Trump klímaváltozásos humora PDF Nyomtatás
Külföld
2018. január 25. csütörtök, 19:11

December végén az USA keleti partvidékét soha nem látott erösségü hidegfront és havazás érte el, melyet éppúgy a HAARP-rendszereket müködtetö, de most már Trumphoz hü katonai erök idéztek elö mesterségesen, mint korábban - a globális felmelegedéses szélhámosságot támogatandó - a forróságokat és idöjárási extrémeket az elmúlt években.

Trump ezt a módját választotta a világ által idáig látott legnagyobb szélhámosság, az Obama és Ferenc pápa által propagált "globális felmelegedés" lufijának a kipukkasztásához:

2017.12.29.

Trump szerint jól jönne egy kis globális felmelegedés Amerikának

https://24.hu/kulfold/2017/12/29/trump-szerint-jol-jonne-egy-kis-

Tombol a tél az Amerikai Egyesült Államokban, több államban méteres hó borít egyes tájakat és rendkívüli a hideg.

...

A helyzetre való tekintettel Donald Trump amerikai elnök csütörtökön este fellépett a Twitterre, és a következő bejegyzés hagyta el ujjait:

"A keleti parton ez lehet a valaha volt LEGHIDEGEBB szilveszter! Talán jól jönne egy kevés a jó öreg Globális Felmelegedésből, ami ellen a mi Országunk, de nem más országok DOLLÁRBILLIÓKBÓL védekezett volna. Öltözzenek fel!"

Trump minden jel szerint ugyanezt a módját választotta a téma kompromittálásának a davosi világgazdasági fórumon is, melynek helyszíne felé szintén soha nem látott erösségü hideget és havazást "HAARP-oltatott össze":

 

Davos 2018: a legfontosabbak

http://hu.euronews.com/2018/01/22/davos-2018-a-legfontosabbak

A másik fajsúlyos téma a környezetvédelem lesz, és annak megvitatása, hogyan tudnák a párizsi klímaegyezményben vállaltakat teljesíteni, hogy gátat szabjanak a globális felmelegedésnek.

 

2018.1.23.

Behavazódtak a világ politikai és gazdasági vezetöi

http://hu.euronews.com/2018/01/23/havazas-davos

A háromezer résztvevő többsége csak nagy nehézségek árán jutott el a davos-i világgazdasági fórum helyszínére, ugyanis a Svájci Alpokban annyi hó esett, hogy szinte belepte az épületeket is. Az odajutáshoz pedig helikoptereket is be kellett vetni, a vonat ugyanis nem jutott el a síparadicsomba.
A fórum megnyitója elé szervezett találkozók közül néhányat el is kellett halasztani vagy törölni, mert a résztvevők egyszerűen nem értek oda. A találkozón dolgozóknak több limuzint is ki kellett ásniuk a hó alól, hogy kiszabadítsák az azzal érkezőket.

Pfff

A Trumphoz hü fasiszta elemensek és az Obama és Ferenc pápa mögött álló ballib erök között a feszültség Antonin Scalia legfelsöbb bíró halálakor csúcsosodott ki, akit kvázi Obama gyilkoltatott meg, amikor Scalia miatt elakadtak a klímaváltozásos törvények az amerikai legfelsöbb bíróságon.

 

A 24.hu firkásza ebben a meglehetösen szánalmas írásban próbálja komolytalanítani az egészet, holott pont erröl van szó:

https://24.hu/kulfold/2016/02/17/obama-vagy-mr-spock-olette-meg-az-amerikai-fobirot/

Egy biztos, Scalia halála előtt néhány nappal a legfelsőbb bíróság szoros végeredménnyel elsöpörte Obamának az erőművek széndioxid-kibocsátásának csökkentését, vagyis a klímaváltozás lassítását célzó programját

...

Scalia holttestére február 13-án, szombaton, egy ágyban találtak rá egy isten háta mögötti luxus-vadásztanyán.

...

A Cibolo Creek Ranch olyan hírességek oázisaként ismert, akik kis időre szeretnének elbújni a világ elől. Közút nem vezet hozzá, a legközelebbi település, Presidio majdnem ötven kilométerre van tőle.

 

A Cibolo Creek Ranchre évente kisfiúkat eröszakolni (és gyilkolni) járó Scalia koporsója zárt volt, ami két dolgot jelenthet csak:

1. Igaz a hír, mely szerint a torkát egy elmeirányítás alatt álló szexrabszolga tinédzserfiú vágta át csúfosan, akiben a szexrabszolga alteregója helyett az orvgyilkos alteregóját aktiválták a ranch gazdái. A Scalia nyakán tátongó hatalmas seb miatt aztán a koporsója zárt volt.

2. Mivel Scalia mégiscsak tagja volt a Máltai Lovagrendnek (is), így a "testvérek" magát az életét megkímélték, s a "halála" már megrendezett volt, ergo a koporsója is zárt volt.

 

Nem tudom, melyik lehet igaz, meg nem is érdekel.

Csak azt tudom, hogy Scalia egy disznó volt, aki minden év febr. 12-15 között lejárt a ranchre.

 

A sátánista okkult kalendárium szerint:

http://www.bibliotecapleyades.net/cienciareal/cienciareal20.htm

Valentine's Day is a day of "orgiastic rites" in which the pagans encouraged the flow of lustful passion.

"A Valentin nap (febr. 14) a sátánistáknak az "orgazmikus rítusok" napja, mely napon a pogányok is utat engedtek mindenfajta gyönyör és szenvedély folyásának."

 

Scalia homoszexuális-pedofil-szadista volt egy személyben, alapos egy kombináció.

De Scaliát nem az Obamához hü háttérhatalmi elemensek, hanem a "sajátjai" tették el láb alól (vagy rendezték meg a halálát) a ranchon, máskülönben nemcsak Scaliát, hanem öket is magával rántotta volna a készülöben levö, Obama utasítására beindított kíméletlen kompromittáló kampány a médiumokban.

 

2016.2.24.

Scalia az utolsó óráit egy titokzatos társaság elit vadászaival töltötte

(Justice Scalia spent his last hours with members of this secretive society of elite hunters)

https://www.washingtonpost.com/world/national-security/justice-scalia-spent-his-last-hours-

The society's U.S. chapter launched in 1966 at the famous Bohemian Club in San Francisco, which is associated with the all-male Bohemian Grove

"A társaság az alapító ülését 1966-ban tartotta a híres san franciscói Bohemian Club-ban, mely a kizárólag férfiak által látogatott Bohemian Grove-al van társulva."

 

Kell ehhez több kommentárt füzni? Aligha.

 

Nemcsak annak örültem, amikor meghallottam Scalia halálhírét, hogy egy nagyon gonosz, gusztustalan ember tünt el a föld felszínéröl, hanem mert nyilvánvalóvá vált, Obama ezzel a (vakmerö) lépésével akaratlanul is megpecsételte a globális klímaváltozásos szélhámosság sorsát is.

Hogy ezt a lépését a háttérhatalom legfelsöbb szintjei mégis tolerálták neki, felveti a kérdést, vajon valaha is komolyan gondolhatták-e az NWO felépítését a "klímaváltozásnak" köszönhetöen bevezetett, ENSZ központú, globális adóztatásra alapozva.

 

Hozzászólások (3)Add Comment
...
Írta: nem_programozhato, január 25, 2018

Olyan aranyos volt pedig látni a sok fatökü lepkevadász elszántságát, nemcsak Magyarországon vagy itt Szlovákiában, hanem egész EU szerte, amint idézem "mindent beleadva küzdöttek a globális klímaváltozás ellen":

https://www.jobbik.hu/hireink/parizsban-klima-valtozatlan-maradt

A Jobbik kormányra kerülve elsősorban itthon próbál minden lehetséges eszközzel küzdeni az éghajlatváltozás megfékezése, negatív hatásainak leküzdése érdekében.

https://mno.hu/belfold/orban-sokkhatas-alatt-vagyok-2401649

„Sokkhatás alatt vagyok” – így kommentálta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádióban Donald Trump amerikai elnök bejelentését arról, hogy országa kilép a párizsi klímaegyezményből.

Szanyi Tibor szerint a klíma egyezmény egy hatalmas lehetőség
http://mszp.hu/hir/szanyi_tibo..._lehetoseg

Az Európai Tanács után az Európai Parlament is ratifikálta a Párizsban kötött klíma megállapodást Strasbourgban

https://archivum.ujszo.com/online/gazdasag/2016/10/10/a-parizsi-szerzodessel-soros-elnoksegunk-egyik-fo-celjat-teljesitettuk

Hatalmas diplomáciai sikerként értékelte Robert Fico kormányfő a Párizsi Szerződés sikeres és gyors ratifikációját az Európai Unióban

Pozitívan értékelte, hogy Sólymos László miniszter Brüsszelben összehívta és vezette az EU környezetvédelmi miniszterek tanácsának meghatározó rendkívüli ülését.

Blah blah blah

Ennyi (volt az egész...)
...
Írta: nem_programozhato, január 25, 2018

Csak sajnos az a rengeteg kár a mezögazdaságban, meg a kánikulák okozta szenvedés, pláne az idösek és krónikus betegek közt, az az elmúlt években mind megtörtént...

Vajon ki és mikor fog érte bocsánatot kérni?

2012-15 között nem volt tavasz, a nyarak pedig elviselhetetlenül forróak voltak... ez mind úgy lett mesterségesen elöidézve.

A Fabius 500 napja c. írás alá írtam még 2015-ben:

A második lehetöség pedig szó szerint az, amiröl Fabius beszélt: klimatikus káosz mesterséges elöidézése, ami már mintha folyamatban is lenne ...

Példátlan vihar után újra esik az eső a fővárosban
http://www.atv.hu/belfold/2015...pest-utcai

Durva nyár: megdőlt a globális melegrekord
http://ujnemzedek.hu/gyorshire...ekord-2918

Sosem volt még olyan forró június, mint az idei
http://hvg.hu/instant_tudomany...us_mint_az

stb. stb.

Ne vegye készpénznek senki se, hogy mindez természetes, s nem mondjuk HAARP-al van elöidézve...


Emlékszik még valaki ezekre?


2015. szept. 24: Ferenc pápa a klímaváltozás üzenetével érkezett Washingtonba
http://www.atv.hu/belfold/20150924-papa-usa

Ezért propagálják annyira ezt a klímaváltozásos szélhámosságot, s manipulálják mesterségesen az idöjárást.

A "klímaváltozás" a globális adóztatás bevezetésére használt "eszköz".

May 23rd, 2015: USAF redeploys X-37B climate chaos, earthquake and tsunami inducing orbital HAARP weapon
http://presscore.ca/usaf-redep...arp-weapon
"The US Air Force is preparing to execute a “climate chaos” event to facilitate the Vatican UN “Climate Change” New World Order agenda."
Ebböl a célból lett felküldve az X-37-es is föld körüli pályára HAARP-al a fedélzetén, hogy manipulálja az idöjárást, érezhetö idöjárási extrémeket idézzen elö mesterségesen.


A "bizonyíték" arra, hogy az X-37B valójában egy HAARP antenna, egy mikrohullámú antenna-telep, szemtelen módon magába a nevébe is bele van kódolva.

Az X és a B az "X-Band", a mikrohullámú X-sáv rövidítése:

http://wiki.ham.hu/index.php?title=Mikrohullám

A mikrohullám a rádiófrekvenciás sáv GHz-es tartományának egységes elnevezése. A klasszikus felosztás szerint a 10 centiméteres hullámhossznál rövidebb (3 GHz feletti) frekvenciákat értjük alatta.
L sáv 1 ... 2 GHz
S sáv 2 ... 4 GHz
C sáv 4 ... 8 GHz
X sáv 8 ... 12 GHz

A 37 pedig az X-sávú (8 és 12 GHz közti) mikrohullámok ún. szcintillációs indexe. Mint ahogy ebben a NASA-s telekommunikációs-tudományos dokumentumban is szerepel:

http://ipnpr.jpl.nasa.gov/prog...9/129A.pdf

The much larger scintillation index at X-band (m = 0.37) than at Ka-band (m = 0.064) results in a much higher performance degradation.
X-band (m = 0.37) vagyis X-37B---------------------------------------------

nem_programozhato, augusztus 12, 2016

Jaj, és ezt a már rég kompromittálódott, balos-kommunista NWO-s klímaváltozásos szélhámosságot is meddig fogják még szugggerálni a népbe!

2016.8.12:
Budapesten sem lehet majd olimpiát rendezni a globális felmelegedés miatt

http://magyarhirlap.hu/cikk/63...edes_miatt

A század végére kevés város lesz elég hűvös a nyári játékokhoz

A globális felmelegedés miatt az északi félteke legtöbb városa alkalmatlanná válhat arra 2085-re, hogy nyári olimpia házigazdája legyen, köztük van Isztambul, Madrid, Róma, Párizs és Budapest,


Ugyanaznapi hír:

2016.8.12:
4,5 fokkal megdőlt a hidegrekord

http://index.hu/belfold/2016/0...degrekord/

Észrevettétek ti is, hogy az idén már volt tavasz is, kellemes tavaszi idö, és a nyár is elviselhetö volt? A tavalyi és az elötti rengeteg idöjárási kilengés és forróság után, mirmix-dirmix, az idöjárás ismét természetesebb lett.

Az idén már nem volt földkörüli pályán az X-37-es?

...
Írta: egy vendég, január 27, 2018
Trump a (reinkarnációs) luciferiánus vonalat képviseli, míg obama (Ekhnaton) a klonozó genetikai kreácios tudást birtoklók vonalához tartozik, ezekhez fűződik a kaukázusi ádámból-évás kreácios para&dice történet, ami nem annak indult látszolag ami lett; minden bajok legfőbb forrása. A luciferiánus vonal valóban poénasabb és másként gonosz (önironikusan cinikus) de mindkét szekció a Földi Létbe genetikailag is betört intervencios erők része és úgy pofozzák egymást, hogy mindíg a harmadik, az immáron nyomorult szinte magatehetetlen emberré pancsolt humanoid lét kapja a pofont. Az a közös bennük, hogy magasan tesznek mindarra, ami az élet egyszerű örömeinek neveztetik manapság, ...egyszerűen rég leszoktak róla, másban utaznak és már nem is rejtik véka alá és várják, hogy lesz valaki, aki újra egy csapatban összehozza őket, ezt az alakot nevezik a profétikusok antikrisztusnak és ezek a szekciók úgy várják, mint a messiást.

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy