Térden állva kérlek benneteket PDF Nyomtatás
2021. január 09. szombat, 21:13

Hogy vegyétek megfontolásra az ezen az oldalon található információkat. "Mert szoros az a kapu és keskeny az az út, amely az életre visz, és kevesen vannak, akik megtalálják azt." /Máté 7:14/ Az idö tényleg közeleg ... Én nem vagyok része a háttérhatalomnak, mint sokan hinnék. Nem próbálok tudatosan megtéveszteni senkit, csak egy bünökkel is rendelkezö átlagember vagyok, mint bárki más. Nem vagyok se politikus, se vakolókanalas, se Németh Sándor :-) De már vagy tíz éve valamilyen fura befolyásoltság alatt állok, az évek múltával ez egyre nyilvánvalóbbá vált számomra is.

Bár az is lehet, hogy csak a saját szorgalmamnak, és tanulási képességeimnek köszönhetö, hogy megszülethetett ez az oldal, de az is lehet, hogy "segítséget kaptam" hozzá, anélkül hogy sokáig magam is tudatosítottam volna.

 

Végérvényesen csak egy "falusi gyerköc" vagyok, abszolúte nem intellektuális-kávéházi tipus, a szüleimnek éppenséggel csak elemi iskolája van/volt.  Az életpályám olyannyira bizarrul alakult, hogy tulajdonképpen senki se hinné el, ha elmesélném. Hasonlóan ahhoz, amikor a falusi szegénylegény megtalálja a maga "csipkerózsikáját" a királyi udvarban, az ölébe hull az egész, aztán meg nem tud vele mit kezdeni, mert nem érzi a maga világának.

 

Stephanie Relfe a "The Mars records" c. könyvének bevezetöjében van egy merész állítás, melyet jó ideig magam is ignoráltam: "ha kezedben van ez a könyv, nagyon valószínü, hogy valamilyen közöd van hozzájuk (az annunakikhoz), például az elmeirányításuk alatt állhatsz, anélkül, hogy magad is tudatosítanád. Bármelyik gondolatod, érzelmed vagy szándékod, amelyet a magadénak hiszel, egyáltalán nem kell, hogy az legyen!" Annyit tudok erröl felelösen kijelenteni, hogy a könyv tényleg sokáig a kezemben volt! ;-)

Hozzászólások (22)Add Comment
...
Írta: egy vendég, január 09, 2021

https://finans.dk/erhverv/ECE10100866/diskret-bobarnebarn-har-vendt-nedtur-til-stor-optur/?ctxref=ext

Peter Frithjof Bang er for den brede offentlighed et relativt ukendt navn.
Det på trods af, at hans liv har mange af de ingredienser, der skal til for at blive et household name blandt danskerne.
Han er privat ven med kronprins Frederik, barnebarn af B&O-koncernens ene stifter, ejer af et Danmarks dyreste huse i Hellerup og medgrundlægger af Navision, som i 2002 blev solgt til Microsoft. Det salg indbragte Peter Frithjof Bang 1,7 mia. kr.


https://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Bang_(engineer)

Peter Boas Bang[1] was a Danish engineer and entrepreneur. In the year 1925 he founded the company Bang & Olufsen with Svend Olufsen.


...
Írta: egy vendég, január 10, 2021
Elnézést előre is , tudom hogy sok a hozzászólás majdnem minden írása alatt és nem lehet mindenre válaszolni de mégis megpróbálkozom smilies/smiley.gif ..csak annyit ,hogy a James Casbolt alatt kérdeztem utolsó előttiként pár hónapja .Köszönöm ,ha válaszol akár ott is !(ezt majd nem gond ha radírozza) smilies/cool.gif
...
Írta: egy vendég, január 10, 2021
Egy másik kérdésem viszont ide intézem . A főoldalon látom A Posta Imre linket és youtubon is néztem pár videóját. Róla mi a véleménye ? Amit mond azzal 95%-ban egyet lehet érteni de van 1-2 dolog amiben nem.
...
Írta: nem_programozhato, január 10, 2021
¨
Üdv! A kérdésem az lenne,hogy csak és kizárólag a kiválasztott 144000 tiszta lélek lehet ott a Jézus 1000 éves királyságában? Aki nem éri el a szintet de nem volt "rossz ember" az nem lehet ott ,akkor hová kerül? Mert lássuk be a 7milliárdhoz képest a 144ezer nem túl jó arány.


Erre csak azt tudom válaszolni, ami a Jelenések könyvében is megtalálható.

Az 1000 éves királyság egy átmeneti idöszak lesz. Mindenki, aki túléli a végidei eseményeket, de nem tartozik a választottak közé, tovább fogja élni a hétköznapi életét az 1000 éves királyságban.

Csak a 144 000, az "isten által elpecsételtek" fognak együtt élni a földönkívüliekkel az 1000 éves királyságban. Az "isten által elpecsételtek" közül sokat az NWO-ban meg fognak ölni. Ök azonnal újból létre lesznek hozva, hogy már az 1000 éves királyságban is együtt élhessenek a földönkívüliekkel, majd pedig természetesen az "új jeruzsálemben" is. Ök lesznek a Föld új "urai", akik majd "az egészet szolgálják".

Ha valaki még az NWO kinyilatkozása elött hal meg, 1000 év múlva a lelke "standard" megítélés alá esik.
De ha valaki felveszi a fenevad pecsétjét az NWO-ban, az a halála után, 1000 év múlva automatikusan rossz itélet alá esik, és soha többet nem élhet a Földön.

Az 1000 év múlva jól megítéltek is újból létre lesznek hozva ("akik a Krisztusban haltak meg"), és újból élni fognak az "új jeruzsálemben", egy hatalmas ET városban v. komplexumban a mai Izrael területén.

A 144 000 tiszta lélek NEM a jelenlegi babiloni szervezett vallások vakbuzgói közül fog kikerülni. Senki nem lesz ott a militáns iszlámból, a dogmatikus katolicizmusból, a vakolókanalas reformációból vagy Jehova tanúi közül, abszolút senki a Jézust tagadó talmudista zsidók közül, a Német Sándorhoz hasonló vakolókanalas hamis próféták által átvertek közül, mint ahogy a "sima ateisták" közül se.

Ha valaki olvassa a Bibliát, de elutasítja a jelenkori szervezett vallások mindegyikét, az viszont jó úton van...
...
Írta: nem_programozhato, január 10, 2021
Egy másik kérdésem viszont ide intézem . A főoldalon látom A Posta Imre linket és youtubon is néztem pár videóját. Róla mi a véleménye ? Amit mond azzal 95%-ban egyet lehet érteni de van 1-2 dolog amiben nem.

Ez klasszikus dezinfo technika: 80 százalék igazság és 20 százalék tudatos hazugság. Ez nem isteni ... Az Imre is a kabbalista zsidóknak dolgozik.
...
Írta: egy vendég, január 10, 2021
Köszönöm a gyors választ!smilies/wink.gif Még annyit reagálnék P.Imre videóhoz ,hogy az az 5% ami elbizonytalanított az az a pont volt mikor valaki mikrofont ragadott az előadás vége felé (egy elképesztő ostoba kijelentéssel) ami nálam kiütötte a biztosítékot (és senki nem állította le a csávót) idézem : "isis anyácska kulcsát" említi! Ennyire tudatlanok mind akik ott ültek ,h fogalmuk sincs mit zagyvál össze? Magyarok Istene vagy isis ? vagy mind a kettő? komolyan elképesztő! 4:08:30-tól a jelenet smilies/smiley.gif ytb link: https://www.youtube.com/watch?v=_nSYe963TIw
...
Írta: egy vendég, január 12, 2021
A covid-vakcináról mi a véleményed?
...
Írta: nem_programozhato, január 12, 2021

A kovid és a vakcinák is az NWO-rendszer bevezetésére használt eszközök. A vakcinák feltünöen gyorsan lettek kifejlesztve, némelyikek nanotechnológiákat alkalmaznak és modifikálják a géneket. Például a Pfizer és a Moderna is. Ha nincs baj az immunrendszereddel, kerülni mindet.
...
Írta: egy vendég, január 14, 2021
Ha baj van az immunrendszerrel, akkor még jobban kerülni kell a vakcinàt.
...
Írta: nem_programozhato, január 15, 2021

Az immunhiányosokra a kovid jelenti a nagyobb veszélyt, a vakcinák a kisebbet ...

A jó immunrendszerüekre viszont a kovid se jelent nagyobb veszélyt mint maguk a vakcinák, söt, bizonyos vakcinák a kovidtól veszélyesebbek lehetnek rájuk.

A kovid vakcinák a (nem tisztázott) mellékhatásaik miatt nagyságrendekkel veszélyesebbek a közönséges influenza elleni vakcináktól is. Senki se tudja, hogy hosszútávon milyen mellékhatásaik lesznek, hogy a géntechnológiák nem váltanak-e ki például krónikus autoimmun betegségeket, vagy hogy a te megváltoztatott génállományod milyen hatással lesz majd az utódaid génállományára... A korrumpálódott génállomány nem visszacsinálható ...

Legyen mindenki alapos egyéni megfontolása, hogy beoltatja-e magát. 70 év feletti immunhiányosok, akik már nem nemzenek utódokat, szerintem megkockáztathatják.

A vakcinák nem azonosak a "fenevad pecsétjével", az még odébb van...
...
Írta: egy vendég, január 15, 2021
Bármilyen tetoválás is lehet a fenevad pecsétje?