Jóslat Magyarország jövőjéről 1992-ből PDF Nyomtatás
Ezotéria
2011. augusztus 05. péntek, 22:57

Valamikor az elkövetkezö 5-10 napban meg fog itt jelleni egy "ezoterikus cikk" (elötte még lesz egy másik a földökívüliekröl), mely talán az ezidáigi legfontosabb írás lesz, ami itt valaha megjelent. Vállalva annak kockázatát is, hogy míg a nyílt lelkületübb olvasók világ- és valóságszemlélete ezután mindörökre meg fog változni, addig a materializmusban és lineáris idöben továbbra is hívök az "Év elmeháborodottja" címre fognak jelölni. De ezeknek az információkank, melyek egészen az elmúlt évekig az illuminátusi világelit, és a mélységi földalatti katonai bázisokon a "black projekteken" dolgozók szigorúan titkos tudását képezték, az angolszász nyelvterület után legföbb ideje lesz kiszivárogni a magyar nyelvterületen is. Az ún. látnoki képességek (pszi-képességek, "remote viewing"), a halálközeli élmények, maga a halál mint jelenség, a koponyánkban található tobozmirigy müködése, valamint a már korábban a "Titkolt dolgok: féregjáratok és idöutazás" c. írásban tárgyalt féregátmenetek fizikája közt észbontó összefüggések léteznek, melyek lépésekkel közelebb visznek bennünket az Univerzum és az élet titkainak megismeréséhez. Egy barátja temetésén egyszer Einstein is elszólta magát ezekröl a dolgokról (valójában jóval többröl van szó, mint ami a kvantumfizikai elméletek keretében nyilvánosságra lett hozva):

http://rescomp.stanford.edu/~cheshire/EinsteinQuotes.html

"Now he has departed from this strange world a little ahead of me. That means nothing. People like us, who believe in physics, know that the distinction between past, present, and future is only a stubbornly persistent illusion"

"Az hogy ö (a barátja) elöttem távozott el ebböl a fura világból, nem jelent semmit. Az olyan emberek mint mi, kik hisznek a (kvantum) fizikában, már tudják, hogy a különbség múlt, jelen és jövö közt nem más, mint magát makacsul tartó illúzió."

 Ha ez nem lenne így, ez a valós látnoki képességekkel ("remote viewing") rendelkezö cigányasszony, bizonyos Barasits Zsuzsanna, se tudott volna anno 1992-ben meghökkentöen pontos jóslatokkal szolgálni Magyarország jövöjéröl. Az igazság az - bármilyen abszurdul hangzik is -  hogy ö összehasonlíthatatlanul többet tud az Univerzum valós titkairól, mint bármely jelenlegi, a matematikai egyenletekbe belebutult csillagász- vagy fizikaprofesszor. Idézek az egyik könyvajánlójából( http://bazsu.freeweb.hu ), mely nem más, mint az idáig titkolt, az elit által galádul nevetségessé tett VALÓS TUDÁS.

"A földi világon kívül létezik "más"-világ. Ez a világ fényúton, fénylánccal, köldökzsinórként köti az embert a "égi másához". Ez a tudás felébreszthetõ, hisz öröktõl fogva bennünk van. Ehhez nyújt segítséget a könyv, megtanítja az olvasóját az "ősi Múlt - Jelen - Jövő más-világ" nyelvére, az "ősi magyarok lemezének" olvasni tudásának ismeretére. Kitárja a "kaput" a végtelen, az "Idő országába", a Múlt - Jelen - Jövő dimenziójába "sugárutakat" nyit meg. A türelmes olvasóval a "lélek üzen", és aki megtanulja mi az "Idő titka" a matérián kívül, megtapasztalja az Univerzum egységét, amit csak a rejtozködő világ megismerése és lánckötése adhat. Az égi világ fényrovása ez a könyv"

Hozzászólások (4)Add Comment
...
Írta: egy vendég, november 02, 2011
Kedves cikkíró!
Barasits Zsuzsanna nem cigányasszony. Én tudom ki ő és egy rendkívűl nagy tudású és nagy szellemiségű asszony.
...
Írta: egy vendég, február 05, 2012
Mi a fent említett könyv címe?
...
Írta: egy vendég, március 27, 2012
Köszönöm,

Az öreg Isten nevében, mind igaz amit ír. A tobozmirigyet a Szíriuszi Nappal kel táplálni ( táltós Ló tűzet eszik) az Én Vagyok kapun keresztül, hogy méltó nagyságában az Ősi Magyar Tudást kisugározza és fel is fogja azt. ( két irányú) A látnok a téridőben (múltban, jelenben és jövőben egyaránt) oda tudja „fókuszálni“ a tobozmirigyét, ahová csak akarja, mivel abban hasonló kvantumjelenségek játszódnak le.365 fokban tud látni vele. Ami jó bárhogy tudod forgatni--- Kitudja nagyítani a tárgyakat, még nem tudott az emberiség oly pontos mikroszkópot létrehozni mint amit a harmadik szem látása képes. Az élet síkok olyanok mint a pala- rétegekben rakódik le- és bármelyik létsíkra képes rámenni és információkat lehozni, olyan dolgokra képes amit a három dimenzióba el sem tud képzelni az ember. De VAN.
smilies/tongue.gifsmilies/smiley.gifEgy szem üzente szeretlek benneteket.
...
Írta: cheap ugg boots, november 04, 2012
oukyas Pretty good post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed reading your blog posts. ,cheap ugg boots www.aubootsoutlet.co.uk 324119

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy