Holnap államcsínykísérlet lesz Pozsonyban PDF Nyomtatás
Belföld
2018. március 08. csütörtök, 12:05

2018.március.12: A halál neve Tom Nicholson? Lásd a "Hozzászólásokban"

Eredeti cikk: Konfrontálódni fognak az USA-EU barát és a kelet felé orientálódó NWO-s erök. A miniszterelnök, Robert Fico is átállt a kelet felé orientálódó erökhöz, az ex-miniszterelnök Mečiarral és a Kotleba féle szélsöjobbal van szövetségben. Holnapra (március 9.) az amerikabarát tábor hatalmas tüntetéseket szervezett, amelyek valószínüleg eröszakba fognak torkollni.

Az amerikabarát (sátánista) erök lényegében feláldozták az egyik sajátjukat, ez az "oknyomozó újságíró" egy vakolókanalas-CIA ügynök volt, s nem az "olasz maffia" gyilkoltatta meg, hanem a sajátjai tetették el láb alól, hogy mártírként használva, a halálából csiholjanak forradalmat. Ebben a tervezett "színes forradalomban" se semmi nem az, aminek látszik. Még a Magyar Közösség Pártja se, amely a legsötétebb amerikabarát sátánista elemensek mellé állt. A megtévesztés totális.

2018.3.2

Tízezrek vonultak utcára Szlovákiában a megölt újságíróért

https://24.hu/kulfold/2018/03/02/tizezrek-vonultak-utcara-szlovakiaban-a-megolt-ujsagiroert/

Holnapra (március 9.) még nagyobb tüntetések vannak szervezve, az összes egyetem és föiskola szabadot adott a diákjainak, hogy azok menjenek tüntetni. Az amerikabarát sötét erök már 1989-ben és 1998-ban is a diákság megtévesztésével jutottak hatalomra. 1998-ban a kelet felé orientálódó Meciar került ki a hatalomból, most pedig az egyre függetlenebb Ficot próbálják majd megdönteni, de öt most eröszakkal. Szlovákul értöknek pár érdekes videót belinkeltem alább arról, mi történt az elmúlt napokban valójában, a "kelet barát" NWO-s táborból.

 

Mondani se kell, a "keleti NWO-sok" is éppúgy vakolókanalasok mint az amerikaiak, de azoktól valamivel különbek és emberbarátabbak, s öszintén ki akarják juttatni az országot a jelenlegi USA-EU szorításból. Nem tudom, mi lesz itt holnap (március 9.-én), de hogy nem akármilyen nap lesz, az biztos!

 

https://www.youtube.com/channel/UChTwz04EIc1BO-R1iskK99A

 

2018.2.28

 

 

2018.3.7

 

https://www.youtube.com/user/martindano

 

2018.3.8

 

 

2018.3.4

 

 

2018.3.1

 

 

Hozzászólások (17)Add Comment
...
Írta: nem_programozhato, március 08, 2018

Az események követése USA-EU ellenes szemszögböl ezen a hírportálon (szlovák):

https://www.hlavnespravy.sk/

...
Írta: nem_programozhato, március 08, 2018

A szlovák titkosszolgálat szerint (második videó) hivatásos provokatörök érkeztek az országba, és szálltak meg pozsonyi szállodákban, hogy holnap "Majdant" csináljanak a fövárosban.
...
Írta: nem_programozhato, március 08, 2018

Nevolím SAS
https://sk-sk.facebook.com/nevolimsas/

https://www.facebook.com/idemvolitsk/?hc_ref=ARRkaiZP1fwIX1wqrEGmeyQt_bU3PLqMngVm_37vgxlyZB62DqXzqwYXzjm-zPVp_9U&fref=nf

Upozornenie pre všetkých: Na zajtrajších pochodoch podľa viacerých neoverených zdrojov dôjde ku krvavej demonštrácií. Školenia prebiehajú v mnohých budovách neziskoviek na Slovensku, intenzívne školenia v priestoroch bývalej chemickej školy na vinohradoch v Bratislave. Do Bratislavy sa chystá mnoho profesionálnych protestujúcich zo zahraničia, mnohí budú mať masky, nebudú rozprávať...lebo Slovensky nebudú vedieť. Odporúčame nebrať na protest deti, je vysoké riziko použitia zápalných fliaš. Mnohí hovoria aj o použití výbušnín, ktoré sa stratili zo slovenských vojenských skladov.

Opozícia aj zahraničné finančné inštitúcie do tohto prevratu investujú všetko. Cesta späť už nie je. Umožnili sme mimovládnym organizáciam ovládnuť Slovensko a vytvoriť skrytú vládu, ktorú budovali ľudia na čele s Demšom od prevratu.
...
Írta: nem_programozhato, március 09, 2018
Az aktuality.sk hírportál, melynek a meggyilkolt "oknyomozó újágíró", Ján Kuciak is dolgozott, a német Axel Springer kiadó tulajdonában van. Az Axel Springer közismert titkosszolgálati propaganda fedöszervezet, melyet még a hidegháború idejében hozott létre az amerikai CIA Nyugat-Németországban. Az aktuality.sk hírportál összes újságírója CIA ügynök is egyben.

Kuciak "olasz maffiás" sztoriját most ugyanaz a Tom Nicholson dobta be a médiumokba, aki 2012-ben az ún. "gorillás" NWO-s hamis forradalmi zavargások vezéralakja is volt, melyeket ugyanazon erök hoztak létre, amik akkor kormányon is voltak (a Radičová kormányban: Sulík és Matovič), s lényegében irányított bohóckodás volt az egész. Tom Nicholson felesége, Lucia Nicholsonová, a Sulík féle SaS párt alelnöke is egyben.

A mostani zavargásoknak viszont tétje van, most élesbe mennek a dolgok, a cél a kormány megdöntése.
...
Írta: nem_programozhato, március 09, 2018

Nocsak, nocsak

2018.3.9, 10:30
Országos bombariadó van a börtönökben

http://www.bumm.sk/krimi/2018/...ortonokben

Ma reggel minden szlovákiai börtönbe bejelentés érkezett arról, hogy az intézményekben bombát rejtettek el. A fenyegető üzenet e-mailben érkezett. Az esetről elsőként a közszolgálati RTVS tájékoztatott.


Ezzel akarják leterhelni a biztonsági eröket, hogy azok ne tudjanak majd kellöen beavatkozni a profi provokatörök ellen a 17.00-kor kezdödö nagy tüntetéseken.
...
Írta: egy vendég, március 12, 2018
...
Írta: nem_programozhato, március 12, 2018

https://index.hu/kulfold/2018/03/12/szlovakia_kalinak_lemondas/


Lemondott a huligán. Jó hír. Annak ellenére, hogy neki nem volt semmi köze a Kuciak gyilkossághoz.
...
Írta: nem_programozhato, március 12, 2018

A halál neve Tom Nicholson?

Kuciakot oly módon ölték meg, hogy eleve mártírt és forradalmat lehessen csinálni a halálából. Ez aligha érdeke az "olasz maffiának".

http://parameter.sk/forradalom...eketeleves

Bár kizárni semmilyen eshetőséget nem lehet, az olyannyira hangsúlyozott calabriai maffia a jelenlegi állás szerint valószínűleg mellékszál.
...
Az első hír óta ott motoszkál bennem az a rendkívül rossz érzés, hogy akárki csinálta, mintha kalkulált volna azzal, hogy nemcsak a kormány, hanem a jelenlegi politikai berendezkedés is az alapjaiban rendül meg.
Mi a közös Ernest Valko 2010-ben meggyilkolt alkotmánybíró, és a most meggyilkolt Kuciak-pár között?

Az, hogy mindüket a sajátjaik áldozták fel.


Kivel beszélt anno 2010-ben Ernest Valko telefonon, pár órával a halála elött?

Tom Nicholsonnal.

Nicholson: V deň smrti Valko vtipkoval
https://domov.sme.sk/c/5634156/nicholson-v-den-smrti-valko-vtipkoval.html

Kedy ste sa naposledy stretli?

Asi pred mesiacom. Ale volali sme spolu aj v deň jeho vraždy, o štvrť na štyri popoludní.

O čom ste spolu hovorili?

O termíne angličtiny, ktorú som ho doučoval. Stretávali sme sa asi raz za týždeň a bavili sa o rôznych kauzách.Ezt az interjút Nicholsonnal a jóbarátja, Marek Vagovič készítette, aki akkor 2010-ben még a SME napilap munkatársa volt.

Kivel volt Ján Kuciak kapcsolatban pár nappal a halála elött, s kitöl kapta az olasz maffiás anyagait?

Tom Nicholsontól.

http://www.tvnoviny.sk/domace/...a-kuciaka#

Podľa vlastných slov začal pred časom spolupracovať s Jánom Kuciakom. Naposledy boli v spojení minulý týždeň, keď si vymenili informácie o údajnom kradnutí eurofondov.

„Týka sa to prítomnosti pravdepodobne talianskej mafie na východnom Slovensku. Išlo o podozrenie, že kradnú eurofondy a posielajú ich naspäť do Talianska," povedal Nicholson v rozhovore pre Denník N.
Ki volt Kuciak mentora az aktuality.sk szerkesztöségében? Marek Vagovič

Ki az, aki Kuciak halála után elhúzta a csíkot Kanadába?

Tom Nicholson.

Kicsoda Tom Nicholson felesége?

Lucia Nicholsonova, a SAS párt és a szlovák parlament alelnöke egyszemélyben.

A felbujtás szálai a neoliberális SAS és Olanohoz pártokhoz vezetnek ...

A Valko gyilkosság helyszínén anno megjelent maga az akkori belügyminiszter, Daniel Lipsic is, az akkori szóvivöjével, Grendel Gáborral együtt, hogy eltüntettessék a nyomokat, ha esetleg a rendörség netán talált volna valamit ...

Mindkét úriember jelenleg az ellenzéki neoliberális Olano párt oszlopos tagja.
...
Írta: egy vendég, március 20, 2018
...
Írta: nem_programozhato, március 23, 2018

Nicholson minden jel szerint sajátkezüleg gyilkolt. Kuciakék is és Ernest Valko is egyetlen lövéssel lettek leterítve.

http://gumurin.blog.pravda.sk/...-novinara/

Dôležitá je tiež poloha tiel a fakt, že na každú obeť stačila jedna guľka. To znamená, že sa nebránili, ani neutekali. A zabijaci teda nevnikli do domu násilím. Mohol novinár Kuciak poznať svojho vraha?


Právnika Valka zabila jediná guľka do srdca
https://www.aktuality.sk/clanok/175935/pravnika-valka-zabila-jedina-gulka-do-srdca/

...
Írta: egy vendég, március 23, 2018

Nicholson felesége, Lucia Nicholsonová idöközben szintén "lekerült a színpadról", már nincs ott a SaS párt sajtótájékoztatóin.
...
Írta: nem_programozhato, március 23, 2018

http://www.topky.sk/cl/1002009...siu-verziu

Deň vraždy: streda 21.2.2018
Ján Kuciak odišiel ráno autobusom alebo vlakom do redakcie v Bratislave, kde riešil prípravu na články o talianskych podnikateľoch na východe Slovenska. V redakcii vedeli, že Ján nepríde do práce až do konca týždňa. Mal homeoffice a od piatka náuku na cirkevný sobáš. Mala trvať tri dni.

Aj tento fakt do určitej miery naznačuje, že J. Kuciak – možno celá redakcia, alebo priestory rodinného domu, boli monitorované.


Nem! Ebböl az következik, hogy a gyilkosság szálai a szerkesztöségbe, a kollegáihoz vezetnek. Csak a családja és a kollegái tudhatták ezt az infot. Az "olasz maffia" nem tud szerkesztöségeket lehallgatni.

Egyébként minden info, ami ismeretlen "informátoroktól" szivárgott ki a médiumokba, info-dezinfo keveréknek tekinthetö, és ködösítés céljával lett kibocsátva.

Az egyedüli biztos infonak a Kuciak-pár halálának idöpontja tekinthetö, ami a meggyilkolt lány anyjától származik, az anya állítása szerint szerda este nyolc után már nem válaszolt a lánya se telefonhívásokra, se SMS-ekre stb.
...
Írta: nem_programozhato, március 23, 2018


A szlovák parlament elnöke, Andrej Danko, állítólag megfenyegette Nicholson feleségét, hogy lekever neki egyet.


Danko mi povedal, že dostanem, hovorí Duriš Nicholsonová. Šéf SNS tvrdí, že je to klamstvo
https://dennikn.sk/1074379/danko-a-duris-nicholsonova-su-opat-v-konflitke-tentoraz-sa-jej-vraj-vyhrazal-fyzickym-nasilim/?ref=list
...
Írta: egy vendég, március 23, 2018
Amint a gyenge láncszemek küzdenek a magukra szabadított erőkkel és Bogár László egy árnyas szegleten kedélyesen elsütheti kölcsönbe vett irodalmi poénját, ajánlván megfogadni Kosztolányi Dezső tanácsát: „Mielőtt megbotránkoznál a kokainistán, gondolkodj el az okain is tán!”.
https://youtu.be/d5a56v-ZmGw
...
Írta: nem_programozhato, március 23, 2018

Terjed, terjed! Már terjed az igazság!

Katalin Tara
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=519624371767061&id=100011585077038

TO TICHO Z POCITU, ŽE ŠTÁTNY PREVRAT RIADIL VRAH KUCIAKA - ČASŤ PRVÁ

Vysmiatych, nepotrestaných kriminálnikov je na Slovensku veľa a pribudol ďalší. Vrah partnerov Kuciaka a Kušnírovej, ktorý možno sedí teraz v Bratislavskej kaviarni, sŕka voňavé espresso a pozerá na ľudí, čo pripravujú ďalší piatkový protest. Napadá ma pritom sa spýtať: „Nieje vám pri takom pocite čudne“? Mňa sa rozhodne zmocňuje pocit bezmocnosti, ktorý sa mieša so strachom. Hlavne keď si pritom uvedomím, že tzv. „talianska stopa“ sa ukazuje byť zavádzajúca a krokom do absolútneho prázdna. Mimochodom, viete kto na túto stopu upozornil ako prvý?

Tom Nicholson

Tento človek sa na druhý deň po odhalení vraždy, pondelok 26. 2. 2018 postavil pred kamery, vyhlásil, že pravdepodobne pozná vrahov a obrátil pozornosť pobúrenej verejnosti a médii na východ Slovenska, kde údajne pôsobila odnož talianskej Ndranghety, zneužívala eurodotácie, kosila lúky, vyrábala elektrickú energiu a robila pri tom „široké lakte“ v dedinských krčmách. Títo „nebezpeční bosovia“, údajne mali dôvod zabiť Kuciaka, lebo ich ohrozoval prácou.
V zápätí, keď vzniklo na Slovensku peklo sa milý Tom pobalil a odletel do Kanady, pretože už dva týždne pred Kuciakovou vraždou vyhlásil, že na internete, vďaka nejakej detskej knižke, čírou náhodou znovu-objavil svoju veľkú kanadskú lásku, ktorá (záhadne) zmizla pred tridsiatimitroma rokmi, opätovne sa zamiloval a odchádza po štvrťstoročí žitia na Slovensku opäť do Kanady, kde zvyšok života mieni stráviť opatrovaním postihnutých ľudí. Vyhlasuje pritom, že keď dokázal pracovať ako novinár, potom dokáže pracovať s postihnutými ľuďmi, pretože a teraz citujem: „Je tam rovnako veľa hovien, podobne ako v novinárčine“

Krásný príbeh. Ako z románu Rosamunde Pilcherovej. Mňa však pritom napadá jednoduchá otázka: Prečo, keď plánoval navždy odísť zo Slovenska, až do dňa smrti, čo bolo mimochodom iba pár dní pred jeho odletom, spolupracoval s Kuciakom na prípade talianskej mafie z východu? Pýtať sa má zmysel, lebo už 13. 2. 2018 sa pre rádio Aktual vyjadroval v tom zmysle, že práca novinára na Slovensku ho dlhodobo absolútne nenapĺňa, lebo je nesmierne negatívna, nikam nevedúca a iba ňou ubližuje ľuďom, ktorí sú potom prenasledovaní. Napriek tomu v písaní pokračuje aj po odchode do Kanady a iba včera som zachytila jeho nový článok na smečku.
Tom Nicholson žil a minimálne ako kontroverzný novinár, pracoval na Slovensku celých 26 rokov. Zjavil sa tu v čase, kedy v Bratislave zakotvila Americká zahraničná agentúra pre medzinárodný rozvoj (USAID), na ktorej prácu neskôr aktívne nadviazala Sorosova nadácia OSF a začala sa „aktívne zaoberať“ Mečiarovou vládou, ktorá pod tlakom médii a opozície v roku 1998, za záhadne dramatických a podobných okolností skončila principiálne rovnako, ako má skončiť dnešná Ficova. Mečiar musel z vlády odísť do opozície, napriek tomu, že vyhral voľby.

O Tomovi Nicholsonovi, ako o možnom zahraničnom agentovi sa zákulisne hovorilo už v roku 1998, kedy sa ako 32 ročný, údajne, dostal do konfliktu s Lexovou SIS. Skončilo to ako každý neoliberalistický komplot v tom čase - vo verejný neprospech Mečiara, ktorého vtedy mainstream a opozícia obvinila, že zariadil, aby SIS údajne prepadla, zbila a mala sa vyhrážať zahraničnému novinárovi Nicholsonovi fyzickou likvidáciou. Bolo to obdobie, kedy „Mečiar a Lexa mohli za všetko zlo, čo sa na Slovensku stalo“ (aj
...
...
...
Írta: nem_programozhato, március 28, 2018

A čo takto začať si klásť správne otázky, páni vyšetrovatelia a mainstreamoví žurnalisti?
https://www.hlavnespravy.sk/co-takto-zacat-si-klast-spravne-otazky-pani-vysetrovatelia-mainstreamovi-zurnalisti/1355170

Napríklad túto: kto vlastne dal mladému novinárovi materiál o súvislosti medzi mafiou a úradom vlády? Prečo tohto človeka dodnes vyšetrovatelia nevypočuli? Veď toho mali vypočúvať medzi prvými, či nie?
Alebo túto: kto začal prvý, hneď na druhý deň (!) po zverejnení vraždy kričať o talianskej stope, ktorá je s najväčšou pravdepodobnosťou falošná?

Alebo túto: ktorá z osôb, ktoré mohli nejako súvisieť s vraždou, sa bleskurýchle a vraj natrvalo vyparila na opačný koniec sveta (napriek tomu, že tu údajne vlastní byt)?

A ak dotyčný plánoval navždy odísť zo Slovenska, nie je zvláštne, že až do dňa Kuciakovej smrti (čo bolo len pár dní pred jeho odletom) spolupracoval s ním na detailoch prípadu talianskej mafie z východu?

Aká je štatistická pravdepodobnosť, že jeden a ten istý človek, ešte k tomu cudzinec, bude nejako zapletený do každej z troch najväčších káuz v posledných rokoch na Slovensku (Valko, Gorila, Kuciak)?

A ako je možné, že naše médiá, také pluralitné, také objektívne, také slobodné a nikým necenzúrované, o tomto človeku takmer vôbec nepíšu a radšej tvrdošíjne riešia slepú „taliansku stopu“? A spolu s masou zmanipulovaných občanov a opozíciou hneď idú odvolávať policajného prezidenta Gašpara, ktorý prípad nevyšetruje a ani nie je kriminalista…

Vy už viete, že všetky tieto otázky súvisia s jedným jediným menom: Tom Nicholson.

...
...

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy