Puccskísérlet, lakosság húsfogyasztásának megszüntetése, petrodollár összeomlasztása PDF Nyomtatás
Háttérhatalom
2020. április 21. kedd, 19:39

Hihetetlen, mi minden rejtett célt nem szeretnének a vakolókanalas frakciók elérni a "járvány" leple alatt, illetve annak segítségével...

Feltünt például valakinek az alábbi bizarr hír?

2020.4.2.

Vonattal akartak nekihajtani egy kórházhajónak Los Angelesben

https://www.origo.hu/nagyvilag/20200402-vonattal-akart-nekihajtani

Egy vonattal akart nekihajtani egy 44 éves mozdonyvezető az amerikai haditengerészet USNS Mercy nevű kórházhajójának, amit a koronavírus-járvány miatt rendeltek Los Angeles kikötőjébe. A lap emlékeztetett, hogy a hajó mintegy ezer kórházi ágyat bíztosít a nem koronavírusos betegnek, így csökkentve a járvány miatt a város egyészségügyi rendszerére nehezedő nyomást.

https://ujvilagtudat.blogspot.com/2020/04/a-usns-comfort-vilag-legnagyobb.html

... Válaszul Cuomo intézkedéseire, hogy segítséget nyújtson a riasztó ütemben terjedő járvány közepette, az Egyesült Államok Haditengerészete az USNS Comfort elnevezésű kórházhajót küldte a New York-i kórházak megsegítésére.

... A Comfort 1000 ággyal és 12 műtővel rendelkezik. Ez egy teljes egészségügyi intézmény, amely 2000 ember, személyzet és beteg befogadására képes. Jelenleg a hajó legénysége több mint 1200 fő.

 

Igazából egy trumpista puccskísérlet hiúsult meg csírájában a liberális (demokrata ballibes) politikusok tömeges letartóztatása céljából. A vonatos incidens "üzenet" volt Trumpék számára, hogy "tudunk mindenröl".

A járvány leple alatt Trumpék fel akarták volna göngyölíteni a föleg Kaliforniában és a keleti partvidéken (föleg New Yorkban) nagyon befolyásos liberális elitet, ezekre a kórházhajókra szállították volna öket, majd pedig ott "megkezelték" volna öket ... Ennek a következö fázisa várhatóan polgárháború kirobbantása lett volna, hogy így juttassák az USA-t is a néhai Jugoszlávia sorsára, s így nyisson ezzel utat a háttérhatalom a kelet-orientált NWO-nak.

 

Egy másik furcsa hír:

202.4.16.

Bezárnak a vágóhidak és a húsfeldolgozók az Egyesült Államokban

https://www.origo.hu/nagyvilag/20200416-koronavirus-bezarnak-a-vagohidak-husfeldolgozok-

Az Egyesült Államokban az új típusú koronavírus járványa miatt bezárnak a vágóhidak és a húsfeldolgozók, de az élelmiszer-ellátással nem lesz gond. A nagy agrárállamokban - Iowában, Dél-Dakotában, Pennsylvaniában - egymás után zárnak be a vágóhidak és a nagy húsfeldolgozó üzemek. Részben mert a dolgozóik között sokakat diagnosztizáltak koronavírus-fertőzéssel, részben pedig a járvány terjedése miatti elővigyázatosság okán.

 

Emögött szintén "politika" van, a vágóhidak bezárását igazából semmi se indokolja, hanem a háttérhatalom egyes vakolókanalas-frakcióinak azon rejtett célja áll mögötte, hogy szándékosan húshiányt idézzenek elö az Egyesült Államokban, s ezzel drasztikusan lecsökkentsék az amerikai lakosság kiemelten magas húsfogyasztását.

 

Következö "érdekesség": feltünt valakinek, hogy a koronavírus-járvánnyal szinte egyidöben - "teljesen véletlenül" - "olajárháború" tört ki az oroszok és a szaúdiak között?

 

2020.3.11.

A szaúdi-orosz olajháború az amerikaiakat vérezteti ki

https://www.portfolio.hu/uzlet/20200311/a-szaudi-orosz-olajhaboru-az-amerikaiakat

Ki harcol ki ellen? Első ránézésre úgy tűnik, mintha a Szaúdiak összerúgták volna a port Oroszországgal, és most egymással vívnának kőkemény árháborút, egymás piaci részesedéséért. A KÉRDÉS TEHÁT AZ, HOGY AZ OROSZOK ÉS A SZAÚDIAK MOST EGYMÁS ELLEN HARCOLNAK, VAGY ÉPP EGYESÍTETTÉK EREJÜKET ...

 

Az utóbbi ... s jóval többröl van szó mint az amerikai palaolajszektor kivéreztetéséröl ... igazából az amerikai pénznem, a (petro)dollár elleni támadásról van szó a háttérhatalom részéröl... más szóval a jelenlegi dolláralapú pénzügyi rendszer tönkretevéséröl ...

A koronavírus járvány miatt drasztikusan lecsökkent a kereslet a köolaj iránt, ezt tetézték az oroszok és a szaúdiak most azzal, hogy szándékosan az egekbe emelték a köolajkitermelést a járvány idején a már amúgyis erösen túltelített piacon. A hatás nem is váratott sokat magára:

 

2020. 4.20.

Negatív tartományba került Amerikában a nyersolaj ára a válság miatt

https://hvg.hu/gazdasag/20200420_koronavirus_olajar_csokkenes_amerika

Mínusz 37 dollárig süllyedt egy hordó ára.

Nagy olajárcsökkenést okozott hétfőn a túltermelés befogadására alkalmas olajtározók szűkössége, az amerikai WTI nyersolaj éppen lejáró májusi kontraktusának jegyzése negatívba fordult. Amióta jegyzik, ilyen még sosem fordult elő az Egyesült Államokban.  ¨

A The Guardian beszámolója szerint az észak-amerikai olajkitermelők kifutottak a tárolási kapacitásaikból, annyira nincsen kereslet az üzemanyagokra a koronavírus-járvány miatt. Ennek hatására magyar idő szerint hétfőn este bezuhant a nyersolaj hordónkénti ára: és 105 százalékos esés után -2 dollárig jutott. Ez azt jelenti, hogy a kitermelők maguk fizetnek a vásárlóknak a termékük átvételéért.

 

Hogyan is müködik a nemzetközi köolajpiac, melyik pénznemben is "kötelezö" köolajat vásárolni a világ szinte összes országának, ellenkezö esetben Irak, Irán vagy Venezuela sorsára juthat? Természetesen amerikai dollárban. S mi a következménye annak, ha történelmi mélypontra - akár mínuszba (!) - süllyed a köolaj világpiaci ára? Drasztikusan lecsökken a kereslet az amerikai dollár iránt, ami akár tönkre is teheti az amerikai pénznemet. A petrodollár tönkretevése háttérhatalmi célkitüzés, enélkül nem léphet színre a kelet-orientált NWO.

A szaúdi koronaherceg jelenleg az oroszokkal szövetkezett bosszúból az USA tönkretevése céljából.

A történet szálai 2018-ba vezetnek vissza, Dzsamal Hasogdzsi "megöléséhez"

Dzsamal Hasogdzsi soha nem járt a szaúdi konzulátuson Isztanbulban, az egész történet Trumpék fabrikációja volt a szaúdi koronaherceg megszivatása céljából (a "Hasogdzsi belép a szaúdi konzulátusra" címü videó számitógép által generált kifinomult hamisítvány volt), miután az ifjú szaúdi titán a szaúdi-jemeni konfliktus magas hadikiadásai miatt szándékosan magasan szerette volna tartani a köolaj világpiaci árát, ami Trumpéknak nagyon nem felelt meg. Észrevettétek, hogy a köolaj addig magas világpiaci ára a Hasogdzsi eset után kezdett el drasztikusan csökkenni?

Aki tud olvasni a sorok közt, az láthatja, valójában mi történt:

2018. júl. 5, Reuters: Miért próbál nyomást gyakorolni Trump Szaúd-Arábiára a köolaj árának csökkentése céljából

2018. okt. 2: Hasogdzsit "megölik" a szaúdi konzulátuson Isztanbulban

2018. okt. 4: a köolaj világpiaci ára eléri a maximumot, majd zuhanásba kezd, s 2019. január elejére több mint 40 százalékot zuhan!

 

2018.okt. 6: a szaúdi koronaherceg nyíltan USA-ellenessé válik

Szaúdi koronaherceg: Szaúd-Arábia további 2000 év múlva is létezni fog, és nem fog polgárháborúba sodródni mint az USA

A szaúdi koronaherceg megcáfolta Trumpot: a szaúdiak nem fognak fizetni az USA-nak az ország védelméért

 

A szaúdi koronaherceg kompromittálása a törökök hathatós segítségével történt. Hasogdzsi az 1980-as években a megtévesztés nagymestere, a CIA-ügynök Oszama bin Láden jóbarátja volt.


Hozzászólások (7)Add Comment
...
Írta: egy vendég, április 22, 2020
"Emögött szintén "politika" van, a vágóhidak bezárását igazából semmi se indokolja, hanem a háttérhatalom egyes vakolókanalas-frakcióinak azon rejtett célja áll mögötte, hogy szándékosan húshiányt idézzenek elö az Egyesült Államokban, s ezzel drasztikusan lecsökkentsék az amerikai lakosság kiemelten magas húsfogyasztását."

Ez mire lenne jó a háttérhatalomnak? Mi a bajuk konkrétan a magas húsfogyasztással?
...
Írta: nem_programozhato, április 22, 2020

Mert nem normálisak, az a bajuk. Azt hiszik, hogy ha a sok hús felemeli a koleszterinszintet, az feltétlenül nagyon káros az egészségre, automatikusan infarktust, agyvérzést okoz stb. Az amerikaiak valóban továbbra is túl kövérek a sok zsíros hús miatt, ez igaz, de hát az legyen mindenkinek a magánügye, hogy mit eszik, abba a vakolókanalasok ne avatkozzanak bele.

Érdekes, hogy ez még a végidei próféciákban is meg lett jövendölve.

/nem_progr

http://biblia.hit.hu/bible/21/1TM/4
1 A Lélek pedig nyilván mondja, hogy az utolsó időben némelyek elszakadnak a hittől, hitető lelkekre és gonosz lelkek tanításaira figyelmezvén.

2 Hazug beszédűeknek képmutatása által, kik meg vannak bélyegezve a saját lelkiismeretökben.

3 Akik tiltják a házasságot, sürgetik az eledelektől való tartózkodást, melyeket Isten teremtett hálaadással való élvezésre a hívőknek és azoknak, akik megismerték az igazságot.

4 Mert Istennek minden teremtett állata jó, és semmi sem megvetendő, ha hálaadással élnek azzal;


...
Írta: egy vendég, április 22, 2020
"Azt hiszik, hogy ha a sok hús felemeli a koleszterinszintet, az feltétlenül nagyon káros az egészségre, automatikusan infarktust, agyvérzést okoz stb."

Itt valami nem stimmel. Az biztos, hogy a sok hús az káros az egészségre, de kötve hiszem hogy azok a "lények" akik ki akarják irtani az emberiség nagy részét, majd pont az emberek egészségéért aggódnának.
...
Írta: nem_programozhato, április 22, 2020

Milyen lények? Csak mi irthatjuk ki itt saját magunkat a karanténon belül.

Ha tényleg ki akarták volna irtani az emberiséget, nem "koleszterineztek" volna már 30 éve.

A valódi NWO nem akarja kiirtani az emberiséget, lásd cion bölcseinek jegyzökönyveit. A "sátán zsinagógájának" valódi célja a világuralom, hogy "pecsétet tegyen" a behódolt, leuralt embertömegek homlokára. Az "emberirtós NWO" csak ijesztgetés volt, az emberirtós bushista frakciót és Obama-balliberálisokat csak ijesztgetésnek használták arra, hogy a gonosz megmentöként léphessen fel, s így a tömegek könnyen elfogadják.

Más kérdés, hogy a próféciák szerint az egész nem a terveik szerint, rosszul fog elsülni, hogy a nagyhatalmak egymásnak fognak esni, az oroszok és kínaiak elvesztik a türelmüket a nyugattal szemben, s az emberiség tényleg a kipusztulás határára sodorja majd magát.

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy