Meghiúsult nukleáris merénylet Washington ellen? PDF Nyomtatás
Külföld
2020. november 08. vasárnap, 17:22

Nem szünik a susmus afelöl, hogy a Donáld atombombával szerette volna levegöbe repíttetni Washingtont a november 3-i elnökválasztás után, de nem tudták összehozni a dolgot a Nemzeti Nukleáris Biztonsági Hivatal  (National Nuclear Security Administration, NSSA) hozzáállása miatt, melynek speciális helikopterei non-stop monitorozták Washington légterét a választás elötti illetve utáni idöszakban. A Donáld emiatt pénteken szép csöndben kirúgta a hivatal vezetöjét, Lisa Gordon Hagerty-t:

 

https://nypost.com/2020/11/07/trump-quietly-fires-agencies-heads-amid-presidential-race/

The sudden departures included Lisa Gordon-Hagerty, administrator of the National Nuclear Security Administration, who was forced to resign Friday.

 

Az NNSA folytatja a légtéri sugárszint monitorozását Washington belvárosa felett

(NNSA to continue aerial radiation measurements over downtown Washington, D.C.)

https://www.energy.gov/nnsa/articles/nnsa-continue-aerial-radiation-

 

A közleményük szerint egészen november 6-ig monitorozták a helikopterek.

 

http://redefininggod.com/

False-Flag Warning: A nuclear explosion in Washington, D.C. is possible on November 5th or 6th.

Hamis-zászlós nukleáris támadásveszély Washingtonban november 5.-6. körül.

Hozzászólások (7)Add Comment
...
Írta: nem_programozhato, november 08, 2020

Az elnökválasztás eredményét egyébként mindkét tábor igyekezett meghamisítani a maga javára - a "polip fejének" jóváhagyásával, hogy hatalmas káosz keletkezzen, és lényegében ne lehessen megállapítani, ki is a tulajdonképpeni gyöztes.

Amióta csak az eszem tudom, az amerikai elnökválasztások mindig meg lettek hamisítva, amikor a nép nem a "polip fejének" favorizált jelöltjét szavazta meg. A másik jelöltnek ezután el kellett viselnie, hogy a médiumok az egészet eltussolják. 2000-ben a tényleges gyöztes Al Gorenak el kellett viselnie a favorizált ifjú Bush "gyözelmét", John Kerrynek 2004-ben detto, 2008-ban a nép is a favorizált jelöltre, Barack Obamára szavazott, 2012-ben viszont a tényleges gyöztes Mitt Romney-nak el kellett viselnie Obama "gyözelmét", 2016-ban a valójában nagy ívben nyerö Hillary Clintonnak kellett elviselnie Trump "gyözelmét".

2020 abban különbözik a többi elnökválasztástól, hogy a "polip fejének" nincs favorizált jelöltje. A rejtett célja ugyanis magának az USA-nak a tönkretétele. Hagyni fogják, hogy a Trump és Biden tábor szabadon kiteregessék egymás szennyesét, nyíltan egymásnak menjenek, jogi úton, tüntetések szervezésével, aztán fegyveresen is, egy polgárháború kirobbantásának reményében.

Amennyiben az amerikai hadsereg (fö)parancsnoki állományát is sikerül megosztani, a polgárháború garantált és az USA mint államalakulat meg fog szünni.

/nem_progr

...
Írta: nem_programozhato, november 09, 2020

Uff!

A Donáld ma kirúgta a védelmi miniszterét is:

https://444.hu/2020/11/09/trump-a-veresege-utan-lecserelte-a-vedelmi-miniszteret

...
Írta: egy vendég, november 10, 2020
Trump egy segghülye, önimádó balfasz, aki csak a pofázásban nagymenő (fal emelése az amerikai-mexikói határra, ect). Gondolom a főnökei utasították, kit kell szélnek ereszteni.

Nem igazán értem miért pont Washington D.C., az egész várost szabadkőműves elvek szerint húzták fel, alakították, amit még csak nem is tagadnak, mindenki természetesnek veszi, mint az Alapító Atyák elgondolását (talán a Lincoln-emlékmű ér valamit...).

Az USA meg ugye a Háttérhatalom bázisállama, székhelye, szóval nem engedhetik meg, hogy csak úgy darabokra tépje önmagát. Inkább az anyagmegmaradás törvénye fog érvényesülni: Egyesült Államokból átvedlik (Észak)-Amerikai Birodalommá, nyílt terrorista diktatúrával, a tagállamok eltörlésével (centralizáció), amit a nácik is megtettek a 30-as évek Németországával (előttük és utánuk is szövetségi rendszer volt, ahogy ma is, lásd pl Bajorország, stb).
...
Írta: nem_programozhato, november 10, 2020

Totálisan tévedsz. Az USA-t szét akarják verni, hogy aztán a kelet (oroszok, kínaiak) vegyék át a világ irányítását.

Hagyd abba az "alternatív médiumok" olvasását, azokat is vakolókanalas info-dezinfo ügynökök írják.

/nem_progr

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy