A "haláldiagram" PDF Nyomtatás
Világválság - általános
2011. február 22. kedd, 13:04

Az Egyesült Államok államadóssága az 1940-es évektöl napjainkig (katt a Bövebben-re). 2008-ban még "csak" 10 billió, míg 2010-ben már 14 billió dollár. Két év alatt annyit nött mint máskor évtizedek alatt. A jelenség nem véletlen, hanem tudatos aknamunka: az illuminátusi körök az Egyesült Államokat is a Szovjetunió sorsára akarják juttatni.

 

 Az államadósságot mesterségesen növelik a bankok pénzügyi derivátumai által generált kimondottan "kaszinó jellegü", spekulatív követeléseknek a segítségével, melyeket a FED aztán átvállal magára "bankmentés" gyanán. Valamikor a nem is annyira távoli jövöben az USAban is hasonló jelenségek fognak lejátszódni mint az 1990-es évek elején Oroszországban: totális pénzügyi összeomlás, hiperinfláció, lázongások.. A baj "csak" az, hogy a médiáink által elhallgatott módon az amerikai jegybank nemcsak az USA, de az egész világ pénzügyi rendszerét irányítja a háttérböl (aki nem hiszi olvassa el ezt az írást, mely kiválóan szemlélteti), így a dollárösszeomlás nemcsak az USA-t, de az egész nyugati világot mélyen sújtani fogja.

 

Hozzászólások (3)Add Comment
...
Írta: egy vendég, február 23, 2011
Természetesen ez is a büdös sátánfattya zsidók miatt van,mert nekik a világ nem elég,mert nekik mindig a másé kell,most már nevén kell nevezni a gyereket.
Érdekes módon a világon minden bankárféreg éppenséggel pont zsidó.
Véletlenek nincsenek.
...
Írta: egy vendég, február 24, 2011
Minden találmányuk ellenuk fordult, a kereszténység, a szabadkómuvesség, a bolsevizmus, a kapitalizmus, a f@sizmus,
egy kivételével - az atombomba még nem !smilies/cheesy.gif
...
Írta: egy vendég, december 16, 2015
Láttatok már hajléktalan zsidót,vagy akár csak egy ilyenből való kőművest is,?! Mert ezek
olyanok mint a svábbogarak, mindenhova befurakodnak, elszaporodnak és megfojtják az ott honos többi élő szervezetet! Vajon miért létezik és nem hal ki az antiszemitizmus? Ennek
fizetett terjesztői vannak, és nem a keresztények a kifizetők!smilies/angry.gifsmilies/angry.gif

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy