Atomháború lóg a levegöben ... PDF Nyomtatás
Háttérhatalom
2018. február 01. csütörtök, 09:08

Meg vannak örülve, ez a tegnap esti kabbalista-sátánista szempontból nézve "szupermisztikus" esemény mint valamilyen dilinyós-denevéreket megörjítette öket:

150 éve nem látott jelenséggel búcsúzik januártól a Hold

https://24.hu/tudomany/2018/01/31/150-eve-nem-latott-jelenseggel-bucsuzik-januartol-a-hold/

Sajnos nem viccelek, a helyzet halálosan komoly. Ez a republikánus képviselökkel teli express-vonat, melyen Paul Ryan republikánus házelnök is rajta volt, egy west-virginiai "nyaralóhely" (atombunker) felé tartott, és úgy lett a "jófiúk" által kisiklatva, hogy likvidálják a veszett kutyákat.

 

2018.1.31.

Republikánusokkal teli vonat csapott el egy kukásautót https://24.hu/kulfold/2018/01/31/republikanusokkal-teli-vonat-csapott-el-egy-kukasautot/

Sajnos nem sikerült túl jóra, a terv szerint minél több republikánus kutyának ott kellett volna hagynia a fogát, de sajnos a vonat nem siklott ki, így az akció nem sikerült. Sokan közülük még így is mentek tovább a "nyaralóhelyre". Hivatalosan úgy volt az egész lefedve, hogy egy west-virginiai nyaralóhelyre mennek visszavonulni az ezévi "republican retreat"-re, tanácskozás céljából.

 

A CNN szerint soknak a családtagjai, a gyerekei is a vonaton voltak:

https://edition.cnn.com/videos/politics/2018/01/31/gop-train-crash-garbage-truck-vstan-orig-mss.cnn

An Amtrak train carrying GOP Congress members, some of their spouses and children crashed into a garbage truck in Virginia.

A gyerekeiket is vajon minek vitték magukkal? Mitöl féltették öket?

 

A vonat a Greenbrier Resort-ba tartott Nyugat Virginiában.

https://edition.cnn.com/2018/01/31/politics/congress-train-accident/index.html

Republican members of Congress on the train, which left Washington's Union Station, were on their way for a retreat at The Greenbrier in White Sulphur Springs, West Virginia.

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Greenbrier

The Greenbrier is also the site of a massive underground bunker that was meant to serve as an emergency shelter for the United States Congress during the Cold War

A Greenbier alatt egy hatalmas földalatti bunker található, mely a hidegháború alatt atomtámadás elleni menedékként szolgált az amerikai kongresszus tagjainak.

Január 29-én mind a három ún. "ítéletnapi" bevetésirányítási repülögépe az amerikai hadseregnek a levegöben volt, melyek csak atomháború esetén vannak bevetve mint légi parancsközpontok, mivel csak a fent lenni a levegöben jelenti az egyedüli biztonságot ilyenkor a hadvezetésnek. De ez csak gyakorlat volt. A kritikusak az elkövetkezö napok és hetek lesznek.


https://twitter.com/CivMilAir/status/958038632241254400

 

E–4 Nightwatch

https://hu.wikipedia.org/wiki/E%E2%80%934_Nightwatch

A Boeing E–4B az amerikai légierő légi bevetésirányítási célokra átalakított Boeing 747-eseinek katonai típusjelzése. A hidegháború idején a négy gépből álló E–4B flotta célja egy esetleges atomháború esetén egy repülő bevetésirányítási központ feladatának ellátása volt.

...

A gép szerkezetileg egy Boeing 747–200 utasszállító repülőgép, amelyet belül kifejezetten arra képeztek ki, hogy háborús esemény idején a legmagasabb rangú polgári és katonai vezetők számára biztosítsa egy mozgékony és atomtámadásnak ellenálló bevetésirányító központ szerepét. A legfelsőbb katonai hatalmat az amerikai katona terminológiában NCA-nak (National Command Authority) hívják. Az NCA fogalma egyszerre tartalmazza az amerikai elnököt és a hadügyminisztert. Nukleáris fegyverek bevetését csakis az NCA engedélyezheti, azaz az elnök és a hadügyminiszter együtt, külön-külön nem. A gép elsődleges feladata egy olyan nehezen megtalálható (és eltalálható) helyszín biztosítása volt, ahonnan az NCA egy atomháború esetén irányíthatja az ellencsapást.

 

Hozzászólások (1)Add Comment
...
Írta: nem_programozhato, február 01, 2018

Valaki felteheti a kérdést: mi lenne a Demokrata Párt képviselöivel egy atomháborúban? Obamával és a ballib/komcsi frakciókkal.

Hát ez (maguk a rosszfiúk szivárogtatták ki)

Netanjahu az amerikai Demokrata Párt "totális kiirtását" tüzte ki célul
(Israeli Prime Minister Vows Complete Annihilation Of Democratic Party In America)

http://www.whatdoesitmean.com/index2483.htm

Erröl a szándékáról tájékoztatta a napokban Netanjahu Putyint moszkvai látogatása során.

Nem csoda, hogy a republikánus képviselöi gárda most kishíján otthagyta a fogát a vonatbalesetben, miközben az atombunkerbe tartott a tervezett harmadik világháborújuk elöl.

S hogy Putyin, Netanjahu és Trump szövetségesek, mi sem bizonyítja jobban, mint ez:

Orosz hírszerzési vezetők jártak Washingtonban
http://www.atv.hu/kulfold/2018...hingtonban

Szergej Nariskin, az orosz Külföldi Hírszerző Szolgálat (SZVR) vezetőjével együtt Alekszandr Bortnyikov, az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) igazgatója is Washingtonban járt a múlt héten és találkozott az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) igazgatójával - értesült a The Washington Post című amerikai napilap.
...
Névtelenséget kérő, de az ügy részleteit ismerő források szerint az orosz katonai hírszerzés (GRU) igazgatója is Washingtonba utazott, de az nem világos, hogy Pompeo őt is fogadta volna.
...
A The Washington Post azt írta: volt és jelenlegi amerikai hírszerzési tisztségviselők szerint nagyon régóta nem volt arra példa, hogy ennyi orosz hírszerzési vezető egyszerre Washingtonba látogasson, és ott megbeszélést folytassanak egy vezető amerikai tisztségviselővel.Azt hiszem, ök is tájékoztatva lettek afelöl, hogy mi készül ...

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy