Videóajánló PDF Nyomtatás
Titkos társaságok
2011. január 29. szombat, 11:46

A háttérhatalom müködése a gyakorlatban. A videó készítöi picit más szókincset használnak mint én, de lényegében ugyanarról beszélnek. Az egyik legjobb magyar nyelvü videó, amit idáig találtam a témáról. Teljesen közérthetöen világosít fel a világ müködésének titkairól, és emel magasabb spirituálisabb szintre, mindezt anélkül, hogy akár egy fikarcnyit is fealdna a régi magyar értékekböl és hagyományokból. Készítöinek a weboldala: http://mkh.web4.hu/, eredetileg a Posta Imre weboldalon találtam rá ( http://postaimre.euroweb4you.eu ) Különösen a második felében található rengeteg magvas megállapítás, amiket én is teljesen úgy gondolok.. Kellemes idötöltést. (Katt a Bövebben-re)

Hozzászólások (4)Add Comment
...
Írta: egy vendég, január 31, 2011
http://mkh.web4.hu/cikk/a-szamok-csodas-vilaga

Hiteltelenek, butaság a főoldalon, ciki ilyenel inditani!!!!

Régóta érzem már magamat ugy, hogy "valami" nagyon-nagyon nem jól működik ebben a világban.
Itt van például ez a butaság is.

Kár hogy nem gondolkodunk, és egyszerűen nem tudnak számolni?
...
Írta: egy vendég, február 14, 2011
Jo szellemben beszéll.Ok-os.Minden életpárti embernek vennie kellene eszt a szellemi u"zenetet.
...
Írta: egy vendég, augusztus 16, 2011
Ben Joe:
Nem is tudom mit gondoljak. A narrátor olvassa a szöveget,sok helyen sablonosan, érzelem mentesen,néhol pedig érthetetlenül. Erősen általánosít ami nagy hiba, hiszen ha Ő a politikai hatalomra és annak képviselőire gondol,akkor ne egy népcsoportról vagy egy több ezer éves vallási közösségről alkosson uszító véleményt. Illetve óvatosságra int a gyűlöletkeltőkkel szemben,holott ő ezzel a videóval kimeríti a gyűlöletkeltés és lázítás fogalmát! Óvatosságra int a médiával szemben,holott ő a médiát használja,és terjesztésre szólít fel. (Milyen jogon?) Miközben hangsúlyozza a magyarságot és a Krisztusi népet,semmilyen értelmes -negatív- érvelést nem hallok a Zsidósággal,vagy a Tórával kapcsolatban. Hallottuk,hogy semmi nincs véletlenül,az emberek azt látják a médiában,amit egyes csoportok láttatni akarnak. A szerkesztő erősen szeretne a nézőre hatni,szinte befolyásolni szeretné a nézőt. Pedig ,Ő épp az ilyen emberektől óvja a nézőt. Észre sem veszi és saját maga ellen beszél,Önmagát hazudtolja meg! Szóval,tartalmilag gyenge és hiányos. Minőségében is vitatható. Egyébként "HA" az Úriember Keresztény és olvasta volna a Bibliát,akkor biztos eszébe jutna Jézus egyik bölcs tanítása. Miszerint: Szeressétek Ellenségeiteket és imádkozzatok érettük!
És ne engedjétek,hogy Szívetek gyűlölettel telve adjon rossz tanácsot.
Szóval,egy gyűlölködő fiatalember gyengének sem mondható összeollózott videóját láttuk,aki valószínűleg a hétköznapokban sikertelenséggel küzd,és
ezt próbálja ilyen formában kompenzálni. Hiányoltam a történelmi magyarázatokat,és a szépen intonált magyar beszédet! Nem kell rá haragudni,Ő ilyen!
...
Írta: egy vendég, augusztus 31, 2017
Thanks for any other informative site.http://goo.gl/CfTjP5

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy