Léteznek-e földönkívüliek? - 1. rész PDF Nyomtatás
Ezotéria
2010. december 14. kedd, 22:49

A legörültebb sorok fognak következni, amiket valaha is írtam. Magam se tudom, mennyi a realitás, és mi a fantázia abból, amiröl most írni fogok (ergo ezért van a cikk az „ezotéria“ kategóriában). Nemcsak a „konspiratív interneten“, de könyvekben is rengeteg információ jelent meg az elmúlt idöben földönkívüli élet létezéséröl. S megdöbbenésemre majdhogynem az összes, egymástól független forrás, nagyvonalakban ugyanarról beszél. Amin egykor gyerekkoromban, mint fantázia- vagy mesevilágon, csak nevetni tudtam, amiatt most kezd a mosoly az arcomra fagyni.

 

 

Létezik-e élet bolygónkon kívül, s ha igen, hogy nézhetnek ki ezek a kreatúrák? Vajon hasonlítanak-e az emberre?

 

Élet az univerzumban állítólag csak olyan bolygókon alakulhat ki, ahol hasonló a környezet a Föld bioszférájához. A tudattal rendelkezö anyag (vagyis az élö anyag) kialakulási lehetöségei és evolúciós pályája nagy mértékig determinisztikus szerte az univerzumban. Hasonlóan viszont ahhoz, mint ahogy két teljesen egyforma ember se létezik, úgy két, teljesen azonos evolúciós rendszerrel rendelkezö bolygó se létezik. Az egyikben az egyik, a másikban egy másik faj éri el a legmagasabb fejlettségi szintet. Nagy általánosságban azoban az univerzumban bioszférával rendelkezö bolygók élövilága ugyanazon fejlödési séma szerint alakul az idö függvényében. Az egész folyamat tulajdonképpen elöre programozott. Bioszférával (élö anyaggal) rendelkezö bolygók százezrein, millióin, szerte az univerzumban. Amikor egy evolúciós rendszer egy bolygón elér egy bizonyos fejlettségi szintet, képes kapcsolatot teremteni más bolygókon található evolúciós rendszerekkel, s elkezdik kölcsönösen befolyásolni egymást (analóg módon ahhoz, ahogy az emberek is kommunikálnak egymással).

 

S most a legérdekesebb: szinte az összes forrás azt hangoztatja, hogy a földi civilizációval idáig kapcsolatot teremtö földönkívüliek egy része nálunk jóval de jóval magasabb fejlettségi szinten levö HÜLLÖK. Nem emlösök, hanem földönkívüli (sárkány)hüllök. Az ún „reptilians“. A teljesen ember kinézetü, viszont alakváltoztatásra is képes ember-sárkányhüllö hibrideik évezredek óta itt élnek közöttünk, és rejtve uralkodnak felettünk. Ök képezik a sátánista illuminatik jelentös részét.

 

Nem bolondultam meg! Aki nem hiszi, az olvasson bele David Icke: „A mátrix gyermekei“ c. könyvébe. Vagy nézzen bele Molnár F. Árpád videóiba. Söt, egyszer valaki elkezdett beszélni a „gyíkemberekröl“ („lizard people“) Benjamin Fulford fórumán is. Kapva az alkalmon, feltettem a kérdést, hogy ez a jelenség vajon mítosz vagy esetleg valóság? Megrökönyödésemre, míg többen úgy voltak vele mint én (nem tudták mire vélni), addig ilyen és ehhez hasonló válaszok is jöttek:

 

http://benjaminfulford.net/2010/11/22/amero-plan-is-firmly-rejected-by-world-leaders-chaos-looms-in-january/#comments

 

I have seen somebody shift. They did not make it to the full change, but I clearly saw an outline of the entity trying to change and I saw the eyes change. During the moment of change, the person was about 18 inches from my face. I did not imagine it or “get it from a movie.” What I saw did not resemble anything in a movie.

nai2010

 

PS: It is very frightening to experience something like this.

 

Comment by nai2010 on November 23, 2010 @ 1:14 am

 

Én már láttam valakit alakot változtatni. Nem alakult át teljesen sárkányhüllövé, de tisztán lehetett látni annak a bizonyos entitásnak a körvonalait körülötte, és a szemei is teljesen megváltoztak.

...

PS: rendkívül ilyesztö ilyesmit megtapasztalni

 

A legenda szerint amikor ezek a sárkányhüllök megérkeztek pár tízezer évvel ezelött a Földre, egyrészt „felnemesítették“ az akkor még csak állati szinten létezö majomembert intelligens lénnyé, hogy az társadalmakba szervezödjön, tudjon beszélni és beszédet megérteni, ami által könnyebben utasíthatóvá(rabszolgásíthatóvá) váljon, plussz a felnemesített rabszolgaember mellé létrehoztak még hibrid ember-sárkányhüllö példányokat is, és igen, ezek a hibrid példányok lettek az emberiség uralkodói, elnökei, vezetö bankárai - más szóval a leigázói évezredeken át. Értsd: mind a mai napig, bár mára a jelenség nem annyira gyakori, de létezö az illuminatik köreiben. Ezek a hibridek teljesen úgy néznek ki mint az emberek, végülis valóban hús-vér emberek, viszont képesek (részben) alakot változtatni, erre a jelenségre célzott ez az ember is a hozzászólásában. Ennek az „alakváltoztató jelenségnek“ én már annyi, egymástól független beszámolójával találkoztam könyvekben és az interneten egyaránt, hogy a dolog kezd teljesen összezavarni, és tényleg nem tudom, mit gondoljak felöle.

 

Mint ahogy a szemünk, a hajunk, a börünk színe, az arcvonásaink alakulása, vagy növények esetében még az is, hogy képes-e mondjuk legyeket fogni, és felemészteni azokat, ez az alakváltoztató tulajdonság is az élölény DNS molekulájának láncolatától függ. A DNS mint tudjuk olyan mint egy rengeteg kódolt infomációt tartalmazó DVD lemez, az „élet DVD lemeze“. Az egysejtüektöl kezdve a növényeken, az állatokon, az emberen át, egészen a tölünk jóval magasabb fejlettségi szinten levö földönkívüli fajokig, mindegyik sejtjeinek vannak DNS molekulái, amikbe az élölény tulajdonságai vannak belekódolva.

 

Ha egy ilyen ember-sárkányhüllö hibrid a múltban házasságot kötött egy másik ember-sárkányhüllö hibriddel (pl. uralkodóházaik keretein belül), az utód szintén képes volt az alakváltoztatásra. Ha viszont "normális emberrel" kötött házasságot, az utód már nem volt alakváltoztató hibrid, viszont tipikusan intelligensebb és érzéketlenebb, „pszichopátikusabb“ ember lett az átlagostól.

 

S most tegyünk egy kitéröt:

 

Tudományosan bizonyított és dokumentált, hogy amikor az 1930-as években ausztrál kutatók egy addig a világtól teljesen izolált bennszülött törzsre bukkantak a dzsungelben valahol Papua Uj Guineában, és mihelyt a bennszülöttek meglátták a repülöjüket és egyéb fejlett technikai eszközeiket, azonnal Istenként kezdték el imádni a kutatókat!

 

A nagy kérdés: a homo sapiens is, még pár ezer évvel ezelött is, ilyen „istenekkel“ lehetett kapcsolatban? De vajon miféle „istenekkel“?

 

Mert ugye kultúrától és nemzetiségtöl függetlenül az összes régi emberi civilizáció fennmaradt mondáiban, népmeséiben ugyanazok a fantasztikus elemek vannak jelen: „istenek“, aztán sárkányok és más fantasztikus szörnyek stb. Ilyen szempontból nem különbözik a régi kínai civilizáció az ösi inka civilizációtól, söt, ugyanilyen fantasztikus lények tömkelege található az egyik legrégibb fent maradt írásos dokumentumunkban, a bibliai Ószövetségben is!

 

Vajon honnan a sárkányok eredete? Mik voltak ezek? Sárkányölö Szent György, az ösi kínai kultúra sárkányai, na és a londoni City (vagyis a korábbi templomos lovagok, majd a szabadkömüvesek) sárkányai egyaránt ...

 

Nos, innen!!!

 

Sárkányok = földönkívüli hüllök. Ehhez hasonlók:

 

 

Mondom hasonlók, mivel a fenti csak fantáziakép, a Star Trek-böl. A furcsasága viszont az, hogy úgy 80 százalékban hasonlít azokra a leírásokra, amik ezekröl a földönkívüli sárkányhüllökröl keringenek a „konspiratív interneten“.

 

Nem túl közismert a dolog, de gyakori jelenség a hollywoodi produkciók vagy akár a jelenkori angolszász irodalom esetében, hogy az eltitkolt valóság mint fantázia van tálalva filmekben, regényekben. Ennek egyik tipikus példája Orwell "1984" c. regénye is, melynek tartalma meghökkentö módon kezd valóra válni, és ami egyáltalán nem véletlen: George Orwell (valódi nevén Eric Arthur Blair) nagyon közel állt a tüzhöz, oszlopos tagja volt az egyik legsötétebb, a ´40-es években még 100%ban a hatalom csúcsán álló okkult titkos társaságnak, a Fabian Society-nek (a Bilderberg csak késöbb, az 50-es években alakult meg). Orwell innen merítette az „ihletet“, a könyvében szereplö dolgok ezekben a titkos társaságokban már a 40-es években tárgyalva voltak, és egyáltalán nem fantázia szüleményei, mint ahogy a médiákban tálalva van. Egy másik ilyen fura alkotás a 2002-ben készült "Minority Report" c. amerikai tudományos-fantasztikus (?) film is, Steven Speilberg rendezte. Nehogy ez is 20-30 év múlva valósággá váljon. A film központi témája az idöutazás. Tudjuk, hogy ekörül léteznek erösen eltitkolt dolgok a valóságban is, mint példáult a Philadelphia Experiment vagy a Project Montauk (google..). Mindenesetre figyelemreméltó, hogy megszülethetett egy film, mely azt tárgyalja, milyenek a viszonyok egy olyan társadalomban, melyben az idöutazás mindennapos dolog. És ha már Spielbergnél tartunk, emlékszik még valaki E.T. „fantáziafigurájára“? Hogy hasonlít erre? Biztosan csak véletlen......

 

 

A kép állítólag egy fogságba ejtett, majd elpusztult ún. „szürke földönkívülit“ abrázol. Valódit. Jelen korunkban állítólag ezek látogatnak minket a legtöbbet, és összehasonlíthatatlanul fejlettebb technológiákkal rendelkeznek mint mi. Állítólag állandó bázisaik is vannak a Földön, messze a lakott területektöl, az óceánok alatt. Egy ilyen szürke földönkívüli meghökkentö „háztartásbeni látogatása“ volt viszont a témája az egyik Larry King show-nak 2008-ban, ahol egy a háztulajdonos által készített állítólagos videófelvételt is mutattak róla:

 

Akit érdekel a téma, az keressen utána a googleban a „grey alien pictures“ keresökifejezést használva. Információk tonnája található ezekröl a szürke földönkívüliekröl az interneten.

 

 Sajnos úgy tünik, sok ember, aki tud ezekröl a dolgokról, és személyes tapasztalai is vannak földönkívüliekkel, nem mer nyíltan beszélni róluk, mert komolytalaníthatná magát a környezetében, többen egészen biztosan nem normálisnak kiáltanák ki. Pedig egyáltalán nem biztos, hogy a jelenség nem létezö. A „konspiratív interneten“ olvashatók olyan információk is, hogy valamikor 2012 tájékán hivatalosan is el lesz ismerve a nagynyilvánosság elött ezeknek a lényeknek a létezése. Nos, hagyjuk magunkat meglepni.

Még több videó a kis szürkékröl:

Állítólag így telepatikusan, agyhullámok segítségével tudunk kommunikálni velük (érdemes végig megnézni):

További ajánlott: Léteznek-e földönkívüliek - 2. rész

Hozzászólások (17)Add Comment
...
Írta: egy vendég, február 09, 2011
A kulcs - LEM-uri covilizáció K.e. 40-8000 ( a SZEM-uriakat, akik már emberek voltak és maghar-summir írtak rovásírással ).
Ezek az. pikkelyes os-tenek, a lemuri ósgyíkok akik mindmáig itt élnek.
Rosszat hoztak ( meglapítják a Chin - dinasztiát ), sárkány és a vad-titkán kultuszt ( mai vatikán ).
Ellenuk csak a sziruszi ostenek tudnak harcolni - ( sziriuszika az. prometeidák az embereket nemtekintik a táplálékláncuknak, ok tanították az embereket a túzcsiholásra, valamint az állatok domesztifikációjára - maguk a kutyák hozták el a foldre hogy az embereket szolgálja ).
Ebbol ered a cannis major ( nagy kutya csillagov neve a magyarban Nagy Kutya néven ).
A további kulcsszavak a youtubun - Niburu, Nippur, Napúr, Szem-úr, NE-filim ...
...
Írta: egy vendég, február 24, 2011
Az Atlantisziak hoztak rosszat. Ne keverjük a dolgokat. A lemúriaiak és a siriusziak a jók, az atlantisziak pedig a rosszak.
...
Írta: egy vendég, március 14, 2011
"Véletlen" nem létezik! Minden ok - okozati alapon van. Az okot nem ismerjük? Az nem bűn, hisz amennyit a tudomány, az ezotéria tud, és ez közismert: minél nagyobb tudás-gömb annál nagyobb a gömb felülete és annak minden pontja kérdés. Akik klínikai halálban voltak közöttük biztos volt Aki láttá két lélek kezet fog.
...
Írta: egy vendég, március 16, 2011
Most akkor ki kicsoda hogy van ez kik a rosszak és kik a jók? ki kivel harcol?
...
Írta: egy vendég, április 12, 2011
az efféle manipulációk végett lett mára hiteltelen a valódi észlelők beszámolója is. kár,hogy némi haszon kedvéért egyesek eladják lelküket az ördögnek,de lehet,hogy tudatos félrevezetésről van szó.
csardai
...
Írta: egy vendég, április 20, 2011
Sziasztok! Utállak benneteket. Utállak!
...
Írta: egy vendég, május 05, 2011
Szia! Jó a cikk, csak van benne 1-2 hiba. A földönkívüliek nem az ezotériába tartoznak, oda csak a csakrális hülyeségek. Ennek a cikknek inkább a Tudomány / Háttérhatalom kategóriába kellene tartoznia. Másik hiba a gyíkemberek és az ember származásával kapcsolatos. A gyíkemberek nem földönkívüliek, ők a Földön fejlődtek ki, csak egy másik földönkívüli faj "elkergette" őket innen a földről. Továbbá nemcsak az ember-reptoid hibridek képesek "alakváltásra", hanem a sima reptoidok is.
Az emberek fejlődését nem a reptoidok gyorsították fel. Annak semmi értelme nincs hogy létrehoznak egy szolgafajt, ami elkergeti őket. Az ember fejlődésébe így csak egy másik faj "piszkált" bele.
Olvasd el az aranylaci.fw.hu-n található Lacerta-interjút, ott helyesen van leírva az egész.
...
Írta: egy vendég, május 05, 2011
Nemcsak a Lacerta-interjú ad bizonyítékot ezekkel a lényekkel kapcsolatban, hanem az is, hogy a tudósok a raptor továbbfejlődését vizsgálták. Az ember teremtésére is van jó pár érv: - Az intelligens forma kialakulásához kell 40-60 millió év a majdnem intelligens formától számítva. Nálunk a majdnem intelligens forma a csimpánz, reptoidoknál a raptor. Reptoidok 50 millió év alatt lettek intelligensek a raptorból, mi 10 millió év alatt lettünk intelligensek.
- 40-60 millió év alatt elég sok mellékágra szétbomlik az alapfaj. Nálunk a fejlődés 2 ágon ment, azok is elég egyenesek voltak. Ez pedig természetellenes.
...
Írta: egy vendég, június 04, 2011
Többek között azért kellett Diana hercegnőnek meghalnia, mert rájött, felismerte, hogy az angol királyi család tagjai nem emberek, hanem hüllők. ...
„Életem tele van rettegéssel. Férjem autóbalesetnek álcázott merényletet tervez ellenem. Fékhiba, és egy halálos fejsérülés. Károly így kíván szabad utat biztosítani egy új házassághoz.”

itt a link: http://www.korhatar.hu/archivu...1_cikk.htm
(nem hosszú)
...
Írta: egy vendég, február 05, 2012
Hogy léteznek e? Nem létezik hogy ne létezzenek smilies/cheesy.gif
Jártak e a földön? Minden vallás és minden nagyobb kultúra beszámol róluk.
Inkább az a gyengeelméjű aki a megcáfolhatatlan tények után még kételkedik.. .. ..
...
Írta: egy vendég, július 31, 2012
Larry King erősen alakváltó beütéssel bír!smilies/smiley.gif Bár mondju, ha jól tudom már a 70-et tapossa!smilies/smiley.gif Érdekes mindenesetre!smilies/smiley.gif
...
Írta: discount ugg boots, november 13, 2012
tvyxwh i come here first time. Thank you for sharing your admin would get ready a severely beneficial write-up I congratulate.s I very agree with your views from here.,discount ugg boots www.aubootsoutlet.co.uk 213388
...
Írta: egy vendég, június 10, 2013
nekem az apám szíriuszi az anyám meg atlantiszi. én alakváltó vagyok, de a bátyám nem tud alakot váltani, maradt egy gyík.
...
Írta: egy vendég, május 21, 2014
Szerintem te is maradtál az smilies/wink.gifsmilies/grin.gif
...
Írta: egy vendég, október 11, 2014
Egyék meg egymást a gonoszak, desszertnek meg 10 mislen csillagos szabadkőműves szufflét nekik !
...
Írta: egy vendég, február 06, 2016
Már 2016 van, de még mindíg várat magára a nagy bejelentéssmilies/wink.gif
...
Írta: egy vendég, február 21, 2016
jeßszuska jézuska itt vannak az okosak ... gyikemberen én azt ertem h mivel a deinosszauroszok uraltak regen a foldet most pedig emberek ezert nevezik oket gyikembernek mert ok a bolygo urai meg max miwel nm jelentrajuk veszelyt semmi betegség sem ... megam ha telleg titokzatos relytelmek izgatjak fel az elméteket ink kétértelmesitstek mindent (biblia stb)OKOSAK!!!!!!! MANIPULACONAK IS GYENGE IGY NME, LESZ MARKETING FIGAS AZ OLDALATOKN

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy