A Brazil Nemzeti Múzeumnak két tonna kokain miatt kellett szénné égnie PDF Nyomtatás
Külföld
2019. január 23. szerda, 20:43

Bizarr hír jelent meg tavaly augusztusban egyes médiumokban: két tonna Brazíliából származó kokaint foglaltak le a belga hatóságok Ghent kikötöjében. A kábítószeres müanyagzacskócskákra az orosz kormánypárt, az Egységes Oroszország pártcímeréhez hasonló logócskák voltak nyomtatva.

2018.8.25: Cocaine in packages with ‘United Russia’ logo found in Belgium

https://www.kyivpost.com/russia/112-ua-cocaine-in-packages-with-

Pár nappal késöbbi hír:

2018.9.3: Porig égett a Brazil Nemzeti Múzeum

https://alfahir.hu/2018/09/03/katasztrofa_tuzeset_brazilia_

A két hír közt sajnos összefüggés van: az elfogott szállítmány az orosz politikai köröknek volt szánva, aholis dúl a kokainfüggöség. A kokain bár erös függöséget okoz, erösen serkenti az intellektuális képességeket is.

 

Az orosz kormánypárt, az orosz titkosszolgálatok és az "orosz maffia" az egy és ugyanaz az entitás.

 

Az elfogott kokain, mely az orosz kormánypárt logóját viselte:

 

A brazilok valahogy elpackázták a szállítmány biztonságos célbajuttatását, így az oroszokat hatalmas kár érte. Több mint 100 millió euró.

Pár nappal késöbb Putyin parancsára - valószínüleg ürbe telepített fegyverekröl - bosszúból lángra lett lobbantva, és porig lett égetve a Brazil Nemzeti Múzeum.

 

Igazi krisztusi cselekedet, nem?

 

(még több info itt: Addicts Rule Russia And Ukraine

https://www.veteranstoday.com/2019/01/14/addicts-rule-russia-and-ukraine/ )

 

A jelenlegi rossz brazil-orosz háttérviszony miatt álltak ki nemrég az oroszok olyan látványosan az inkább "ideológiai ellenségnek" tekinthetö szocialista venezuelai kormányzat mellett: nukleáris stratégiai nehézbombázókat telepítettek a dél-amerikai országba, nehogy amerikai hátszéllel az újfasiszta Brazília meg merje támadni azt.

Mindezt annak ellenére, hogy Putyin, Trump, Netanjahu, Orbán Viktor és Bolsonaro látszólag ugyanabba a politikai táborba tartozik.

 

Hozzászólások (1)Add Comment
...
Írta: nem_programozhato, január 31, 2019

Venezuela alatt találhatók a világ legnagyobb - még mindig érintetlen - köolajkészletei. Erre szeretné rátenni a kezét a City of London és az USA. A dolog nem lesz olyan egyszerü, mert az oroszok ki fognak állni Maduro mellett. Az USA meg fogja kapni az új Vietnamját, amennyiben ostoba lesz, és háborút szít Venezuelában mondva csinált indokokra hivatkozva, mint tette Irakban és Afganisztánban.

Donald Trump: Venezuelában megkezdődött a küzdelem a demokráciáért
http://www.origo.hu/nagyvilag/...iaert.html

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy