Titkos földalatti koncentrációs táborok, a CIA kábítószerpénzei és az „új világrend“ PDF Nyomtatás
Háttérhatalom
2011. január 08. szombat, 19:06

Összesen kb. 180 titkos földalatti bázis és koncentrációs tábor található Észak Amerika területe alatt, de továbbiak épültek Svédország, Ausztrália és több más „demokratikus“ ország területe alatt is. Lézeres „sziklaporhanyító“ technológiákkal egész földalatti kisvárosokar lehet kivájni rövid idö alatt, s ezeket sokszázkilométeres földalatti alagútrendszerekkel keresztül-kasul összekötni. A lézert használó gépek energiaigénye hatalmas, ezért nukleáris meghajtásúak. Az egész földalatti birodalmat az amerikai hadsereg „fekete projektjei“ keretein belül hozták létre kisebbrészt adófizetöi, nagyobbrészt pedig CIAs és MI6-os kábítószerpénzekböl. Igen, kábítószerpénzekböl. Mint tudjuk, nagyrészt a nyugati titkosszolgálatok uralják a világ kábítószerkereskedelmét, s évi hasznuk ebböl kb. 500 milliárd dollárra van becsülve.Többek között azért lettek ezek a titkos táborok létrehozva, hogy a világ szeme elöl lehessen majd hova dugni a kialakulóban levö diktatorikus „új világrend“ politikai foglyait.

 

 

A következö információk Phil Schneidertöl, az amerikai hadsereg titkos „fekete projektjein“ dolgozó egykori geológusától és bizonyos James Casbolttól, az MI6 egyik rebellis ügynökétöl származnak. Schneidert 1996. január 7-én „megöngyilkolták“, nem sokkal azután a 1995 novemberi elöadása után, melynek tartalmára alapozva született ez a cikk is. Megtalálható itt.

 

James Casboltról nem tudni sokat, az írásai 2006 közepe tájékán jelentek meg az interneten (pl. itt: http://www.thewatcherfiles.com/future.htm ), melyekben arra hivatkozott, hogy a publicitásuk segítségével próbálta magát védeni a „megöngyilkolása“ ellen. Casbolt írása a földalatti bázisokon elrejtett ET-kröl is szól. A két egymástól független ember a titkos földalatti bázisok hollétét, számát és kialakítási módszereit illetöen ugyanarról beszél.

 

 Miután véget ért a hidegháború, azt gondoltuk volna, hogy ezeknek a titkos katonai földalatti bázisoknak a száma le lesz csökkentve. Sajnos épp az ellenkezöje történt. A diktatorikus „új világrend“ háttéreröi tudták, hogy ezekre még nagy szükség lesz, így a régiek mellett újak építésébe kezdtek. Különösen a földalatti koncentrációs táborok építése lendült fel a kilencvenes években! Valódi kilétük még a titkosszolgálati dezinformátorok által gyakran uralt „alternatív médiákban“ is ködösítve van. Az „új világrend“ koncentrációs táborai nem a náci koncentrációs táborok mintájára épültek, mint ahogy például az Alex Jones nevü „alternatív ügynökféreg“ ragozza a weboldalán, és gyakran midenféle körbekerített, gizes-gazos területeket mutogat tudatos megtévesztésként, hanem mélyen a föld alatt vannak!

 

Egy ilyen helyröl gyakorlatilag lehetetlenség a szökés! A táborrendszer még valamikor 2005 tájékán elkészült, és már csak a használatra vár! Aktívvá azután válnak majd, miután színre lépett a világkormány.

 

 Az amerikai hadsereg szakterminológiájában a „DUMB“ szónak külön jelentése van: a „Deep Underground Military Base“ kifejezés rövidítése, ami magyarul Mélységi Földalatti Katonai Bázist jelent.

 

Schneider beszámolója szerint már 1995-ben kb. 3 titkos földalatti bázis volt több amerikai szövetségi állam alatt, s a háromból egy a nyilvánosság elöl jól elrejtett földalatti koncentrációs tábor volt. A legnagyobb és legstratégiaibb földalatti bázisok Colorado állam alatt épültek, az egyik legnagyobb ilyen bázis a denveri reptér alatt található. Schneider szerint a legnagyobb titkos börtöntábor Dél-Kalifornia alatt van, 3 kilométer hosszúságú, és mintegy 2700 zárka található benne. A földalatti táborok és bázisok finanszírozása évi kb. 500 milliárd dollárba került, és az évente megépített földalatti létesítményekböl kb. 4 koncentrációs tábor volt. A pénz kisebb részét az amerikai hadsereg „fekete projektjeire“ kiszabott pénz, nagyobb részét pedig kábítószerpénzek tették ki. Mint tudjuk, a világ kábítószerkereskedelmének kb. 90 százalékát a nyugati titkosszolgálatok uralják, különösen a CIA és az angol MI6. Az afgán heroin és a kolumbiai kokain terjesztését egyaránt. Aki erröl még nem hallott, annak ajánlott a „Drogok, sátánizmus, atomkonfliktus, Bush család“ c. terjedelmes írás elolvasása, különösen az írás második fele.

 

A létesítményeket sokszáz, esetenként ezer kilométeres földalatti alagutak kötik össze. Naponta (egy helyen) kb. 7 kilométer hosszú alagutat tudtak „kiolvasztani“ lézeres technológiákkal, a többinek könnyen utána lehet számolni. Az alagutakban a normál kétsávos utakhoz hasonló szélességü földalatti utak lettek kialakítva. A legnagyobb bázisokat és koncentrációs táborokat pedig földalatti gyorsvasút (!) köti össze.

 

A táborok és az alagútrendszer kb. 2-3 kilométer mélyen találhatóak. Egy komplett földalatti világ. Vagy inkább alvilág.

 

James Casbolt 2006-os írása Schneiderétöl is sötétebb képet fest. Casbolt szerint ilyen „új világrend“-es táborok és bázisok találhatóak még Svédország alatt is (az egyik Narvik-hoz közel, a másik a Gottland sziget alatt), Svájc alatt is (az egyik közel a Mont Blanchoz), Egyiptom alatt is (nem messze a líbiai határhoz), Ausztrália alatt is (pl. a pine gap-i bázis alatt, ahonnét az Echelon müholdrendszert is müködtetik), Mexikó, Kanada és még sorolhatnám hány „demokratikus“ ország alatt. Az Észak-Amerikán kívüli táborokat jórészt egy titkos, az ENSZ-hez tartozó „kéksapkás“ katonai szervezet müködteti. Igen, az ENSZ-röl van szó, mely valójában mindig is a nemzetközi bankárok befolyása alatt állt.

Hozzászólások (19)Add Comment
...
Írta: egy vendég, március 10, 2011
smilies/grin.gifsmilies/cool.gifsmilies/shocked.gifsmilies/sad.gifsmilies/angry.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/wink.gifsmilies/smiley.gif
...
Írta: egy vendég, március 10, 2011
smilies/smiley.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/grin.gifsmilies/angry.gifsmilies/sad.gifsmilies/shocked.gifsmilies/cool.gifsmilies/tongue.gifsmilies/kiss.gifsmilies/cry.gif
...
Írta: egy vendég, augusztus 04, 2011
Hát ez már tényleg vicc.
Ha valami TITKOS, az mi a bánatos nyavalyát kering a neten?
Tényleg ennyire idióták vagyunk???
...
Írta: egy vendég, augusztus 21, 2011
Szerintem a 90 % hazugság, bár mindennek van igazságalapja. smilies/smiley.gif
...
Írta: egy vendég, augusztus 30, 2011
azok akik ketelkednek az ilyen es hasonlo dolgokban azok naivak es takolmany szo kering a fejukben,pedig valos dologrol van szo es ne varja senkise hogy TVben vagy media szinten beszeljenek vagy irjanak rolla napokig mert a lenyeg hogy a nep erdektelen legyen es minden hasonlo dolgot osszeeskuves elmeletenek titulaljanak elvegere csak a filmekben lehetseges ilyesmi ugye ? hat gondolgozzanak el mindazok akik ketelkednek hogy valosagban miert ne lehetseges mindez? elvegre a gyors vilagunkban mindenkit az erdek es a vagyon erdekelm vagy tevednek ? BIZTOSAN NEM
...
Írta: egy vendég, augusztus 30, 2011
ha titkos akkor miert irnak itten rolla ? ha ket ember tud rolla az mar nem titok ezt sose feledd !!
...
Írta: egy vendég, szeptember 08, 2011
A világ legnagyobb kábítószerkereskedö ügynöksége, a CIA, is mindenhol ott van, ahol kábítószer van." Ime 1 videó ,amelyben egy visszavonult rendőr nyomozó beszél többek között erről is. (feliratos és 80 perces)

www.youtube.com/watch?v=XVRKmBc91W4&feature=results_main&playnext=1&list=PL717D6AA10FD4E2F0

Szó esik az olajról ,amely befolyásolja jelenünk és jövőnk ,a globális háttér irányítókról; miért nem lesz elektromos autó még 1 jó darabig; CIA mocskos dolgairól ;stb... Jó szórakozást!
...
Írta: egy vendég, december 19, 2011
Na akkor kapaszkodjatok meg ez itt mind igaz és még hiányzik sok sok információ belőle.
...
Írta: egy vendég, január 29, 2012
Megdöbbentő!
...
Írta: egy vendég, február 01, 2012
Nézegessetek:
http://www.youtube.com/watch?v=i61nca8JAak&feature=related
...
Írta: egy vendég, április 14, 2012
"Na akkor kapaszkodjatok meg ez itt mind igaz és még hiányzik sok sok információ belőle. "

Ha tudod hogy hiányzik belőle, akkor gondolom azt is tudod hogy mi?, leírhatnád...
...
Írta: egy vendég, május 29, 2012
A gond tenyleg az h nem talatam olyan allitast benne ami nem volt meg mas, teljesen fuggetlen forrasokban.Szoval nem a 10% am valoszinuleg az egesz igaz.Mi meg szopunk Viktorral...
...
Írta: egy vendég, július 11, 2012
Én amondó vagyok,hogy semmi jóra nem kell számolni. Engem annyira nem zavar, mert már együtt tudok vele élni. De sok mindent hallani, érdekes,hogy a mélyen ajnározott Alex Jones van most besarazva, bár én Jessie Ventura agymenéseinek sem adnék nagy jelentőséget, egy forintot nem ér a fickó, meg az amcsi filmstúdiós logóval ellátott produkciója, ami ugyanúgy lehet megrendezett, illetve kamuszagú. Valóban ekkora balfaz volna a háttérhatalom,hogy a köznapi proli is tud minden milliméternyi lépésükről? A háttérhatalom helyében én semmit nem jeleznék, semmit nem szolnék, csak amikor eljön az idő, egy gombnyomásra útjáraengedném végre a már létező! világjárványt, aztán szépen leírtanám az egész bolygót a fenébe, akinek meg élnie kell, azokat elszeparálnám. Már késő összefogni, mert hiába vagy te akármilyen erős, hiába van tankod, meg egy fegyverraktárnyi arzenálod, meg 6 milliárd elvtársad a bajban, és még atombombád is lehet, a bioterrortól semmi nem véd meg, ha a rendszer ki akar írtani, megnyugodhatsz kisember,hogy pusztulni fogsz! Kevesek vagyunk, és már legalább 5 év óta el van késve az emberiség. Lehet gyüjtögetni a babkonzervet meg a tábortüzifát a rossz napokra, de mi lesz azután? Mit akarsz te kisember, mikor kiszedik alólad az egész életteredet? Nincs helye a dolgozó népnek az új világrendben, mert egyszerüen elavultak, paraziták vagyunk ,semmi több, ha tetszik ,ha nem. A dolgozó munkagépek százszór hatékonyabban termelnek mint a kétkezi embermunkás. Már várom nagyon a híreket, amikor áhitatós aggodó képpel jelentik be úgy fél év mulva, hogy sajnos új világjárvány ütötte fel a fejét, és mutálódott a h5N1 anyámkínja, és szedi az áldozatait, könnyen világméretűvé válhat. Az is lesz. Mire észbekapnak az emberek, már sehol nem lesznek. Azért a piramis logó a katasztrófavédelmiseknél eléggé mokány.
...
Írta: birkenstock sandals sale, október 13, 2012
ojyibs I follow you VIA GFC and I love your blog!,birkenstock sandals sale www.birkenstocksandalssale.us 183090
...
Írta: egy vendég, március 26, 2014
Balfekek vagytok-ha eljon az ido , mind beszartok-par hazafi az eletet adta azert hogy ezt megtudjatok!!!! Es jesse ventura se kamuzik!
...
Írta: egy vendég, március 26, 2014
A hororfilm csak tundermese ahhozkepest ami rank var-keves ember olvas es nez videokat-en rengeteget neztem olvastam-ugyhogy ketelkedoknek uzenem-ez nem vicc!!
...
Írta: egy vendég, július 11, 2014
Minden ilyen létesítmény titkosnak minősül, míg hivatalosan el nem ismerik a létezését. Mindegy, hogy hány ember tud róla és hogy a neten is szerepel róluk info, ettől azok még titkosak. Ha azt vesszük alapul, hogy itt magyar országon is titkosítanak pl dokumentumokat, a dokumentumok létezéséről sokan tudnak, a tartalmukról is néhányan de mégis csak titkos dokumentumoknak nevezik.
...
Írta: egy vendég, január 29, 2015
az igazi titkok úgy maradnak meg hogy nem tudni a helyüket a bázisukat
...
Írta: egy vendég, május 14, 2016
nem tudom hogy hogy lehetne ezeket az elmebeteg pszichopatakat megallitani,akik iranyitjak ezt a vilagot......

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy