Jönni fog a (hamis) világforradalom PDF Nyomtatás
Világválság - általános
2011. június 03. péntek, 17:38

A zavargások, melyek az arab világból egyre jobban átterjedöben vannak Dél-Európa egyes államaira is, nem egészen spontánok, hanem gerjesztettek. Késöbb várhatóan átalakulnak ún. „káoszteremtö forradalmakká“. A gerjesztöik marketingszlogenjével élve: jönni fog a „világforradalom“! A globális elit hosszabb távú célja káoszba („forradalomba“) taszítani az egész nyugati világot, hogy aztán a sok gyötrelem és szenvedés után – mert ugye a „java“ még hátra van, elöbb még lesz egy pénzügyi összeomlás is – a lakosság elfogadja a diktatorikus „új világrendet“. A folyamat lassú, többéves is lehet, ennyi kell ahhoz, hogy a lakosság eléggé kiszenvedjen ahhoz, hogy a végén hajlandó legyen elfogadni bármit, a globális diktatúrát is.

 

  A zavargások az arab világból kezdenek átterjedni Spanyolországra és Görögországra is. Csak azon országokban lehet életre hívni ilyeket, ahol már most nagy az elégedetlenség, s ez egyelöre Dél-Európát jelenti. De a pénzügyi helyzet súlyosbodásával, és Dél-Európa várható „fellángolásával“ késöbb gerjeszthetök lesznek olyan országokban is mint Nagy-Britannia, Írország, Franciaország stb.

 

 A káoszteremtés motorja sok helyen az ifjúság lesz. A legtöbb országban a huszonéves korosztály helyzete rossz, soraikban nagyon magas a munkanélküliség. És ez a korosztály az, mely még van elég naiv és tapasztalatlan ahhoz, hogy a Facebookot és Twittert használva megvezethetö legyen. Nem véletlen, hogy a spanyol kormány sem csinál semmit a spanyol ifjúság helyzetének javítása érdekében, holott 40 százalékos soraikban a munkanélküliség. Kellenek a forradalmárok..

 

És már „keletkeznek“ is...

 

 Spanyolország nagyvárosaiban a múlt héten „egyiptomi stílusú“ térfoglaló demonstrációk voltak. A rendörség helyenként meglehetösen durván lépett fel, tovább gerjesztve ezzel az indulatokat.

 

 

 A spanyol tüntetéseknek volt egy feltünö vonása: a koordináltságuk. Vajon milyen láthatatlan kéz volt képes tüntetéseket szervezni mintegy „vesszöcsapásra“ nemcsak szerte a spanyol nagyvárosokban, hanem még az európai spanyol nagykövetségek elé is?

 

 A mi médiumaink elhallgatták, de attól még tény marad, hogy Európában is kisebb tüntetések voltak a spanyol követségek elött, "csíráztatva" ezzel a "forradalmi hangulatot" szerte Európában.

 

  http://en.wikipedia.org/wiki/2011_Spanish_protests

 

 "There were demonstrations in other European cities, with 300 protesters participating in London, 500 in Amsterdam,600 in Brussels and 200 in Lisbon. Minor demonstrations occurred in Athens, Milan, Budapest, Tangiers, Paris, Berlin, Vienna and Rome."

 

"Londonban 300-an, Amszterdamban 500-an, Brüsszelben 600-an, Lisszabonban 200-an tüntettek többnyire a spanyol követségek elött. De kis megmozdulások voltak még olyan helyeken is mint Milánó, Budapest, Tanger, Párizs, Berlin, Róma, Bécs, vagy mint Graz Ausztriában:"

 

http://www.facebook.com/pages/Democracia-real-ya-Graz-Austria/216443571713392?sk=info

 

Vajon milyen erö szervezi ezeket? A Facebook-on megjelentek a „világforradalomra“ buzdító oldalak is:

 

Revolución global

http://www.facebook.com/pages/Revoluci%C3%B3n-global-YA/192158607497450

 

 Forradalmak esetében a normális az, hogy miután a tömeg kivonul az utcára, és idövel megdönti a hatalmat, a forradalom vezetöi átveszik az irányítást. Na de ezeknek nincsenek vezetöi... Ezeket szürke emberkék (ügynökök) szervezik a Facebook-on és a Twitteren, ügyelve közben arra, hogy ne bukkanjanak fel vezéregyéniségek. Mert céljuk nem valódi változások kieszközlése, hanem a káoszteremtés, vagy mint az arab „forradalmak“ esetében (szintúgy nem voltak/vannak vezetöik), az elit által elöre kiszemelt új bábkormányok hatalomra juttatása. Az arab forradalmak mellesleg szintén nem nyugodtak le, a tüntetések tovább zajlanak Egyiptomban és több más arab államban is, növelve a káoszt.

 

 Görögországban szintén forrósodik a helyzet, és az ország várhatóan szintén táptalaja lesz a „világforradalomnak“. Ennek jelenlegi motora a provokatív, még drasztikusabb megszorításokat ígérö „második mentöcsomag“. A görög parlament elötti téren a napokban egy akasztófa jelent meg:

 

 

 

  Az államcsöd bekövetkezte után vélhetöen káoszba, anarchiába fog süllyedni az ország. Azért van némi halvány remény arra, hogy a hadsereg - megelégelve a helyzetet - puccsot hajt végre. Ez egy nagyon szerencsés végkifejlet lenne a görögök számára! 

 

A Moody´s hitelminösítö intézet szerint a görög államcsöd jelenlegi valószínüsége 50%.

 

http://www.guardian.co.uk/business/2011/jun/02/greece-50percent-chance-default

 

  "The cost of insuring Greek government bonds rose on Thursday after ratings agency Moody's said there was now a 50% chance of the country defaulting on its debts."

 

 Szerintem meg 100%, és a bekövetkezte már csak idö kérdése. Valamikor 2012-ben (vagy még hamarabb) a görögök nyakán lesz.

 

 Az USA lejtmenete szintén borítékolható. Ez késöbb szintén táptalajává fog válni a vezérek nélküli „világforradalomnak“. Az USA felett - mintegy demoklészi kardként - szintén ott kezd lebegni az államcsöd réme. Mint ahogy a The Wall Street Journal május 16-i száma is írta:

 

As Debt Limit Reached, Agreement Still Far Off

http://online.wsj.com/article/SB10001424052748703421204576325583050561022.html

 

 "The U.S. government is expected to hit the $14.294 trillion debt ceiling Monday, setting in motion an uncertain, 11-week political scramble to avoid a default."

 

 „A 14 billiós hitelfelvevési határ (május 16-án) hétfön elérve, egyezség a hogyantovábbról sehol. Egy 11 hetes, bizonytalan, politikai csatározásokkal teli periódus várható az államcsöd elkerülésére tett eröfeszítésekkel.“

 

A lehetséges végkifejletek:

 

1. Felemelik a hitelhatárt még tovább, brutális megszorítások alkalmazása nélkül, amivel viszont dolláreladási pánikot, és (hiper) inflációt válthatnak ki.

 

2. Felemelik a hitelhatárt, drasztikus megszorítások mellett, amivel viszont nagyon súlyos recesszióba taszíthatják az országot.

 

3. Egyáltalán nem emelik fel, ekkor viszont az USAnak augusztusban államcsödöt kell jelentenie.

 

Még mindig nem vergödtek a végére.

 

A CNN május 31-i híre szerint a Kongresszus elutasította a hitelhatár megemelését, de lesznek további szavazások is:

 

http://edition.cnn.com/2011/POLITICS/05/31/debt.ceiling.vote/

 

 Augusztus elejéig van idejük tovább szavazgatni, ekkor fogy ki ugyanis a szövetségi kormány a pénzéböl. Függetlenül attól, hogy végülis hogyan sül el ez az egész, egy dolog biztosra vehetö: az amerikaiak többségére is mérhetetlen szenvedés vár.

 

 Valószínüleg a CNN tudósítója kedvelhette a fekete humort, mivel olyan fényképet csatolt a fenti internetes cikkhez, amin John Boehner, az amerikai Kongresszust elnöke, épp egy „3+3“ sátánista kézjelzést mutat - az okkult szimbolikát ismerök számára a képnek rejtett értelme van.

 

 

 Az ebben az írásban vázolt, várható események ráadásul a "jobbik esetnek" számítanak. Rosszabb esetben a helyzet fokozódásával globális háború is kitörhet a Közel-Keleten vagy Ázsiában. De ez már egy másik téma..

Hozzászólások (9)Add Comment
...
Írta: egy vendég, június 04, 2011
Sejteni lehetett már februártól!
...
Írta: egy vendég, június 04, 2011
Persze az elsö sorokban ülök arckifejezése is megér egy gondolatot,mikor a kéz-
jelzést felismerték.Az amerikai munkanélküliségi quota a mai napon bejelentett
9.1% aminek pontos értéke több mint ennek a duplája!
...
Írta: egy vendég, június 04, 2011
THE ECONOMIC CLUB OF NEW YORK!!!!!!!!!
...
Írta: egy vendég, június 22, 2011
Nosztradamusz jóslatai szerint ezekben az idóben MABUS az Antikrisztus valamint utánna " fekete pápa fog uralkodni " ( Barack Obama ? ), aki mgtévesz majd milliókat...Keresztelő Jánosról olvashatjuk: „Bizony mondom néktek: az asszonyoktól szülöttek között nem támadott nagyobb Keresztelő Jánosnál; de a ki legkisebb a mennyeknek országában, nagyobb nálánál”. Amikor pedig Krisztus megkérdezte a tanítványait, hogy őt minek tartják, csak Péter tudta a választ.

...
Írta: egy vendég, július 21, 2011
smilies/cool.gifsmilies/smiley.gifsmilies/wink.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/grin.gifsmilies/angry.gifsmilies/sad.gifsmilies/shocked.gifsmilies/tongue.gifsmilies/kiss.gifsmilies/cry.gif
...
Írta: egy vendég, július 21, 2011
smilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gif;
...
Írta: egy vendég, július 26, 2011
Ok, de azt mondja mar meg valaki (nekem, aki nem erti), hogy jo, USA megszavazza vagy nem, hogy megemeli-e a sajat adossaghatarat.
De ki fog meg neki ezek utan kolcsont adni?
Vagy valamit felreertek, es csak arrol van szo, hogy a belso koltsegeinek finanszirozasa vegett meg tobb "virtualis" negativ penze lesz?
...
Írta: egy vendég, november 25, 2013
Én kb 10 éve hallom haveri beszélgetések , jópofizások kőzepette politikus tisztségviselők szájából: "A birka magyarokat egyszerúen nem lehet az utcára vinni, hogy csináljanak Magukért? valamit" Ez jön jobbről és balról.
A " birka" magyar meg okos és nem akar ugrani, egy-két agymosott kivételével.
Elmondanám, hohy az alulról szerveződő megmozdulások alkalmával, a tömeg annyira okos és fegyelmezett volt, hogy a gyűlekezés helyszínén, valamint jártukban-keltükben annyi szemét sem maradt utánuk, mint az egyéb napokon tapasztalható az utcákon. Hangsúlyozom, ez ALULRÓL SZERVEZŐDÖ DEMONSTRÁCIÓ VOLT. íGY csak mondvacsinált ürüggyel és alattomosan sikerült a vezetőnket bekaszlizni, ideig óráig, valamint pert kezdeményezni a belelentett és rendőrség által biztosított helyszínen állítolag közérdek vagy mi csuda akadályoztatás miatt. Na ez a helyzet. a nagyon szervezett dolgok kiderülnek lásd:2006
...
Írta: egy vendég, október 29, 2014
Lopott idő, Surrogates, Gamer, Halálraítélt, Éhezők viadala stb. (filmcímek)...ezek jönnek A VALÓ VILÁGBAN az Rh + emberekre, akármennyire jók, becsületesek voltak, mivel a szabadkőműveseket, vámpírokat, nagycsaládosokat (értsd: az istenek leszármazottait) az emberi szenvedés szórakoztatta, szórakoztatja.

Antiamnézia

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy