Az Univerzum titkai a Kabbalában, idöjóslatok a Bibliában PDF Nyomtatás
Ezotéria
2011. február 04. péntek, 00:05

Azt mondják, a 20. század nagy zsidó tudósai, mint Albert Einstein vagy Teller Ede, igazából „lestek“ valahonnan, amikor elöbbi megírta a máig megcáfolhatatlannak tünö általános relativitáselméletét, vagy utóbbi kifejlesztette a hidrogénbombát. Ezt az irományt a Kabbalának hívják, mely igazából nem teljesen zsidó eredetü, hanem még a Babilont megelözö idökböl származik, a néhai Atlantiszról, a mai északi Atlanti-óceán területén egykor létezö, elsüllyedt földrészröl. Atlantiszon nagyon erös ET aktivitás volt, és egy mai szemmel is fejlett civilizáció létezett. Ezért találhatóak a Kabbalában is meghökkentöen fejlett tudományos koncepciók leírásai , mint a multidimenzionális univerzum, utalások arra, hogy a tér és az idö „összenyomható“ (amit késöbb Einstein belefoglalt az általános relativitáselméletébe immár matematikailag modellezett formában), aztán a hét asztrális sík, mely közül a második sík lényegében a mai elektromágneses spektrumot írja le. Ez utóbbi mondat egyáltalán nem feltételezés, hanem tény.

 

 A mai Bermuda szigetcsoport Atlantisz egy apró fennmaradt része. A rejtélyes „Bermuda háromszög“, melyben már oly sok hajó és repülö tünt el nyomtalanul az idök folyamán, pedig egy máig néha aktivizálódó ún. csillagkapu (komprimált hipertér, tér-idös féregátmenet), mely az univerzum egy távoli pontjára „dobja át“ a bele került objektumokat, és melyet még a régi atlantiszos idökben alakítottak ki az ET-k (az egykori „isteneink“), hogy eljussanak hozzánk.

 

A Kabbala egyes kriptikus, okkult szövegeit évezredekig senki se értette igazán, ez a helyzet nagyjából a 19. század második felétöl változott meg, „köszönhetöen“ néhány sátánista zsidó tudósnak.

 

A másik ránk maradt régi írásos dokumentum, a Biblia, számos modernkori eseményt hihetetlen precizitással jósol meg, különösen János apostol Jelenések Könyvének jóslatai figyelemreméltóak. 2000 évvel korábbról megjósolta például a napjainkban valóban kialakulóban levö „új babiloni“ globális világrendszert (amiröl Molnár F Árpád is állandóan beszél). És ez nem volt véletlen. A bibliai prófétáinknak alighanem valakik szintúgy „súgtak“. Legnagyobb valószínüséggel idöutazók a jövöböl: ET-k vagy emberek. A néhai János apostol egy hajléktalan, római kényszermunkára fogott jelentéktelen emberke volt – honnan tudhatta volna megjósolni máskülönben, hogy mi lesz 2000 év múlva? Márpedig megtudta.

 

„Rossz nyelvek“ szerint mára az illuminátusoknak is sikerült megszerezni a szürke ET-ktöl egy bizonyos „jövöbe látó üveg“ technológiáját (az ún. „looking glass“-t), mely valójában szintúgy a jövö eseményeit „letapogató“ tér-idö kompressziós, miniatür féregátmenet, mellyel a jövö potenciális alakulási lehetöségei jósolhatóak meg. Itt egyébként kíváncsi lennék arra is, honnan és mikorról ered, valamint mi volt valójában a népi kultúrában is sokat emlegetett „jósgömb“.

 

Akit érdekel bövebben is az illuminatik „jövöbe látó üveg“-je, és tud angolul, annak ajánlom ezt:

 

http://www.projectcamelot.org/project_looking_glass.html

 

A Kabbalát illetöen pedig ezeket a videófilmeket:

 

 

 

 

 

További ajánlott:

Titkolt dolgok: féregjáratok és idöutazás

Hozzászólások (7)Add Comment
...
Írta: egy vendég, február 09, 2011
A mai magyar nyel az elemi nyelv - nélkule a kábula kab-álá nemfejezhetó, nem értelmezhetó, ezért irtják máig ezt az okkult ok-okozó szent nyelvet.
A magyar - judaista tudósok, csak ezzel anyelvel tudják megfejteni a világ titkait - mert gondolkozó, nyelv-észekedó ok-okozó nyelv a kulcs !smilies/wink.gif
...
Írta: egy vendég, február 12, 2011
huhhh!
De istentelenül buta vagy!smilies/smiley.gif
...
Írta: egy vendég, február 22, 2011
...
Írta: egy vendég, február 23, 2011
Mivan te majom,hunna jo"tt az o"so"d a gazalla hajto afrikábul????Vigyázz mert az o"n-hason ulat nyáma fog ko"rbe tekerni!Hallottál az csabai kolbász botulinjának hatalmárol????O"S PENISZ AMELIK megrepeszté A JUPITERT!
A kaba-kábulatárol annyit,hogy az menyekbo"l pottyant mén ko"vek mik az fejre estek okozta kábulat vette kezdetét a kabalának.Rácsos agyuak,szeglet faszuak,csíkos,kockás fél-fi agya,szét szedett egysége,beteg merészsége okozá saját o"ru"letu"ket.Betegek,szellemi korja minek neve fejkristályosodás hurutja,kopaszodnak halomra az judás pártiak.
...
Írta: egy vendég, október 17, 2011
A bibliai (pontosabban: ószövetségi) jóslatokkal kapcsolatban: Azok az állítólagos jóslatok úgy „teljesednek be” napjainkban, hogy a kiválasztottságukban szentül hívő megrögzött, elvetemült, őrült talmud- és kabbala olvasó héberek nem tudatosan kezdik megvalósítani az ott leírtakat, annyira hisznek benne. A hitük váltja valóra, a hitük indítja őket tudat alatt cselekvésre, mert egyébként nincs ott semmi jóslás, pusztán valamiféle látomás egy transzállapotban, megváltozott tudatállapotban, amit mindenki úgy értelmez, ahogy akar. Ha nem léteznének héberek, ha senki nem tartaná a Jelenések könyvében leírtakat a korunkban érvényre jutó jóslatoknak, akkor semmi nem történne az ott leírtakból. És ehhez nem kell vallásos hébernek lenni; az ateista zsidók tudattalanjának mélyén is ugyanúgy ott van a kiválasztottság tudat.

A motiváció ezzel kapcsolatban is ugyanaz, mint „A biblia kódja” nevű igyekezettel kapcsolatban: a héberek különlegességét kell mindenáron bizonyítani és fenntartani.

A később judaizmusnak elnevezett vallás gondolati magja ie. 7. században az Urusolyma környéki területek északról beszivárgó transzhumán, legeltető, pásztorkodó (birkabaszó) és vélhetően szemita nomád törzseinek vezető rétege számára fogant meg két főpap, Jeremiás és Hilkiás fejében, egyiptomi mintára (kiválasztottság tudat). A vallás kidolgozása aztán a babilóni wellness táborban kezdődött meg az odautaztatott vallási előkelőségek körében.
...
Írta: egy vendég, október 25, 2011
Az Univerzum glóriája:
"Megismerhetőség szempontjából az Univerzum két részre osztható: közeli, megismerhető, és távoli nem megismerhető területekre. Hozzánk viszonyítva kb. 13,7 milliárd fényév távolságon belüli területről érkezik fénysugár a szemünkbe, illetve mérhető jel a mérőműszereinkbe. Univerzum távolabbi területeit materialista módon megismerni nem tudjuk."

http://cosmologist.eu/blog/read/7/2011-02-02-AZ-UNIVERZUM-GLORIAJA.php
...
Írta: egy vendég, október 19, 2015
Nincs magyarsmilies/wink.gifsmilies/cry.gif

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy