Az oroszoknak is vannak UFOik PDF Nyomtatás
Antigravitáció
2010. december 09. csütörtök, 18:24

Méghozzá nem is akármilyenek. Emlékszik még valaki a Challenger ürrepülögép 1986-os katasztrófájára? A fellövés után pár perccel felrobbant a fedélzetén található nyolc asztronautával együtt. Valójában egy "UFO" lötte le,  lézerfegyverrel. Meg lehet nézni, a NASA hivatalos, de egészen idáig gondosan eltitkolt felvételén, 4 perc 15 másodpercnél látszódik az a bizonyos "UFO", amint a kamera ránagyít. Egy szovjet UFO.  Az orosz antigravitációs repülöeszköz neve "Kozmoszféra" (Cosmosphere), és máig szigorú eltitkolás alatt áll.

 

 Az oroszok azért lötték le, mert maga a Challenger is valami olyan valamit vitt magával az ürbe, aminek a létét máig nem akarják az amerikaiak nyilvánosságra hozni.

 

 Az "UFO technológiák" léte - nagyhatalmi megfontolásokból - máig abszolút eltitkolás alatt áll az USAban, Oroszországban és Kínában egyaránt. Az antigravitációs és az UFO-kat hajtó "szabad energiás" technológiák nyilvánosságra hozása ugyanis a történelem szemétdombjára küldené a jelenlegi köolajalapú, erösen centralizált világgazdaságot. És ezzel együtt potenciálisan a jelenlegi nagyhatalmi centrumokat is. Hasonlóan nagy átalakulást jelentene az emberiség számára mint anno a villanyáram bevezetése volt. A villannyal annak idején - hatalmi szempontból - nem volt baj, a hatalmasok ugyanis képesek voltak villanyórát szereltetni az emberek házfalaira, majd magas villanyszámlákkal anyagilag sanyargatni, sakkban tartani öket. A villanyáram disztribúciójának módja "beleillett" a központi rendszereikbe. Az antigravitáció "filozófiája" viszont más: ez a technológia szabadságot adna,  és a történelem szemétdomjára küldené a köolajat. A ma már létezö, az UFO-kat hajtó "szabad energiás" technológiáknak köszönhetöen nem kellene heti rendszerességgel tankolni (ergo pénzügyileg függeni a jelenlegi hatalmasok által irányított és tulajdonolt energiarendszerektöl). Ha ugyanis egy légijármü kisemlegesíti a Föld gravitációs erejét, azzal a súlya is a töredékére csökken, és nevetségesen kevés energia kell a meghajtásához (hasonlóan ahhoz, mint ahogy egy papírskatulyát is lényegesen kevesebb energia felhasználásával lehet mozgatni mint egy nehéz vasládát). Az antigravitáció megszüntetné a földi zötyögös közutakat, hihetetlenül felgyorsítaná a közlekedési eszközöket, a mostani apró töredékére csökkentené, vagy egyesen megszüntetné a környezetszennyezést stb. Másszóval, a "feje tetejére" állítaná (hatalmi szempontból) a jelenlegi világot. Ezért van már vagy száz éve gondosan eltitkolva. Pedig Nikola Tesla már ekkor lerakta ezen technológiák alapjait. Ezért fontos, hogy minél többet beszéljünk róluk, és tudtukra adjuk NEKIK, hogy már tudunk róluk, és ne fáradjanak tovább az eltitkolásukkal.

Hozzászólások (7)Add Comment
...
Írta: egy vendég, március 13, 2011
ÜDV
MEG HOGY OROSZ UFO;
EKKORA BAROMSAGOT;
HA AZ OROSZOKNAK MEG LENNE AZ MIRÖL MAR REGOTA ALMODNAK VAGY EPPEN
MEG AKARNAK A TÖBBI SEMMI NEM ELEG NAGYHATALMAK;
AKKOR MINDEN MAS EMBER FAJT KI IRTANANAK
ANNAK ERDEKEBEN HOGY SEMMI NEM ELEG;
ES ENYEM LESZ MINDEN; BELE ERTVE A HOLDAT A NAPOT A CSILLAGOKAT
MEG MINDENT;
DE HAT EBBE MAS IS BELESZOL;
AZ OROSZOK NEM LÖTTEK LE;
HA UFO VOLT AKKOR NEM AZ OROSZOK
AKKOR BIZONYARA HITLER EMBEREI VOLTAK;
MERT A ZSIDOK VALAMI NEM NORMALIS DOLGRA
KESZÜLTEK ES IGY AZOK LÖHETTEK LE;
ISMET HITLER AZT KELLENE MEGKERESNI:
...
Írta: nem_programozhato, március 28, 2011
Nem hiszem.. az oroszok valóban sorra "skalpolták meg" az amerikai ürrepülögépeket az 1980-as években, hogy megakadályozzák, titkos stratégiai fegyvereket csempészennek fel az amerikaiaik az ürbe. Ennnek mára széles irodalma van a neten, ajánlanám például ezt a videót:

http://www.youtube.com/watch?v=SDk3sfB0Iyc (magyar feliratokkal)

Vagy olvasgatni az ún. Peter David Beter leveleket, aki tud angolul:

http://www.peterdavidbeter.com/
...
Írta: egy vendég, június 22, 2012
Csak egy kérdés:ha a fentebbi igaz, vajon mekkora a valószínűsége, hogy merő véletlenségből robbant fel 3 hónappal később egy szovjet atomreaktor? smilies/cool.gif
...
Írta: egy vendég, december 08, 2012
az emlitett video már nem elérhető
...
Írta: egy vendég, július 18, 2013
Aki az Szovjetunió és Hitler teóriát írta,üzenném neki,fordoljun orvoshoz.még egy ekkora beteg elmétsmilies/cheesy.gif igen!biztos vagyok benne hogy szovjetek mindenkit kiakarnak írtani.Nőinket teherbe ejteni,puliszkàinkat halomra zabálni.A règ mùlt kommunizmus fàtyollal bevont nèha torzult mùltját helyezed alapnak.kérlek olvass az amerikaik után ki is a vilàg legnagyobb ellensége a vilàgnak?és itt nem a rambó filmekre gondolok.
...
Írta: egy vendég, november 22, 2013
izé... ööö... ahhát
...
Írta: egy vendég, március 13, 2016
Egyszerű
a b@nkárok a jelenlegi civilizáció legnagyobb ellenségei.

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy