A "repülö háromszög" (TR-3B) PDF Nyomtatás
Antigravitáció
2010. december 04. szombat, 12:51

Hivatalosan nem létezik. Az Aurora nevezetü, legexotikusabb kémrepülök és egyéb repülö eszközök fejlesztésével foglalkozó "fekete projekt" a hivatalos közlések szerint a hidegháború után megszünt, az SR-71-es kémrepülö volt állítólag az utolsó a sorban. Nos, nem volt. Az egyik kései utód a TR-3B kódjelü  antigravitációs repülöeszköz. Az idáig példátlan mértékü eltitkolás - az antigravitáció miatt - tulajdonképpen érthetö. A majdhogynem futballpálya méretü gép a közepében cirkuláló extrémül alacsony hömérsékletü, nagy nyomású higanyplazma segítségével majdhogynem 90 százalékkal képes semlegesíteni a Föld gravitációs eröterét, ami azt jelenti, hogy a súlya is 90 százalékkal csökken a Föld gravitációs terében.

 

 

Ennek segítségével iszonyatos sebességekre és iszonyatos gyorsulású "akrobata-mutatványokra" képes a nagyteljesítményü rakétahajtómüvei által, melyek állítólag valamilyen szintén nem konvencionális, nukleáris meghajtótechnológiákkal müködnek. S ami szintén meghökkentö: a TR-3B valójában kombinált antigravitációs repülöeszköz plussz ürrepülögép, mivel képes elhagyni a Föld légkörét, és földkörüli pályára lépni az ürben.

 

 Sok weboldal is foglalkozik vele, melyeken egyre több szemtanú számol be a fura "repülö háromszögröl", mely nem ad ki hangot, képes lebegni, forogni a tengelye körül, és függöleges irányban is mozogni, ami miatt a legtöbb ember - hacsak elöre nem tud a létezéséröl - UFO-nak véli.

 

http://www.darkgovernment.com/tr3b.html

 

Becslések szerint az elmúlt húsz év háromszög alakú, bizarr "UFO" megfigyeléseinek a tekintélyes részéért ez a titkos repülöeszköz felelös. De vigyázat: léteznek valódi UFOk is.

 

A gép további tulajdonsága, hogy képes változtatni felszínének a színét, pl. éjszaka feketére, nappal, napos égbolt esetén pedig fehérre vagy valamilyen világoskék árnyalatra, valamilyen különleges, "kvázi kristály" bevonatnak köszönhetöen. Az már csak "természetes", hogy a radarok nem tudják észlelni, söt, állítólag hamis radarképet is képes elöidézni magáról valamilyen szintén nem nyilvános technológia segítségével.

 

A higanyplazma a háromszög belsö részében, gömb alakban  van rotáltatva nagyon alacsony höfokon, nagyon nagy nyomás alatt, ez okozza az anti-gravitációs effektust. Ebben a higanyplazmával körülvett gömbben ül a személyzet is.

 

A TR-3B idáigi legjobb megfigyelése szerintem ez:

 

 

2008 július 23-án készült Párizs felett "éjszakai látásmódú" (infra+látható fény) kamerával. Szabad szemmel éjszaka a háromszög nem látszik, esetleg a fények a háromszög szélein, de azok is csak akkor, ha be vannak kapcsolva. Ha akar, a gép teljesen észrevétlenül repülhet, fény és hangeffektusok nélkül.A plazmagömbböl kijövö (infra?)sugárzás a felvétel vége felé láthatóan "összezavarja" az éjszakai látásmódú kamerát is.

 

Ilyen és hasonló szuper-légieszközök fejlesztésével az ún. "51-es szektorban" (Area 51), az amerikai hadsereg Groom Lake-i bázisán foglakoznak Nevada államban. És mint már írtam: a TR-3B egyáltalán nem új fejlesztés, már kb. 20 éve üzemben van. Bizonyos hírek szerint már létezik egy sokkal modernebb típus is.

 

További fényképek és videók a TR-3B-röl ezen a weboldalon is, és tömegével más helyeken is találhatók az interneten:

 

http://www.tr-3b.com/info.html

 

 

A TR-3B-n kívül léteznek más, még ettöl is egzotikusabb légieszközök, amikröl viszont még a TR-3B-töl is kevesebbet tudni, és felvételek se nagyon léteznek róluk. Számos beszámoló található például az ún. "repülö korongról", melyet már a világ számos pontján láttak, de közeli felvétel még nem készült róla. A típusszáma állítólag X-22A. Valószínüleg valahogy így néz ki (ez a kép nem valódi, szerkesztett):

 

 

 

 Ami viszont valódi, azok ezek a 2008 márciusában Colorado felett készült felvételek egy fura, korongszerü "akármiröl" , amik - szerintem - legnagyobb valószínüséggel ezt a rejtélyes "korongot" mutatják repülés közben.

 

http://www.carnicom.com/anomalies1.htm

 

 

 

 

A kérdés már csak az, ha léteznek ilyen légieszközök, melyekhez képest már a jelenlegi sugárhajtású személyszállítók is kökorszakiak, vajon miért kell még mindig órák hosszatt kerozintól büzölgö Boeingokban v. Airbusok-ban zötykölödnünk, ha mondjuk az USAba vagy valami hasonlóan távoli helyre akarunk eljutni? Miért nincsenek ezek a fantasztikus technológiák az emberiség javára kihasználva?

 

További ajánlott: Az oroszoknak is vannak UFOik

Hozzászólások (39)Add Comment
...
Írta: egy vendég, december 20, 2010
érdekes nekem tetszik grat
...
Írta: egy vendég, december 28, 2010
valamiröl eszt is másolták
...
Írta: egy vendég, január 16, 2011
azért nincs az emberiség javára használva,mert az emberiség jelenleg a sátánista zsidók rabszolgája.a zsidóknak az az érdeke,hogy csak nekik legyen jobb,persze a gojimok szenvedése által.lásd:talmud,cion bölcseinek jegyzőkönyve.ezeket kéne elolvasnia az embereknek hogy megismerjék a valódi ellenséget.
...
Írta: egy vendég, február 27, 2011
ez a CION bölcsei nem is hülyeség szerintem! Valahol lehet benne igazság.
a 2001 szempemberében történt USA-beli terrortmadás alkalmával az ott dolgozó zsidók egyike sem ment aznap dolgozni!
Nem fura??? Másik dolog! 120ember ül egy gépen. van 2-4 terrorista. nekem ne mondja senki hogy nem jutott senkinek sem az eszébe a teroristákat megtámadni????
Erről nem beszélt senki sem! 10 év eltelt!!! hol vannak a bizonyítékok hogy biztossan terrortámadás volt és nem valami USA katonai akció azzal az ürüggyel hogy megtámadhassák keletet?!?!?!?!?
Arról van szó hogy mindenkinek van érdeke! Itt az érdek az hogy ne tudjon az emberiség semmit
...
Írta: egy vendég, március 13, 2011
Haliho.Valamikor a kilencvenes evekben mi is lattuk ezt a repulot Erdelyben. Pontosabban Sepsiszentgyorgy felett repult at.Tobb szemtanu tudja igazolni.
...
Írta: egy vendég, június 01, 2011
A Cion Bölcseinek Jegyzőkönyvei című "alkotás" forrása erősen megkérdőjelezhető. Ezt Drábik János nagyon akkurátus kutatómunkával le is vezeti az Uzsoracivilizáció című könyvében. Ezzel együtt a tartalma mégis elgondolkodtató a XX. század történelmének függvényében, főleg hogy 1903-ban adták ki.
...
Írta: egy vendég, június 22, 2011
igen ez igaz ,de mert Drábik maga is zsidó
...
Írta: egy vendég, július 19, 2011
Ugyanilyen háromszög alakú valami tavaly augusztusban Székesfehérvár felett is áthaladt, méghozzá nem is olyan magasan. Narancssárga fényekkel és igen lassú sebességgel. Az utca fényeknél is tökéletesen kivehető volt. 3percig néztük majd Veszprém felé vette az irányt. Majd idén márciusban ugyan ez volt a helyzet amit rajtunk kívül még vagy 20 taxis látott ugyanott és ugyanezt.
...
Írta: egy vendég, július 19, 2011
Ez akkor kémrepülő? :S Ki és miért kémkedik Eger felől? Nem is egyet lehet itt látni mostanság, ha ez az.

http://www.heol.hu/heves/kozelet/rejtelyes-olvasoi-video-ufo-vagy-valami-mas-389918
...
Írta: egy vendég, július 19, 2011
Biztos törökök smilies/cheesy.gif
...
Írta: egy vendég, július 24, 2011
"...majdhogynem 90 százalékkal képes semlegesíteni a Föld gravitációs eröterét, ami azt jelenti, hogy a súlya is 90 százalékkal csökken a Föld gravitációs terében." ...- ... "iszonyatos sebességekre és iszonyatos gyorsulású "akrobata-mutatványokra" képes a nagyteljesítményü rakétahajtómüvei által" ...
Ha maga köré antigravitációs teret hoz létre, kényelmesen közlekedhet, - a földi szemlélőkhöz képest akkor megváltozik az "idő" is körülötte. A "földi idő-érzékelésünkhöz" képest látszik nekünk iszonyatos sebességűnek, pedig az csak a saját "idejében", és normálisan mozog. smilies/smiley.gif
...
Írta: egy vendég, július 27, 2011
ha tud 90% súlytalanságot, mi akadályozza meg, hogy elérje a 100%-ot, sőt attól nagyobbat a taszítást (emelkedést) ? Még lopni sem tanultak meg rendesen.
...
Írta: egy vendég, július 30, 2011
...
Írta: egy vendég, július 30, 2011
Kb 8 éve láttunk ilyet Budapesten a bizonyos "repülő háromszöget" 10 percig lebegett hangtalanul egy magassági szinten aztán eltűnt vöröses fénye volt még a sötétben is ki lehetett venni a háromszög alakját.
...
Írta: egy vendég, július 30, 2011
ooooooTalmut??????????
...
Írta: egy vendég, augusztus 10, 2011
Nem tudom elképzelhető hogy létezik.

"majdhogynem 90 százalékkal képes semlegesíteni a Föld gravitációs eröterét, ami azt jelenti, hogy a súlya is 90 százalékkal csökken a Föld gravitációs terében"

Kerekítsünk. Ha 90%-al képes semlegesíteni a gravitációt akkor egy 100 kilogramm tömegű test elveszti súlyának 90%-át, nem de? Akkor marad 10 kilogramm. Tegyük fel, hogy a gép 2 tonna (2000 kilogramm) utassal, csomagokkal, gólyafossal együtt, aminek elvesszük 90%-át azaz 1800 kilogrammot, akkor marad 200 kilogramm. Lényeges eredmény, viszont valaminek azt is fel kell emelnie. Az a valami nem lehet akármi.
Vannak kritériumok: gyors, nagyon csendes és nem hagy maga után látható haladási nyomot.

Ilyen hajtóművek tuti léteznek, csak nem tudok róluk. smilies/cheesy.gif
Valaki aki jobban ért hozzá mondhatna példát ilyen meghajtóra.
u.i.: sose voltam matek király ha rontottam sorry. smilies/wink.gif
...
Írta: egy vendég, augusztus 28, 2011
Mocskos tetűhinták ! Zsidómentes Palesztinát , réti néger nélküli Magyarországot !!!!!!!!!!!!!!!!
...
Írta: egy vendég, szeptember 22, 2011
Olyannyira primitívek vagytok, hogy az valami félelmetes! Sem helyesen írni nem tudtok, sem megfelelő minimális szintű általános műveltséggel nem rendelkeztek. Szánalmas példányai az emberi fajnak...
...
Írta: egy vendég, október 20, 2011
mégis idehozza őket valami..azt kell értékelnünk bennük,ha nincs más..de teljesen egyet értek az előttem szólóval...
...
Írta: egy vendég, január 19, 2012
Ezt a mondatot mintha egy idegentől hallottam volna!!!!
Annyira lenéző!
...
Írta: egy vendég, január 19, 2012
Egy másik tény, hogy Philip Schneider beszámolója sok dolgot leleplez amerika titkos munkáiról! Ő elmondása szerint a mai technika az emberiség előtt 1200 évell jár, amit 1996-ban mondott el! Jelenleg 2012-t írunk!
Fel sem fogható emberi ésszel, mik lehetnek még amerika titkos bázisaik birtokában! P. Schneider elhunyt 1996-ban!
Bob Lazar szerint már kifejlesztettek az államokban ilyen repülőcsészealjat.
Szintén antigravitációs elmélet.
Egy másik tény ilyen meghajtásról, ami a földön nem található folyékony narancsszínű izzó fém, supernova robbanásból nyert anyag, amit protonokkal bombázva iszonyatos energiaforrást képes leadni. Nem beszélve a mágneses erőről és a térhajlításról. Bob Lazar szerint térugráskor nem az UFO mozog, hanem a teret rendelik a tárgyhoz.
Pl.: egy asztalra kifeszítünk egy gumilepedőt, ami a teret jelenti. Az asztal egyik sarkára leteszünk egy követ, ami az "UFO"! Ezt persze egy madzaggal lefixálunk a gumilepedőre, ami jelen esetbe a térben való aló helyzetet biztosítja. Az aktivált téridőmeghajtó magához rendeli a kiszemelt helyszint. Most a gumilepedőt két ujjunk közé fogva az "UFO" felé húzzuk, amikor kész a térugrásra, a képzeletbeli madzagot leoldva, a másik térhez rendljük. A tér pedig végzi a többit!!!
...
Írta: egy vendég, március 10, 2012
úúúúúúúúú------------
...
Írta: egy vendég, május 12, 2012
A sok mese nem mss mint hollo madar füttyögetes.
Föleg az usa alltal elöadott nagyolt földönkivüli jelensegek,
riogatva, hessegetve az egesz vilagot,
milyen fejlettek vagyunk, es feljetek, mert lathato modon
elrabolunk mindeneteket, az olajtol elkezdve az uranig,
utanna meg kimergezünk bennetek a sok genkezelt szarsagunkal,
hogy minnel elöbb csak a fergesse legyen a földön,
parazitakkal összesitve.
...
Írta: egy vendég, június 15, 2012
A Vimaana Nastramandalát-a védikus írások szerint-szintén a higany "ereje" hajtotta. Elgondolkodtató.
...
Írta: nem_programozhato, február 06, 2013
Ezeket a felvételeket még az 1980-as évek második felében készítették a Nemzetközi Úrállomás kamerái, s fent vannak a NASA weboldalán is. Ugyan mi lehet az a nagy fekete háromszög ott földkörüli pályán? A TR-3-asok közismerten egy vagy több focipálya nagyságúak, s ekkor, a 80-as években készültek el az elsö példányok. Úgyhogy szerintem csak két lehetöség tünik valószínünek: vagy valóban TR-3-as vagy pedig annunaki anyahajó (amiröl a TR-3-asokat is mintázták).

/nem_programozhato(cikkíró)

Forrás: http://eol.jsc.nasa.gov/script...TS61C-31-2Forrás: http://eol.jsc.nasa.gov/script...TS61C-31-2

...
Írta: egy vendég, április 07, 2013
Hogyan száll le ez a szörny? Egyeltalán minek készűl? A higany nehéz, hogyan semlegesíthet? Ha van ilyen plé vacak, az mit oldd meg?
...
Írta: egy vendég, június 02, 2013
Én Asthar Vrilon mondom nektek,nem kell,hogy keseregjetek
Magyarország lessz az elsö,mert ebben az univerzumban lesz majd a nyerö.
...
Írta: egy vendég, augusztus 12, 2013
Szintén láttam a háromszög hajót kb 15 évvel ezelőtt Bp mocsárosdűlőn az aranyhegy felé.
...
Írta: egy vendég, augusztus 20, 2013
Én ma éjjel láttam összesen 4db valamit, ami szerintem jó eséllyel lehetett ilyen. Szigetszentmártonban a dunaparton autózva láttam meg az elsőt. Keleti irányból haladt Nyugat felé, talán kicsit Észak-Nyugat felé. Erős narancssárgás fény, kicsit úgy nézett ki, mintha lefelé világítana, és a fény enyhén pulzált, adott időközönként (bár nem vagyok biztos benne hogy ez periodikus volt) kicsit erősebbnek tűnt a fénye. Alacsonyan repült, lehetett a fényt térben érzékelni, nagyságrendekkel közelebb volt, mint a légifolyosón közlekedő utasszállítók. Egy irányba haladt el egymás után mind a négy, az utolsó szinte követte a harmadikat, ezt a kettőt lehetett egyszerre is látni a többiek közt lehetett kb 2 perc. Elég gyorsan átszelték az eget, és félelmetes, hogy ezt egy hang nélkül tették. Igaz, annyi lélekjelenlétem nem volt, hogy leállítsam az autót, de kiszálltam a kocsiból, felmentem a gátra onnan tátottam a szám. Nem ismerek olyan járművet, ami ilyen alacsony és gyors repülés mellett ne kiabálta volna túl a tőlem 5-10 méterre alapjáraton duruzsoló autót. Mifelénk egy ilyenkor szokásos ünnepség miatt nagyon sokan sétáltak ezidőtájban az utcákon, biztos vagyok benne, hogy akadt más is, aki látta. Tud valaki valami ufóészlelős fórumot, ahol érdemes lehet ezügyben érdeklődnöm? Nehéz feldolgozni, még mindig erősen a hatása alatt vagyok, és ugye a környezetemben nincs kinek beszélni róla. Egyelőre legalábbis nem vállalom be, hogy mosolyogva felvilágosítsanak: "Biztos UFO volt"...
...
Írta: egy vendég, április 22, 2014
Lètezik...és azért kôrõznek vele felènk hogy vezetô politikusaink facebook oldát feltôrve malac kèpeket tehessenek le Obama aztalàra...aki sietve a fehèrház eggyik eldugott wc jèben..bôrôzzõn velük....majd kielégült pofával át szóljon a moody's es ès Fitch es haverjainak hogy rontsanak az orszàg adós besorolàsàn...
...
Írta: egy vendég, május 06, 2014
Szerintem azt nem az oroszok fejlesztették! A történelem folyamán, az emberiség fontosabb küldetéseinél "fejlődési szakaszainál" mindig jelen volt egy-egy azonosítatlan repülő tárgy vagy eszköz. Vannak ilyen esetekről beszámolók, ez is egy jó példa erre. Egyáltalán nem hiszem, hogy direkt lőtték le, inkább valószínűbb a fellépett műszaki probléma, nagy magasságban minden másképp reagál mindenre mint a föld felszín közelében. Ez inkább, ha tényleg egy UFO volt szerintem csak figyelemmel kísérte ezt a kísérletet, hogy hogyan is fog elsülni. Érdekes ezt az ezelőttieket és az utána következő úgy mond határ vonalakat mindig kísérte valamilyen azonosítatlan eszköz. Lehet tesztelni akarnak minket? vagy figyelemmel kísérik a fejlődésünket? Kitudja, ketőközzűl valamelyik igaz, de lehet mind a kettő az. Miért kell mindig a rosszra gondolni, hol ott nem is az a szándékuk, ha akarnának már elpusztítottak volna, a jelenlegi technológiai szint semmit nem érne egy űrből érkező támadás ellen. Ha egy aszteroidát nem tudnak időben detektálni, akkor egy olyan űrhajót, ami képes a csillagközi teret átszelve ide jönni, hogy tudnának?! Egy fejlődési úton haladunk, amit figyelnek valakik, kitudja miért, de figyelnek. Elég csak megnézni hogy évente, vagy hetente hány ufó jelentés érkezik a nevadai sivatag környékéről? Miért, mert ott folynak leg inkább technológiai kísérletek. Szerintem nem véletlen, mint az sem, hogy egyre több ufó jelentés érkezik a világ minden részéről, egyre több a gabona kőr, a jég-kőr stb... Valamihez nagyon is közel vagyunk, csak még nem tudjuk mihez is. Szerintem érdemes ezen azért elgondolkodni...
...
Írta: egy vendég, május 06, 2014
Nekem az utolsó két képről az Enterprise jutott eszembe. És hogy miért nincsenek az emberiség javára ezek kihasználva? Kérdezd meg a Rotschildeket vagy a Rockefellereket. Gondolom, akkor az olajtól való függés megszűnne, ami nem jó az ilyen embereknek, mivel nem lesz pénzük! Nem tudnák uralni a világot, mivel minden ami fontos néhány család kezében őszpontosul, kettőt már említettem is! A bankok, nem állami szervek kezében van, magánkézben vannak, a bankjegyeket nem az állam nyomtatja, hanem a bankok. Az olaj ami a mai fejletlen környezet szennyező gépeinket hajtja, megint csak ezekben a kezekben vannak, most már az egészség ügy is ide került! javaslom, ha nem tetted volna még meg, nézd meg a Növekedj c. filmet angol címe Thrive. És megtudhatod, hogy miért tartunk ott ahol... Szerintem ilyenekből csinálni fogok egy blogot! smilies/smiley.gif
...
Írta: egy vendég, május 19, 2014
Szólj ha kessz vagy vele engem nagyon érdekelne !
...
Írta: egy vendég, október 06, 2014
Szemtől szemben láthattuk egy nagyon kedves régi cimborámmal ezt a repülő háromszöget Dunaharaszti mellett kb.2004 tájékán. Hangja nincs csak valami nagyon kis nesz szerüség. Irtózatos sebesség és irány váltásokra képes. Először csak messziről láttuk aztán felénk repült és eltünt. Amikor felettünk lebegett feltünt a mérete nemtúl nagy. kb olyan max 10m×10m széles lehet. Közepén pedig egy kocka alaku zsilipkapu szerüség volt mely vörös fényel világitott. Érezni lehetett a jelenlétét. Ez a mai napig megmagyarázhatatlan a számomra. Brutállis élmény maradt a mai napig. Később meg sem lepődtünk mikor a google mühold lefotózta Ausztráliában. Vajon mit kereshet a világ minden pontján?
...
Írta: egy vendég, április 29, 2015
Sziasztok!
Akárhogy is vélekednek a vendégek rólatok, ( Én is vendég ) nagyon jól találgattok. Nem messze jár már a józan paraszt ész ahhoz, hogy házilag is reprodukáljon dolgokat. Csak így tovább, és köszönöm az okfejtéseket.
...
Írta: egy vendég, március 07, 2016
Miskolc 2015 nyara, csillagos éjszaka , szintén láttam az ominózus repülőt, nagyon halk volt és szép lassan süvitett végig az égbolton nem tul magasan (kb. 30 méter). Mint az előttem szóló is elmondta nem volt focipályanagyságú kb. 10x10x-es lehetett. A hárömszög sarkainál piros szinű fényt bocsájtott ki. Nagyon ijesztő volt az egész.
...
Írta: egy vendég, július 28, 2016
Ha az a 90%-os gravitáció-csökkenés igaz, csinálhatnának egy gravitációs ingyen-energia generátort, hogy ne mondjam - örökmozgót! Hátha kisebb összegű villanyszámlákat kapnánk...
...
Írta: egy vendég, február 23, 2018
2017 májusában egy éjjel a házunk felett lebegett, majd hangtalanul nyugatra siklott. Előzőleg besugárzottvalamit a tetőn,
födémen, mindenen át, ami zúgott mint egy villanyborotva. Azóta van egy ilyen háromszögű fehér jel az arcomon, meg egy dupla vé w. Eddig kerestem, hogy mi lehetett, elvesztettem a munkámat,stb.
...
Írta: egy vendég, április 05, 2018
Ionhajtomuvek biztos,hogy kepesek ilyen mutatvanyra, csak a coulomb eroket kell megzabolazni, meg egy anti G ero semlegesito rendszert kell beepiteni a hajoba, nehogy a szemgolyom a hajo hatuljan landoljon egy 150 G-s gyorsulas hatasara. smilies/smiley.gif

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy