James Casbolt - egy kozmikus SS-legény élete PDF Nyomtatás
Ezotéria
2020. július 26. vasárnap, 09:29

James Casbolt volt a néhai Michael Hemmingson blogjának másik írója. Amikor elmúlt 30 éves, az agya kezdett "újraintegrálódni", a karanténon belüli alteregója kezdett összeolvadni a karanténon kívülivel, és kezdett a fejében aktiválódni az önmegsemmisítö program, az "omega programozás", a háttérhatalom nem hagyta, hogy öngyilkos legyen, megmentették azzal a célzattal, hogy irányított keretek közt elmondhassa a karanténon belüli hazugság-mátrixnak a kinti világ "üzenetét", jeleként annak, hogy közeleg az idö, már maga a luciferiánus hatalom is készül a mátrix részleges lebontására, mely szükséges a szép-új, hamis prófétás világuk kiépítéséhez.

 

Sok ember hajlamos volt anno leírni Casbolt-ot mint "piti szélhámost", mivel annyira hihetetlennek találta a mondanivalóját, hogy az agya egyszerüen átment irracionális tagadásba, s nem volt hajlandó befogadni azt.

 

Piti szélhámosok márpedig aligha mozoghatnak az illuminátus elit legfelsöbb köreiben!

 

Balról jobbra: James Casbolt, a "zsidó hercegnö" felesége Haley Meijer, a marlboroughi herceg, valamint az anyósa Mrs. Meijer.

 

A marlboroughi herceg David Cameron korábbi brit miniszterelnökkel:

https://www.theguardian.com/uk-news/2014/oct/16/duke-of-marlborough-dies-at-88

 

Casboltot tehát egy ember választotta el a brit miniszterelnöktöl.

 

Az apósa pedig a nagyhatalmú amerikai milliárdos, Hank Meijer, aki az Egyesült Államok 38. elnökének, Gerald Ford (1913-2006) elnöki alapítványának a helyettes elnöke. Az alapítvány elnökségének olyanok a tagjai mint Henry Kissinger vagy Alan Greenspan, az amerikai jegybank korábbi elnöke vagy Donald Rumsfeld korábbi amerikai védelmi miniszter.

https://geraldrfordfoundation.org/officers-and-trustees/

Hank Meijer nyakig benne van az okkult dolgokban, s lát a karanténon kívülre is!

 

A The Guardian egyik 2015-ös cikke Casboltról, miután az "elhidegült a feleségétöl", és csúnyán összekapott a nagyhatalmú apósával: ¨

https://www.theguardian.com/uk-news/2015/jul/28/man-jailed-blackmail

James Casbolt posted sexually explicit images of Haley Meijer, daughter of a US hypermarket tycoon, online and threatened her family after split

Casbolt-ot 12 év börtönre (!) ítélte 2015-ben egy brit bíróság azért, mert állítólag megfenyegette a miliárdos Meijer családot, hogy tönkreteszi a jóhírnevüket, és a feleségéröl pornó-fotókat is posztolt ecélból az interneten.

Én hosszú ideig figyeltem neki az internetes tevékenységét, de semmiféle pornófotókat nem láttam sehol a "zsidó hercegnö" feleségéröl. Az apósával valóban összekapott. A bírósági ítélete túlzott, és hamiskás szaga van. Casboltnak bár késöbb enyhítettek az ítéletén, 2019-ben "szabadult", de végérvényesen eltünt a nyilvánosság elöl. Nem tisztázott, azóta mi történt vele. Azt tudom, hogyha egy szuperkatona "börtönbe kerül" itt a karanténon belül, az tökéletes álcaként szolgálhat arra is, hogy kivigyék a karanténon kívülre.

Casbolt saját bevallása szerint tagja volt a Vatikánhoz kötödö Opus Dei titkos társaságnak, mely a világelit fasiszta szárnyát tömöríti. ¨

Már 2-3 éves korától kezdték el felkészíteni a fekete projektekben a késöbbi "szuperkatona" szerepére, lévén a kisgyerekek agya még probléma nélkül fragmentálható, ami alapfeltétele, hogy késöbb több alteregó (alternatív tudat, személyiség) jöhessen létre a fejükben. Az alteregók létrehozásának fö módja gyakran az extrém kínzás, lásd a Trauma alapú agykontroll c. írást. A kisgyerekek agya reagál erre a leghatékonyabban, a felnöttek már sokszor bediliznek vagy meghalnak a kínzásoktól, így minél fiatalabb korában megy át "mindenen", annál jobb. Tudom, hogy ezek felháborító dolgok, de ne feledjük, hogy a sátánista hatalomhoz van itt "szerencsénk", melynek nincsenek semmiféle gátlásai.

Eredetileg a Michael Hemmingson (1966-2014) c. írás alá írtam:

A fekete projekteken dolgozó emberek többsége hasított agyú és elmeirányítás alatt áll. Olyan mintha két tudat/lélek tanyázna a fejében. Az egyik a karanténon belüli világban aktív, a másik a karanténon kívüliben. A mélységi földalatti bázisok is a karanténon kívülre esnek. Az itt dolgozó személyzet agyát többnyire "átkattintják" a karanténon kívüli alteregójára, mielött lemenne oda dolgozni, majd amikor feljön, a karanténon belüli alteregóját aktiválják újra (kódszavakkal, frekvenciákkal, kémiai nano robotokkal, implantátumokkal - ez egy külön tudományág). Odahaza már csak azzal lesz tisztában, hogy az elmúlt nyolc órája "kiesett". A speciális egységek (mint az angol SAS vagy az amerikai Delta) azok, melyek akkor vannak bevetve, ha egy UFO megsérti a karantént, bekerül a Föld légkörébe, itt materializálódik és müholdakra telepített szkaláris fegyverekkel viszonylag könnyen lelöhetövé válik, és gyakran le is lövik. A zuhanás helyszínén ilyenkor megjelennek a speciális alakulatok, a "szuperkatonák", átkattintva a karanténon kívüli alteregójukba. Negatív (de néha még pozitív) földönkívülivel való találkozás is nem egy leányálom, a legtöbb ember simán összeszarja magát (bocsánat!) töle.

A kisgyerek Casbolt elöször egy (a karanténon belüli világban) az NSA felügyelete alatt álló fekete projekt része volt, ide tartozik a Delta Force is, késöbb pedig egy az USA haditengerészeti titkosszolgálata (ONI) alatt álló fekete projekt része lett. Innen volt az ismerettsége a szintén ONI ügynök Michael Hemmingsonnal is.

Borzalmas, amit ezekkel a szerencsétlen gyerekekkel el nem követnek ezekben a projektekben egy állítólagos "felsöbb nemes cél" érdekében. Ez a "nemes" cél éppenséggel a jövöben a Földön megjelent jézusi erökkel felvett küzdelem is lehet, amikor már felnött "szuperkatonaként" alkalmasak felvenni földönkívüli fajokkal a harcot.

Casboltnak 2009-ben meg lett engedve, hogy az ONI által létrehozott "Avalon Project" (Bill Ryan) egyik eldugott kis fórumán elmondja a dolgokat úgy, ahogy vannak!

Ez egy kísérlet volt annak megállapítására, hogy a karanténon belüli földi emberiség hogyan reagál ezekre! Hát nem reagált a legjobban! Azóta sem ismételték meg! Pedig "igazgyöngynek" számító információk ezek a sok internetes ezoterikus pelyva közt. Ezekböl fogok szemezgetni az elkövetkezö napokban/hetekben az írás alatt található hozzászólásokban.

Egy "kozmikus SS-legény"(szuperkatona) életpályáján keresztül lesz szemléltetve a karanténon kívüli durva valóság. Nem szép világ ez. Örüljetek, hogy egyfajta kozmikus vasfüggönyként - egyelöre - véd töle a bolygónk körül felállított ösrégi jahvista karantén.

Hogy mi mindent el nem követnek itt a sátánista erök, annak egyfajta "mottója" lehet az alábbi Casbolt-történet:

http://projectavalon.net/forum/showthread.php?t=16158

London, 1981

Az anyámmal, Kate Casbolttal Kanadából Londonba költöztünk egy kétszobás lakásba. London Finchley negyedében kezdtem el látogatni egy zsidó iskolát. Ide jött egyszer értem két férfi, betuszkoltak az autójukba, s lenyelettek velem valamilyen tablettát. Az autóval elhagytuk Londont, hajtottunk az autópályán, majd egy katonai támaszpont hátsó bejáratánál álltunk meg. A támaszponton egy épületen keresztül behajtottunk egy hosszú, rejtett föld alatti alagútba. Az alagút végén örbódé, ahol már vagy 15 kisgyerek várt. Egy harmincas éveiben járó fehér inges, szökehajú nö jött értünk, bevitt minket egy föld alatti folyosóba, melynek végén, egy nagy helyiségben, leültetett minket. Hirtelen fekete ruhás alakok jelentek meg, hordágyakhoz kötöztek minket, mi sírtunk és ordítotunk, beinjekcióztak minket, majd egy még lentebbi alagútba toltak be (ez már egy a karanténon kívülre esö mélységi földalatti bázis volt - nem_progr megj.), annak végén egy infravörös fénnyel megvilágított helyiségbe, melyben harcikutyákkal és farkasokkal teli kalitkák voltak. Leszállítottak minket a hordágyakról, majd az elsö kalitka elé állítottak, benne egy ránk agresszívan ugató vadállattal. A szökehajú nö a falra színes szalagocskákat tüzdelt, majd arra utasított, válasszunk magunknak egyet. "Ki választotta a sötétlila színüt?" - kérdi. Egy kislány jelentkezett. A nö erre bólintott az egyik fekete ruhás alaknak, aki erre felkapta a kislányt, és a vadállat kalitkájába vetette! A kislány üvöltött, a vadállat a többi gyerek szeme láttára húscafatokra marcangolta. Képernyök elött ülö alakok közben az agyhullámainkat monitorozták. Amikor hosszú évekkel késöbb megkérdeztem a tartótisztjeimet, miért csinálták ezt velünk, azt a választ kaptam, hogy egy "magasabb nemes cél" érdekében történt - vallja Casbolt.

 

A lila színü szalag kihúzása bizony nem mindig fönyeremény.... A lila szín szimbolikus jelentösége felöl a sátánisták számára lásd A luciferiánus hatalom rejtett szimbólumai c. írást.


Hozzászólások (4)Add Comment
...
Írta: nem_programozhato, július 26, 2020

Egy megjegyzés: a legtöbb földi embernek ugyancsak téves elképzelései vannak a "szuperkatonák" képességei felöl. Az ö szemükben egy "szuperkatona" egy hatalmas testi erejü, az oldalán nagy kaliberü géppisztolyt lóbáló, golyóálló mellénybe bújtatott férfi.

Tévedés!

Ha te egy földönkívüli közelségébe érsz, amely képes "lehekkelni" az agyhullámaidat, megcseszheted mind a géppisztolyod, mind a golyóálló mellényed, mivel paralizálódni fog a tested, ergo a hatalmas testi eröd se lesz jó semmire.

Egy szuperkatonának mindenekelött rendelkeznie kell egy speciális szerkentyüvel, mely semlegesíteni tudja a feléje kisugárzott elektromágneses vagy éterikus energiákat. Az elektromágneses energiák le tudják hekkelni az agyhullámokat, az éterikus energiák pedig alkalmasssá teszik a földönkívülit arra, hogy "telepatikus irányítás" alá vonja az ellenfelét.
Viccesen hozzátehetném, hogy egy kozmikus reptiloid lénnyel szemben még az is egy ici-picit többet ér, ha rozsdás öregfazekat húzol a fejedre, mintha a világ legjobb géppisztolya lenne nálad.
A középkorban a lovagokat tetötöl-talpig páncélruha védte nemcsak az ellenséges kardcsapásoktól, de (tudtuk nélkül) a feléjük kisugárzott elektromágneses és éterikus energiáktól is, így éppenséggel volt egy kicsi, minimális esélyük arra, hogy kellö ügyességgel és szerencsével legyözzenek akár egy reptiloid lényt is!
Küzdelem egy sárkánygyíkkal
https://mult-kor.hu/20090424_mitikus_sarkanyolesekre_epult_szent_gyorgy_legendajaAz összes "szuperkatonának" rendelkeznie kell valamiféle látnoki képességgel is. Aktiváltnak kell lennie a tobozmirigyének. Miért? Mertha a földönkívüli elöre látja az idövonalat, a szuperkatona viszont nem, akkor megcseszheti, ez drámaian lecsökkenti az esélyeit a gyözelemre.

Az idövonal elöre látásának talán legismertebb példája maga Jézus története! Napra pontosan látta nemcsak azt, mikor fogják keresztre feszíteni, de percre pontosan látta elöre még azt is, a farizeusok az utolsó vacsora után mikor fogják rájuk törni az ajtót!

Máté 26
45 Ekkor méne az ő tanítványaihoz, és monda nékik: Aludjatok immár és nyugodjatok. Ímé,
elközelgett az óra, és az embernek Fia a bűnösök kezébe adatik.
46 Keljetek fel, menjünk! Ímé elközelgett, aki engem elárul.
47
És még mikor beszél vala, ímé Júdás, egy a tizenkettő közül, eljöve és vele együtt sok nép fegyverekkel és fustélyokkal, a főpapoktól és a nép véneitől.

Pontosan tudta elöre, hogy Júdás fogja elárulni, s hogy Péter is ijedtségböl meg fogja öt tagadni:

Máté 26
34 Monda néki Jézus: Bizony mondom néked, ezen az éjszakán, mielőtt megszólal a kakas, háromszor megtagadsz engem.
35 Monda néki Péter: Ha meg kell is veled halnom, meg nem tagadlak téged. Hasonlóképpen szólnak vala a többi tanítványok is.
...
74 Ekkor átkozódni és esküdözni kezde, hogy: Nem ismerem ezt az embert. És a kakas azonnal megszólala.
75 És megemlékezék Péter a Jézus beszédéről, ki ezt mondotta vala néki: Mielőtt a kakas szólana, háromszor megtagadsz engem; és kimenvén onnan, keservesen síra.
...
Írta: nem_programozhato, július 26, 2020

http://projectavalon.net/forum...ostcount=2

Penang félsziget, Malajzia, 1983

Egy a karantént megsértö, "földönkívüli entitás" sikertelen elfogását írja le a malajziai dzsungelben, egy földalatti bázishoz közel. Kilenc éves gyerekként ö is részt vesz az akcióban, az aktivált tobozmirigyét kötik rá valamilyen berendezésre, hogy a látnoki képességeit kihasználva szerezzenek leírást a lényröl. Ez sikerül: valamilyen gonosz "szadista" reptiloid-hibrid, melyek általában szexuális gyönyört élveznek a gyilkolástól. Üldözik, de sikertelenül. Egyszercsak két háromszög alakú UFO jelenik meg a dzsungel felett, ök is bekapcsolódnak az üldözésébe.

http://projectavalon.net/forum...stcount=49

Az UFO-k Aldebranból származnak. Az akció nem sikerül, az entitás elmenekül. A földi személyzet csalódott, mert az a benyomásuk támad, az aldebraniak szándékosan hagyták a reptiloid lényt elmenekülni. (naná, hisz szövetségben állnak a reptikkel! - nem_progr megj.)
Az akció után a földalatti bázison vitatják meg a dolgokat.

Three blond 'giants' walk in the room. Each well over six tall, very muscular, shiny eyes and very erect postures. All dressed in a blue uniform, believe it or not the leader is wearing some kind of red cape over the back of his uniform. I have never felt auras like that before, godlike beings of war.

Három "szökehajú óriás" lép be a szobába. Ezek az aldebraniak. Jóval magasabbak 180 centinél, nagyon izmos, fényes szemü, nagyon egyenes testtartású humanoid lények. Még soha nem éreztem ilyen különös kisugárzást, a háború istenszerü lényei ök.

Ök a görög mitológia istenei és titánjai is. A Biblia pedig a sátán (Zeusz) angyalaiként emlegeti öket.

Eyes are on me now. Brazil is mentioned, the word Kamagol is mentioned and my past. Ultimately the Albeberans are in charge of me and working group will bow to there wishes.Egyszercsak minden szem rajtam van. Brazília van emlegetve, a Kamagol név hangzik el és a múltam van megvitatva. Végérvényesen az aldebraniak felelnek értem, a földi munkacsoport fejet hajt minden kívánságuk elött.

Ritka beismerése ez annak, hogy igazából a "sátán angyali" futtatják a "showt".

Késöbb kiderül, hogy az aldebraniak igazából ismerték a lényt, és mint Samáelt nevezik. A földi személyzet közt elkezdödik a spekukáció, hogy esetleg nem azonos-e a régi kabbalista szövegek (reptiloid) démonával!
...
Írta: nem_programozhato, július 31, 2020

Dél-Amerika, 1984

Két a karanténon kívülre esö bázist említ: az egyiket a Yucatán félszigeten Mexikóban, a másik pedig valahol észak-nyugat Brazíliában az öserdöben található. Mindkettö jól el van rejtve a földi emberi civilizáció elöl.

http://projectavalon.net/forum...stcount=51
German men training us in early thirtiesA harmincas éveik elejét taposó németek foglalkoznak velük. Egy hatalmas csarnokban több mint 100 gyerek, a csarnok végén egy nagy ajtó, felette horogkereszt. Dícséri a németeket, jól bánnak velük.

These officers in Brazil would most likely have been second or third generation Nazis from the New Berlin base in Antarctica.
A brazíliai bázison található németek másod vagy harmad generációs nácik, azoknak az utódaik, akiket az antarktiszi Új Berlin bázison az aldebraniak (a sátán angyalai) a védöszárnyaik alá vettek, miután 1947-ben az Antarktiszon elijesztették az új berlini bázis elfoglalására készülö szövetséges haderöt (lásd A második világháború utolsó legrejtélyesebb csatája c. írást)

Ezek a nácik mind kikerültek a karanténon kívüli világba! - igazolja Casbolt.

...
Írta: nem_programozhato, július 31, 2020

A brazíliai bázisra késöbb többször is elkerül. Ezoterikus dolgokat, és az aldebrani civilizáció felöli ismereteket is tanítanak a németek nekik. Egy különösen fontos mondat:

http://projectavalon.net/forum...stcount=97

We are also taught that Jehovah the biblical 'God' is an extra-terrestrial, a human being just like us.


"Jehova, a Biblia istene egy kozmikus földönkívuli ember, olyan ember mint mi!".

Én is így tudom, lásd az Isten egy kozmikus humanoid c. írást.

Az alábbi pedig Casbolt egyik 2013-as interjújának a leirata. Érdekes infok vannak benne a sátánról és az annunakik "családi kapcsolatairól":

https://renegade2light.wordpress.com/tag/james-casbolt/

This person is Lucifer, Enki. He’s known by a lot of names. He’s still alive.


"Ez a személy Lucifer, a sumer mitológia Enki-je. Sok néven ismert, még mindig él."

These are flesh and blood people who are here. They are reptilian. The 4th Reich is loyal to Enki, not Jehovah, his father.


"Hús vér emberek, de "hüllök" (hüllö tulajdonságaik vannak). A negyedik birodalom Enkihez lojális, nem Jehovához, annak apjához!"

Utóbbira már én is rájöttem, lásd az Isten=Jahve=Él=Kronosz=Szaturnusz c. írást, pusztán egyes ókori népek mitológiai történeteit elemezve és összehasonlítgatva. A görög, római és hettita mitológia "pontos", a sumer mitológia kevésbé. A sumer mitológia két vetélkedö testvérröl, Enlilröl és Enkiröl szól. Enlil azonos a Biblia istenével, erre könnyü rájönni, Enki, a sátán, viszont nem testvére Enlilnek, hanem a fia! A kettejük közt állandó a harc és a vetélkedés (Isten versus Sátán a Bibliában, Kronosz versus Zeusz a görög mitológiában)

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy