Választási tanácsadó (és leleplezö)! PDF Nyomtatás
Magyarország
2018. február 27. kedd, 18:19

Szerencsére nem vagyok magyar állampolgár, így engem a téma nem érint. A kampány tele van hazugságokkal,  ármánnyal, megtévesztésekkel meg hasonlókkal.  Mert az összes párt a sátánt szolgálja, a háttérhatalom "alprojektje" mind. De persze a rossznak is vannak árnyalatai és kaméleonjai. Az ördögök nemcsak a nemzet ellen háborúznak non-stop, hanem egymás közt is. Az összes politikus szabadkömüves "testvér", de mint sokszor a testvérek a családokban is, ök is öszintén utálják egymást s szinte mindig versengenek egymás közt. S nekik is van egy közös "anyukájuk" (a háttérhatalom), aki megszabja nekik, hol a határ és merre az irány.

 

Arról nem is beszélve, ha "anyukának" vannak titkos célkitüzései, azt kivétel nélkül az összes politikus köteles a legnagyobb titokban, a választóit is megtévesztve, ráeröltetni a társadalomra. Ha mindezek ellenére valaki mégis szeretné magát beleélni a valóságshow-ba, és elmegy szavazni, annak itt kirészletezek pár dolgot a valóságshow szereplöiröl. De egyet mindenképp jegyezz meg: a valóságshow forgatókönyvét "anyuka" írja, te csak marginálisan tudod azt befolyásolni, vagy esetleg még annyira se.

 

A szabadkömüves testvérek jelen történelmi pillanatban két nagy csoportra vannak osztódva nemcsak Magyarországon de szinte az egész EU-ban. "Anyukának" ez jelen pillanatban elég nagy fejfájást okoz.

 

Elsö csoport, akik az USA, az EU és a nyugati dominancia fennmaradását szeretnék a globális fenevadrendszerben, ide tartoznak a vakolókanalasok a DK-ból, MSZP-böl, a Párbeszédböl, az LMP-böl és a Jobbikból. Ez a (perverz-baloldali) csoport imádná nemteleníteni a társadalmat, szétverni a családokat, s így rabszolgásítani, teljesen kiszolgáltatottá tenni a támasz nélküli embertömegeket.

Másik csoport, akik az EU szétrobbantását és a keleti dominanciát szeretnék elérni a globális fenevadrendszerben, ide tartoznak a vakolókanalasok a FIDESZ-böl és a Momentumból. Ez a (perverz-fasiszta) csoport imádja háborúkban irtani az embereket, a túlélöket pedig feudális nyomorban lebutítva tartani.

Ezen felül a két csoport közt nincs igazán elvi ellentét, valójában minden a te kifosztásodat és rabszolgásításodat tervezik egy ENSZ-központú globális fenevadrendszerben.

 

"Anyuka" a keleti-dominanciájú globális fenevadrendszert szeretné megvalósítani, de mint amikor az összes gyerek egy óvodás csoportban nem akarja megenni a tízóraiját (nem akarja lenyelni a keleti-dominanciájú fenevadrendszer létrejöttét), átmenetileg tehetetlenné vált az "elsö csoport" engedetlensége miatt.

 

Az egyházak szintén egy ágyban vannak a politikusokkal. Az összes egyházi elöljáró titkostársasági szabadkömüves is egyben. Söt, még a papok egy része is az.

De itt is persze vannak különbségek: a református egyház inkább fasiszta, templomos lovagrendi és rózsakeresztes szabadkömüvesekkel van tele, és a FIDESZ-t támogatja. A katolikus egyház titokban inkább "bal" felé húz, nem igazán EU-ellenes, s máltai lovagrendi, opus dei-es és jezsuita titkos-társasági szabadkömüvesekkel van tele. A mindig diplomatikus Erdö Péter a jezsuita-szabadkömüves Ferenc pápa embere.

 

Hozzászólások (12)Add Comment
...
Írta: nem_programozhato, február 27, 2018


Elsö számú dolog amivel tisztában kell lenned: a jelenlegi Jobbik, amióta beállt a bilderberges-Simicska mögé, már nem a perverz-fasiszta, EU-ellenes, kelet-párti táborba tartozik, hanem a perverz-baloldal mellé coming-out-olt ki, s immár nyíltan EU párti és nyugatbarát lett:

Vona Gábor nyílt levelet írt a francia elnöknek: lesz konzultáció
https://mno.hu/belfold/vona-gabor-nyilt-levelet-irt-a-francia-elnoknek-lesz-konzultacio-2450163

A Jobbik - titokban - mindig is a perverz-baloldalhoz kötödött.
...
Írta: nem_programozhato, február 27, 2018

A másik számú dolog amivel tisztában kell lenned: a Momentum nem a perverz-baloldalhoz tartozik hanem a FIDESZ titkos, szavazatelvevö kaméleonpártja.

Új (de)generációs öcsike-pöcsike Fekete-Györ korábban a bankok legnagyobb védelmezöjének és a devizahitelesek legnagyobb ellenségének számító FIDESZ-es, mélyen szociopata (i)gazságügyi miniszter, Trócsányi László ügyvédi irodájában gyakornokoskodott.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Fekete-Győr_András

2013-ban a Nagy és Trócsányi ügyvédi irodánál volt gyakornok néhány hónapon átA Momentum a Fidesz pártjára állt Hódmezővásárhelyen – lebuktak a fiúk
http://pestibulvar.hu/2018/02/26/mo-3/

Így vagy úgy az utóbbi idöben mint valami szárnyas drakó szereti magát mutogatni a Momentum Facebook-oldalán, bár a közérthetöség kedvéért inkább ördögszarvakat rajzoltathatott volna magának, mert ugye azzal "szerzödéses partner".

https://www.facebook.com/notes/momentum-mozgalom/106-márki-zay-péter-kell-fekete-győr-andrás-megnyitotta-a-remény-központot/1037279816413833/Az "ördögszarvak" a népi-folklórba a szárnyas drakó szarvakból kerültek be, a lila (bíbor) pedig a babiloni szajha és a sátán szine.
...
Írta: egy vendég, február 28, 2018
akkor az milyen duma hogyha nem megyek el szavazni a fideszre szavazok nem akarok pedig elmenni de a meg vezetett kollégáim elmennek hát menjenek!
...
Írta: egy vendég, március 01, 2018
2 dolgot nem értek:
1. Ha Isten -akiben, velem ellentétben, láthatólag mélyen hisztek- hogy adhatta választott népét a sátán szolgálatára?
2. Mit reméltek ettől a palánkon átkiabáló antiszemitizmusotoktól?
Egyébként a bíbor leginkább a királyi hatalom színe. Fel kellene világosítanotok a múlt udvarait otromba tévedésükről.
-geopapa-
...
Írta: nem_programozhato, március 01, 2018

"Szent" István (és a többi király) Nagyboldogasszonya == a Nagy Babiloni Szajha, a Jelenések könyvében emlegetett "asszony": Minden út a "szajhához" vezet

Jelenések 17:4
Öltözött vala pedig az asszony bíborba és skárlátba ...

Isten pedig nem adta a választott népét a sátán szolgálatára.

Csak a kabbalista-cionáci zsidók, a szabadkömüvesek, a királyi családok, a bankárok, a jelenkori egyházak vezetöi és a hasonszörüek szolgálnak/szolgáltak a sátánnak.


Efézusi levél 6:12
Mert nem vér és test ellen van nékünk tusakodásunk, hanem a fejedelemségek ellen, a hatalmasságok ellen, ez élet sötétségének világbírói ellen, a gonoszság lelkei ellen, melyek a magasságban vannak.
...
Írta: egy vendég, március 03, 2018
Nekem az lenne a kérdésem és megköszönöm, hogy ha hosszabban kifejtenéd, hogy mit gondolsz arról, hogy a mostani választás körül esélyes, hogy Magyarország a venezueliai forgatókönyv útjára lép. Gondolok itt arra, hogy ha a mostani hatalom akár újra 2/3-ot kap, akár beszorul 50 % alá, elég esélyes, hogy polgárháborúvá fajulhat a helyzet; ha pedig kicsivel 50 % feletti mandátumot kap, akkor pedig patt helyzet lesz. Kb. ua. történt Venezuelában is: a parlamentben nem lett abszolút hatalmuk, jött az alkotmányozó gyűléses játék, közben a gazdaság összedőlt ~> erre azért it is jó esély van. Persze, tudom, a választás csak kamu, de színdarabot végig kell játszani... Lsd. a hódmezővásárhelyi "meglepő fordulat". Előre is kösz!
...
Írta: egy vendég, március 03, 2018
Ill. hogy persze ott más a társadalom korösszetétele és egy csomó más dolog, itt pedig a viszonylag tetterős és munkaképes réteg egy része már elvándorolt (akik nagyon unták és tehettek volna is ellen), szóval ez biztos bonyolít a helyzeten.
...
Írta: nem_programozhato, március 04, 2018

Venezuelát az amerikaiak - Trumpék - tartják ostrom alatt. Polgárháború Magyarországon nem lesz, esetleg valamilyen puccsveszély a választások után, hasonló a 2011-eshez, de csak akkor, ha Orbán bejelentené az EU-ból való kilépést, ami a nemzetközi helyzet alakulásától is erösen függ majd. Ekkor a két nagy vakolókanalas tábor nyíltan konfrontálódhat majd.

De amíg jönnek az EU-s támogatások és pénzek, addig nem lesz baj. Az EU-ból való kilépés indíthat majd be sok rossz dolgot.

Tehát igazad van, a veszély fennállhat majd, a két nagy vakolókanalas tábor Magyarországon, a ballib-komcsi és a nemzeti-fasiszta már a múltban is többször nyíltan konfrontálódott, pl. 56-ban, de még jóval elötte az elsö világháború után is, amikor az orosz-szovjet forgatókönyv szerint a ballib-komcsik elöször hatalomra juttatták az öszirózsás forradalomban Károlyiékat, majd a vörös forradalomban Kun Béláékat, amire aztán válaszként jött a "régi rendi" Horthy-rendszer létrehozása a nemzeti-fasiszta tábortól. Ez a folyamat is több puccskisérlettel és kisebb-nagyobb fegyveres összetüzésekkel is járt, de nagy polgárháború nem tört ki.

Ma már igazi "régi rend" nincs, mindent a kabbalista ciók irányítanak, viszont vannak törésvonalak annak mentén, hogy az ország kelet vagy nyugat felé orientálódjon.

Éppenséggel per-pillanat itt Szlovákiában van egy kis "hacacáré" a vakolókanalas frakciók közt, mert a miniszterelnök egyre távolabb került az itteni USA-EU barát "perverz ballib" eröktöl (melyek egyébként náci-neokonoknak éppúgy nevezhetöek, de a lényeg most nem ezen van, hanem az ország irányultságán: USA-EU barát talpnyaló marad vagy függetlenebb, kelet felé is kacsintgató lesz)

Tízezrek vonultak utcára Szlovákiában a megölt újságíróért
https://24.hu/kulfold/2018/03/02/tizezrek-vonultak-utcara-szlovakiaban-a-megolt-ujsagiroert/

Az a meggyilkolt "tényfeltáró újságíró" egy perverz-ballibes-vakolókanalas-CIA ügynök volt, és a sajátjai (!) áldozták fel, amivel itteni "Majdant" szerettek volna elöidézni.
...
Írta: egy vendég, március 05, 2018
-->> Nyilván nem feltétlen az egyik napról a másikra kell ennek megtörténnie; kapcsolódva az EU támogatásokhoz: Magyarország azért eszméletlen ütemben "égeti" az EU-s pénzeket értelmetlen, a nép száját be nem fogó nem jóléti intézkedésekre... (pl., hogy Dunaszerdahelyen előbb van milliárdos stadion, amíg a váci kórház összedől.) A másik kérdés, hogy a Brexit és a "jogállamisághoz" kötni tervezett EU pénzek miatti hiány milyen hamar hoznak látható recessziót. Azt hiszem az átlagemberek a propaganda és a számok ellenére (GDP növekedés) egyáltalán nem élik meg ezt sikersztoriként, nekik morzsák sem nagyon jutnak, ezért sem csökken a Nyugat-Európába kivándorlás aránya. Szóval a lényeg, hogy 2020 után lehet ez érdekes(ebb) kérdés, persze, ha addig nem történik valami a nemzetközi vonalon. Kösz!
...
Írta: egy vendég, április 03, 2018
...
Írta: egy vendég, április 11, 2018

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy