Hekkelés PDF Nyomtatás
2020. január 30. csütörtök, 12:17

Úgy tünik, a legújabb bejegyzések a koronavirus "járványról" nagyon kiverték a biztosítékot valakiknél, a pokolraveluk.com vasárnap délután egy terheléses hacker-támadás miatt volt pár óráig elérhetetlen, majd pedig sikerült nekik meghackelni a komment-rendszerét, ami miatt se a kommentek jelenleg nem látszódnak, se a posztolás nem müködik rendesen. Elnézést a kellemetlenségért.

Ez a weboldal sajnos része egy durva információs háborúnak. Hackelések már a múltban is voltak, még ettöl durvábbak is, például miután a Chabad-Lubavicsot leleplezö anyag publikálva lett, valakiknek akkor is sikerült vírust telepíteni a szolgáltató szerverére, s aminek a nyomai Magyarország, a FIDESZ és a reposzt.hu-ra irkodó cionista-református-titkosszolga ügynökférgek felé vezettek, legalábbis akkor ezek fenyegetöztek sunyi módon.

A FIDESZ, a cionisták és a református egyház vezetösége a sötétség központja Magyarországon. A református papság jó része szerintem az eljövendö hamis prófétát is támogatni fogja!

Érdekes, hogy most is az alábbi kényes kommenteknek a megírását követöen lett lehackolva a ... kommentrendszer!


Írta: nem_programozhato | Dátum: 2020-01-06 15:19:45

A református és evangélikus egyházakat se kell félteni ... az közismert, hogy a római egyház össze volt fonódva a régi feudális renddel, de az nem annyira, hogy a református és evangélikus egyházak a szabadkömüvességgel vannak összefonódva. A rózsakeresztes rend állt a reformáció mögött, és a szabadkömüvesség is a rózsakeresztes-templomos lovagrendi tanokra építve jött létre. Több református pap rózsakeresztes-szabadkömüves valamint titkosszolga is egyben, jelen korunkban is!

Ezért tolja Magyarországon a református egyház Orbán szekerét, vagy az USA-ban az evangélikus egyházak Trump szekerét.

S ezért lökte az iszlám ellen uszító cionista-szabadkömüves propagandát 2016-17-ben több református egyházhoz közeli weboldal is Magyarországon ( pl. a http://reposzt.hu )

Az ember azt hinné, hogy nincs megbotránkoztatóbb egy titokban a sátánnak szolgáló szabadkömüves-titkosszolga papnál, s hogy az ilyen csak elvétve fordul elö, holott van belölük annyi, hogy hahaha!

 

Írta: nem_programozhato | Dátum: 2020-01-06 15:30:25

Trump a napokban is evangélikus egyházi vezetökkel mutatkozott Floridában egy nagy evangélikus egyházi összejövetelen:

https://www.foxnews.com/politics/trump-squad-evangelical-rally

Ördögszarvak!

Hozzászólások (0)Add Comment

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy