Szalámitaktikával a putyini NWO felé - az elmúlt hetek történései PDF Nyomtatás
Háttérhatalom
2018. július 18. szerda, 18:35

Az elmúlt hetekben szerencsére nem történtek drámai dolgok, viszont folytatódott a jelenlegi, nyugat-központú világrend további bomlasztása, leszalámizása, s a terep további elökészítése a putyini, ENSZ-központú NWO felé. Aki régi olvasója a pokolraveluk.com-nak, annak ez semmi új. Csak az zajlik jelenleg a világban, ami itt már 2015-ös írásokban "megjósoltatott" ... Igaz, nem oly drámaian, mint eredetileg gondoltuk, de most már zajlik.

 

A Totális pénzügyi-gazdasági összeomlás (veszélye) 2015-16-ban c. írásból:

Egy nagyon ravasz terv van megvalósulóban, amely – ha sikerül nekik kivitelezni – csödbe fogja vinni az összes globális nagybankot. Továbbá az Európai unió, az Európai Központi Bank, az Egyesült Államok, az Amerikai Központi Bank (a FED), a NATO, az euró, az amerikai dollár pár éven belül mind-mind történelemmé válhat, amennyiben a terv sikerül.

 

Meg kell jegyezni, hogy a legjelentösebb lépést, a totális pénzügyi összeomlást továbbra se voltak képesek véghez vinni. Pedig az ezt megelözni hivatott lépés, a totális tözsdei összeomlás elöidézésére volt egy kísérlet idén februárban is:

2018.febr.2:

666 pontot zuhant a Dow tözsdeindex

(Dow plunges 666 points -- worst day since Brexit)

http://money.cnn.com/2018/02/02/invest

2018. febr 5:

Brutális zuhanás az amerikai tözsdéken – soha nem volt ilyen

http://www.atv.hu/kulfold/20180205-brutalis-zuhanas-az-

 

Az elmúlt hetekben megkezdték a NATO szétbomlasztását:

NATO-csúcs: Az Egyesült Államok kilépésével fenyegetozik Trump

Breaking: fenyegeto bejelentést tett Trump a NATO-csúcs zárónapján

 

Korábban kisiklatták a nyugati tagállamokat tömörítö G7-es csúcstalálkozót:

Trump visszavonta a a G7-csúcs zárónyilatkozatának támogatását

 

A Totális pénzügyi-gazdasági összeomlás (veszélye) 2015-16-ban c. írásból:

Kik tehát ezek az álnemzeti NWO-s pártok, és mik a jellemzöik? A redefininggod.com cikke szerint négy fö jellemzöjük van:

 

1. „Konzervatívak“

2. „Erösen jobboldaliak“

3. „Populisták-nacionalisták“ (álnacionalisták)

4. „Euro-szkeptikusak“

...

Némelyek baráti kapcsolatokat ápolnak Oroszországgal.

...

Olaszországban a Beppe Grillo vezette euro-szkeptikus „Öt csillag mozgalom“, amely már most nagyon népszerü.

...

 

2018.5.23.

Az Öt Csillag Mozgalom jelöltjét kérte fel kormányalakításra az olasz elnök

https://444.hu/2018/05/23/az-ot-csillag-mozgalom-jeloltjet-kerte-fel-kormanyalakitasra-

 

Ez is bekövetkezett!

 

Bár azért szerencsére itt se minden úgy alakult, ahogy gondoltuk volna. Franciaországban például 2017-ben meg lett akadályozva, hogy az oroszbarát Le Pen lány hatalomra kerüljön. A választás meg lett hamisítva EU-s nyomásra. Magyarországon pedig nem a Jobbik, hanem a FIDESZ lett a háttérhatalom által támogatott, oroszbarát jobboldali-fasiszta NWO-s párt. Magyarországon amúgy minden megy a terv szerint. Nagy-Britanniában pedig lebögött a Brit Függetlenségi Párt a legutóbbi választásokon, viszont sikerült nekik véghezvinni a BREXIT-es népszavazást, a Theresa May kormányba viszont bekerült több EU-ügynök csúcspolitikus, magát Theresa May-t is beleértve ...  Az Antikrisztus-figyelö 2016-2020-be írtam még 2016-ban:

A másik jelentös BREXIT-párti személyiséget, Boris Johnssont (miniszterelnök lett volna), Michael Gove EU-német párti konzervatív vezetö politikus golyózta ki a Konzervatív Párton belül, majd késöbb maga Gove is ki lett szavazva. Jelenleg két nö verseng a miniszterelnöki székért, Theresa May EU-német párti belügyminiszter (aki viszont állítólag köpönyget fordított, s most már állítólag ö is BREXIT párti) és a valódi BREXIT-támogató Andrea Leadsom.

Ez a dráma is most éli a végkifejletét. Theresa May titkoban EU-párti, és lényegében "felhigította" a BREXIT-et oly mértékig, hogy Nagy-Britannia lényegében csak formálisan lépne ki az EU-ból 2019-ben, s valójában minden menne tovább a régi mederben, amennyiben a May által kialkudott feltételek szerint "lépnének ki". Trumpék ezért most nemcsak utóbbit akarják megakadályozni, hanem May-t is meg akarják buktatni, majd Boris Johnsont akarják ültetni a miniszterelnöki székbe. Ennek a taktikának volt a kezdölépése, hogy Johnson lemondott a külügyminiszteri székröl, hogy így kezdjék el a May-kabinet destabilizálását:

Johnson szerint még megmenthető a brexit

https://hirtv.hu/hirtvkulfold/a-tavozo-kulugyminiszter-szerint-meg-megmentheto-a-brexit-2464658

Nem késő még megmenteni a brexitet – erről szónokolt Boris Johnson távozó brit külügyminiszter parlamenti beszédében. Johnson szerint Theresa May tárgyalási technikája Brüsszellel túl puha és nyomorúságos helyzetbe hozza vele Nagy-Britanniát.

 

S végül egy jó hír. Az elmúlt hetekben súlyos vereséget szenvedett az NWO titkos, koncentrációs táborokat építö stratégiája az USA-ban.

Míg az EU-ban a muzulmán menekülteket akarják táborokba zárni ...

(s ki más mint a fasiszta olasz "ötcsillagos" kormány érte ezt el)

https://444.hu/2018/06/29/a-zart-taborok-tervezgetese-nyugtatta-meg-europa-vezetoit

Zárt táborokban koncentrálni őket

...

A terv ugyanis az, hogy akit kiszednek egy EU-ba tartó csónakból, azt majd ilyen EU-n kívüli táborba vagy átvilágító létesítménybe viszik, nem pedig egy EU-s kikötőbe.

 

... addig az USA-ban az illegális bevándorlókkal, ill. azok gyerekeivel próbálták tenni ugyanezt:


https://444.hu/2018/06/19/artatlan-gyerekek-szenvedese-aran-szigoritana-trump-a-bevandorlast

Táborokba zárt gyermekek

2018. április 19-töl május 31-ig a hivatalos adatok szerint 1995 kiskorút, köztük száznál is több,  négy évesnél is fiatalabb gyermeket vettek el szüleiktöl. Bár Donald Trump a közfelháborodás láttán igyekszik úgy tenni, mintha erröl a demokraták tehetnének, mert az ö kormányzásuk alatt elfogadott törvények szellemében járnak el, ez nem igaz. Nincs olyan amerikai törvény, amely alapján el kéne venni a gyerekeket az illegális bevándorlóktól.

https://zoom.hu/hir/2018/06/19/anyat-akarom-szuleiktol-

Az amerikai sajtóban az elmúlt napokban több rejtett kamerás felvétel is napvilágot látott a fogvatartott gyerekekröl.

Kiderült az is, hogy a Walmart egyik használaton kívüli üzletében 1500, 10 és 17 év közötti fiút tartanak fogva. A The Los Angeles Times újságírói „tiszta, hatalmas betonpadlózatú” helynek írták le a 72 ezer négyzetméteres épület belsejét. Egy biztonsági ör szerint 42 mobilvécé van a helyszínen és a fogvatartottakra három orvos jut. Nincs viszont pszichiáter, és az ott dolgozók külön képzést sem kaptak. A börtönhasonlatot pedig erösíti, hogy az épületben soha nem kapcsolják le a lámpákat. A látogatást Jeff Merkley demokrata szenátor vezette, aki több politikussal együtt a CNN-nek elképesztönek nevezte a körülményeket.

 

A témát a CNN június 14-én tüzte elöször "címlapra":

https://edition.cnn.com/2018/06/14/us/inside-immigrant-children-shelter

Az NWO-s titkos terv szerint a muzulmán menekültek illetve az illegális bevándorlók begyüjtésére hivatkozva koncentrációs táborok épülnek majd, melyekbe viszont késöbb mindenkit begyüjtenek, aki valamiért "nem tetszik" a putyini-fasiszta NWO-s világkormánynak, s lemészárolják öket.

 

Ezen soron írójának már hosszabb ideje tudomása van erröl a sötét tervröl, s természetesen nem fogom be a számat, hanem aktívan küzdök ellene. Az a szlovák IP címes hozzászóló, aki ezen az amerikai internetes fórumon megírta azt a provokatív hozzászólást arról, hogy Jeff Merkley szenátort nem engedték be a fogva tartott gyerekekhez a brownsville-i walmartos-táborban, jelentem, az én voltam :)

https://www.godlikeproductions.com/forum1/message3850490/pg1

Még három nappal az elött, hogy a téma terítékre került volna a CNN-en.  Az internetes kommunikációmat nagyon magasrangú amerikai ballibes vakolókanalasok is figyelik, s többek közt én voltam az, aki erre a témára szándékosan ráirányítottam a figyelmüket. Jó tudom, nem hiszed el, s talán ez így is van rendjén.

De egy dolgot jegyezz meg. A Duterte úr a Fülöp-szigeteken NWOs-cionáci népirtást "tesztelget" c. írásban a következöket írtam még 2017 februárjában:

A tisztelt olvasó pedig ne feledje, globális népirtás készül azokban a gomba mód szaporodó, fránya stadionokban, bevásárlóközpontokban stb. Az emberiség 90 százalékának iparszerü kiirtása. Igen, igen, az a fránya Tesco-bevásárlóközpont a szomszédságban is haláltáborrá változhat

Ami az USA-ban a Walmart, az Magyarországon a Tesco. Észrevetted, hogy a bevándorlógyerekeket is egy Walmart-üzletben tartották fogva kalitkákban? Még mindig olyan vicces a téma? Le merem fogadni, hogy 2017-ben is a legtöbben csak nevettek egy jót azon a megállapításon, mely szerint "Tesco == jövendöbeni potenciális haláltábor", s nem hitték azt el, nem vették azt komolyan. Pedig a téma halálosan komoly, szószerint!!


Hozzászólások (2)Add Comment
...
Írta: nem_programozhato, augusztus 01, 2018

Azt hiszem, nem nehéz észrevenni, hogy ennyire gonosz, perverz hozzáállás mögött van egy nagyon gonosz rejtett cél is, s az pedig a hajléktalanok késöbbi kiirtása megsemmisítö táborokban. Ahhoz kell elöször kriminalizálni öket, aztán tömegesen elzárni, majd pedig az orosz dominanciájú, fasiszta NWO színre lépése után kiirtani haláltáborokká alakított Tesco-kban, stadionokban stb.

https://zoom.hu/hir/2018/08/01/ha-a-minusz-15-nem-visz-be-valakit-a-szallora-a-rendori-intezkedes-miert-vinne/

A bíróságnak első fokon 72 órán belül, másodfokon 30 napon belül döntenie kell a hajléktalan ügyében. A módosítás értelmében „figyelmeztetés intézkedés, közérdekű munka vagy elzárás szabható ki. Ha az elkövető a közérdekű munka elvégzését nem vállalja, elzárás szabható ki.” Arra viszont mindenképpen elzárás vár, akit hat hónapon belül korábban már kétszer elítéltek.
...
Lakhatás helyett elzárásra költenek
...
Ha pedig megtörténnek nagy számban az elzárások, akkor erre az állam milliókat fog költeni – ahelyett, hogy a hajléktalan emberek lakhatására fordítaná ezeket az összegeket.

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy