Plejádi tanítások (videók) PDF Nyomtatás
Ezotéria
2011. július 31. vasárnap, 01:07

Elohimok, plejádiak, "Aldebarani ET-k", "Északi ET-k" - ezeken a neveken ismertek az UFO irodalomban. Hogy teljesen úgy néznek ki, mint mi, az nem véletlen. Ök a mi "teremtö atyáink". A cikkben levö videókon kívül ajánlanám a raelista mozgalom honlapját, mint érdekes információkat tartalmazót a teremtésünk felöl: http://hu.rael.org/faq. Rövidesen folytatódni fog a "Léteznek-e földönkívüliek" c. sorozat is, sokakat egészen biztosan meg fog hökkenteni, talán jobban még az elsö három résztöl is. S tessék elolvasni a Kanada védelmi minisztere kipakolt mindent c. írást is.  Hozzászólások (5)Add Comment
...
Írta: egy vendég, augusztus 06, 2011
A két kék sáv között, dávid csillagot vélek felfedezni! (ahogy mozog a grafika középen)
Egyébként miért lenne agymosás ? Lehet ,nem tudom eldönteni hiszen esett már szó földönkívüliekről ,űrhajókról ezen a weboldalon nem? Szerintetek is agymosás?
...
Írta: egy vendég, augusztus 18, 2011
Szerintem a szeretet szép, és jó dolog, de itt, és most, már nem elég!! Hiszen legtöbbször azokat ölik meg, akik jóindulatúak, és a szeretet hirdetik, erre legjobb példa Jézus meggyilkolása. Azt mondja ez a valaki, aki beszél, hogy a Földön nagyon sok a gonosz földönkívüli, és az ember is. Olyan technológiákat használnak a tudatlan ember ellen, ami ellen nem lehet védekezni, hisz már simán manipulálják a tudatunkat, és a Bolygó rezgését is. Meghamisították a történelmet, belenyúltak a génállományunkba, mérgezik az alapvető élelmiszereket, a levegőt, és a vizeinket. Mit lehet ez e ellen tenni szeretettel?????
Hogy merjen valaki meditálni egy olyan közegben, ahol folyamatosan bombázzák a HAARP-pal a tudatunkat? Ha meditál valaki, akkor megnyitja a védelmi rendszerét, így utat nyit még jobban a gonosz tudatmódosító hullámoknak. Ki garantálhatja azt, hogy, ha megnyílsz, akkor oda majd csak a pozitív, és építő energiák fognak beáradni, és nem a rossz jön még intenzívebben?

Mit kezdhet egy hétköznapi, lebutított ember azokkal a technikai eszközökkel szemben, amikről még csak nem is tudhat, vagy, ha még is, messze felülmúlják a legvadabb elképzeléseit is?
Kicsit furcsa, hogy nekünk segítség képen olyan dolgokat ajánlanak fel, ami nem kínál valódi megoldást, hisz a legtöbb ember örül, ha van ennivalója, és egy hely, ahol lehajthatja a fejét.


...
Írta: egy vendég, augusztus 18, 2011
(Ez a szöveg az előző hozzászóláshoz tartozik, csak nem fért ki egyben)

Én csak azt nem értem, hogy, ha az üzenet küldő is látja, és tudja, hogy itt a gonosz erők ilyen nagy hatalomra tettek szert, akkor miért nem avatkoznak közbe azon a szinten, ahol a gonoszék állnak?

Hisz az emberek olyan bután vannak tartva, hogy már-már állati sorba tartoznak, semminek nem urai, csak rabszolgák,a kik sodródnak, és lassan -lassan elpusztulnak.

Azt mondja az üzenő, hogy a tudatunk még olyan, mint az óvodásoké, hát, és azt gondolom, hogy, ha én látnám, hogy egy óvodást olyan brutális eszközökkel bántalmaznak, mint, ahogy az itt élő embert, akkor én a felnőtt, biztosan a segítségére sietnék, és nem hagynám, hogy terrorizálja bárki is őt. Hiába mondja azt bár ki is, hogy ez egy lecke, ez hazugság, hisz hiába is ismerné fel bárki is a hibákat, tenni ellene már nem lenne képes, mert nem egy súlycsoportban vagyunk a rosszakkal.

Vagy azt akarják elhitetni, hogy ez a mártírok bolygója, ahol csak akkor lehetsz jó, ha hagyod magad elpusztulni, és csendesen, "szeretetrezegve" várod a halált????

Hogy beszélhet bár ki is harmóniáról, meg szeretetről, amikor minden ilyen irányú tettet összezavarnak, és bemocskolnak a gonoszék?,Ezért, ami itt a földön folyik, nem az ember a felelős!!! Hiszen akik itt élnek, nem természetes úton kerültek a rendszerbe, és messze nem természetes a fejlődésük sem, akkor nem is lehet érvényesíteni rájuk a Teremtés természetes rendjét. Ha annyira a plejádokbeliek a jók, akkor rakjanak előbb rendet, takarítsák ki a gonoszékat, és segítsenek olyan körülményeket teremteni, amilyennek kellene lenni, itt, ha minden a természet rendje szerint lenne, és akkor majd esélye lesz a nyomorult embereknek arra, hogy gyakorolhassák a szeretet, mert a mocsokban, ami a Földön van nem méltó a szeretet hirdetni!!!!!
...
Írta: egy vendég, augusztus 29, 2012
Valójában én már arra is gyanakszom aki az "igazságot" irja mert valóban igazságként vagy fél-elemkeltésként van a szándékos tálalás?

Ha a DNS ünk levan blokkolva sőt ez sem elég HAARP pal ELF és egyéb hullámokkal bombázzák a agyunkat befolyásolás céljából....vajjon nem félünk eléggé vagy miért? - és valóban bármily idegen gyermekét látom hogy valaki terrorizálja hát segitségére sietek!

Valami nem kerek ebben a ET földönkivüli hacacáréban még akkor sem ha valóban vannak itt a földön is és az élet minden univerzumban jelen van.

Ja a chemtrailszórásokról már nemis beszélve meg valami büzős dologról amit szintén valami nehezen bugó bombázóról szornak permeteznek a légtérbe!

A politikusok a fönökeikkel meg elgondolkodhatnának megéri e az emberiség árulójává válva azért a baksisért lenni!
...
Írta: egy vendég, június 27, 2017
Nem hiszem el,hogy senkiben fel sem merül,hogy a felelősség áthárítása helyett azt vállalni kéne.A megmentő(k) várása helyett a saját erő (mert van!) visszaszerzésével pedig lehetne formálni,alakítani a valóságunkat.A szív energiacentrum,rengeteg erő szabadítható fel belőle! Ez az egész "szeretet" téma úgy le lett járatva,hogy egy torz,hamis,birtokló és gyenge valami jut az emberek eszébe,az ENERGIA helyett.Nagyon hasznos az alaje SZÍVmeditáció! mindenkinek ki kéne próbálnia!...szerintem az emberiségnek az tenne a legjobbat,ha FELNŐNE! Vállalni a felelősséget,és személyes erő kiadása/eladása helyett(amikor ún.isteneket imádtok,tőlük várjátok a megoldást)a saját döntéseitek meghozása után odatenni magatokat,beletenni minden energiát.A legnagyobb hazugság,hogy tehetetlenek vagytok.Ez tanult tehetetlenség.A "gyermek-emberiség" megtanulta,de egy kritikus tömeg úgy döntene,hogy velünk ezt nem lehet megtenni,minden sejtjében érezné is,akkor véget érne ez a cirkus maximus.

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy