisztalelkü ember jutott el az igazság megismerésének magasabb szintjeire, s gyülölte meg szíve mélyén a világot. Úgyhogy nekem az a szám, mely szerint mindössze 300 körüli magyar lesz a választottak közt a 15 millióból, reálisnak tünik.

...
Írta: egy vendég, július 29, 2017
Erre tessenek gombot varrni; ...Petőfit idézve a Jelenésekben olvasható 144 ezer témájában azt tom mondani, hogy "én akit földöntúli izék, földöntúli izékbe avattak" (A helység kalapácsa) azt gondolom, hogy a Jelenésekben leírt történet már rég lezejlott és mozit nézettek Jánossal. A "mennyei Jeruzsalem", a kivilágított kocka, a "mint egy felékesített menyasszony" az Aldebaran csillagrendszerből érkezett és már rég behozta terhét a Naprendszerbe és minden jel arra mutat, hogy miután volt egy vilagokat pusztító rossz köre a Saturnus légköre lett a lakhelye, ott tanyázik az északi pólusnál.
Ez a kocka egy mesterséges inteligencia, egy folyamatosan fejlesztett szénhidrogén alapu térhalora felvitt memoria, (az okos lanyok azért lájkolják a gyémántot, mert hamarosan arra is lehet adatott rögziteni és a mult jövőjében egy pici okostelo datastorage-ként müxik ...avatott kezekben!) ...tehát ez a kocka alakú "menyasszony" egy oriasi kvázi memoriachip erdő a Kozmikus lepusztulasi folyamatban kvázi illumináti szerű apro perverz, az utánuk nyomozgató Chris Cornellt és Chester Benningtont is meggyilkoló pedofil gonoszok álltal inteligensre fejlesztett (anyagi-női) tudattal, ...ennek a letört darabja az a kő, amit kábaként (kaba-kaballa-kybelle) tisztelnek manapság, de Jézus korában Romaban volt Cybelle szentélyében, ugyhogy ezek szerint a 144 ezres mitosz már lejart lemez máskülönben ezt a mesterséges női identitastudatú inteligenciát és a működését nevezték a proféták satannak. "Ő" tehát a "felékesített menyasszony" és a humanoid valoságbol redukált emberi fajból most csinál(na) magának, magához illő vőlegényt, a kiképzés alapja a minden gonoszságok tudása és ha az meglehet(ne), akkor lehet(ne) menni "lagzit csapni" meg szerelgetni a Saturnusra és ott aztán lehet(ne) majd további nagy vilagvégéket várni, meg csinálgatni.
...
Írta: egy vendég, május 20, 2019
Mire várunk még?! Tényleg választásra? Még 3 év múlva lesz! Basszuk szét a fejüket végre, utána jöhet a demokrácia!smilies/cool.gif

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy