Leleplezte Rothschildot, kirúgták PDF Nyomtatás
A Rothschildek
2011. április 25. hétfő, 16:10

Kirúgták Glenn Beck-et, a Fox News globális tévécsatorna sztármüsorvezetöjét. Mint tudjuk, a Fox News a CNN-el, BBC-vel és az "ABC News"-al egyetemben a világ legnagyobb müholdas tévécsatornái közé tartozik, pusztán az Egyesült Államokban 100 millió háztartásba jut el. 

 Glenn Beck sajnos odáig „merészkedett“ nemrég, hogy népszerü publicisztikai müsorának témájául az amerikai jegybank, a Federal Reserve titkos tulajdonosi struktúráinak feltárását választotta, és élö adásban kimondott egy nevet: ROTHSCHILD.

 

Mint ahogy a The Washington Post újság 2011. április 6-i dühös cikke is írja (nem nehéz kitalálni, milyen érdekköröknek szolgál):

 

http://www.washingtonpost.com/opinions/why-glenn-beck-lost-it/2011/04/06/AFNEgnqC_story.html

 

"This vile turn for Beck reached its logical extreme two weeks ago, when he devoted his entire show to a conspiracy theory about various bankers, including the Rothschilds, to create the Federal Reserve. To make this case, Beck hosted the conspiracy theorist G. Edward Griffin, who has publicly argued that the anti-Semitic tract “The Protocols of the Elders of Zion” “accurately describes much of what is happening in our world today.”


Beck „gonosz pálfordulása“ két héttel ezelött érte el „logikai szélsöségét“ azzal, hogy teljes müsorát annak az „összeesküvéselméletnek“ szentelte, hogy mely bankárok, beleértve a Rothschildokat, kreálták az amerikai jegybankot " (korábban már én is foglalkoztam a A hazudott 700 milliárd helyett 16 billió dollár vészkölcsön lett szétosztva és a Ki tartja ellenörzése alatt a nyugati világ bankrendszerét? c. írásokban a témával)  "Glenn müsorának vendége Edward Griffin volt, aki „antiszemita módon“ arra is célozgatott, hogy a „Cion bölcseinek jegyzökönyvei“ címü iromány pontosan kifejtette már száz évvel ezelött, ami jelen korunkban zajlik."

 

Ez utóbbi szintúgy igaz. Annak idején még azzal ütötték el az egészet, hogy az irományt az orosz cári titkosrendörség kreálta a cionista körök lejáratása céljából. Na de honnan tudhatta volna a cári titkosrendörség 1898-ban, hogy merrefele fog alakulni a világ sorsa 100 év múlva? Ezt csakis és kizárólag egy valakik tudhatták: az illuminátusi körök! (akit érdekel a téma, az keressen utána a google-ban: „cion bölcseinek jegyzökönyvei“).

 

De térjünk vissza Glenn Bleck-hez, aki még 2008-ban került be a köztudatba az Egyesült Államokban azzal, hogy valószínüleg az ö müsora volt az, mely a fösodratú médiumokban a leglényegretöröbben foglalkozott a pénzügyi válsággal. Ö volt az, aki már akkor nyíltan beszélt a dollár potenciális jövöbeni hiperinflációs pályára lépéséröl, s arról, hogy ez az Egyesült Államok totális tönkretevéséhez fog vezetni. A dollár jelen napjainkban valóban egyenes úton van a hiperinfláció felé, hacsak az amerikai jegybank nem változtat a szándékosan destruktív pénzügyi politikáin (pénznyomtatás).

 

Beck müsora most valószínüleg annak kapcsán foglalkozott a riporter sorsát megpecsételö témával, hogy Soros György nemrég egy ugyancsak rejtélyes „pénzügyi konferenciát“ hívott össze abba a Bretton Woods nevü amerikai városkába, melyben 1944-ben az illuminátusok lerakták a második világháború utáni, hasonló nevü nemzetközi pénzügyi rendszer alapjait is.

 

Mint ahogy a The Wall Street Journal cikke is írja:


http://online.wsj.com/article/SB10001424052748704471904576229023536424418.html


"On April 8, a group he's funded with $50 million is holding a major economic conference and Soros's goal for such an event is to "establish new international rules" and "reform the currency system."

 

"2011. április 8-ra egy 50 millió dollár szervezési költségü konferenciát hívott össze Soros Bretton Woods-ba, melynek célja “új nemzetközi szabályok létrehozása”, és “egy új pénzügyi rendszer” létrehozása volt."

 

Hogy pontosan mivel végzödött ez a meglehetösen rejtélyes konferencia, melyre a The Dark Cabal nevü amerikai kiszivárogtatóoldal szerint (lásd “White Hats Report #18”) még a nagy nemzetközi bankok “hivatalos vezetöit” se hívták meg, pusztán ezen bankok háttérhatalmi tulajdonosi rétegét, ezek “udvari akadémikusai” közül kétszázat, valamint a titkos illuminátusi hierarchiában magasan levö politikusokat, arról a fösodratú médiumok késöbb nem számoltak be.

 

Rossz nyelvek szerint az “új világrend” aranyalapú  pénzügyi rendszerének, a globális pénznek, valamint az USA tönkretevési forgatókönyvének alapjait próbálták lerakni/finomítani. Az immár globális “világcsászárság” létrehozásák legnagyobb akadálya ugyanis nem más, mint a jelenlegi hatalom, az Egyesült Államok.

 

A kiszivárogtatóoldal szerint is:


"Soros' goal in association with a concurrent meeting of the Tri-Lateral Commission, in DC this weekend, is to dismantle our economy, dismiss the head of our current banks and create a new global financial system sabotaging our US currency."

 

"Soros célja az USA gazdaságának leépítése, a jelenlegi bankok vezetöinek elbocsátása, és egy új pénzügyi rendszer létrehozása a dollár romjain."

 

Az oldal szerint a Rothschild család három tagja is jelen volt! Ezen egyáltalán nem csodákszom, hiszen Soros maga is Rothschild-kreatúra, méghozzá az egyik legnagyobb, és ezt a konferenciát is nem Soros konferenciának, hanem Rothschild konferenciának kellett volna nevezni! 

 

További ajánlott írások:

A hazudott 700 milliárd helyett 16 billió dollár vészkölcsön lett szétosztva

Ki tartja ellenörzése alatt a nyugati világ bankrendszerét

Hozzászólások (6)Add Comment
...
Írta: egy vendég, április 27, 2011
oöüüöo56üöbo96ü4
...
Írta: egy vendég, április 27, 2011
Hát igen...
...
Írta: egy vendég, április 27, 2011
Ahogy a srácok mondanák a South Parkban: "Szemetek..."
...
Írta: egy vendég, április 28, 2011
Holnap lesz a nagy nap, a briteket uraló reptiliánház ujab tenyésznóstényt talált, kitudja meddig !
smilies/grin.gif
...
Írta: egy vendég, október 06, 2014
Tudatmódositás Szlovákiában!

Tudatmódositó kisérletezések amit a CIA kezdett el az 1930-as években Amerikában és bizonyos tényfeltáró riportok miatt szüneteltették,éppen ezért más országokban folytatták a tevékenységüket,mint például az akkori Csehszlovákia és a mostani Szlovákia.Itt Szlovákia területén is több generáción keresztül zajlanak a tudatmódositó kisérletezések,amitöl egész családok szenvednek napi szinten.Ennek az egésznek a hátterében a Rotschild és a Rockefeller család áll,mint a pénzügyi töke biztositói,a szlovák kormány és titkosszolgálata közremüködésével természetesen.Szlovákia területén tudatosan a magyarlakta Csallóközt választották és az itteni magyarokon kisérleteznek és kegyetlenkednek.A Rotschildek megbiztak egy zsidó családot csallóköz területéröl a Kádár családot a folyamatfelügyeletével.Egy alávaló maffia családról van szó.Kádárék szintén kiválasztottak maguk mellé egy alpári cigány családot a Kocsisékat a piszkos munka elvégzésére.Ez a két bünözö család biztositja be a kisérleti alanyokat és végzi az eltüntetésüket alkalom adtán.Én is ezek közé a kisérleti alanyok közé tartozom.Márt kis gyermekkoruktól tudatmódositó szerekkel etetik a gyermekeket és külömbözö fizikai és pszichikai kinzásoknak vetik alá öket.Felnöttkorukban pedig gyilkosságokra és szexrabszolgaságra vannak rákényszeritve.Külföldi titkosszolgálatok közül a MOSZAD felügyeli a dolgokat,zsidó tudósokkal eggyütt.Állomáshelyük és kutató laboratóriumaik is vannak Szlovákia területén.Az Illuminátus a felsö tizezer és a Rotschild család bizonyos tagjai köztudottan sátánisták.A tudatmódositott alanyoknak kötelességük kiszolgálni az ök beteges aberált vágyait.Szexuális vágyaikat mint például az ürülék etetés,szexuális kinzások,állatokkal való fajtalankodás,homoszexualitás.Szadista aberációik közé tartozik,hogy végignézik egy ember megnyúzását,megkinzását,csonkitását,gyermekáldo
zatok bemutatását.Ezek közül a tudatmódositott alanyok közül választják ki azokat is akik végrehajtják nekik ezeket a kinzásokat.Vannak akik önszántubkól a gyermekeiket áldozzák fel nekik.Az elöbb emlitett Kocsis család feje a saját anyját ölte meg nekik.Itt Gútán ahol élek megnyúztak egy fiatalembert a saját családja szeme láttára,mert ellenállt nekik és fel akarta fedni öket.Énvelem is pontosan ez a céljuk illetve az egész családom likvidálása.Céljaik elérésére rendelkezésükre áll a világ legmodernebb technológiája,mivel az ö pénzükböl fejlesztették ki: HAARP,ECHELON,Nanotechnológia,Memóriatörlés. Az Illuminátusnak kapcsolata van földöntúli civilizációkkal is.Ö tölük származnak bizonyos technológiák amit beavatatlan ember soha el nem hinne.Ilyen például a teleportáció,mikro és nano chipek beültetése az agyba amelyel szinte bármire rávehetö az illetö.Látni és beszélni tunak az illetöhöz a világ bármely tájáról.Mesterségesen kiváltott dimenzióban pedig bármi kivitelezhetö,szimulációs térnek is használják.Ezekkel a technológiákkal tudják tönkretenni az ember életét úgy,hogy semmit nem tud bizonyitani a nap 24 órájában tudnak kinozni valakit.Bolondá nyilvánitják,mert sajnos a szakemberek is tehetetlenek ebben az ügyben úgy mint az egyszerü hatóságok is.A világ minden táján vannak ennek kárvallotjai.A Rotschild család használja a saját maga szórakoztatására,sajnálatos módon itt Szlovákiában én vagyok ennek a kárvallotja.Ha valaki ellenáll úgy mint én is és nem akar velük eggyüttmüködni semmijen téren az egész családja likvidálásával fenyegetik.Ezeket a tudatmódositott embereket a tulajdonuknak tekintik.Számtalan gyilkosság szárad a lelkén ennek a két bünözö családnak a Kádár és Kocsis családnak. A hatóságok szemet hunynak a dolgok felett.A háttérböl mindvégig a Rotschild és Rockefeller család biztositja a gyilkosságok eltusolását.Sajnálatos módon több generáción keresztül márt tömeggyilkosságokról beszélhetünk Csallóköz területén.Ezeket a történéseket összességében nyugodtan nevezhetjük emberiség ellen elkövetett büntetteknek.
...
Írta: nem_programozhato, október 06, 2014
Jaj ne, engem hagyjatok ki ebböl Zsolti, én nem akarok itt se a izraeli-magyar titkosszolgálattal (vagyis veletek), se a szlovák titkosszolgálattal itt foglalkozni.

Mivel nem tudom, nem tudhatom, hogy tényleg bajban vagy-e, vagy egy ravasz pszichológiai müvelet ez itt (a szlovákok ellen?), így meghagyom a hozzászólást.

Öszintén szólva, egy közönséges google keresés erejéig tartott, hogy megtaláljam a szöveg eredetijét ezen a weboldalon:

http://echelonleleplezo.wordpress.com/

Ezt egy Néveri Zsolt nevü, minden jel szerint tényleg gútai ember posztolta (aláírva magát), s a fenti hozzászólás is egy gútai IP címröl jött(leellenöriztem, bár könnyen lehet hamisítani is). Téged viszont én már láttalak, Zsolti, Molnár F. Árpád weboldalán... ez nekem nem a legjobb névjegykártya.

Lenne még két kérdésem:

Ez a Kocsis család is Gútán lakik?

S a Kádárék hol laknak?

/nem_progr


Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy